Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

akmelekkkkcimm saol arkadaşımm inş öyledirrr sizde bizim arkamızdan geliceksiniz inşallahh dualarımdasınız hepiniz .....limoncellomun içine doğdu gerçekten:)))neredeyse aynı anda hamile kalmışız:) hamiş olan hamiş olmayı bekleyen tüm arkadaşlarım birbimize çok destek oldukk ve olmayada devam edeceğiz inşallah... buradaki samimiyet çok farklı iyiki tanımışım sizii allahımm herkesin yavrusunu tez zamanda göndersinn inşallahh öpüyorum canımm darısı tez zamanda sana inşallah:)

hamiş kalan arkadaşlarımız hamile kaldığınız değerleri ve varikosel değerlerinizi yazabilirmisiniz??bizlere umut olsun.öğrenmek içinde tekrar geriye dönmeyelim...

çokkkkkkkk tşk ederimm suveymacımm allah tez zamanda sizede nasip eder inşallahh hep dularımdasınız inan...kızlar birde birşey söyleyeceğim bu ay preesed jel kullandımm onunda faydasını gördüğümüzü düşünüyorum almayanlar bence hemen alsınnn sadece 2 kere kullandımm:))))öpüyorumm seni canım

inşallah cnm aminnnnn....allahım isteyen herkese nasip etsin.anne olmak çok güzel bir duygu olsa gerek..:)bende iyiki sizleri tanımışım iyiki sizler varsınız.sizlerde olmasanız kafayı yiyebilirim zaten:))evet limoncello ile aynı ayda hamiş kaldınız çok güzel inşallahta beraber dünyaya getirirsiniz bebişlerinizi...sağlıklı bir şekilde...

canım sende eminim hemen arkamızdan geliceksinn alllahın izniylee buna inan..allah öyle büyük ki ol deyince olduruyor ..ben duaların gücüne çok inanıyorum cnm burda hangi arkadaşımız söylemişti şimdi hatırlayamadım sanırım 7 veren güldü allah razı ollsun ondan eşiyle meryem suresini okuyup ikiside okudukları suları birbirine içirmişlerdi bizde yaptık eşimle birde hercuma sela vaktiyle ezan arası 41 kevser süresi okuduk eşimle birde çevrmede bilen kişilere rica ettim sağolsunlar onlar da okudular..onun dışında 4 cuma ya evvel okuduk eşimle 1000 defa tesbihle ve 707 defa ya varis ...yüce alalhım kabul etti duydu sesimizi sizde okuyun arkadaşlarımm eşlerimize kürler vitaminler tabiki yapıyoruz ama bunun yanında duada çok önemli annem hep şöyle der dua her kapının anahtarıdır.!!!gerçekten çok doğru bu arada annecim ümreye gidiyor allah kabul ederse hamiş ollmayan diğer arkadaşlarımızında isimlerini vericem anneme orada sizin için dua etsinn sakın ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlarımm tabiiki arada sırada oluyor ümitsizliğe düştüğümüz ki ben bunu çok ama çok yaşadım allah affetsin ama elinde dğeil insanın çok zor bir süreçti allah bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlarımıza sabır versin yar ve yardımcısı olsunn ...

Son düzenleme:

canımm gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimd senin gibi ikinci cizgim çok silikti pozitif canım hamilesin allahın izniyle sen preseed kullandım ateşim yüksek dediğinde anlamıştım hamile olduğunu benimde aynı oldu çünkü ama umutlanmak istemiyorum dediğin için bir yorum yapmadım ama dua ettim senin için allah burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah canım sende çok dikkat et kendine ilk 3 ay hiçbir iş yapma günde 3 lt su iç mutlaka bol bol dinlen bebişinle :)) diğer arkadaşlarımıza da dua etmeyi unutma ben yakın samimi bulduğum arkadaşlarım hamile kaldıklarında hep dua isterdim çok inanıyorum çünkü hamilelerin duaları kabul olur zaten dediğin gibi yer gök dua üzerine kurulu değil mi.....

canımm melinnazcım alllah razı olsunn senden evtt cnm sen demiştinn dediğin gibi de oldu ama ben kendimi ümitlendirmek istemedim:)) inş meleğim benimledir canım yaa bende bol bol dua ediyorum herkese sizde benim için edin sen kaç aylık hamilesin canım sana soracağımız çok şey olucak dediklerini yapıcam tkrar tşkler canımm öpüyorum senii:)))

Allah senden de razı olsun canım ben 6. ayımdayım zaman o kadar çabuk geçecek ki göreceksin daha dün öğremnişim gibi geliyor 6 aylık oldu bile bebişim sor canım ne istersen bildiğim kadarıyla yanıtlarım Bende öpüyorum seni kocaman ...

