Mehel merhaba arkadasim ikimizinde esleri ayni gun ameliyat oldu.insallh sizinde guzel gecmistir ameliyatiniz .moral bozmak yok insallh arka arkaya vericez haberlerimizi..bukadar ugrasmisken benim vazgecme gibi bir dusuncem yok allahin izniyle alacahiz meleklerimizi kucagimiza.
Biz bugun kontrole gittik doktor yatarak istirahate devam dedi. Esim is guc yuzunden cok tasalaniyor bilsem beklerdim biraz daha diyor..iste ne kadar uzulsede bizim kadar yasayarak olmuyor onlarin uzuntusu. Her ay sonunda kirmizilari gordukce bizim icimiz burkuluyor ama allaha sukur destek olmuyor diyemem ikimizde birbirimize sezdirmeden uzuluyoruz..ama bitti insallh bu ameliyatlardan sonra huzel haberleri verecegiz yaza dogru))
Senin esinin ameliyati nasil gecti??
ARKASALAR BANA ESLERİNİZE NE GİBİ TAKVİYE YAPTIKLARINIZI YAZARMISINIZ ..ben aşılama yapmıstım ya sonuc kötü gerci adet tarihimi bekliycem yinede ama iyi seyler hisstmiyorum ve cok yoruldum üzüldüm bu sürec beni mahvetti 2 seneden beri bekle bekle YOK sabır diyosun YÜCE RABBİM SESİMİ DUYACAK DİYOSUN AMA ARTIK DAYANACAK GÜCÜM KALMADI....bana yardımcı olun lütfen..
betokocum günaydın arkadaşım birazdan yolculuğa çıkacağım bugün giremiycem nete bir bakim dedim senin yazdığını görüncede hemen neler yaptıklarımı yazıp öyle çıkayım dedim ...seni anlıorum hemde çok iyi ki senin sürecin uzun olmuş evt ama canımm işte herşey allahın elinde sen tedbirini al takdirini allaha bırak birgün gerçketen duyacak o işiten ve gözetendir sen allaha sığın arkadaşım isyan etme bende ettim inan niye ben dedim defalarca ama sonra pişman oldum tövbe ettim allah affetsin.. bu dünya sınama dünyası allah sevdiği kullarına verirmiş derrt o yüzden allahım en kısa zamanda herkese selamet versinn bunları demeden geçemedim....neler yaptığımıza glince ben şu dört ay eşime öyle çok şey yaptımki sayemde 12 kilo aldı yani diyeceğim macunlar vitaminler şişiriyor ama şimdi vermeye başladı sonuçta anlık şişkinlik bunlar oda diyordu sağolsun olsunda istersem 20 kilo alayım diye:)
canım biz ilk 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık hergün aksatmadan içti eşim..bunun yanında hergün 1 avuç badem ceviz fındık yedi ve et ağırlıklı değlde sebze ağırlıklı beslendik.
ilaç olarak ilk 3 ayda klomen ve evicap içti.onlar bittikten sonrada sadece 1 kutu 90lık arginmax men içti günlük mg onbinleri geçiyor kesinlikle öneririm içinde normalde besinden alamayacağımız vitaminler var özellikle largine ..gelelim başka kürlere ben ahmet marankinin kürünü yaptım ameliyattan 1.5 ay sonra ..onun faydasınıda gördüğümüzü düşünüyorum çünkü tam sperm döngüsüne denk geliyordu yani 72 gün sonraya...ve onun yanında arıbalı saf arı sütü ve polen alıp hepsini karışıtırdım içinede tarçın çörekotu ekledim bu macunları tam 1 ayda bitirdi eşim ikisindende sabah ve akşam yatmadan 1'er yemek kaşığı yiyordu(üzerine bir saat su içmedi) bunlar bitti ardından sabahları incir beklettik zeytinyağında..birde son zamanlar haftada 1-2 bardak havuç suyu içtik son günler dahada artırdık bu sayıyı...allah şifa verdi rabbime şükürler olsun dediğim gibi sen tedbirni al takdirini allaha bırak arkadaşım inşallah sizde tez zamanda şifa bulursunuz arkamızdan tek tek gelirsiniz başka birşey soracak olursan yazarsın cvplarım şimdi geç kaldım çıkmam lazımm allaha emanet olun hoşçakal...
Canim umudjnu yitirme sakin eger esinde problem varsa; proxceed plus.q enzim 10 ve e vit. Verdi doktor bize. Ayrica ben keciboynuzu kaynatiyordum, ceviz badem hergun bur avuc, balik yagi, beslenmesine dikat ediyorduk. Eger sigara icmiyorsa birde havuc suyu
Bayanda sorun olunca incir, badem, bal- corekotu- tarcin karisimi, balik yagi
Ameliyata kadar biz bunlari kullandik sayi ve hizda cok faydasini gorduk, arkadaslar eksikler icin mutlaka ilave yapacaktir.
