Merhaba Arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ama uzun zaman topicinizi takip edip okuyorum. Buradaki arkadasları okudukça bana kötü günler geçirdiğim şu zaman da umut oldunuz. Benim eşim de 05 Aralık da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Tabi bundan önceki geçirdiğimiz süreç çok kötüydü moralmen berbat durumdaydım hele ki varikoseli öğrendiğimiz gün sanki benim için herşey bitmişti. neyse kötü günler bitti ve geride kaldı. Şimdi sabırsızlıkla bebeğimizin gelmesini bekliyoruz. Ben ameliyattan sonra eşime herhangi bir kür uygulamadım. 2 hafta sonra tekrar teste gidecek inşallah güzel haberler alırız.Dualarım sizinle Arkadaşlar:) Sevgiler....
şu an hamile msnnn
Listemizin Son Hali
betoka ............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
ven_har...........14 mart 2012
shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
karabiber89....12 haziran 2012........
suveyma……….15 Haziran 2012……….
gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83……...11 Eylül 2012 ……
ssseeellliii ……...12 eylül 2012.....
Onlyliz………...12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem…..…...29 Eylül 2012……..
ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..
poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........
akmelek………5 Kasım 2012…………
limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....
Sugar234......5 aralık 2012.......
fd_dilek………..5 Ocak 2013………….
cdursun……….14 Ocak 2013………
cemrem29……. 17 Ocak 2013
aysgl_42……..18 Ocak 2013
ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..
mehel…………30 Ocak 2013
emha.......... 30 ocak 2013
merinos1.......4 şubat 2013.....
nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013
kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
1 tane yumurtam olustu 21mm dün aksam 7de catlatma iğnemi vuruldum..
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..
rabbim bana yardımcı ol lütfen u seferki tutar insallah..
KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM
aysglcümmm slm canım ellerine sağlık yine listeyi güncellemişsin çok tşkler aklım kalmıyor sayende :)bu arada hepiinizi çok özledimm kızlarrr bazen bakıyorum ama en fazla 5 dk duramıyorum çok pc başında ağrılarım yavaş yavaş dinmeye başladı ama yanlız beni çok uyutuyor bu bebişim teyzelerii :))))bende büyüyorum onu yavaş yavaş işte kendimi yormadan sakın sizi unuttum sanmayın aklımdasınız duamdasınız inanın hepiniizi tek tek öpüyorumm sevgilerleeee...:)güzel haberlerinizi bekliyorummmmmm
Canım, Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur.ve bebeğine kavuşursun. Dualarım seninle....
kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
1 tane yumurtam olustu 21mm dün aksam 7de catlatma iğnemi vuruldum..
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..
rabbim bana yardımcı ol lütfen u seferki tutar insallah..
KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM
kızlar aşılamam yapıldı haber vereyim dedim ama buseferkinde hiç umudum yok
cünkü eşimin siperm sayıları cok cok az cıktı yıkanmıs halini söylüyorum size.....
total siperm sayısı 12 000 000
ileri hareketli %14
yani böyle bu sekilde asılamanın tutması imkansız gibi görünüyor ...
cok moralim bozuldu....
ooffff offff oooooooofffffffffffffffffff.
tesekkür ederim canım simdi geldim eve biraz yatıp dinleneyim insallah bu sefer tutunur bebegim
kızlarr ameliyatımızın 4. günü evde yatıyoz eşime çok yaradı bu iş vallahi bütün gün yatıyo 10 gün raporlu ben de 3 gün aldım ben perşembe işe başlayacağım. ben de mantar olmuşum bugün doktora gittim kültür aldı bakalım ne çıkacak adam iyileşiyo ben de bişey başlıyo yaa valla kafayı yicem artık rabbim şifa versin hepimize
merhabalar. kızlar varikosel ameliyatı neden olunuyor ve sperm testinden belli olur mu eşim sperm testinde hareket % 10 çıktı morfoloji de %1. doktor varikosel var ameliyat olman gerekiyor dedi. bir başka doktor da hiç bir şeyin yok dedi. kadındoğumcum ise. varikosel artık doktorların da çok tercih ettiği bi tedavi yöntemi değil dedi. hem bir defalık sperm testine göre teşhis konulamaz dedi.3 doktor da ayrı şeyler söyledi siz yaşamışsınız o sebeple size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım bak sende beni teselli etmiştin dr a gt ilaçlarını düzenli kullan tamam mı cnm bde ilişkiden önce eşin bi lavobaya gidip idarrar cıksın ve nasıl diim utnadımma yani yıkasın organınıda o yüzden oluomus bu mantar ve yara enfeksiyonlar felan anladın mı cnm
merhabalar. kızlar varikosel ameliyatı neden olunuyor ve sperm testinden belli olur mu eşim sperm testinde hareket % 10 çıktı morfoloji de %1. doktor varikosel var ameliyat olman gerekiyor dedi. bir başka doktor da hiç bir şeyin yok dedi. kadındoğumcum ise. varikosel artık doktorların da çok tercih ettiği bi tedavi yöntemi değil dedi. hem bir defalık sperm testine göre teşhis konulamaz dedi.3 doktor da ayrı şeyler söyledi siz yaşamışsınız o sebeple size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım sayı yeterli de hareket az gibi sanki doktor ne dedi nerde yaptırdın aşılamanı özelde mi devlette mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?