Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol bitanemmm darısı sizin başınıza inşallahhh hep duarımdasınızzzzzz öpüyorum canımm:)

çok sevindim cnmmm inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini alırsın kucağına

canım çoook çook sevindim çok mutlu oldum allaha bin şükür hayırlısı ile inş sıra bizlerde bazen çok umutsuz oluyorum ama bunlar geçecek eminim öpüyorum canım kendine dikkat et allaha emanet ol....

canlarım bugün ibrahim saraçoğlu hocamızla görüştük bize bi kür kulanmamaız gerektiğini söyledi kendisi yapıyormuş 3 aşamada kullanmamız gerekiyormuş önce 2 aya kullanıp sonra sperm tahlili yapıp 2.aşamaya sonuca göre kür hazırlanacak kısacası 6 aya boyunca böle geçecek 2 ayda bir tahlil yapılacak ne yapsam bilmiyorum bir aylık kürün fiyatı 270 milyon sizce ne yapmalıyım lütfen bana bir fikir verin kararsız kaldım ayrıyetten hoca keçiboynuzu kürünün yanında keçiboynuzu bitkiside kullanın demiş bu bildiğimiz keçiboynuzu dimi arkadaşlar ya herhelde onu öğlece yiyecek neyse çeneme vurdu bana bi cevap verirseniz sevinirim canlarım şimdiden teşekkürler allaha emanet olun :))

saol bitanemmm darısı sizin başınıza inşallahhh hep duarımdasınızzzzzz öpüyorum canımm:)

Geldinmi şekerim doktordan ne güzel benımde 1385 çıkmıştı heheh:))) yarın ne dicek bakalım doktor!! sende ne gibi belirtiler var ben çok halsizim bide çok ağrım var sanada oluyormu acaba merak edıyorum korkuyorumda açıkçası biraz yarın olsada gitsem biranönce sende şu hamilelik takvimini yap ordan takip etmek çok güzel oluyor gelişimini ben hergun açıp bakıyorum bugun neler oluyor dıye hadi hayırlısı hepimiz için bütün arkadaşlarıma dua edıyorum hayırlı haberlerinzi bekliyorm herşey çok güzel olucak inanın kızlar ve dua edın..allah yardımcımız olsun..

saol cnm.umarım bizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla o duyguyu tadarız.allah hepimizin yardımcısı olsun.sizlerde inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz....

limoncellommm benim çok tşk ederimm allah sağlıkla hayırlısyla güzel bir hamilelik geçirmek nasip etsin bizlere bende öyleyim canımm çok yorgunum gözüm hep yatakta kasığımda ağrılarım var adet oluckmışım gibi ama daha çok batmaya benziyor bende yarın gidip hemen öğrenmek istiyorum dokto ne diycek diye merak ediyorum inşallah herşey yolundadır arkadaşımmm dua ediyorum hepimiz için:)

canımm arkadaşlarımm allah binkere razı olsun sizden darısı hepinize en kısa zamanda inşşş hep dualarımıdasınız inanın...dilekk o kadar para verme canımm hiç gerek yok ben sana ahmet marankinin macununu yazayım onu yap 50 tlye geliyor..akmelekcimmm içimde bir his var arkamızdan sen geliceksin gör bakk seninde güzel haberlerini alıcazz allahın izniyleee hepinizi çokk öpüyorummmm :)

cnmmm ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle:)))inşallah cnm benim inşallah görürüz o günleri...nebileyim bazen çok umut doluyum.bazende sanki hiç olmuycakmış gibi geliyor..şimdide morfolojiyi taktım kafaya % 2 yada % 3 çıkıyor.allahım korusun bebek sağlıklı olmazsa diye düşünüyorum((allahım kimseye göstermesin hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...

onlyliz senin adına çok sevindim..rabbim kucağına almayı nasip etsin..amliyat öncesi ve sonrası sayınız kaçtı

cokkk coooookkkk sevindim canım.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin. bol bol dinlen bakalım kendini fazla yorma arkadasım.amin arkadasım güzel duaların için sen bol bol dua et canım..bizim dualarızda seninle..