Onemli olan devamli yapmak az muktar bile olsa herseyi dusenli hergun yedirip icirmeye dikkat et canim
evet sadece eşimde problem ileri hızlı hareket %25 düşük yani. tesekkür ederim canım sagolasın..birsey sorucam cörek otu ne işe yarıyormus merak ettim..
merhaba arkadaslar, bebeğimizin kalp atışını gorduk ve duyduk :))) ya-şa-sın :))
Betoka merhaba canim biz cocuk istrdigimizde doktor hemen yas vs bi kac soru sorup yumurta takibinr basladi ilk ay verim alabilecek 2 yumurtam olustu 15 mm ve 19 mmm sonra burada arkadaslarin yaptiklarini okumaya ve uygulamaya badladim ikinci ay 19 mm 28 mm 25 mm cok sayida kucuk yumurta olusmustu.doktor o ay bana artik keseyi gormeye gelirsin diye takildi. Cok iyi dedi. O ay ben bal-corekotu tarvin karistirip her sabah tatli kasigi ile yedim ayrica bedem ve incir yedim hergun. Sonuc been yine adet oldum doktir hemen esimjn tahlillerini istedi ve bugunki geldigimiz noktaya kadar daha sonrasinda urologlarda aldik solugu;((
Esim daha yeni ameliyat oldu ama ameliyatin ustune 2 ay gecsin yine yemeye baslayacagim.onun seviyesi ins.yukseldiginde bende yumurtalarimi hazirlamus olurum.yani bunlar elimizden gelenler yapmakta yarar var gerisi rabbimin takdiri..
aynen canım bende bişeyler yapmaya calısıyorum ama yetersiz geliyomus gibi geliyor ama duydugumu yapırum rabbim duysun feryadımızı görsün cabalarımızı ve bizi selamete cıkarsın insallah...sizde ki problem neydi sayı falan kactı canım
canım bizim de grade 3 solda ama bizim muayenede çıkmıyo yani gözle görülmüyo ultrosonda çıktı. valla bilmiyorum 2 ürologa gittik 1 tanesi ameliyat dedi diğeri gerek yok ameliyata dedi kadın doğumcu da gerek yok diyor arap saçına döndü eşim de bunaldı zavallı 1 öyle 1 böyle diyor iyi 1 ürolog bulamadık 1 türlü biz izmirdeyiz canım
herkesin değeri düşüyor demedi de ameliyat garanti bişey değil dedi. yükselebilir de düşebilir de aynı da kalabilir garantisi yok yani dedi. sizin zaten çok çok kötü değil değerler dedi ama 7 aydır da tık yok ben de hiç 1 sorun yok bugün yine baktı ben normal yumrtlyorum vs ben de bişey yok yani. olmuyorsa eşimden kaynaklı.
değerler şöyle
Bakılan Bulunan Normal
Toplam sayı: 25 milyon >15 milyon
Hakeret %35 >%40
İleri hızlı hareket %20 >%32
Normal sperm %50 > %50den fazla
sonuç: astenospermi yani hareket azlığı. doktor proxeed plus verdi ama o da aylık 230 tl mal oluyor 6 ay içsen 1400 tl yani zaten maddi durum iyi değil devamlı borca giriyoruz sonunda depresyona giricez bu gidişle
Günaydınnnn Kaderr arkadaşlarımm güzel bi gün gecirmemiz dileğiyle kızlarr herkez adet tarihlerişni yazsa ona gör beklesek olmaz mı?:44:
Canım o doktoru değiştir sen benim eşimin doktoruda değerlerin normal dedi ama ameliyat olursan daha iyi olur sperm kaliten daha artar dedi ve ameliyattan hiç parada almadı benim eşimin tarafında bu ameliyatı olupta çocuk sahibi olan 4 kişiyi tanıyorum eşim tarfında genetik yani ama allaha şükür çocuksuz kalan da yok bence iyi bi doktor bulun.
canım evet doktor değiştirdik ameliyat olacak eşim yeni doktor ameliyat yaptığım hastalar 2-3 ay sonra bebeğimiz olacak diye arıyor dedi. hatta ameliyattan 6 ay sonra spermiyogram istiyorum kimse yaptırmaya gelmiyor nasıl olsa bebek oldu diye dedi. bize de ameliyatın faydasını görürsün dedi ve eşinde yani ben de 1 sorun yoksa 6 ay içinde eşin hamile kalır dedi bakalım b-muhtemelen haftaya felan olacak ameliyatı ben de geciktirmesin istiyorum adam işi düşünüyo doktor 1 hafta rapor yazarım dedi dinlenceksin dedi 1 ayda ağır iş felan yapmayacaksın dedi bizimki de işyerinden sorun olacak diye söyleniyor dedim senin sağlığın herşeyden önemli sonuçta bakalım ameliyat tarihimiz belli olunca yazarım kızlar biz de listeye ekleniriz
cnm sizin için inşallah en iyisi olur.Allahım hakkınızda hayırlısını versin.hangi doktora gittiniz cnm?birde varikoselle ilgili ne dedi kaçıncı dereceymiş acaba?
Normal sartlarda gecen hafta olmam gerekirdi ama olmadim test yaptim negatif. Bugun is oncesi saglik ocagina kan verdim bakalim ne cikacak?? Yarin sonucu alip kendi doktoruma gidicem ins kist falan olmamistirr ;(((
Adetim cok duzenlidir normalde ama hamile olsaydim idrarda cikardi bu yuzden bekledim bu gune kadar..suan sorsalar midem bulaniyor istahim acik batmalarim var adet sancisi gibi goguslerim inanilmax hassas , idrarim bi garip ...ama negatifi gorunce bunlarin hepsinin gececeginden eminim))
Sasirdigim husus su bu ay dogru duzgun biseyler olmadi ameliyat olacak esim diye bu ayi es gectik beraberce)
Bizin problemimiz sayiydi canim hiz olarak %20lerdn % 60 a ciktik ilaclarla ama sayi cok dusuktu baslarda 10 binlerdi sonra 0 sonra 4 milyon.. doktor baslangic varikosel dedi bence ameliyat yapalim dedi .ameliyat sonrasi ise iyiki yapmisiz sandigimdan dahakotuymus durum dedi baya ileriymis dedi cift tarafli oldu esim daha gecen hafta oldu. 1 ay gecsin banada esimede baslicam takviyelere .insallah once ameliyatsonra ilaclar ise yarar.
Rabbim en dogru zamanda verecektir mucizemizi .icini ferah tut lutfen buda bizim sinavimiz .cok agir zor bir sinav ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?