Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım cok sevındımm allahım saglıkla kucagına versın hıc bır sorun yasamadan tamamla 9 ayı ınsallah dıkakt et kendıne cok opuyorum :)

çokkkk saol gogicimm allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder aşılaman iyi geçerr arkadaşımm çok öpüyorummmm:)

cokkk coooookkkk sevindim canım.allah sag salim kucagına almayı nasip etsin. bol bol dinlen bakalım kendini fazla yorma arkadasım.amin arkadasım güzel duaların için sen bol bol dua et canım..bizim dualarızda seninle..

.ççokkkk ama çokk tşk ederim betoka aminn inş canımm yormamaya çalışıyorum kendimi ama işte evde biliyosunuz iş bitmiyor yavaş yavaş yapıyorum amaçok ağrılarım varr halsizimm yorgunumm midem de kötü biraz szde benim dularımdasınn en kısa zamanda darısı size inşallahh :)

canım çoook çook sevindim çok mutlu oldum allaha bin şükür hayırlısı ile inş sıra bizlerde bazen çok umutsuz oluyorum ama bunlar geçecek eminim öpüyorum canım kendine dikkat et allaha emanet ol....

allahıma şükürler olsun dilekcimm allah razı olsun hep dualarımdasınız inan geçicek arkadaşım bugünler birazcık sabırr birazcıkda ümitt sende allaha emanet oll öpüyorumm

onlyliz senin adına çok sevindim..rabbim kucağına almayı nasip etsin..amliyat öncesi ve sonrası sayınız kaçtı

canımm çok tşklerr aminn inş darısı size olsunn

ameliyat öncesi
sayı 8.0000.000
hız%49
morfoloji%12

ameliyat sonrası
sayı 17.000.000
%34
morfoloji% 4

akmelekkkcimm karamsarr olmaa eğer için rahat edecekse eşin gitsin canım hemen dna hasaı yaptırsın endişelerin ancak böyle geçerr sen kendini üzmee morfolojiyide takılmaaa bende 4 diye üzülüyordum sonuçta bizimde snırıdaydı ama bak oldu anlaşatıkmı cnm öptümmmm

Ameliyat öncesi durum neydi canim

onlyliz canım tebriklerr tekrar.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah'ım.senin bebiş de ekim bebeği olacak heralde,seni de bekleriz ekim anneleri topiğine :)

canım benim çook sağol ama ne bileyim bu aralar biraz tuhafım sürekli morelim bozuk umut da var içimde umutsuzluk da rabbim hayırlısı ile bizlerede güzel haber almayı nasip etsin inş... sabredemiyorum bazen sanki isayana giriyorum haşaa ama off ne bilim ccanım benim sana bana özelden mesaj at ilaç olarak ve macun olarak ne tavsiye ediyorsan bi zahmet seni yoracağım canım benim öpüyorum seni bebişine dikkat et :))

saol cnm çok teşekkür ederim.sizlerde olmasanız ben ne yaparım.iyiki varsınız...valla cnm artık eşimi ikna etmek çok zorlaştı.ama ben yinede şansımı deniycem.içimiz rahatlar.cnm biz bu dna hasar testini nerede ve nasıl yaptırabiliriz bi fikrin varmı?

valla ne yalan söliyeyim kendimden önce senden bekliyrdum öyle geçyordu ıçımden sen hamıle kalınca bende kalıcam gıbı gelıyordu hergun açtığımda sayfayı senden o haberı gormeyı beklıyordum ama şimdi çok daha fazla sıranın sende olduğuuuunu hıssedıyorum üzülme tatlım bak hislerimiz biizi yanıltmıyor.sağlıkla butun arkadaşlarımız bu güzel duyguyu yaşıyacak.hiç bişey içinde korkma korkarsan başına gelır; iyi düşün iyi olsun güzel enerjıler gonder sanada güzel haberler gelsin biz senın yanındyız fızıksel olarak olmasada manevı olarak nezman ıhtıyacın olursa bıze yaz lütfen..allah herkezin gönlünee göre verır inşallah..

