sağol canım benim şimdi eşimle konuştuk bu ay değilde bir dahaki ay alalım dedi biliyorsun daha çok yeni ameliyatımız :)aldığım zaman sorarım sana yine sorularımı sende anlatırsın bi zahmet yaa bi face aç sen daha rahat görüşürüz seninlerabbim inş sana pazartesi günü güzel haberler vermeyi nasip eder bu gece çoook dua edecem hepimize inş öpüyorum seni....
merhaba arkadaslar, bebeğimizin kalp atışını gorduk ve duyduk :))) ya-şa-sın :))
Sanrım sen beni yanlış anladın venharcım burada 1milyonlada 5 milyonlada 8 milyonlada 20 milyonlada hamile kalan arkadaşlarımız var onu demek istedim.. dediğin gibi kısmett allah isteyince olur o demezse olmaz ...aynen sana katılıyorum dğerlere göre bakıp kıyaslıyosun ama mesela ben şunuda çok yaşadım diyelim morfolljisi sıfır sayı bizden 100 kat düşük hızı düşük olan insanların hamile oldğunu öğrendiğimde demekki bu işler sayıyla değil dedim ..1 tanecik sperm demekki o yolu tamamlamış başarmış dedim..herşey kısmet bu hayatta ...bende bu ay doktora gidicektim acaba bendedemi bişey var diye düşünmeden yapamıyor insan ...ama hepimiz biraz yıprandık bu yolda ..sabır etmek gerçekten zor beklemek çok zorr aceleci olmamız endişelerimizin olmasıda gayet normal..ne zaman bir hamile görsem ne zman yakınımda bir hamile haberi alsam hadi artık sizde yapın olmuyorsa doktora giden sözleriyle canımı acıtan insanlara cvp vermek o bitmez tükenmez sorulara cvp vermek çok ama çok zordu..her gün eşime çaktırmadan ağladığım ama bazen insanların sözlerinden kırılıp eşime yakalandığım onunda çocuklar gibi ağladğını görmek inan çok zordu .. bunu sizden başka kimse anlayamaz ..Yüce rabbim bu beklemenin yaşadığınız zorlukların mükafatınıda sizlere mucizenizle yaşatacak emin olun ve herşeyden önce inanmak bol bol dua etmek en önemlisi ...ben herdakika alllahıma yalvardımm o gözeten ve işitendir herşeyin en güzel vaktini o biliyor..o yüzden benim de size duam allahımm herkese bu yolda önce sabır versinn sonra yar ve yardımcısı olsunn rabbim en kısa zamanda herkese yavrusuna kavuştursun inşallah....
AMİN AMİN AMİN...onlyliz ağlattın benı :.(
çoğumuz aynı şeylerı yaşıyoruz bu yolda,,gonul huzunlenınce gozlerde yaşlar durmuyor..bızımde sarılıp çok ağladığımız oldu ama hayırlısı deyıp ya sabır deyıp toparladık kendımızı..Rabbım kaldıramayacagımızı yuklemesın,herşeyı bılen ve herşeye gucu yeten O.. Rabbım bızı ımtıhanı kaybedenlerden etmesın,bıze sabır versın ve gonlumuzun muradını versın hayırlısı ıle hepımıze
beta hcg 1385 çıktı kızzlar doktor hamılelık var dedı:)))çarşamba gunu gıdıcem tekrar hayırlsı bakalım..çok yorgunum geldım uyumuşum ınternetı açmaya halım yoktu sızı merkta bırakmıyayım dıye gırdım kızlar eşim yemek hazırlıyor:)))dua edıyorum hepinize allah en kısa zamanda buguzel duyguyu yaşatsın..çok mutluyum allah hayırlısıylam kucağııza almayı nasip etsin inşallah..
