Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ewet canım bizden doktor dedi zaten eşim özel üniversite hastanesinde ameliyat oldu,aynen dediğin gibi benim eşimde nefret ediyor çok bunaldı oda artık çoook üzülüyorum ya allah yardımcımız olsun ....

ewet canım bizden doktor dedi zaten eşim özel üniversite hastanesinde ameliyat oldu,aynen dediğin gibi benim eşimde nefret ediyor çok bunaldı oda artık çoook üzülüyorum ya allah yardımcımız olsun ....

onlar da katlansın artık canım yaa tek yaptıkları bu var zaten biz kadınların işi çok daha zor muayene bile onlarınkine göre çok sıkıntılı bunu da yapıversinler

insanlar ilk denemede hamile kalıyor biz sürekli testler tahliller filmler hastaneler ne diyelim vardır rabbimin bir bildiği bize de anne olmayı nasip eder inşallah tatlım hayırlısı ile.

Kızlarrrrrrr hamile olanlar olmayanlar eşlerinizin ileri harekete yüzdesini yazar mısınızzzzz bizim ki yüzde 3

dilekcim slm nasılsın yazdıklarınızı okurken sorunu gördüm cnm bana soracak olursan nişantaşı tümlabı öneririm çok güvenilir bir yer kesin sonuç hatta biz ordan çok memnun kaldık gitmenizi öneririm çok öptüm cnm kendine iyi bak:)

slm canım malesef bende fazla giremiyorum topiğe ilkgünler gibi değilim allaha şükür ama mide bulantılarım devam ediyor denge meselesine gelince al bendende o kadar hormonlar mahvetti beni ruh halim bozuldu ama inş bugünlerde gececek bebeğin durumu iyi allaha şükür böyle büyüyüp gidiyoruz teyzesi senin nasıl başka bebişde iyidir umarım ..bu arada kızlar sizleri hepiniz çok özledim limoncumun dediği gibi bize kızmayın inanın birgün sizde yaşadığınızda allahın iznyle bize hak vereceksiniz:))) inş en kısa zamanda allahım hepinize yavrularınıza kavuşturur..hepinizi çok çok öpüyorum güzel haberlerinizi almamız ümidiylee :)))

canım ya bizde artık tüp bebek deniycez ama ben de çok korkuyorum ve çalıştığım için uygun zamanı da düşünüyorum.inş hepimiz en kısa zaman da bebiş sahibi oluruz..

as slm canım ii diyelim ii olsun sen nasılsın bebişin nasıl tatlım ne zamandır görüşemiyoruzzz özlettin kendini valla inş bi gün bende senin gibi olur da özletirim kendimi inşşşş :))canım tümlabı bende araştırdım orasıda aklımda bana bakırköy merkezi daha yakın orayada gidebilirim inş sonuçlarım ii çıkar neyse çok teşekkür edrim canım allaha emanet ol öpüyorum seni :)

merhaba canlarım. uzun zamandır yazmıyordum. iki aydır aşılama için uğraşıyordum ve kafam fazla dağılmasın diye topiği uzaktan takip ettim. müjde vermek isterdim ama malesef sabah adet oldum. demek ki daha zamanı gelmemiş. tekrardan doktora gidecem bakalım yine aşılamamı olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey var o da bu sürecin insanı çok yıprattığı. Allah ım tez zamanda isteyen herkese bebekler nasip etsin.

kızlar bugün aldığım güzel bir haberi hepimize umut olması açısından paylaşıyorum...

bir arkadaşım eşinin sperm sayı ve hareketinde problem olduğu için tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı. ama eşi varikosel felan da değildi yani doğuştan.şu an 1.5 yaşında bir oğlu var allah ömür versin. 2. bebek düşündükleri için embriyolarını dondurmuşlar maddi durumlarının düzelmesini bekliyorlardı malum tüp bebek epey masraflı olduğundan bayağı yıpranmışlardı. bunlar nasıl olsa eşinin spermleri normal yolla hamile olmak için yetersiz diye korunma felan tabii yapmıyorlar veeee arkadaşım yeniden hamileeeee

yani rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok ilk bebek için 6 yıl uğraştılar aşılamalar tutmadı sonunda tüp bebek oldu derken 2. bebek normal yolda oluvermiş sakın umudunuzu kaybetmeyin allahın izniyle vakti geldiğinde hepimiz anne olacağız inşallah

slmmmm canım nasılsın görüşmeyeli :)

