beta hcg 1385 çıktı kızzlar doktor hamılelık var dedı:)))çarşamba gunu gıdıcem tekrar hayırlsı bakalım..çok yorgunum geldım uyumuşum ınternetı açmaya halım yoktu sızı merkta bırakmıyayım dıye gırdım kızlar eşim yemek hazırlıyor:)))dua edıyorum hepinize allah en kısa zamanda buguzel duyguyu yaşatsın..çok mutluyum allah hayırlısıylam kucağııza almayı nasip etsin inşallah..
beta hcg 1385 çıktı kızzlar doktor hamılelık var dedı:)))çarşamba gunu gıdıcem tekrar hayırlsı bakalım..çok yorgunum geldım uyumuşum ınternetı açmaya halım yoktu sızı merkta bırakmıyayım dıye gırdım kızlar eşim yemek hazırlıyor:)))dua edıyorum hepinize allah en kısa zamanda buguzel duyguyu yaşatsın..çok mutluyum allah hayırlısıylam kucağııza almayı nasip etsin inşallah..
selammm kader ortaklarım :)) canım arkadaşlarım uzun zamandır giremedim internete ve şimdi görüyorumki topiğimizde bir sürü hamiş var çooook sevindim çoook mutlu oldum allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inş darısı bekleyen herkese ve banaaa:)) yaa çok duygulandım burdaki arkadaşlarımızın hamile olmasına inş hepimiz en kısa zaman da bölyle güzel haber veririz birbirimize çok mutlu oldum sizin için şu an ağlıyorum ama ne için ağladığımı kendimde bilmiyorum( benim eşimin ameliyat tarihi daha çok yeni 1 ay oldu en kısa zamanda hiç bir işleme gerek kalmadan bende size güzel haberler veririm inş tabi sizde hepinizi öpüyorum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun duaa ile ....
maalesef artık işe bile gitmek istemiyorum inan ki canım herkes ya hamile ya 1'er 2'şer çocukları var onlardan sohbet edip duruyolar hele geçen 1 kız "çok doğurgan 1 kadınım ilk denemde hamile kaldım" dedi laf arasında gözlerim doldu bişey diyemedim belki biz de doğurganız ama eşimizde sorun var tabii bunları diyemiyorsun ulu orta hep içimize ata ata şiştik artık iyi ki burası var da kader birliği yapıp birbirimize destek oluyoruz. ben anneme dahi söyleyemiyorum eşimde sorun olduğunu... ahh ahhh
sen kullandın mı bu jeli canımm ne kadar süre gidiyoki kaç kullanım merak ettimm
cnm topikte bu kadar kısa sürede peş peşe hamile olmasının uğuru sensin :) darısı inşallah en yakın zamanda sana inşallah..
Şimdi kendimde suçluluk hissettim. ilk 3 ay eşimin üzerine güzel düşmüştüm. keçiboynuzu yapıyorudm ceviz vs. veriyorudum
arı sütü+bal polen..
son 1 aydır pek bişi yapmadımşimdi sizleri okuyunca kendimi suçulu gibi hissettim ( Bu kadar çabuk bırakmamalıyım dedim. herkesin aynı sorunları varr. neysee eve gideiym havuç suyuna başlayacağım
Bu arada limoncello ve nevaa kızlarrrrrr bize dua edinn.. Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı allah nasip etsin.
Hayırlısı ile bize de hayırlı hamileleik nasip etsin Allahımm.. Umut oluyorsunuz çokkk teşekkrüler..
Onliyzz ; canımmmmmmmmmmmm senden güzel haberler bekliyoruzzzz.. öptm
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
shsnm .26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ..8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
suveyma .15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83 ...11 Eylül 2012
Onlyliz ...12Eylül 2012
ayseem .. ...29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 ....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ..30 Ekim 2012 Ocak 2013..........
akmelek 5 Kasım 2012
limoncello .20 Kasım 2012 .ocak 2013.....
fd_dilek ..5 Ocak 2013 .
cdursun .14 Ocak 2013
cemrem29 . 17 Ocak 2013
aysgl_42 ..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet ..21 Ocak 2013 ..
mehel 30 Ocak 2013
emha.......... 30 ocak 2013
Topiğimizin yeni hamişi limoncelloyu tebrikk ediyoruzzzz :)))allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Cok Sagol bitanem cok teşekkür ederim hepinize dua ediyorum sizin icin allahım en kısa zamanda sizlerde yaşatacak hiç moralinizi bozmayın Allah'ın izniyle bu liste hamis dolacak.. Valla ben fena uyuyorum sürekli yiyorum ve yatıyorum:)))sonunu düşünemiyorum ama olsun artık kg falan uğruda değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun..seviyorum sizleri önleye içimden bir ses senden ve akmelekten bisi olacak Dio bekliyorum:))))))
dilekçimmm daha bugün düşündüm seni nerede bu kız dedim bir baktım sen yazmışsın topiği iilk açtığım günü hatırlıyorsun demi dilekçim maşallah 1 ay içerisinden birsürü hamişimiz oldu darısı bize arkadaşım benimde heran dualarımdasınız ara sıra uğra özletme kendini çok öpüyorum seni:)
Kader arkadaşlarımmm hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımda tez zamanda bu duyguyu tatsınlar inşşallahhh hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızzzzzzzzzzzz iyiki:)))
canımmmmmmmm bu ne kadar güzel 1 haberrr 2. silik ise %90 hamilesin tatlım silikte çıksa o pozitif demek oluyoçok seviniyorum yaa tüm arkadaşlar hamile kalıyo ameliyat sonrası biz de arkanızdan geleceğiz inşallahh rabbim sağlıklı sıhhatli gebelik nasip etsin canım benim kan testi ile de doğrularsın zaten
Kader arkadaşlarımmm hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımda tez zamanda bu duyguyu tatsınlar inşşallahhh hepinizi çok seviyorumm iyiki varsınızzzzzzzzzzzz iyiki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?