oo maşallah sen büyükmüşsün cnm ya alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...nelere dikkat etmeliyim mesela cnm neler içip yemeliyim doktor kontrolleri ne zamana bir oluyor ayy bu soruları sorduğuma inanamıyorum melinazcım rüyada gibiyimmm çok tşk ederimm canımm seninle tanıştığıma çok memnun oldum bende kocaman öpüyorum ...kendine ve bebişe dikkat et:)

teşekkür ederiz teyzesi büyüyoruz çok şükür amin hepimize nasip etsin inşallah... canım benim daha önce bir kaybım oldu onun için çok dikkatli davrandım bir kilo bile kaldırmadım temizliği yemeği hep eşim yaptı ve 12 haftam dolana kadar crinone diye bir ilaç kullandım hep yattım anlayacağın... şimdi sen kendine iyi bir kadın doğumcu seç ve takibe başla senden kan alacaklar bhcg bakacaklar ve muhtemelen 2 gün sonra tekrarını isteyecekler 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor değerlerin..sonra gebelik haftanı belirleyecekler 5.-6. haftalarda keseyi görmek için gideceksin 7.-8. haftalarda da kalp atışını duyacaksın inşallah canım.. sonrasında ayda birkez kontroller olacak 12. haftan dolunca 2 li tarama testi var eğer sorun çıkmazsa 3lü ve 4 lüyü önermiyor doktorlar..22. haftada 2. düzey detaylı ultrason taraması yapılıyor. cinsiyeti 12. haftadan itibaren öğrenenler oluyor ama benim kızım 19. haftada gösterdi yani günler böylece çabucak geçecek canım... dediğim gibi öncelikle su çok önemli canım ilk 3 ay bebek senin yediklerinden fazla bişey almıyor ama düzenli beslenmeye çalış haftada bir gün balık ye mutlaka.sebze,beyaz et, bakliyat, kırmızı et şeklinde bir düzen uygulayabilirsin mutlaka 2 bardak süt iç süt ürünlerini bolca tüket şekerli ve asitli yiyeceklerden, sigaradan,çiğ et içeren şarküteri ürünlerinden mayonezden uzak dur. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım aklına takılan bişey olursa sor sen :))

aminn canıımm benimmmm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bizlerinde. biz yarın yeni 1 doktora gidiyoruz ve tamam derse haftaya da ameliyat düşünüyoruz bakalım hayırlısı ile...

kızlar bişey sorucam bu arada ameliyattan sonra ne kadar süre ilişki yasağı oluyo

melinazcımm çok tşk ederim canım ya verdiğin bilgiler için seni dinleyeceğimm kesinlikle hemde harfi harfine şuan yatıyorum içim çok garip karınımın altında ağrı oluyor midemde biraz kötü... canım hiç birşey istemiyor çok halsizim yorgunum..ama olsun meleğim için hepsini çekmeye razıyım:) kan testimi bir yaptırayımda bir sonuç çıksın yine konuşuruz bitanemm çokkkk öpüyorummmmmm:)

Son düzenleme:

sanırım iki gün önceydi çok hissetmiştim kısa bi sürede hamile kalacağını o kadar mutlu oldumki senin adına inşallah kan testiylede kesinleşir çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağlığıyla getirsin inşallah bebişini

evett canımm benim buradaki başka arkadaşlarımda hissetti çünkü buradaki tüm arkadaşlarımın hepinizin kalbi öyle temzki öyle iyiki hepininiz sağolun varolun allahım en kısa zamanda sizede nasip etsinnn herzaman dularımdasınız..

Ya ben demiştim iste super cok sevindim canım arkadasım bende ağlıyorum valla:)))) ama sevinçten cokkkkkk mutlu oldum Hadı haberlerini bekliyorum

mrb canım rabbim mutlulugunu diam etsin rabbim hayırlı evlet nasip etsin anasını babasını hiç üzmez insallah sizin topige yazmıyorum ama okuyorum hamile kaldıgını ögrenince cok sevindim bize de dua et olur mu arkadasım benim esimde azosperm ve varikosel var ama ben ameliyat yaptıramadım neyse kendimden bahsetmeyim ben senin mutlulugunu paylasmak için yazdım dilerim rabbimden hamilelegin cok güzel gecer rabbim nazarlardan korusun

canım cok sevindim ve yazdıklarını okurken agladım bi gün bende senin gibi olabilecekmiyim diye düşündüm...allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin basına dualarımız seninle hiç merak etme...

Ya ben demiştim iste super cok sevindim canım arkadasım bende ağlıyorum valla:)))) ama sevinçten cokkkkkk mutlu oldum Hadı haberlerini bekliyorum

limoncellommmmmmmmmmmmmmmm canım arkadaşımm benim ikimiz aynı ayda hamile kalmışızzz çok ama çok tşk ederimm en ksıa zamanda haber vericem ah bir kalkıp gidebilsem hastaneye eşim seyahate çıktı tamda sırasıymış gibi(( bugün gidebilirsem gidim diyorum ama başım dönüyor biraz korkuyorum neyse akşamüstüne doğru bakıcam duruma göre artık canımm çok öpüyorum bu arada senin adet tarihin neydi?

Son düzenleme:
canım arkadaşlarımm hepinize çok ama çok tşk ederimm allah razı olsun hepinizin ismini tek tek söyledim dua ederken akmelek fd_dilek aysgl suveyma betoka emha cemre kader60 allahım tez zmaanda sizede nasip etsinn inşşallah sakınn ümidinizi yitirmeyinn bu varikosell çok tuaf bir hastalık birde kızlar size önerim yok sayııymış yok morfolojiymiş takılmayınn bunlara ne germiş bizi bu değerlerr siz eşleriinize iyi bakın ve bol bol dua edin herzaman dualarımdasınn hepinizi öpüyorum:))))

Son düzenleme:
kızlar yaa ameliyattan sonra ne kadar süre cinsel perhiz oluyo acaba...benim yumurtlama yeni bitti de haftaya olursa önümüzdeki ay yumurtlama dönemine yetişebilir miyiz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…