Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim hepimiz birbirimize dua edelim bu isin sirri bu bence) insallh bhcg de cikicak heryerde goreceksin bebegini..esine cok guzel bir supriz olmustur .biz bukadar sevinmisken sizin evi dusunemiyorum))

canımm sorma yaa eşim sabah haberi alıp seyahate çıktı ( sevincimiz kursağımızda kaldı eşim gelince birlikte gidelim dedik o yokken sonucu tek başıma almak istemedim şuan sadece eşim ablam ve annem biliyor hatta beni yanlız bırakmamak için geldiler sağolsunlarr onlarda çok mutlular allahım bu mutluluğu en kısa zamanda sizede yaşatsınn birazdan yasin okuyacağım sizlerinde adını tek tek zikredicem canımm öpüyorummm:)

Son düzenleme:

sağol canım düşünmen yeter sen bilirsin ama uğraştırmış olmuyayım seni bende baktım 100 milyondu böle ucuzları varsa ondan alım bende farkeden bişi olmaz herhalde. aynı zamanda bu gece bende yasin okuyacaktım inş bende hepinizin adını tek tek zikredeceğim hayırlısı ile dua ile tatlım nasibe bak hep herşeyimiz denk düşüyor seninle

kalp kalbe karşıymış canımm ....:) sen bilirsin canım fikrini değiştirirsen msj at bana zahmet olmaz..ucuzlarıda aynı pahalısıda inan ben yasin için niyet ettim cnm eğer hamile kalırsam 41 gün okuyacağım diye şimdiden başladım içim rahat etmiyo seninde allah yasinini kabul etsinn bitanem:)

Son düzenleme:

aminnnn cümlemizin tatlım allah kabul etsin inş sen bana seninkinin markasını felan yazarsan sevinirim hemen sipariş vereceğim çünkü canım benim

aminnnn cümlemizin tatlım allah kabul etsin inş sen bana seninkinin markasını felan yazarsan sevinirim hemen sipariş vereceğim çünkü canım benim

saol canım benim yazıyoum markasını LABOQUICK bence güvenilir bu marka cnm rahatlıkla alabilirsin öpüyorum seni:)

saol canım benim yazıyoum markasını LABOQUICK bence güvenilir bu marka cnm rahatlıkla alabilirsin öpüyorum seni:)

sağol canım benim senin hakkını nasıl öderim ben ya çok yardımcı oldun bana san son bi sorum daha olacak sen bana bi tane jel al onu kullan demiştin onuda tekrardan tam olarak ismini yazarmısın vede nerden alayım faydası oluyormu çoooook seviyorum seni canım allah razı olsun senden

onlyniz cnm sizde hız sorunu mu vardı cnm bende alsammı pahalı ama napsak acaba bana şifa olur mu onlyniz cnm ne olur akıl ver bana senn yasın kaçtı ki bnm yasım 20 eşimin 29

ne hakkı cnm ya aşkolsun helal olsun nedemek naptımki ..ben de seni öyle çok seviyorum kii bunu ilk baştada söylemiştimm..senin samimiyetin yeter umarım arkadaşlığımız hep sürer...jelin adı canım preesed jel sitesinden al cnm faydası oldu bence tecrübeyle sabit hemde ilk denemede::)))aldığında ben sna nasıl kullanman gerektiğini anlatırımm ok cnm::::)

Son düzenleme:

cnm bide bayb star preseed jel yazıo onu almayalım deme

onlyniz cnm sizde hız sorunu mu vardı cnm bende alsammı pahalı ama napsak acaba bana şifa olur mu onlyniz cnm ne olur akıl ver bana senn yasın kaçtı ki bnm yasım 20 eşimin 29

canım merhaba bence al derim eğer hız sorunuz varsa iyi gelebilir bu jel sperm dostu asıl hıza iyi geliyor zaten tabiri cahizse spermin yumurtaya sağ sağlim gitmesini sağlıyor bende sitesinden çok bilgi aldım ilk denemede hamile kalan çok kişi olmuş bende çok etkilenmiştim ben 31 yaşındayım cnm senin daha yaşın küçük cnm yumurtların dha iyi çalşıyordur inan hiç korkma allahın izniyle sizinde olur bol bol dua en büyük ilaç bu...!

Son düzenleme:
Kizlar ameliyat sonrasi sislik normalmi acaba? Esime gore bunlar normal seyler ( Yarin doktoru arayacagim ama sabaha kadar meraktan olurum heralde.