offff canım arkadaşım ya çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum bugün içimde bi karamsarlık var çok morelim bozuk sabahtan beri ağlıyorum arada bana böyle geliyorlar işte ne yapsam bilmiyorum bende de var bi kaçtane macun listesi de eşim hocayla birebir görüşmüş o hazırlayıp yollayacakmış işte ahmet marankiyide bi kaç yerde okudum çook ii demiyorlar neysede bakalım bi akşam olsun eşim işten gelince daha deteylı konuşup kararımızı veririz artık hayırlısı....

canım çok mutlu oldum senin adına gözün aydın rabbim sağlığıyla versin kucağına, ayyy yine teyze oluyoruzzz çok güzel yaa :)))

Tebrik ederim canim ya varya nasil sevindim.bizim gibi yarali kuslar hamile kalinca daha da seviniyorum.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
neler yapmistin canim kacinci ayda hamile kaldin anlatsana biraz

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

Onlyliz………...12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel:49:

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

cemrem29……. 17 Ocak 2013

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... 30 ocak 2013

Kızlarr sonunda kendimide hamiş olarak kaydettim ya ölsemde gam yemem:))darısı hepinizin başına inşallahh bebek haberleri hiç kesilmesin ard arda gelsinnn hepinizi çok öpüyorummmm:)))

kızlar ya zahmet olmazsa ameliyat öncesi değerleri de yazabilir misisniz fikir olması açısından yani hatırınızda var ise...

bakıyorum da ameliyat felan tabii faydalı ama rabbimin ol demesi en önemli gerçekten listeye bakıyorum benim eşimin ameliyat öncesi şuanki değerleri hamiş kalan arkadaşların değerleriyle aynı yani ama olmayınca olmuyor işte demek ki herşey bir vesile zaten 100 milyon da olsa o mucizeyi gerçekleştiren tek 1 tanesi...

tüm listenin hayırlısı ile hamiş olması dileğiyle....

Tebrik ederim canim ya varya nasil sevindim.bizim gibi yarali kuslar hamile kalinca daha da seviniyorum.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
neler yapmistin canim kacinci ayda hamile kaldin anlatsana biraz

çok tşkederim mehelcim benimm allah hepinize nasip etsinn hep dualarımdasınızz sizde ben 4. ayında hamile kalmışım am hiç ümidim yoktu cnm işte büyük rabbim ol dedimi herşy oluyorr şükürler olsunkiii 3.derece varikoseldi bizim bu ay test yaptırmıştık

sayı 17.000.000
hız %34
morfoloji % 4 tü

işte böyle cnm ümidinizi sakın yitirmeyin yanlızca biraz sabırr ve dua öpüyorum cnm...

canım çok mutlu oldum senin adına gözün aydın rabbim sağlığıyla versin kucağına, ayyy yine teyze oluyoruzzz çok güzel yaa :)))

aminnnnnnn canımm inşallahh allah razı olsun sıra sizdee inşallahhh evet teyze oluyosunuzz cnm birbimize dua edelimm hep öpüyorummm:)

canım cok sevındımm allahım saglıkla kucagına versın hıc bır sorun yasamadan tamamla 9 ayı ınsallah dıkakt et kendıne cok opuyorum :)

dilekk yapma canım ya sakın ağlamaa biliyorum dolusunn yoruldun ama dua et bende böyleydm hatırlarsann ama allahın izniyle mucizem geldi sizinde gelicek inşşallah..biz yarım kilo yedik ahmet marankinin macunundan birde arı poleni arı stlü saf ballı karışım yapmıştık bence onlarında faydası varr ibrahim saraçoğlu ama adam işi ticarete dökmüş yazık yaa onca paraaa veriyorlarr napsınlar insanlar çaresizlikten her yolu deniyor bizim denediğimiz gibi bence kızlar herşeyi kendiniz hazırlayın evde o kadar parayı vitaminlere verin daha iyi çünkü normal yoldan o besinleri alması imkansız eşlerinizin biz arginmax men içtik birde oda iyi bir takviye tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…