Canim benim hepimiz birbirimize dua edelim bu isin sirri bu bence) insallh bhcg de cikicak heryerde goreceksin bebegini..esine cok guzel bir supriz olmustur .biz bukadar sevinmisken sizin evi dusunemiyorum ))
canımbenim ne demek olurmu öyle şey ben gitti gidiyordan aldım içinde 2o adet ovülasyon 6 tane gebellk testi vardı hemde 2 ay önce 20 tlyle aldım sende bu şekilde al çok iyi oluyor yada alma ben sana yollayayım kalanları benim sadece gebelik testlerim bitti neyazıkki:)))ama istersen 6 tane ovülasyon testim kaldı adresini özelden yazarsan bana yollarım sana en kısa zamanda canım :)
sağol canım düşünmen yeter sen bilirsin ama uğraştırmış olmuyayım seni bende baktım 100 milyondu böle ucuzları varsa ondan alım bende farkeden bişi olmaz herhalde. aynı zamanda bu gece bende yasin okuyacaktım inş bende hepinizin adını tek tek zikredeceğim hayırlısı ile dua ile tatlım nasibe bak hep herşeyimiz denk düşüyor seninle
kalp kalbe karşıymış canımm ....:) sen bilirsin canım fikrini değiştirirsen msj at bana zahmet olmaz..ucuzlarıda aynı pahalısıda inan bana yasin için niyet ettim cnm eğer hamile kalırsam 41 gün okuyacağım diye şimdiden başladım içim rahat etmiyo seninde allah yasinini kabul etsinn bitanem:)
aminnnn cümlemizin tatlım allah kabul etsin inş sen bana seninkinin markasını felan yazarsan sevinirim hemen sipariş vereceğim çünkü canım benim
saol canım benim yazıyoum markasını LABOQUICK bence güvenilir bu marka cnm rahatlıkla alabilirsin öpüyorum seni:)
melinazcımm çok tşk ederim canım ya verdiğin bilgiler için seni dinleyeceğimm kesinlikle hemde harfi harfine şuan yatıyorum içim çok garip karınımın altında ağrı oluyor midemde biraz kötü... canım hiç birşey istemiyor çok halsizim yorgunum..ama olsun meleğim için hepsini çekmeye razıyım:) kan testimi bir yaptırayımda bir sonuç çıksın yine konuşuruz bitanemm çokkkk öpüyorummmmmm:)
sağol canım benim senin hakkını nasıl öderim ben ya çok yardımcı oldun bana san son bi sorum daha olacak sen bana bi tane jel al onu kullan demiştin onuda tekrardan tam olarak ismini yazarmısın vede nerden alayım faydası oluyormu çoooook seviyorum seni canım allah razı olsun senden
ne hakkı cnm ya aşkolsun helal olsun nedemek naptımki ..ben de seni öyle çok seviyorum kii bunu ilk baştada söylemiştimm..senin samimiyetin yeter umarım arkadaşlığımız hep sürer...jelin adı canım preesed jel sitesinden al cnm faydası oldu bence tecrübeyle sabit hemde ilk denemede::)))aldığında ben sna nasıl kullanman gerektiğini anlatırımm ok cnm::::)
onlyniz cnm sizde hız sorunu mu vardı cnm bende alsammı pahalı ama napsak acaba bana şifa olur mu onlyniz cnm ne olur akıl ver bana senn yasın kaçtı ki bnm yasım 20 eşimin 29
cnm bide bayb star preseed jel yazıo onu almayalım deme
Onlyiz ne guzel bir haber bu seni ve esini tebrik ederim. Coook sevindim. Kesinlikle bu topigin ugruna inanmis bulunmaktayim hergun bir hamile haberi aliyoruz masaaaallaaahhh..
Kizlar yaniliyorsam uyarin ameliyattan 4 ay sonr herkes hamile kalmis yani bir genelleme yok bu olayda ama demekki 4. Aya dikkat etmek lazimmm)) buna gore ben mayis sonuna dikkat edeyim )
Lutfen hamile arkadaslar bizi yanliz birakmasin deneyimlerini paylasmamiz lazimm.tamam artik 3 kisiye zaman ayirmaniz lazim ama bizede umut verin lutfenn)
Benimde adetim 5 gun gecti ama ne test yaptim ne tahlil.biliyorumki bisey yok.artik vurdumduymaz oldum gitti walla.zaten esimde ameliyat oldu artik nisan sonuna kadar bunun fikri bile mumjun degil.neyse rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler...
merhaba arkadaşım adetım gecikti diyosun nasıl duruyoun test yapmadan benım eşim ameliyat olalı 2 ay oldu zaten ilk ay doğru duzgun bişi yapamadık bu ay ne olduysa oldu ümidini kaybetme heran herşey olabılır..senın de güzel haberlerini bekliyoruz ve tabıkı sızın için dua edıyoruz:)))
ne hakkı cnm ya aşkolsun helal olsun nedemek naptımki ..ben de seni öyle çok seviyorum kii bunu ilk baştada söylemiştimm..senin samimiyetin yeter umarım arkadaşlığımız hep sürer...jelin adı canım preesed jel sitesinden al cnm faydası oldu bence tecrübeyle sabit hemde ilk denemede::)))aldığında ben sna nasıl kullanman gerektiğini anlatırımm ok cnm::::)
venharcım slm canım nasılsınn çok tşk ederim alllah sizede en kısa zamanda nasip etsinnn inşşşş arkadaşım preseedi kullanmakla iyi etmişsin sen olmuyacakmış gibi davran allah büyük canım rahat bırak kendini değerlerimize gelince şöyle;
ameliyat olalı bu ayın 12sinde tam 5 ay dolucak yani 4. ayda hamile kalmışım hiç beklemiyordum:)
sayı mil de 17.000.000
totalde 47.000.000
ileri hız %32
yerinde yavaş %34
morfoloji % 4
cnm demek ki bu işer sayıya bakmıyo.her hamile kalan ark.ın eşinin değerleriyle kendi eşimin değerlerine bakıyorum ya hemen hemen aynı ya da az bir farkla da olsa bizimki daha yüksek.nasip kısmet demek ki.ama insan ister istemez değerleri kıyaslıyo elinde olmuyo.ve acaba artık bendede mi sorun var demeden edemiyo en azından ben edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?