Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yaaa şimdide morfolojiye takıldım.bizim morfoloji % 2 yada% 3 çıkıyor.eğer % 4ten aşağı olursa birde normal yolla olursa allahım korusun bebek kusurlu olabilir diye yazmışlar.doğrumu acaba((tüp bebekmi yapsak?lütfen yardım edinn..

kızlar günaydın herkese dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm kan ter içinde uyandım :18: ben hamile değilim ki nasıl düşük yapacağım diyorum annem var yanımda doktor doktor geziyoruz bütün hastaneler kapalı doktorlar yok olmuş benden kanlar akıyor böyle alttan ayyy çok kötü 1 rüya idi kan rüyayı bozar derler ama çok kötü oldum vallahi bilinöaltımıza işledi bu olaylar artık rüyalarımıza giriyor hala kendime gelemedim

dediğin gibi kan rüyayı bozar cnm. gerçekten bilinçaltımıza iyice işliyor tüm bu olanlar..:)garip garip rüyalar görüyoruz.bende dün gece teyze kızımın varikosel ameliyatı olduğunu gördüm:)))iyice saçmalamışım:))

evet tatlım allah yardımcımız olsun vallahi sabır versin hepimize...bu sdabah canım hiç işe gelmek istemedi iş yeri sırf stres yaa ondan da mı hamile kalamıyorum nedir düşünmeye başladım artık.

sen morfoloji düşük diye yazmışsın ama senin eşin yeni ameliyat olmadı mı daha? doktor 6 aydan önce normale dönmüyo demişti bize canımm ondan olabilir ne kadar olsu ameliyat olalı diğer değerlerde artış var mı?

Son düzenleme:

aminn cnm.ahh cnm sorma benimde hiç canım gelmek istemedi ama mecburen geliyoruz işte.allahım bir an önce evlat verde işi bırakayım diyorum:))cnm eşim ameliyat olalaı 3 ay oldu bugün.bilmiyorum ameliyat morfolojiyi etkilermi?daha tahlil yaptırmadık eşim 6 ay sonunda yaptırcakmış gönderemiyorum tahlile...o ameliyat öncesi değerler ama ne bileyim sanki düzelmiycek gibi geliyor.inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder..

aynen valla ben hamile kalsam da rapor alsam evde yatsam diye hep hayaller kuruyorum. sen özelde mi çalışıyosun canım? bize de doktor ameliyattan 6 ay sonra test istiyorum dedi ama 6 ay olmadan bütün hastalarımın eşleri hamile kalıyo o yüzden teste gelmiyolar dedi canım bak burda da pek çok arkadaş 4. ayında hamile kaldı sen de önümüzdeki aya dikkat et bence kötü düşünme düzelir allahın izniyle hepimiz ameliyattan fayda göreceğiz inşallahh...

biz de bu ctesi ameliyat düşünüyoduk ama eşime iş seyahati çıktı ctesi için muhtemelen önümüzdeki haftaya bugün doktorunu arayacaktı bakalım gün almak için hayırlı ile olsun rabbim hepimize şifa versin...

ben de diyorum ki şu an proxeed plus içiyo ya acaba şu an için kessem mi ameliyattan sonra mı devam etsem ya da devam edeyim mi valla 15 günde 1 115 tl baya ağır geliyor bugün gidip kredi çekeceğim biraz 0ı tükettik resmen

günaydınlar.. sadece bilgi olsun diye söylüyorum.bizde ameliyattan önce proxeed kullanıyoduk ameliyattan 1 hafta önce dr ilacı kestirdi yani bizim dr böyle yaptı.zaten ameliyat günü belli oluca kesilcekse drnuz size söyler herhalde canım biz ameliyattan sonrada 6 ay daha içtik ilacı..maddi olarak baya bi zorlamıstı bizi anlıyabiliyorum seni.allah acil sifalar versin canım..

