canımmm tebrik ederimm darısı basımıza nolur dualarını eksik etme isim isim dua et
onlyliz canım tebriklerr tekrar.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Allah'ım.senin bebiş de ekim bebeği olacak heralde,seni de bekleriz ekim anneleri topiğine :)
kızlar selam doktordan gelıyorum kese gözüktü çok belli değildi ama p.tesi günü tekrar gel dedi doktor kalp atışlarını duycakmışız ınsallah hayırlısıyla herşey yolunda gıder..
onlyz sen naptın gıtmedınmı bugun doktora gıdıcektın?
kızlar selam doktordan gelıyorum kese gözüktü çok belli değildi ama p.tesi günü tekrar gel dedi doktor kalp atışlarını duycakmışız ınsallah hayırlısıyla herşey yolunda gıder..
onlyz sen naptın gıtmedınmı bugun doktora gıdıcektın?
selam canımm bende daha şimdi geldimm bizde gördük keseyi çok şükür :)daha minnacık:) 4+4 hamileyim banada haftaya gel yine bakalım dedi ama kalp atışını duyamayabilirz o şekilde hazırlama kendini dedi ..çok tuaf bir his limoncellomm allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı doğumlarr nasip etsin inşallah ..sanada dedimi cinsel birliktelik 2 hafta yasak bu haftalar çok öenmliymiş düşük olma tehlikesi olurmuş bilgin olsun cnm!! ben halen çok halsizim bitkinimm hep yatmak istiyorummm
selam canımm bende daha şimdi geldimm bizde gördük keseyi çok şükür :)daha minnacık:) 4+4 hamileyim banada haftaya gel yine bakalım dedi ama kalp atışını duyamayabilirz o şekilde hazırlama kendini dedi ..çok tuaf bir his limoncellomm allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklı doğumlarr nasip etsin inşallah ..sanada dedimi cinsel birliktelik 2 hafta yasak bu haftalar çok öenmliymiş düşük olma tehlikesi olurmuş bilgin olsun cnm!! ben halen çok halsizim bitkinimm hep yatmak istiyorummm
tebrik edrim canım inş hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsın meleğinin darısı bizim başımıza inşşş allaha emanet ol....
ewet canım benım çok tuhaf bır duygu hala ınanamıyorum bılıyomusun..dua edıyorum sıkıca tutunsun bebeğim dıye allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşıım hepimiz tektek kucaklıyaım bebişlerimizi:))bende 5 buçuk haftalıkmışım:))öle dedi doktor bizede yasak dedı ama hafta sayısı falan söylemedii p.tesi gidicez tekrar ozamn kalp atışlarını duyarız dedı inşallah duyarız çok rahatlıcam zaten duyunca :))valla hep yat zaten napıcan ki başka ben hiç bişry yapmıyorum butun gun yatıyorum doktor ıstırahet et dedı hareket etme dedı.testlerı yaptırdım kan testlerını falan p.tesi hayırlısıyla görüşücez inşallah..dikkat et kendınede bebişinede canım benım
Onlyliz guzel haberlerini almak ne hos. Rabbim seniin ve limoncellonun bebegini sizlere bagislasin simsiki tutunurlar insallah. Kalp atislarinida hayirlisiyla duymayi nasip eder insallh.
Benim esim ameliyat olali 1 hafta oldu sabah ise gidip aksam ona bakiyorum. Geceden yemek yapip ertesi gun yine is... biraz sisligi vardi ama doktor normal deyince icimuz rahatladi. Takviyelere nezaman baslamak lazim acaba 2. Ay baslasak gecmi kaliriz?
canım takviye dediklerin eğer kür ise hemen başla derim ben ameliyattan bir hafta öce başlamıştım :)
Onlyliz guzel haberlerini almak ne hos. Rabbim seniin ve limoncellonun bebegini sizlere bagislasin simsiki tutunurlar insallah. Kalp atislarinida hayirlisiyla duymayi nasip eder insallh.
Benim esim ameliyat olali 1 hafta oldu sabah ise gidip aksam ona bakiyorum. Geceden yemek yapip ertesi gun yine is... biraz sisligi vardi ama doktor normal deyince icimuz rahatladi. Takviyelere nezaman baslamak lazim acaba 2. Ay baslasak gecmi kaliriz?
kızlarr benim eşim de 16 şubatta ameliyat oluyor allahın izniyle ben proxedd plus u kestim ameliyat sonrası devam edicem acaba kesmesemiydim ki:26:
canım ben de işe nasıl gitcem diye düşünüyom bir de benimki uyuşuktur kalkıp kendisi yemek koyup yemez hazırlanıp önüne gelsin ister yanii nasıl olcak ben işteyken bilmiyorum doktora söylicem bakalım bana da en azından 2-3 gün rapor yazar mı diye
bizim ameliyat tarihimiz
12 eylül 2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?