onlyz cimm bende değerleri yazmıştım daha önce ama tekrar yazayım canım :))arkadaşların keyfi yerıne gelsin ve ben mmutlaka ama mutlaka alabılıcek arkadaşarın proxeed plus almaları öneriyorum ben keçi boynuzu suyu,özü ve pekmezi sırayla bunları yaptım amelıyat olalı daha 2 ay olmuştu kı hamıle kaldım bılıyosnuz,umudunuzu kaybetmeyın lütfen hepiniz güzel haberi alıcaksınız bızde bunu görücez inanın ve aksatmadan bunları yapmaya çalışın..biz daha amelıyat sonrası 3 ay olmadıı iççin test yaptırmadık 6 ay sonra demıştı zzaten amelıyatı yapan doktorumuz ama biz olmasaydı 3 ay sonra yaptırıcaktık zaten genede testı merak etttiğimiz için zamanı gelınce yaptırıcaz.amelıyat oncesi yaptırdığımız 2 testın sonucu aşağıdakıler handını ıstersenız yazabılırsınız arada çok fark yok zaten..

kasım 19 de yaptrıdığımız test ekim 20 de yapılan test

sayı :8.000.000/ml sayı: 9. 000.000/ml
hareketli : %15 hareketli : 20
hareketsiz:%85 hareketsiz:80
morfolojı: %14 morfolojı:%20
varikosel grade 2

teşhis olarak oligoastenoteratozoospermi teşhisi koyuldu bunun açıklaması : Sperm dansite, motilite ve morfoloji bozukluklarının bir arada görülmesi oligoastenoteratozoospermi (OAT) olarak tanımlanır.(internetten baktım yanlış yazmamak için)

canımmm tebrik ederimm darısı basımıza nolur dualarını eksik etme isim isim dua et

baktım da degerlerine bzmklerle aynı cnm inşallah hepimiz en kısaa zamnda hamile klaırız

Günaydınn kızlarr bayadır gelemedim dün ankaradaydım kurumlar arası geçiş yapıorumda onla ugrasıodum bu aralar tembelleştk koc
işimle nasıl olsa ameliyatın ilk ayları diye saldık cayıra mevlam kayıra..... kızlarr size bi sorumn olacakkk bgn adetin 21.günü ve bende 3 gndr kahverengi akıntı geli kırmızıla karısık sizce nedendr ve yasayan oldu mu aranızdaa??? şimdiden teşekkürler

cnm saolasın.çok teşekkür ederim.inşallah cnm sıra bizdedir artık inşallah bizde o günleri görürüz.dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun takmıycam artık morfoloji bilmem ne!!!tak tak nereye kadar zaten...ilgin için çok teşekkür ederim cnm....iyiki sizler varsınız...

ONLİYZ; Canıımm arkadaşımmm.. biliyorsun her zman giremiyorum foruma. malum işler..
Neyseeeee iyiki gimrişim iyiki bu güzel haberi almışım.. Alalhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Canım beniimmm- senden zaten okdar umutluydum ki bir önceki girişimde söylmeiştim sanada. :)
hamile olduğunu okuduğum an gözlerim dolduu.. inanamzsıınn.. çokk sevindim. biliyorsun biizm ameliyat tarihlerimiz çok ykaın 1 gün var aramızda. Umarım bende hamile kalırım hayırlısı ile .. Önümüzdeki hafta BAt ım 13 veya 14 şubat....
Duaa et canımm bizim içindee ...
öpüyorum kocaman.. Topiği bırakma sakın hamile kaldın diee :) Uğurumuzsun. bu topikten sonra çok güzel haberler aldık. devam etsinn.. öpüyorumm

Nisancımmm benimm çok ama çok saol arkadaşımm darısı inşallah en kısa zamanda sana olsunn allah bu dyguyu sizede nasip etsin evet bitanem sen söylemiştin hamile olucağımı allah razı olsun ama inan bende senden ümitliyim sakın kendini bırakma hep dualarımdasınınzz sende bol bol dua et canımm ...ben bu topiği bırakırmıyım hiç burası sizler benim uğurumsunuz daha birlikte bebeklerimizi büyütücez tabi allah izin verirsee ... birde sana tavsiyem bu ay olduki olmadı ki inaşşalh olur gerek kalmaz sakın üzülme ama benim yinede sana önerim presed jel al hıza çok iyi geliyor cnmm ben bu ay ilk kullandım ve allah nasip etti hamile kaldımm daırısıı hepinizee benim canım arkadaşlarm öpüyorum nisancım yine görüşürz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…