merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazamıyordum ama hep takipteydim......
dün doktor kontorlümüz vardı bebişin kalp atışlarını dinlicez diye koşa koşa gittik ama kötü haberi aldık boş gebelik%99 dedi ama yine bi umut haftaya kadar bekleyelim belki bi muzice olur diye olmazsa kürtajla alacaklar ( üzüleyimmi şaşırayımmı ne yapayım bilemedim daha çok korkuyorum dualarım her zaman sizinleydi lütfen sizden benden dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlısıyla muzice olur ama kısmet hakkımızda hayırlısı diyoruz
merhaba arkadaşlar
dün doktor kontorlümüz vardı bebişin kalp atışlarını dinlicez diye koşa koşa gittik ama kötü haberi aldık boş gebelik%99 dedi ama yine bi umut haftaya kadar bekleyelim belki bi muzice olur diye olmazsa kürtajla alacaklar ( üzüleyimmi şaşırayımmı ne yapayım bilemedim daha çok korkuyorum dualarım her zaman sizinleydi lütfen sizden benden dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlısıyla muzice olur ama kısmet hakkımızda hayırlısı diyoruz
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar,
dun dr. kontrolum vardı. 9 haftalık oldu bile bebeğim. Allaha çok şükür herşey yolunda, bi sıkıntımda yok, halsizlik oluo haliyle.. sanki iş yoğunluğumda bebeği oğrendiğimden beri azaldı, belki de ben eskisi kadar stres yapmıyorum :) müdürüme de soyledim hamile olduğumu, cok olumlu karşıladı, hamilelik süresince rahat edebilmem için bazı işlerimi diğer arkadaslara paylaştıracak. bu sıkıntılı bekleyişten sonra herşeyin değerini daha iyi biliyoruz. dilerim en yakın zamanda sizlerinde guzel haberlerini alırız ve kendimize yeni bir topik açarız. ne dersin onlyliz? :))
Eşim önümüzdeki hafta sperm testi yaptıracak sonunda.. bu ayda adet oldumm morali çok bozuldu . amaa artık 5. ay oldu ,,, 3. ayda yaptırması gereken test i salladı durduu..şükürler olsun yapmaya ikna oldu. Allahım hayırlısı ile inşalalh iyi sonuçlar çıkar...
kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama..
umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..
arkadaşım senin dediğine batım ama bulamadım bari linki yapıştırsaydın kolay olurdu açık yazmamışsın nasıl bulalım bu topiği bi zahmet linki yapıştırırmısın merak ettim okumak istiyorum :))
dün buldum okudum cnm ben linki veriyorum.ben denemeyi düşünüyorum sankihttp://http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/594019-yontemle-hamile-kalabilirsiniz-sekilde-hamile-kaldim.html
inşallahh tutar canım aşılamaada tüp bebege gerek kalmaz
sizin degerleriniz nasıl canım ?
merhaba arkadaşlar,
dun dr. kontrolum vardı. 9 haftalık oldu bile bebeğim. Allaha çok şükür herşey yolunda, bi sıkıntımda yok, halsizlik oluo haliyle.. sanki iş yoğunluğumda bebeği oğrendiğimden beri azaldı, belki de ben eskisi kadar stres yapmıyorum :) müdürüme de soyledim hamile olduğumu, cok olumlu karşıladı, hamilelik süresince rahat edebilmem için bazı işlerimi diğer arkadaslara paylaştıracak. bu sıkıntılı bekleyişten sonra herşeyin değerini daha iyi biliyoruz. dilerim en yakın zamanda sizlerinde guzel haberlerini alırız ve kendimize yeni bir topik açarız. ne dersin onlyliz? :))
selam kızlar dün ameliyatımızı olduk çok şükür dün gece hastanedeydik bugün eve geldik doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi bakalım inşallahh rabbim şifa versin 1 ay ağır hiç bir iş yapmayacak dedi ilişki de yok zaten olsa bile bir işe yaramaz dedi10 gün de rapor verdi doktora kalsa 20 gün verecekti benimki istemedi
proxeed plusa 1-1.5 ay sonra başlayın dedi. 6 ay sonra da spermiyogram istedi ama ben 3-4 ay sonra baskılara başlarım yaptıralım diye
işte böyle kızlar şu an evdeyiz ağrısı sızısı da yok çok şükür tez zamanda rabbim şifa versin inşallah kızlar cümlemize...
kızlar bir önerim olacak belki sizde görmüş olabilirsiniz ama sizinle paylasmak istedim...
dün k.k da dolasırken bi sayfa dikkatimi cekti ve okudum bu sayfanın adı ''belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben böyle kaldım''
adındaki topikteki yazılanları okuyun...ben okudum ve aksam cok rahat bir uyku uyudum benim cok aklıma yattı.. bu ayki asılamam tutmazsa eger kesinlikle deniycem..simdi artık aşılamayı sadece olursa olur diye düşünüyorum..
bu ugurda yapmadıgımız sey kalmadı kızlar bence denenebilir..kuzenim eczacı ve onun bile aklına yattı bi nevi diyor kendi kendine yaptıgın aşılama..
umarım faydasını görürüz ve bizede umut olur insallah..
canım nasıl bu yöntem bu ben bişi anlamadım
adetin biter bitmez baslıyosun..öncelikle eczaneden sırınga alıyorsun..ilişkide eşin spermlerini temiz bir kaba bardak falan olabilir ona koyuyor..sende sırınganın igne kısmı olmadan enjektöre cekiyosun birazda hava cekiyorsun.daha sonra belin yukarıda olucak sekilde sırıngayı girdigi yere kadar sokup hızlıca sipermleri bosaltıyorsun yarım saat kadar öyle kalıyorsun ve kendi kendinin asılamasını yapmıs oluyorsun canım ...bende sırıngaları aldım buayki asılamam tutmazsa hemen baslıycam denenebilr..cünkü sırıngayla hızlı bi sekilde kaktırdıgın için hareketli sipermlerin gidecegi yere daha hızlı ulasmasını saglıyorsun bu yöntemle...umarım acıklayıcı olmustur...
merhaba arkadaşlar
selam kızlar dün ameliyatımızı olduk çok şükür dün gece hastanedeydik bugün eve geldik doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi bakalım inşallahh rabbim şifa versin 1 ay ağır hiç bir iş yapmayacak dedi ilişki de yok zaten olsa bile bir işe yaramaz dedi10 gün de rapor verdi doktora kalsa 20 gün verecekti benimki istemedi
proxeed plusa 1-1.5 ay sonra başlayın dedi. 6 ay sonra da spermiyogram istedi ama ben 3-4 ay sonra baskılara başlarım yaptıralım diye
işte böyle kızlar şu an evdeyiz ağrısı sızısı da yok çok şükür tez zamanda rabbim şifa versin inşallah kızlar cümlemize...
ADET OLMAK İSTEMEYENLER :)
---------------- AMELİYAT TARİHİ........................ADET TARİHİ
nisann83.............11 eylül 2013---------------------14 şubat
Ozlem_Ahmet.......21 Ocak 2013---------------------21 şubat
Akmelek .............5 kasım 2013----------------------27 şubat
cdursun..............14 ocak 2013----------------------17 şubat
aysgl..................18 ocak 2013----------------------27 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?