Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öyle yap canım sen bilirsinn acarsamm face neden olmasın canım benim:) dularınıza ihtiyacım var canımm allah razı olsunn pzt yi iple çekiyorum:)

AMİN AMİN AMİN...onlyliz ağlattın benı :.(
çoğumuz aynı şeylerı yaşıyoruz bu yolda,,gonul huzunlenınce gozlerde yaşlar durmuyor..bızımde sarılıp çok ağladığımız oldu ama hayırlısı deyıp ya sabır deyıp toparladık kendımızı..Rabbım kaldıramayacagımızı yuklemesın,herşeyı bılen ve herşeye gucu yeten O.. Rabbım bızı ımtıhanı kaybedenlerden etmesın,bıze sabır versın ve gonlumuzun muradını versın hayırlısı ıle hepımıze

aminnn öyle canımm hepimizin yaşadıkları aynıı o yüzden birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz gerçekten çok yıprandık eşimlee en az sizin kadarr tabiki süreçler farklı ama hissettiklerimiz aynı ...aslında insan kendi içinde değil dışardaki insanlar yüzünden psikolojisi bozuluyor..ben en son zamanlar şunu diyordum ben sizin hayatınız hakkında konuşuyormuyum merak ediyormuyum diye tersler olmuştum tabi hakedenlere..ne diyim arkadaşımm hayat zaten zor insanlardahada zorlaştırıyor ....o yüzden az insan çok huzur diyorum...dediğin gibi allah herkesin hakkında gölündekini nasip etsin arkadaşımm..

canım çok sevindim yaaaa allahım inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş.tez zamanda isteyen bekleyen tüm arkadaşlarada nasip etsin canım dualarınıza ihtiyacım var düşük tehlikem hala devam ediyor dün dr gittim yatıyorum

cnm yok yanlış anlamadım gerçekten sayıya felan bakmıyo bu işler ama işte insan yinede kıyaslama yapmadan edemiyo.sabretmek beklemek,olacakmı olmuycakmı acaba diye her an düşünmek çok zor.ALLAH kolaylık ve sabır versin bu yoldaki herkeze

Kizlar ne güzel hamile haberleri almak.Allah saglik versin.
ya benim hic umudum yok.hic olmucak gibi geliyor. Cok zor bu sürec

allah razı olsun cnm darısı sizin başınıza inşallah siz daha yeni ameliyat oldunuz iyileşme süreci en az 3 ay cnm hemen umutsuzluk yok anlaştıkmı ..allah çok büyük herkese şifasını veriyor zamanla herdaim dualarımdasınız tabi diğer arkadaşlarımında evt zor bir süreççç sabır sabır sabır arkadaşımmm...

Mehel merhaba arkadasim ikimizinde esleri ayni gun ameliyat oldu.insallh sizinde guzel gecmistir ameliyatiniz .moral bozmak yok insallh arka arkaya vericez haberlerimizi..bukadar ugrasmisken benim vazgecme gibi bir dusuncem yok allahin izniyle alacahiz meleklerimizi kucagimiza.
Biz bugun kontrole gittik doktor yatarak istirahate devam dedi. Esim is guc yuzunden cok tasalaniyor bilsem beklerdim biraz daha diyor..iste ne kadar uzulsede bizim kadar yasayarak olmuyor onlarin uzuntusu. Her ay sonunda kirmizilari gordukce bizim icimiz burkuluyor ama allaha sukur destek olmuyor diyemem ikimizde birbirimize sezdirmeden uzuluyoruz..ama bitti insallh bu ameliyatlardan sonra huzel haberleri verecegiz yaza dogru))
Senin esinin ameliyati nasil gecti??

canım nasılsın aysgl yas kaç senin canım 3 ayy nasıl geccek deme çalıstıım halde hep aklımda bebek konusu :)

canım nasılsın aysgl yas kaç senin canım 3 ayy nasıl geccek deme çalıstıım halde hep aklımda bebek konusu :)

