Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

04 Ocak ti canım 21.gunde mutlaka geli hiç sekmedi son 1 yıldır takvimde isaretliyordum :)))acele etme canım esinle beraber git suratindaki şaşkınlığı görmek cok hosuna gidecek doktora benden cok soru sordu dedim hamile olan sensin sanki cok ayy cok komikti..

ayyyy çoook mutlu oldum canım benim senin mutluluğun benide ağlattı çooook çoook sevindim rabbim hayırlısını versin inşallah bi tanem benim seninle ne karamsar konuşuyorduk 1 ay öncesine kadar bide şimdi bakk nasıl.... çok mutlu oldum çook senin için darısı topikteki güzel haber bekleyen bütün arkadaşlarımıza veee bana allahım bizlerede nasip et bu güzel duyguyu :)) senin için çook sevindim hemen eşimi aradım anlattım telefonda inş bi gün bende böle güzel haber vereceğim umudummmm bu öptümmm seni allaha emanet olun bebişinle :))

benimde 5 ocak canım yani 16-17. günler yumurtlamamız:))) bende öyle yapayım diyorum ama eşim illa hemen gidp yaptır diyor nasıl gidim diyorum halim yokki obenden daha çok heyecanlı:)))çocuklar gibi şen allah hepimizin mutluluğuna mutluluk katsınn limoncellom:)

dilekcimmmm canımm çokk tşkler bitanem yaa demii ne karamsardıkk hele ağlamalarımı insanların acıyan gözlerle bakmalarını devamlı akıl vermelerini laf sokmalarını hiç ama hiç unutmuyorum ne çok yaktılar canımı seninde cevrende böyle kişiler vardı konuşmuştuk allahıma havele ediyorum hepsini kulağnızı tıkayın hiç aldırmayın dicem ama olmuyor en güzeli kimseyle görüşmemek bu süreçte ..dilekcim sende 3-4 ay sonraya ayarla kendini inşş hayırlısıyla seninde bebişin seni hiç bekletmez:)bir de kızlarr biz her ay yumurtlma döneminde çalışmalarımıza çok dikkat ediyorduk bu sefer sadece 2 gün olabildik yani hiç özen göstermedik sanırım insanın kendisini sıkmaması lazım ve preseed jeli kullandım kızlar tavsiye ediyorum bu yumurtlama dönemlerinde de kasmayın kendinizi allah isterse 1 keere beraberlikte bile oluyormuş dualarımdasınız dilekcimm öpüyorum:))

canım arkadaşlarım benim bi sorum olacak size ama gülmeyin bana :)) ben bi türlü yumurtlama günümü hesaplayamıyorum anlayamıyorum bi türlü ... en son adat tarihim ocak 25 şimdi benim yumurtlama tarihim ne oluyor nasıl oluyor ben anlayabildiğim kadarıyla şubatın 11 felan oluyor offf yardımcı olursanız sevinirim canlarım

burayada yazayım cnm diğer topice yazdım.ezanlar okunuyor şu an ALLAH'ım inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bu ay bizde preseed jel kullandık ve sadece 11.ve 13.günler oldu halvet.bakalım ksımet pek umudum yok 15.günde olsaydı halvet iyiydi ama olmadıson test değerlerinizi ve ameliyattan sonra kaçıncı ayda kaldığınızı yazarmısın cnm

canım bunda gülücek bişey yok ki insan bilmeyebilir en güzeli dilekçim net üzerinden ovülasyon testi sipariş ver adetinin 8. gününde hergün aynı saatte yap ozaman hiç kaçırmıyorsun:)) kaç güne bir adet oluyorsun onu yazarmısn ben hesaplıyayım sana

Son düzenleme:

venharcım slm canım nasılsınn çok tşk ederim alllah sizede en kısa zamanda nasip etsinnn inşşşş arkadaşım preseedi kullanmakla iyi etmişsin sen olmuyacakmış gibi davran allah büyük canım rahat bırak kendini değerlerimize gelince şöyle;

ameliyat olalı bu ayın 12sinde tam 5 ay dolucak yani 4. ayda hamile kalmışım hiç beklemiyordum:)

sayı mil de 17.000.000
totalde 47.000.000
ileri hız %32
yerinde yavaş %34
morfoloji % 4

Onlylizzzz,canım çok sevindim :)
Öylesine bi bakayım dedim konuna venhara cevabını görünce gülücüklerle eşime söyledim.
Bir kişi daha hamile aramızdan diye...
Çok tebrik ederim,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah diğer arkadaşlarımıza da en kısa sürede yaşatsın bu mucizeyi.

