canım cok sevındımm allahım saglıkla kucagına versın hıc bır sorun yasamadan tamamla 9 ayı ınsallah dıkakt et kendıne cok opuyorum :)
cokkk coooookkkk sevindim canım.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin. bol bol dinlen bakalım kendini fazla yorma arkadasım.amin arkadasım güzel duaların için sen bol bol dua et canım..bizim dualarızda seninle..
çok sevindim cnmmm inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini alırsın kucağına
canım çoook çook sevindim çok mutlu oldum allaha bin şükür hayırlısı ile inş sıra bizlerde bazen çok umutsuz oluyorum ama bunlar geçecek eminim öpüyorum canım kendine dikkat et allaha emanet ol....
onlyliz senin adına çok sevindim..rabbim kucağına almayı nasip etsin..amliyat öncesi ve sonrası sayınız kaçtı
cnmmm ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle:)))inşallah cnm benim inşallah görürüz o günleri...nebileyim bazen çok umut doluyum.bazende sanki hiç olmuycakmış gibi geliyor..şimdide morfolojiyi taktım kafaya % 2 yada % 3 çıkıyor.allahım korusun bebek sağlıklı olmazsa diye düşünüyorum((allahım kimseye göstermesin hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...
çok tşkederim mehelcim benimm allah hepinize nasip etsinn hep dualarımdasınızz sizde ben 4. ayında hamile kalmışım am hiç ümidim yoktu cnm işte büyük rabbim ol dedimi herşy oluyorr şükürler olsunkiii 3.derece varikoseldi bizim bu ay test yaptırmıştık
sayı 17.000.000
hız %34
morfoloji % 4 tü
işte böyle cnm ümidinizi sakın yitirmeyin yanlızca biraz sabırr ve dua öpüyorum cnm...
Pardon canim yazmissin zaten.bizim morfoloji 0 sayi 3 milyonbakalim düzelcek mi?
dilekk yapma canım ya sakın ağlamaa biliyorum dolusunn yoruldun ama dua et bende böyleydm hatırlarsann ama allahın izniyle mucizem geldi sizinde gelicek inşşallah..biz yarım kilo yedik ahmet marankinin macunundan birde arı poleni arı stlü saf ballı karışım yapmıştık bence onlarında faydası varr ibrahim saraçoğlu ama adam işi ticarete dökmüş yazık yaa onca paraaa veriyorlarr napsınlar insanlar çaresizlikten her yolu deniyor bizim denediğimiz gibi bence kızlar herşeyi kendiniz hazırlayın evde o kadar parayı vitaminlere verin daha iyi çünkü normal yoldan o besinleri alması imkansız eşlerinizin biz arginmax men içtik birde oda iyi bir takviye tavsiye ederimm
akmelekkkcimm karamsarr olmaa eğer için rahat edecekse eşin gitsin canım hemen dna hasaı yaptırsın endişelerin ancak böyle geçerr sen kendini üzmee morfolojiyide takılmaaa bende 4 diye üzülüyordum sonuçta bizimde snırıdaydı ama bak oldu anlaşatıkmı cnm öptümmmm
cnmmm ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle:)))inşallah cnm benim inşallah görürüz o günleri...nebileyim bazen çok umut doluyum.bazende sanki hiç olmuycakmış gibi geliyor..şimdide morfolojiyi taktım kafaya % 2 yada % 3 çıkıyor.allahım korusun bebek sağlıklı olmazsa diye düşünüyorum((allahım kimseye göstermesin hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin...
kızlarrr geldimmmmmmmmm beta hcgm 1382 çıktı:)))hamileyimmmm:))allahım en kısa zamandaa hepinizee nasip etsinn inşallahh halen inanamıyorum ...akmelekk dilek suveyma betako mehel emha aysgl gogi ecrin venhar daha isimleri aklıma gelmeyen buradaki bütün arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum hepinizi çok seviyorumm ne olur ümidinizi kaybetmeyinn allahın izniyle tek tek arkamızdan geliceksiniz meleklerinize kavuşucaksınız sizde bol bol dua edin.. yarın doktora gidicem bakalım neler olucak yine yazarımm kızlarrrr:))hepinizi öptümm
onlyz cimm bende değerleri yazmıştım daha önce ama tekrar yazayım canım :))arkadaşların keyfi yerıne gelsin ve ben mmutlaka ama mutlaka alabılıcek arkadaşarın proxeed plus almaları öneriyorum ben keçi boynuzu suyu,özü ve pekmezi sırayla bunları yaptım amelıyat olalı daha 2 ay olmuştu kı hamıle kaldım bılıyosnuz,umudunuzu kaybetmeyın lütfen hepiniz güzel haberi alıcaksınız bızde bunu görücez inanın ve aksatmadan bunları yapmaya çalışın..biz daha amelıyat sonrası 3 ay olmadıı iççin test yaptırmadık 6 ay sonra demıştı zzaten amelıyatı yapan doktorumuz ama biz olmasaydı 3 ay sonra yaptırıcaktık zaten genede testı merak etttiğimiz için zamanı gelınce yaptırıcaz.amelıyat oncesi yaptırdığımız 2 testın sonucu aşağıdakıler handını ıstersenız yazabılırsınız arada çok fark yok zaten..
kasım 19 de yaptrıdığımız test ekim 20 de yapılan test
sayı :8.000.000/ml sayı: 9. 000.000/ml
hareketli : %15 hareketli : 20
hareketsiz:%85 hareketsiz:80
morfolojı: %14 morfolojı:%20
varikosel grade 2
teşhis olarak oligoastenoteratozoospermi teşhisi koyuldu bunun açıklaması : Sperm dansite, motilite ve morfoloji bozukluklarının bir arada görülmesi oligoastenoteratozoospermi (OAT) olarak tanımlanır.(internetten baktım yanlış yazmamak için)
valla ne yalan söliyeyim kendimden önce senden bekliyrdum öyle geçyordu ıçımden sen hamıle kalınca bende kalıcam gıbı gelıyordu hergun açtığımda sayfayı senden o haberı gormeyı beklıyordum ama şimdi çok daha fazla sıranın sende olduğuuuunu hıssedıyorum üzülme tatlım bak hislerimiz biizi yanıltmıyor.sağlıkla butun arkadaşlarımız bu güzel duyguyu yaşıyacak.hiç bişey içinde korkma korkarsan başına gelır; iyi düşün iyi olsun güzel enerjıler gonder sanada güzel haberler gelsin biz senın yanındyız fızıksel olarak olmasada manevı olarak nezman ıhtıyacın olursa bıze yaz lütfen..allah herkezin gönlünee göre verır inşallah..
ONLİYZ; Canıımm arkadaşımmm.. biliyorsun her zman giremiyorum foruma. malum işler..
Neyseeeee iyiki gimrişim iyiki bu güzel haberi almışım.. Alalhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Canım beniimmm- senden zaten okdar umutluydum ki bir önceki girişimde söylmeiştim sanada. :)
hamile olduğunu okuduğum an gözlerim dolduu.. inanamzsıınn.. çokk sevindim. biliyorsun biizm ameliyat tarihlerimiz çok ykaın 1 gün var aramızda. Umarım bende hamile kalırım hayırlısı ile .. Önümüzdeki hafta BAt ım 13 veya 14 şubat....
Duaa et canımm bizim içindee ...
öpüyorum kocaman.. Topiği bırakma sakın hamile kaldın diee :) Uğurumuzsun. bu topikten sonra çok güzel haberler aldık. devam etsinn.. öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?