Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok sevindim yaa ne güzel birimizin yüzü güldü... insallah sıra bizede gelir allah sag salım kucagına almayı nasip eder canım..

Limincelloo cok mutlu oldum senin adina. Kan testininde seni dogrulamasi cok iyi oldu. Bundan sonra cook daha dikkat etmen gereken bir durumun var.rabbim yardimcin olsun. Darisi en kisa zamanda basima insallh. Benim esim daha dun ameliyat oldu..en az 3 ayim var ama iste cikmadik candan umut kesilmez

selammm kader ortaklarım :)) canım arkadaşlarım uzun zamandır giremedim internete ve şimdi görüyorumki topiğimizde bir sürü hamiş var çooook sevindim çoook mutlu oldum allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inş darısı bekleyen herkese ve banaaa:)) yaa çok duygulandım burdaki arkadaşlarımızın hamile olmasına inş hepimiz en kısa zaman da bölyle güzel haber veririz birbirimize çok mutlu oldum sizin için şu an ağlıyorum ama ne için ağladığımı kendimde bilmiyorum ( benim eşimin ameliyat tarihi daha çok yeni 1 ay oldu en kısa zamanda hiç bir işleme gerek kalmadan bende size güzel haberler veririm inş tabi sizde hepinizi öpüyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun duaa ile ....

dilekçimmm daha bugün düşündüm seni nerede bu kız dedim bir baktım sen yazmışsın topiği iilk açtığım günü hatırlıyorsun demi dilekçim maşallah 1 ay içerisinden birsürü hamişimiz oldu darısı bize arkadaşım benimde heran dualarımdasınız ara sıra uğra özletme kendini çok öpüyorum seni:)

Son düzenleme:

limoncelllommm gözümüzz aydın canımm benimm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn sen git dinlet yatt bebişe kendine iyi bak çok ama çok öptümmmmm

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........
akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

cemrem29……. 17 Ocak 2013

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... 30 ocak 2013

Topiğimizin yeni hamişi limoncelloyu tebrikk ediyoruzzzz :))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım jel 40 gr ambalajda geliyor içinde 9 adet uygulama aplikatörü var kullanımı kişiden kişiye değişir mesela ben yumurtlama takibi yaptırıyordum yumurtlama zamanında 4 kez kullandım 2 gr dan toplam 8 gr benim için yeterli oldu genelde 2gr-4gr kullanım öneriliyor yani 2gr kullanırsan bir tüp 20 kez kullanılabilir 4gr kullanırsan 10 kez kullanabilirsin yani sana ne kadar yeterli gelirse o kadar kullanırsın canım inşallah faydasını görürsün....bu arada aplikatörler yıkanıp tekrar kullanılabiliyor...

cnm topikte bu kadar kısa sürede peş peşe hamile olmasının uğuru sensin :) darısı inşallah en yakın zamanda sana inşallah..

cnm topikte bu kadar kısa sürede peş peşe hamile olmasının uğuru sensin :) darısı inşallah en yakın zamanda sana inşallah..

canımmm pyrazmeltemim bunu senden duymak inan çok mutlu etti benii ...çok tşk ederim bitanem ..iyikii bu topiği açmışım diyorum bu kadar sürede bu kadar güzel haber aldık bu aslında hepimizin uğuru hayatımm allah öyle büyükki herkese tek tek mucizesini yolladı inşallah canım darısı bana ve diğer arkadaşlarımıza hiç bitmesin bu güzel hamiş haberleri inşallah kendine ve bebişine iyi bak arkadaşımm çok öpüyorum:)iyiki varsınızzzzzz