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım adetım gecikti diyosun nasıl duruyoun test yapmadan benım eşim ameliyat olalı 2 ay oldu zaten ilk ay doğru duzgun bişi yapamadık bu ay ne olduysa oldu ümidini kaybetme heran herşey olabılır..senın de güzel haberlerini bekliyoruz ve tabıkı sızın için dua edıyoruz:)))

Limoncella mayis ayinda 3 yillik evli olacagim ve ilk senemden sonra hep bebek istedik ama nasip..
Ve son iki senedir adet gecikmemi bile beklemeden test yaptigim aylar oldu.. rahim duvarim kalinlasti ameliyt yapalim dediler kolayca hamile kalirsun yaptilar bitti o ay baktum negatif..rahim filmi cektirdim adet gunum test yaptim negatif. Yumurta takibi yaptirdim test yaptim negatif.doktor cok guzel yumurtalarin var artik bidahaki gelisine keseye bakariz dedi sonu husran...simdide esim varikosel oldu 3 ay beklemedeyim...
Ameliyat oncesi Bu ay belki 2-3 birlesmemiz oldu oda yumurtlama donemi degildi..o yuzden umudum sadece icimdeki cikiz bir ses..
Strestendir gelir bikac gune diyerek 6 gun gecti..negatif sonucu gorunce yikiliyorum..ama sabah bi bakicam hic umudum yok ama sabah ilk idrarla bi deneyecegim..

Allahtan umit kesilmez amenna.O'nun kunfeyun- ol demesi yeter..

Canim guzel dileklerin icin cok tesekkurler insallah topikteki tum bebek isteyen guzel kalpli arkadaslar mucizelerine kavusur aralarinda bende insallh.aminn

sağol canım benim şimdi eşimle konuştuk bu ay değilde bir dahaki ay alalım dedi biliyorsun daha çok yeni ameliyatımız :)aldığım zaman sorarım sana yine sorularımı sende anlatırsın bi zahmet yaa bi face aç sen daha rahat görüşürüz seninle rabbim inş sana pazartesi günü güzel haberler vermeyi nasip eder bu gece çoook dua edecem hepimize inş öpüyorum seni....

cnm demek ki bu işer sayıya bakmıyo.her hamile kalan ark.ın eşinin değerleriyle kendi eşimin değerlerine bakıyorum ya hemen hemen aynı ya da az bir farkla da olsa bizimki daha yüksek.nasip kısmet demek ki.ama insan ister istemez değerleri kıyaslıyo elinde olmuyo.ve acaba artık bendede mi sorun var demeden edemiyo en azından ben edemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba ..
Epeydir takipteyim maşallah listenize benimde eşim 1,5 yıl önce ameliyat oldu listeye eklerseniz sevinirim.
temmuz 2011 tarihmiz bizim sayı problemide vardı,ileri hareket ve morfoloji %0 dı sonrasında da ciddi değişimler olmadı.
Rabbim kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah..

Evde idrar testi yaptim sonuc negatif.ama geceden beri belim kirilma derecesinde agriyor sanirim bugun olurum

Sanrım sen beni yanlış anladın venharcım burada 1milyonlada 5 milyonlada 8 milyonlada 20 milyonlada hamile kalan arkadaşlarımız var onu demek istedim.. dediğin gibi kısmett allah isteyince olur o demezse olmaz ...aynen sana katılıyorum dğerlere göre bakıp kıyaslıyosun ama mesela ben şunuda çok yaşadım diyelim morfolljisi sıfır sayı bizden 100 kat düşük hızı düşük olan insanların hamile oldğunu öğrendiğimde demekki bu işler sayıyla değil dedim ..1 tanecik sperm demekki o yolu tamamlamış başarmış dedim..herşey kısmet bu hayatta ...bende bu ay doktora gidicektim acaba bendedemi bişey var diye düşünmeden yapamıyor insan ...ama hepimiz biraz yıprandık bu yolda ..sabır etmek gerçekten zor beklemek çok zorr aceleci olmamız endişelerimizin olmasıda gayet normal..ne zaman bir hamile görsem ne zman yakınımda bir hamile haberi alsam hadi artık sizde yapın olmuyorsa doktora giden sözleriyle canımı acıtan insanlara cvp vermek o bitmez tükenmez sorulara cvp vermek çok ama çok zordu ..her gün eşime çaktırmadan ağladığım ama bazen insanların sözlerinden kırılıp eşime yakalandığım onunda çocuklar gibi ağladğını görmek inan çok zordu .. bunu sizden başka kimse anlayamaz ..Yüce rabbim bu beklemenin yaşadığınız zorlukların mükafatınıda sizlere mucizenizle yaşatacak emin olun ve herşeyden önce inanmak bol bol dua etmek en önemlisi ...ben herdakika alllahıma yalvardımm o gözeten ve işitendir herşeyin en güzel vaktini o biliyor..o yüzden benim de size duam allahımm herkese bu yolda önce sabır versinn sonra yar ve yardımcısı olsunn rabbim en kısa zamanda herkese yavrusuna kavuştursun inşallah....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…