Mutlulukcummm canımm benimm aminnnnnnnn çok tşk ederimm:)))inşş herkes tek tek hamiş kalırda dahada mutlu oluruz ...Topiğimiizin yüzü gülemeye başladı sonunda allaha şükürler olsun sende kendine ve bebişine dikkat et öpüyorum canım seniiii:)

canım beim benim adet tarihim hep ileri atıyor en son bir kaç aydır takvim tutuyorum yazayım sana bak bi zahmet.....

16.10.2012
18.11.2012
24.12.2012
25.01.2013

canım beim benim adet tarihim hep ileri atıyor en son bir kaç aydır takvim tutuyorum yazayım sana bak bi zahmet.....

16.10.2012
18.11.2012
24.12.2012
25.01.2013

canım benim senin baya uzun sürüyor sanırım adetinn sen 8 şubatla 18 şubata kadar 2 gün arayla çalışma yap garanti olur çoköptüm:)

Son düzenleme:
canım benim senin baya uzun sürüyor sanırım adetinn sen 8 şubatla 18 şubata kadar 2 gün arayla çalışma yap garanti olur çoköptüm:)

çok teşekkür edrim tatlım seni yordum inş sterse sokmamışmdır seni bana önerebileceğin test varmı netten biraz araştırdım da daha önceden bilmiyordum böyle birşey olduğunu :) nerden alayım biraz bilgi verirmisin :)

cnm benim gözun aydın. işyerinde aldım haberini, ahh baktım sağıma soluma kime soylesem :)) eşimi aradım, soyledim hemen :)) cnm inan benim içim kıpır kıpır oldu, yerimde duramadım haberini alınca, eve zor attım kendimi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin. bu kadar hamile cıkarmamız gerçekten bir mucize, Allahım mutluluk nasıl ayağını sürttüyse peşisıra geldik hepimiz :)) cnm benim cok sevindim yaaaaa, ne yazacağımı bilemiyorum. bu arada bende birazdan dr.a gidicem. kalp atışını duyarız inşallah. banada dua edin olur mu ?

Onlyiz ne guzel bir haber bu seni ve esini tebrik ederim. Coook sevindim. Kesinlikle bu topigin ugruna inanmis bulunmaktayim hergun bir hamile haberi aliyoruz masaaaallaaahhh..
Kizlar yaniliyorsam uyarin ameliyattan 4 ay sonr herkes hamile kalmis yani bir genelleme yok bu olayda ama demekki 4. Aya dikkat etmek lazimmm)) buna gore ben mayis sonuna dikkat edeyim)

Lutfen hamile arkadaslar bizi yanliz birakmasin deneyimlerini paylasmamiz lazimm.tamam artik 3 kisiye zaman ayirmaniz lazim ama bizede umut verin lutfenn)

Benimde adetim 5 gun gecti ama ne test yaptim ne tahlil.biliyorumki bisey yok.artik vurdumduymaz oldum gitti walla.zaten esimde ameliyat oldu artik nisan sonuna kadar bunun fikri bile mumjun degil.neyse rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler...

canımbenim ne demek olurmu öyle şey ben gitti gidiyordan aldım içinde 2o adet ovülasyon 6 tane gebellk testi vardı hemde 2 ay önce 20 tlyle aldım sende bu şekilde al çok iyi oluyor yada alma ben sana yollayayım kalanları benim sadece gebelik testlerim bitti neyazıkki:)))ama istersen 6 tane ovülasyon testim kaldı adresini özelden yazarsan bana yollarım sana en kısa zamanda canım :)

canımm benimm çok tşk ederimm en kısa zamandaa darısı sizin başınaza allahım sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah daha test yaptırmadım eşim seyahatte emhacım onu bekliyorum dua edin bana ...vallahi cnm bende artık topiğin uğuruna inandım iyiki açmışım bu topiği ama size birşey söyliyeyimmi açarken bismillah dedim inşallah arka arkaya gelir bebeklerimiz dedim sayfanın ilk başlarını okursanız görürsünüz:))4.ve 5. aylara bencede dikkat etmek lazım sperm döngüsü bu aylarda oluyor çünkü emhacım biz allah izin verdikçe hep burdayız hatta doğum yapıp bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bile inşallah yine birbirimize destek olucağız ben buna inanıyorum:)))öpüyorum emhacım:)

pyraz meltemim benim canım arkadaşımm sana ne desem az bana az moral vermediniz allah sizden binkere razı olsun bu zor günlerimi sizlerle atlattım şimdi bu güzel haberi sizlerle paylaşmak çok gzel bir duygu testi pzt yaptıracağım cnm sizde bana dua edinn sende benim dualarımdasın çok ama çok öpüyorum canımmmm benimm:)

Canim benim hepimiz birbirimize dua edelim bu isin sirri bu bence) insallh bhcg de cikicak heryerde goreceksin bebegini..esine cok guzel bir supriz olmustur .biz bukadar sevinmisken sizin evi dusunemiyorum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…