Son düzenleme:

hepinize dua ediyorum canım,inşallah siz de vereceksiniz güzel haberleri
canım biz de ilaç kullanmadık 3 ayımız dolsun diye,1 ay öncesinde havuç suyu kürü yapmıştım eşime 2 3 hafta kadar,sonra da bırakıp bekleme sürecine girmiştim hiç bişey yapmadan ve bu ay müjdeli haberi aldık canım.Demek ki diyorum vakti zamanı gelmiş,sizin bebişlerin de zamanı gelecek bigün.siz moraliniizi yüksek tutun

peş peşe hamile arkadaşları gördükçe içim umut doluyo kızlarr bebeişleriniz sağlıkla gelsin inşallaahh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.

benim doktor ne derse desin ben de eşime ol diyorum bazı arkadaşlar 3-4 ay sonra hamile kalmış darısı başımıza inşallahhh ctesi yeni 1 doktora gidiyoruz bakalım ne dicek ben de ameliyat tarihini yazarım en kısa zamanda

Cok Sagol bitanem cok teşekkür ederim hepinize dua ediyorum sizin icin allahım en kısa zamanda sizlerde yaşatacak hiç moralinizi bozmayın Allah'ın izniyle bu liste hamis dolacak.. Valla ben fena uyuyorum sürekli yiyorum ve yatıyorum:)))sonunu düşünemiyorum ama olsun artık kg falan uğruda değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun..seviyorum sizleri önleye içimden bir ses senden ve akmelekten bisi olacak Dio bekliyorum:))))))

cnmmm çok sevindimm..inan kendim hamile kalmış kadar sevindim:)))allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu....

limoncellommmm ağzından bal damlıyor.....ayy hiç önemli değil haberi vericek olalım önce veya sonraa:))yeterki rabbim o kelimeyi söylemeyi nasip etsin.çok geç olmadan..ilk önce onlylizde olur hiç farketmez:))ha o ha ben yeterki söyleyelimmm:)) hamişlerin duası kabul olurmuş.bence içinede kolay kolay doğmaz gibi geliyor....onlyliz duyy sesimi arkadaşımmmmmmmmmmm sıra inşallah bizde :)))))Allahım hepimize versin inşallahhh....tez zamanda...

kalp kalpe karşıymış canım benim :)) ewt ya ilk açtığın gün nasıldı şimi nasıl gerçekten... allahım inşallah bu listedeki harkeze en yakın zaman da kendiliğinden hayırlı evlat salih evlatlar verir inş canım hepinize duacıyım sizdende dua bekliyorum öpüyorum :))

Kader arkadaşlarımmm hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımda tez zamanda bu duyguyu tatsınlar inşşallahhh hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızzzzzzzzzzzz iyiki:)))

Son düzenleme:

canımmmmmmmm bu ne kadar güzel 1 haberrr 2. silik ise %90 hamilesin tatlım silikte çıksa o pozitif demek oluyo çok seviniyorum yaa tüm arkadaşlar hamile kalıyo ameliyat sonrası biz de arkanızdan geleceğiz inşallahh rabbim sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin canım benim kan testi ile de doğrularsın zaten

amin nazarbocuğumm aminnn arkadaşımm allah razı olsunn darısı sizin başınıza inşllah sabır ve dularla oluyormuş çok heyeceanlıyımm içim kıpır kıpır aksi gibide eşim haberi alıp iş seyahatine çıktı 2 günlüğüne şimdi onu beklemek zorunda kalıcam sanırım:)))sizde sırasıyla geliceksiniz tabi allahın izniyle ama siz önce ameliyat olun geciktirmeyin canımm bekleme süresinide hesaba katt seninde güzel haberlerini almak ümidiylee öpüyorum arkadaşım:)))

Son düzenleme:

ayyyy ne güzel haberler alıyoruz ardı ardına:)))çok sevindim cnmm benim..ikinci çizgiyi gördüysen sorun yok bebeiş var demek:))allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah....limoncellonun içine doğdu ve oldu çok çabukkk .bizlerede dua edin arkadaşlar....

canııııımmmmmmmmmmmmmm! gözün aydın çok mutlu oldum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. dualarında bizleri de eksik etme. belli bir süre burda değilim o yüzden giremeyebilirim. inşallah hamiş haberlerimiz artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…