Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

şu an hamile msnnn

Listemizin Son Hali

betoka ............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

ven_har...........14 mart 2012

shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013

esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

karabiber89....12 haziran 2012........

suveyma……….15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……...11 Eylül 2012 ……

ssseeellliii ……...12 eylül 2012.....

Onlyliz………...12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel

ayseem…..…...29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………..30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek………5 Kasım 2012…………

limoncello…….20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

Sugar234......5 aralık 2012.......

fd_dilek………..5 Ocak 2013………….

cdursun……….14 Ocak 2013………

cemrem29……. 17 Ocak 2013

aysgl_42……..18 Ocak 2013

ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..

mehel…………30 Ocak 2013

emha.......... 30 ocak 2013

merinos1.......4 şubat 2013.....

nazarboncuk35.......... 16 şubat 2013

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var benim yumurtlama zamanlarımda sol kasığımda inanılmaz ağrı oluyor batma şeklinde ve regli zamanıma kadar bazen şiddetli bazen hafif şekilde devam ediyor. anlayamadım bu şekilde hisseden var mı aranızda?

aysglcümmm slm canım ellerine sağlık yine listeyi güncellemişsin çok tşkler aklım kalmıyor sayende :)bu arada hepiinizi çok özledimm kızlarrr bazen bakıyorum ama en fazla 5 dk duramıyorum çok pc başında ağrılarım yavaş yavaş dinmeye başladı ama yanlız beni çok uyutuyor bu bebişim teyzelerii :))))bende büyüyorum onu yavaş yavaş işte kendimi yormadan sakın sizi unuttum sanmayın aklımdasınız duamdasınız inanın hepiniizi tek tek öpüyorumm sevgilerleeee...:)güzel haberlerinizi bekliyorummmmmm

kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
1 tane yumurtam olustu 21mm dün aksam 7de catlatma iğnemi vuruldum..
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..
rabbim bana yardımcı ol lütfen u seferki tutar insallah..
KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM

Canım, Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur.ve bebeğine kavuşursun. Dualarım seninle....

oyyyy yesin onu teyzeleri :)) sen merak etme canım fırsat buldukça güncellemeye çalışıyorum yeni arkadaşlarda geldi onlarıda ekledim gittikçe artıyoruz inşallah hamişlerimizde artar aynı şekilde öptüm canım bebişte sende allaha emanet olun dikkat et kendine

demek yumurtaların erkeng elişmiş demek doktor kontrol etmiştir zaten zamanı uygun olmasa yapmazdı canım.hayırlara vesile olur inşallah aşılaman.

kızlarr ameliyatımızın 4. günü evde yatıyoz eşime çok yaradı bu iş vallahi bütün gün yatıyo 10 gün raporlu ben de 3 gün aldım ben perşembe işe başlayacağım. ben de mantar olmuşum bugün doktora gittim kültür aldı bakalım ne çıkacak adam iyileşiyo ben de bişey başlıyo yaa valla kafayı yicem artık rabbim şifa versin hepimize

kızlar aşılamam yapıldı haber vereyim dedim ama buseferkinde hiç umudum yok
cünkü eşimin siperm sayıları cok cok az cıktı yıkanmıs halini söylüyorum size.....

total siperm sayısı 12 000 000
ileri hareketli %14
yani böyle bu sekilde asılamanın tutması imkansız gibi görünüyor ...
cok moralim bozuldu....
ooffff offff oooooooofffffffffffffffffff.

merhabalar. kızlar varikosel ameliyatı neden olunuyor ve sperm testinden belli olur mu eşim sperm testinde hareket % 10 çıktı morfoloji de %1. doktor varikosel var ameliyat olman gerekiyor dedi. bir başka doktor da hiç bir şeyin yok dedi. kadındoğumcum ise. varikosel artık doktorların da çok tercih ettiği bi tedavi yöntemi değil dedi. hem bir defalık sperm testine göre teşhis konulamaz dedi.3 doktor da ayrı şeyler söyledi siz yaşamışsınız o sebeple size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım sayı yeterli de hareket az gibi sanki doktor ne dedi nerde yaptırdın aşılamanı özelde mi devlette mi?

canım bak sende beni teselli etmiştin dr a gt ilaçlarını düzenli kullan tamam mı cnm bde ilişkiden önce eşin bi lavobaya gidip idarrar cıksın ve nasıl diim utnadım ma yani yıkasın organınıda o yüzden oluomus bu mantar ve yara enfeksiyonlar felan anladın mı cnm

canım merhaba,
varikosel hakkında eşim de çıkana kadar hiçbir fikrimiz yoktu. Bizim hareketlilikte sorun vardı ve morfoloji bozuktu en az iki kez semen testi istiyor üroloji doktoru. sonrasında derecesini belirlemek için film çektirdi. biz de 3. derece sol tarafta 1. derecede sağ tarafta çıktı ameliyat önerdiler. Kadın doğum doktoru sperm kalitesi düşük olduğu için aşılama ile yada normal yolla gebelik oluşumu sonucunda düşük veya sakat olma ihtimali var diye ameliyatı önerdi. Eşim 05 aralıkta ameliyat oldu şimdi 3 ayın dolmasını bekliyoruz. Sizin değerleriniz de hareket düşük görünüyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.

sağol tatlım zaten 1 ay ilişki yasak eşim yeni ameliyat oldu ya o yüzden o sürede geçer inşallah benim mantar bu kaçıncı oluşum zaten

canım kadın doğumcular genelde ameliyata pek sıcak bakmıyor nedense ama onları ilgilendirmez sonuçta onların alanı değil önemli olan ürologun ne dediğidir. bizim de eylül de tespit edildi verikosel o zaman değerler normal diye ameliyat olmadık 4 ay sonra düştü değerler boşuna vakit kaybettik eylül de ameliyat olsaydık belki şimdiye hamile kalmıştım nasip tabii ama varikoseli varsa ameliyattan başka tedavisi yok maalesef ve ameliyat olmazsanız varikosel ilerler ve tüp bebek bile yapacak olsan spermlerin kalitesini olumsuz etkilkediğinden negatif sonuç almana neden olabilir. varikosel varsa zaman kaybetmeden ameliyat olun.

hangi şehirde yaşıyosun burdan doktor tavsiyesi yapabiliriz canım

canım sayı yeterli de hareket az gibi sanki doktor ne dedi nerde yaptırdın aşılamanı özelde mi devlette mi?

özelde yaptırdım dr hiç bişey demedi biz sonucları asılama yapıldıktan sonra aldık gecen ayda %100 haretlilikle yaptırdık ama oda tutmadı rabbim büyük o ol derse olur
napim allah bilir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…