Aysegul, fd dilek , ozlem ahmet hepimizin esleri ocak ayi ameliat olmus .listede dikkat ettim 4. Ay bicok arkadas hamile kalmis yani nisan mayisa dikkat edelim. Birde benim esim cift tarafli varik.ame. oldu. Doktor 4.gunu olmasina rahmen yat dinlen dedi. Acaba iyilesme olmadigindanmi yoksa daha sonra sorun olmasin diyemi demisyir acaba olmadi pazartesi doktoru bi aratayim ben.. bide doktir 20 gun cinsel perhiz verdi.iyilessin oyle acele etmeyin demis)

Kizlar takviyelere nezaman baslamali acaba? Tecrubeli arkadaslar neler yaptjnuz eslerinize?

cnm dr. ne diyorsa aynen yap, dinlen hiç bişi yapma. umarım en kısa sürede bu sıkıntıların biter cnm, Allah yardımcın olsun.

kızlarrrrrrrr

bugün biz de doktordaydık. bu doktor da ameliyat olmanda fayda var dedi. zaten eşim de kesin karar verdi. ama doktoru biraz genç ve tecrübesiz buldu burda üniversite hastanedinden 1 prof. dr. tavsiye ettiler oan görünüp ona ameliyat olmak istiyo benimki bakalım o hocadan randevu alcaz bu hafta...

ARKASALAR BANA ESLERİNİZE NE GİBİ TAKVİYE YAPTIKLARINIZI YAZARMISINIZ ..ben aşılama yapmıstım ya sonuc kötü gerci adet tarihimi bekliycem yinede ama iyi seyler hisstmiyorum ve cok yoruldum üzüldüm bu sürec beni mahvetti 2 seneden beri bekle bekle YOK sabır diyosun YÜCE RABBİM SESİMİ DUYACAK DİYOSUN AMA ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI....bana yardımcı olun lütfen..

Canim umudjnu yitirme sakin eger esinde problem varsa; proxceed plus.q enzim 10 ve e vit. Verdi doktor bize. Ayrica ben keciboynuzu kaynatiyordum, ceviz badem hergun bur avuc, balik yagi, beslenmesine dikat ediyorduk. Eger sigara icmiyorsa birde havuc suyu

Bayanda sorun olunca incir, badem, bal- corekotu- tarcin karisimi, balik yagi

Ameliyata kadar biz bunlari kullandik sayi ve hizda cok faydasini gorduk, arkadaslar eksikler icin mutlaka ilave yapacaktir.

Onemli olan devamli yapmak az muktar bile olsa herseyi dusenli hergun yedirip icirmeye dikkat et canim

merhaba kızlar....bizde 8-9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyordu bende hormonlar normal çıktı.eşimde test yaptırdı sayı 43 milyon hareketde azalma var sıkıntımız buymuş demekki .geçen gittiği dr. varikosel nüksetmiş demişti eşim 1 ameliyat olmuş önceden şimdi olursa bu 2. olcak ...acaba ilaçlar ile sorun halledilemezmi illa ameliyatmı olması lazım.bu durumda olanlar varmı kızlar.p.tesi dr.da randevusu var ne olcak merak ediyorum gerçekten.devlet hastanesinde sayı 131 milyon çıkmıştı ve ayrıntılı yapmıyorlardı 2testi tüp bebek merkezinde yaptırdı.

Aklima getirmemeye calisiyorum ama gelince yikiliyorum.cok korkuyorum uzun yillar olmazsa diye

ayyy canım benim inş dediğin gibi olur dünyalar bizim olur dimi inş bizlerde en geç nisan ayı hamiş haberi veririz birbirimize benim eşim tek taraflı oldu ameliyatı çook ii geçti dr öğle dedi çok şükür hiç bir ağrısı felan olmadı 1 hafta ben çok dikkat ettim üşütmemesi için felan daha sonra işe başladı ama hala ağır felan kaldırmamaya dikkat ediyor işi bişraz ağır doğalgaz işi yapıyor bizde 3 hafta felan ilişki olmadı ayrıca ben takviyelere ameliyattan 1 hafta önce başladım allah hepimize şifa versin canım inş bizde hamiş olacağız rabbimin izni iledua dua duaaaa tatlım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…