cnm ben özelde çalışıyorum.muhasebe bürosundayım.sen nerde çalışıyorsun?ahh cnm keşke bilemiyorum artık olacakmı olmuycakmı?bazen çok umutlu bazende çok umutsuz olabiliyorumallahım hayırlısını versin inşallah...cnm bizim doktorda kesinlikle ilaç kullanmıyoruz dedi.6 ay sonunda olmazsa ilaca geçicez hatta bitkisellerini falan o zaman yapabilirsin dedi.eşimde doktoru dinliyor hiç birşey veremiyorum.sadece keçiboynuzu özü içiyor.cnm bizim doktorumuzda ilacı bırak 1-2 ay geçsin öyle yapıcaz ameliyatı dedi.sanırım bizim 1-2 ay sonra olmuştu.bencede ameliyat olacaksa bırakabilirsin artık.dediğin gibi pahalı bir ilaç ameliyattan sonra başlarsın sende..cnm aynen masraflar çok ama bebeklerimiz gelicekse feda olsun...yeterki gelsin bebişler...

sağol canım ben de ameliyattan önce doktora sorayım bari benimki unutur sormayı çünkü...sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? iyileşme oldu mu değerlerde?

onlylizzz nerdesinnnnn?tahlil yaptırmadınmı cnm?bekliyoruz senii..

canımmm arkadaşlarım sağolun beni merak ettiğiniz için...daha sonucu bugün alıcam bende sabırsızlıkla bekliyorum öğleden sonra hayırlı haberler veririm inşallah dularınızı bekliyorum hepinizi öptüm:)

sağol canım ben de ameliyattan önce doktora sorayım bari benimki unutur sormayı çünkü...sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? iyileşme oldu mu değerlerde?

bizim 1 sene oldu .ama bizim degerlerimiz dahada düştü ameliyat öncesinde daha iyiydi.simdi bitkisel seylerle takviye yapmaya calısıyorum yükselsin diye.zaten bizim normal yolla olmadı bizde bu ay aşılama yaptırdık 13 subatta belli olcak bakalım hayırlısı artık

onlyz canım hadi güzel haberlerle don bende yarın gıdıcem meraktan ölüyorum hemde çok ağrılarım var hiç bişey yapasım gelmıyor napıcaz bakalım inşallah herşey yolundadır..allaha emanet olun:))

kızlarrr geldimmmmmmmmm beta hcgm 1382 çıktı:)))hamileyimmmm:))allahım en kısa zamandaa hepinizee nasip etsinn inşallahh halen inanamıyorum ...akmelekk dilek suveyma betako mehel emha aysgl gogi ecrin venhar daha isimleri aklıma gelmeyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum hepinizi çok seviyorumm ne olur ümidinizi kaybetmeyinn allahın izniyle tek tek arkamızdan geliceksiniz meleklerinize kavuşucaksınız sizde bol bol dua edin.. yarın doktora gidicem bakalım neler olucak yine yazarımm kızlarrrr:))hepinizi öptümm

Son düzenleme:

cnmmmm çok sevindimmmmmm:)).tebrik ederim.allahım inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...O güzel dualarınada kocamaaaaannnnnnnnnnnnn bir amin diyorum.hamilelerin duası kabul olurmuş.inşallah tez zamanda diyelim..öptüm cnm.

onlyliz listeyi kendi ellerinle düzenle cnm:))değerlerinide yazmayı unutma.bu arada diğer hamiş arkadaşlarımız sizlerde değerlerinizi yazarsanız seviniriz..

ben memurum canım. tabi doktoru dinleyin bakalım bizimki neler diyecek bence de şu an anlamsız zaten ilaç ameliyattan sonra belki de ben yine de sorucam doktora bakalım. evlendik beri sürekli masraflar önce ben saf gibi yumurta takibine felan çatlatma iğnesi şu bu doktor parası 1 sürü masraf meğer boşunaymış bizimkiler içerde park edip bekliyomuş yani haberimiz yokmuş. rabbim şifa versin hepimize canım. allah büyüktür allahın izniyle 1 gün biz de anne olacağız inşallahh

tatlım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nsip eder inşallah sıhhatli 1 hamilelik geçirmeni dilerim canım

allah allah genelde ameliyat faydalı oluyor ama sizin düşük derece varikosel miydi acaba onlara ameliyat fayda sağlamıyo diyolar genelde. aşılaman tutar inşallah canım hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…