Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onlyliz canım tebriklerr tekrar.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah'ım.senin bebiş de ekim bebeği olacak heralde,seni de bekleriz ekim anneleri topiğine :)

canımm çok tşklerrrr alllah nasip ederse inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ...benimde ekim bebeği olucak sanırm gelirim canım tabiki bendee seve seve:)öptümseni

kızlar selam doktordan gelıyorum kese gözüktü çok belli değildi ama p.tesi günü tekrar gel dedi doktor kalp atışlarını duycakmışız ınsallah hayırlısıyla herşey yolunda gıder..
onlyz sen naptın gıtmedınmı bugun doktora gıdıcektın?

selam canımm bende daha şimdi geldimm bizde gördük keseyi çok şükür :)daha minnacık:) 4+4 hamileyim banada haftaya gel yine bakalım dedi ama kalp atışını duyamayabilirz o şekilde hazırlama kendini dedi ..çok tuaf bir his limoncellomm allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı doğumlarr nasip etsin inşallah ..sanada dedimi cinsel birliktelik 2 hafta yasak bu haftalar çok öenmliymiş düşük olma tehlikesi olurmuş bilgin olsun cnm!! ben halen çok halsizim bitkinimm hep yatmak istiyorummm

Son düzenleme:
kızlar ameliyat tarihimiz belli oldu 16 şubat cumartesi beni de ekleyin listeyeee :))))

ameliyatı da halledicez de 1 de sigarayı bırakabilse eşim. sen bırak ben de bırakacam diyo haklı da ben de içiyom :18:

Son düzenleme:

tebrik edrim canım inş hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsın meleğinin darısı bizim başımıza inşşş allaha emanet ol....

hadi hayırlıs ile kalp atışalrınıda duyarsınnn inş tatlım dua et bana bizlere allaha emanet ol bebişinle :))

ewet canım benım çok tuhaf bır duygu hala ınanamıyorum bılıyomusun..dua edıyorum sıkıca tutunsun bebeğim dıye allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşıım hepimiz tektek kucaklıyaım bebişlerimizi:))bende 5 buçuk haftalıkmışım:))öle dedi doktor bizede yasak dedı ama hafta sayısı falan söylemedii p.tesi gidicez tekrar ozamn kalp atışlarını duyarız dedı inşallah duyarız çok rahatlıcam zaten duyunca :))valla hep yat zaten napıcan ki başka ben hiç bişry yapmıyorum butun gun yatıyorum doktor ıstırahet et dedı hareket etme dedı.testlerı yaptırdım kan testlerını falan p.tesi hayırlısıyla görüşücez inşallah..dikkat et kendınede bebişinede canım benım

saol cannım benim amin inşallah ..bende yatıp dinleniyorum zatenn ben kan testlerini 20 gün önce yaptırmıştım isabet oldu onlara baktı doktor beğendi değerlerimi sadece folik asit verdi şimdiden kullanmamız gerekiyor biliysun bebeğin güzel gelişmesi için öpüyorum cnm sende kendine ve bebişine dikkat ett:)

Son düzenleme:
nergisimm canım benim senden mesaj bekliyordum ama unuttun galiba ya yarın eşime ilaç almayı düşünüyorum senden tavsiye bekliyorum ne alayım sence benim bildiğim bir tek proxeed plus var senden haber bekliyorum canım benim :))

Onlyliz guzel haberlerini almak ne hos. Rabbim seniin ve limoncellonun bebegini sizlere bagislasin simsiki tutunurlar insallah. Kalp atislarinida hayirlisiyla duymayi nasip eder insallh.

Benim esim ameliyat olali 1 hafta oldu sabah ise gidip aksam ona bakiyorum. Geceden yemek yapip ertesi gun yine is... biraz sisligi vardi ama doktor normal deyince icimuz rahatladi. Takviyelere nezaman baslamak lazim acaba 2. Ay baslasak gecmi kaliriz?

canım takviye dediklerin eğer kür ise hemen başla derim ben ameliyattan bir hafta öce başlamıştım :)

canım ben de işe nasıl gitcem diye düşünüyom bir de benimki uyuşuktur kalkıp kendisi yemek koyup yemez hazırlanıp önüne gelsin ister yanii nasıl olcak ben işteyken bilmiyorum doktora söylicem bakalım bana da en azından 2-3 gün rapor yazar mı diye

muhtemelen bu topiktekilerin %90 nın eşi sperm testi yaptırmıştır.bende bugün görbildim sonuçları fikrinizi almak istiyorum...
perhiz 7 gün
Likefaksiyon süresi 20 dk.
Vizkozite Normal
Volüm 4 ml
Sayı/ml 41 milyon
Motilite %28
A-Hızlı doğrusal hareket (+4) %7
B-Yavaş doğrusal hareket (+3) %10
c-Yerinde hareketli (+2) %11
D-Hareketsiz (+1) %72
TPMS 11.480.000
PH 7.8
Morfoloji(kruger)
Normal %5
Baş anomalisi %73
Boyun %11
Kuyruk %7
Stoplazmik droplet %4

gözünüz aydın, ikinizde keseleri görmüşsünüz :) inşallah cok kısa bi sure sonra sizin için pıt pıt atan kalp atışlarını da duyacaksınız, Allah hepimize sağlıklı ve keyifli hamilelik geçirmeyi nasip etsin ..

kızlarr benim eşim de 16 şubatta ameliyat oluyor allahın izniyle ben proxedd plus u kestim ameliyat sonrası devam edicem acaba kesmesemiydim ki:26:

canım ben hiç kullanmadım ilaç ama kürler uyguladım sürekli eşim ameliyat olalı 1 ay oldu hala bir şeyler veriyorum keçiboynuzu kürü ve ballı karışımlar macunlar felan allah şifa verir inş. dr bize ilaç vermedi 3. aydan sonra tahlillere göre ilaç takviyesi olacak dedi cnm hayırlı inş hepimiz için ilaç hakında bi tavsiyem olamz bu yüzden canım sana hakkında hayırlısı...

Nazarboncuk merhaba canim,
Ne yazikki erkeklerin %90 ni boyle..esim ailesinden ve benimkilerden kimseye soylemedi zaten herseyi yorumluyorlar diye..bi annesi biliyordu sagolsun oda hic orali olmadi 2 kere aradi okadar. ben 3 gun izin aldim isyerinden ozaman kesinlikle kalkma demisti doktor.afedersin ama wc te bile zor gitti 2 gun.ama bir haftadir ise nasil gittim geldim bilmiyorum.. sabah isitacagi kaptan koyacagi tepsiye kadar hazirlayip gittim aksam naz niyazla bekleyen esime baktim .gece sesim cikamayacak halde yattim sanki ben ameliyat olmustum..

Ilaclara gelince proxcedi kes bence zaten ameliyat olacak ve hersey sifirlanacak. Ameliyattan sonra herseye sil bastan baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…