Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım dur hemen umutsuzluğa kapılmaa. eğer hiç umut olmasa zaten doktor direk söylerdii biliyorsunn doktorları. 1 umut varsa bile yok diyorlar Allahın mucizesi ile oluyor .. Sakın umusuzluğa kapılma. kendini yormaa. dualarımız seninle ve bebişinle.. alalh sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Bizede hayırlısıyla hayırlı hamilelik nasip etsin... öpüyorumm

cnm gebeliğin kacıncı haftasındasın? kürtaj kararını vermeden once mutlaka başka bir doktora daha git. bir arkadasımıda bos gebelik diye kürtaja alacaklarken, baska bir dr.a gittiğinde herseyin normal olduğunu gordu ve şimdi sağlıklı bir kız cocuğuna sahip. elbette herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz ama 2. bir dr.a mutlaka git olur mu?

canım dur hemen telaş yapma bende nisana katılıyourm hemen kendini bırakma başka bi rdoktorada gözük belki netice farklı olur hemen kötüsünü düşünmeyelim allahım hepiniz hakkında hayırlı haberler almanızı nasip etsin hep dualarımdasınız inşallah bize güzel haberlerle dönersin cnm öpüyorum...

canım benim bebişin sağlıkla byüdüğüne çok sevindim teyzesi yesin onu:))) ben halen yorgunum cnm ağrılarım var umarım benimde tez zamanda geçer...topiğe gelince neden olmasın kızlarr güzel haberleri allahın izniyle versinler bizdaha ne topikler açarız öpüyorum hepinizi kendine dikkat et meltemcimm :)

nisancım sen gönlünü ferah tut bitanem inş eşinin değerleri düzelirr biranönce dua ediyoruz cnmm sonuç çıknca yaz hemen bakalım öpüyorum seniiiii:)

arkadaşım senin dediğine batım ama bulamadım bari linki yapıştırsaydın kolay olurdu açık yazmamışsın nasıl bulalım bu topiği bi zahmet linki yapıştırırmısın merak ettim okumak istiyorum :))

Son düzenleme:
inşallahh tutar canım aşılamaada tüp bebege gerek kalmaz
sizin degerleriniz nasıl canım ?

bizim sayı cok iyi morfolojide %5 ama hareketli siperm sayımız düşük %26 larda bu hafta içi 2. asılamam yapılacak insallah rabbim benim yüzümede güler ve mücizemi bana gönderir hayırlısıyla...

nisann83 poyrazmeltem onlyliz çok teşekkür ederim kızlar dualarınız için
aslında umutsuz değilim kontrolden önce içimde hep bi şüphe vardı boş gebelik hakkında ama hastaneden çıktıktan sonrada içimde üzüntü vardı elbet ama muzicem beni bırakmicakmış gibi ümitliydim ..... biz gaziantepte gidiyoruz doktora ama aslen adanalıyız cuma günü tekrar kontrolümüz var ordan çıktıktan sonra direk adanaya gidicez ne olacaksa orda olacak iyi yada kötü bakalım artık hayırlısı diyorum ... veren Allah alan Allah hakkımızda ne varsa onu yaşicaz çok öpüyorum sizleri takipteyim daima ...

canım allah inş.kucagınada almayı nasip eder ıııııııı bu arada benim bebişimde 8hafta 6günlük oldu senin bebekle benim bebeğin aralarında gün farkı var,ama benim sıkıntılı geçiyor tabi katlanmaya değer,mide bulantım çok yoğun sıvı bile tüketemez hale geliyorum,serum taktılar 1gece sonra rahatlamıştım ama dr tekrarlarsa hastaneye yatırıcaz dedi allahım hepimize şifalar versin bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin ,allahım bu güzel duyguyu herkese yasatsın

selam kızlar dün ameliyatımızı olduk çok şükür dün gece hastanedeydik bugün eve geldik doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi bakalım inşallahh rabbim şifa versin 1 ay ağır hiç bir iş yapmayacak dedi ilişki de yok zaten olsa bile bir işe yaramaz dedi 10 gün de rapor verdi doktora kalsa 20 gün verecekti benimki istemedi
proxeed plusa 1-1.5 ay sonra başlayın dedi. 6 ay sonra da spermiyogram istedi ama ben 3-4 ay sonra baskılara başlarım yaptıralım diye

işte böyle kızlar şu an evdeyiz ağrısı sızısı da yok çok şükür tez zamanda rabbim şifa versin inşallah kızlar cümlemize...

cok gecmiş olsun canım...

canım nasıl bu yöntem bu ben bişi anlamadım

canım nasıl bu yöntem bu ben bişi anlamadım

adetin biter bitmez baslıyosun..öncelikle eczaneden sırınga alıyorsun..ilişkide eşin spermlerini temiz bir kaba bardak falan olabilir ona koyuyor..sende sırınganın igne kısmı olmadan enjektöre cekiyosun birazda hava cekiyorsun.daha sonra belin yukarıda olucak sekilde sırıngayı girdigi yere kadar sokup hızlıca sipermleri bosaltıyorsun yarım saat kadar öyle kalıyorsun ve kendi kendinin asılamasını yapmıs oluyorsun canım ...bende sırıngaları aldım buayki asılamam tutmazsa hemen baslıycam denenebilr..cünkü sırıngayla hızlı bi sekilde kaktırdıgın için hareketli sipermlerin gidecegi yere daha hızlı ulasmasını saglıyorsun bu yöntemle...umarım acıklayıcı olmustur...

acıklayıcı oldu kusum da spermler hareketi etkilenmez mi bu sekilde

cnm Allah yardımcınız olsun.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...sen gönlünü ferah tut rabbim en iyisini verecektir....

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.umarım en kısa zamanda kavuşursun bebeğine....

günü gecenler adett oldunuzzzzz muuuuu????

Merhaba Arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ama uzun zaman topicinizi takip edip okuyorum. Buradaki arkadasları okudukça bana kötü günler geçirdiğim şu zaman da umut oldunuz. Benim eşim de 05 Aralık da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Tabi bundan önceki geçirdiğimiz süreç çok kötüydü moralmen berbat durumdaydım hele ki varikoseli öğrendiğimiz gün sanki benim için herşey bitmişti. neyse kötü günler bitti ve geride kaldı. Şimdi sabırsızlıkla bebeğimizin gelmesini bekliyoruz. Ben ameliyattan sonra eşime herhangi bir kür uygulamadım. 2 hafta sonra tekrar teste gidecek inşallah güzel haberler alırız.Dualarım sizinle Arkadaşlar:) Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…