Sanrım sen beni yanlış anladın venharcım burada 1milyonlada 5 milyonlada 8 milyonlada 20 milyonlada hamile kalan arkadaşlarımız var onu demek istedim.. dediğin gibi kısmett allah isteyince olur o demezse olmaz ...aynen sana katılıyorum dğerlere göre bakıp kıyaslıyosun ama mesela ben şunuda çok yaşadım diyelim morfolljisi sıfır sayı bizden 100 kat düşük hızı düşük olan insanların hamile oldğunu öğrendiğimde demekki bu işler sayıyla değil dedim ..1 tanecik sperm demekki o yolu tamamlamış başarmış dedim..herşey kısmet bu hayatta ...bende bu ay doktora gidicektim acaba bendedemi bişey var diye düşünmeden yapamıyor insan ...ama hepimiz biraz yıprandık bu yolda ..sabır etmek gerçekten zor beklemek çok zorr aceleci olmamız endişelerimizin olmasıda gayet normal..ne zaman bir hamile görsem ne zman yakınımda bir hamile haberi alsam hadi artık sizde yapın olmuyorsa doktora giden sözleriyle canımı acıtan insanlara cvp vermek o bitmez tükenmez sorulara cvp vermek çok ama çok zordu..her gün eşime çaktırmadan ağladığım ama bazen insanların sözlerinden kırılıp eşime yakalandığım onunda çocuklar gibi ağladğını görmek inan çok zordu .. bunu sizden başka kimse anlayamaz ..Yüce rabbim bu beklemenin yaşadığınız zorlukların mükafatınıda sizlere mucizenizle yaşatacak emin olun ve herşeyden önce inanmak bol bol dua etmek en önemlisi ...ben herdakika alllahıma yalvardımm o gözeten ve işitendir herşeyin en güzel vaktini o biliyor..o yüzden benim de size duam allahımm herkese bu yolda önce sabır versinn sonra yar ve yardımcısı olsunn rabbim en kısa zamanda herkese yavrusuna kavuştursun inşallah....
Kizlar ne güzel hamile haberleri almak.Allah saglik versin.
ya benim hic umudum yok.hic olmucak gibi geliyor. Cok zor bu sürec
Kizlar ne güzel hamile haberleri almak.Allah saglik versin.
ya benim hic umudum yok.hic olmucak gibi geliyor. Cok zor bu sürec
sor canım nolcak hepimiz aynı süreçten geçiyoruz.sol taraftan ameliyat oldu bizimki 2 saat sonra taburcu olduk. daha sonra işe bile gitti iki gün sonrası pansuman yaptık evde. biraz sızlama oldu dedi ama ağrı kesici antibiyotik vermişti onları kullandı bugün bitti ilaçları iyi şimdi bi sıkıntı olmadı şükür.sizin nasıl oldu çift tarafmı
canım nasılsın aysgl yas kaç senin canım 3 ayy nasıl geccek deme çalıstıım halde hep aklımda bebek konusu :)
canım nasılsın aysgl yas kaç senin canım 3 ayy nasıl geccek deme çalıstıım halde hep aklımda bebek konusu :)
canım çok sevindim yaaaa allahım inş.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim inş.tez zamanda isteyen bekleyen tüm arkadaşlarada nasip etsin canım dualarınıza ihtiyacım var düşük tehlikem hala devam ediyor dün dr gittim yatıyorum
ARKASALAR BANA ESLERİNİZE NE GİBİ TAKVİYE YAPTIKLARINIZI YAZARMISINIZ ..ben aşılama yapmıstım ya sonuc kötü gerci adet tarihimi bekliycem yinede ama iyi seyler hisstmiyorum ve cok yoruldum üzüldüm bu sürec beni mahvetti 2 seneden beri bekle bekle YOK sabır diyosun YÜCE RABBİM SESİMİ DUYACAK DİYOSUN AMA ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI....bana yardımcı olun lütfen..
allah razı olsun cnm darısı sizin başınıza inşallah siz daha yeni ameliyat oldunuz iyileşme süreci en az 3 ay cnm hemen umutsuzluk yok anlaştıkmı ..allah çok büyük herkese şifasını veriyor zamanla herdaim dualarımdasınız tabi diğer arkadaşlarımında evt zor bir süreççç sabır sabır sabır arkadaşımmm...
Aysegul, fd dilek , ozlem ahmet hepimizin esleri ocak ayi ameliat olmus .listede dikkat ettim 4. Ay bicok arkadas hamile kalmis yani nisan mayisa dikkat edelim. Birde benim esim cift tarafli varik.ame. oldu. Doktor 4.gunu olmasina rahmen yat dinlen dedi. Acaba iyilesme olmadigindanmi yoksa daha sonra sorun olmasin diyemi demisyir acaba olmadi pazartesi doktoru bi aratayim ben.. bide doktir 20 gun cinsel perhiz verdi.iyilessin oyle acele etmeyin demis)
Kizlar takviyelere nezaman baslamali acaba? Tecrubeli arkadaslar neler yaptjnuz eslerinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?