slmmm dilekçim çok tşk ederim cnm sen nasılsın ben daha iyiyim şükür cnm günden güne dahada iyiolucam inş sen nasılsın kaç ay oldu ameliyat olalı test yaptırdınmı kürlere devam ediyorsunuz değilmi dilekçim özledim sizleri gözüm sizde güzel haberlernizi bekliyorum inşşş öpüyoum kendine iyi bak arkadaşım:)

bende iyiym canım benim çok teşekkür valla bende çok özledim senin sohbetini :))ameliyat ollalı 2 ayı geçtik 19 gün sonra ilk testimizi yaptıracağız inş hayırlı sonuçlar alırım valla varya eşime yedirmediğim şey kalmadı sırayla yazayım arkadaşlarda görsün.akşam yatarken keçiboynuzu suyu ve evde kendi yaptığımız macun var onu çok ii bir macun isteyen olursa tarifi veririm :) sabah kaltığında has zeytin yağında bekletilmiş kuru incir yine macun 1tatlı kaşığı 1 bardak süt ve kahvaltısının yanında kullandığı omega 3,selenyum,daily,gınko blaba olan vitamin ilaçları kullanıyor canım akşamda yemekte alıyor bunları haftada 2 veye 3 kere taze sıkılmış havuç suyu ve portakal suyu böle işte beslenmesinede dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar canım ben tedbirimi aldım takdir rabbimden inş bu emeklerim boşa gitmeyecek allahın izni ile inş bende burdan güzel haberi bağıra bağıra yazacağım allaha emanet ol canım arkadaşım.

canım maaşallah vallahi ben bu kadar uğraşamıyorum açıkcası zaten sabah ben eşimden önce evden çıkıyorum bıraktıklarımı yemiyor unutuyorum diyor ben de koyverdim gitti benimki ceviz, badem, fındık, fıstık dışında bişey yemiyor vallahi ben ilk spermiyogramdan sonra baya yedirmiştim sonra bir baktık sayı hız her şey düşmüş tabi yenilenlerle alakalı değil de varikoselden ama ondan sonra eşim de bunlar işe yaramıyor diye bahane oldu ona da zaten istemiyordu yemek içmek şimdi reddediyor o yüzden

Son düzenleme:
Kizlarr sakin umutlsrinizi ksybetmeyin birzamanlar bende cok yazdim bu topige.ameliyattan sonra4.ayimizda hamile oldugumu ogrendim herzaman benimle ayni kaderi paylasan butun arkadaslara ve sizlere dua ediyorum.en yakin zamanda herbirinizcins.bu guzdel haberleri alirsiniz

ayyy canım benim çook sağol içimi açtın valla allah razı olsun bebişini sağlıkla kucağına al inş :)))

tabiki uğraşacağım canım benim ben tedbirimi alıp elimden geleni yapmaya çalışıyorum sende haklısın ama ben çalışmıyorum ewde yatıştayım yani :))bence bunlar baya işe yarıyor çünkü biz canlı şahidiyiz benim eşimin önceki sperm sayısı 1 milyondu şu anda 11 milyon bakalım ameliyattan sonra ne olcak allahın izni ile hayırlı sonuçlar bekliyorum umudumu yitirmemeye çalışıyorum sende böyle yap olumlu düşünelim olumlu olsun allahın izni ile canımmmm :)

meraba kızlar bizim de 22 nisan test günümüz bizde bişeyler yapmaya calıstık kendi çapımızda ben de nazar boncuğu gibi malesef calısıorum o yüzden dilekk kadar ugrasamadım ....

1. ayımızda arjinmax+ havuc suyu 2. ayımızda keci boynuzu+onlynizin macunundan fındık fıstık takvie arada kuru incirde verdim ama düzenli değil bide mekkeden gelen özel hurma yedik çocuk olsun die yeniliomus... veee son ay bu ayda keçi boynuzu günde 1 kere+ proxeed plus +portakal suyu fındık fıstık takviye bu kadarrrrrr :) inşallah rabbim hepimizin çabasını boşa çıkarmaz :18:

aramızda pek fazla gün yokmuş canım benimde nisan 5 de test günüm allah hayırlı sonuçlar verir inş beklentilerimiz umutlarımız kırılmaz inşşşşş:))bence canım sende baya takviye uygulamışsın maşallah bence en önemlisi çok fazla bir takviye yapmak değil de sanki herşeyi tam zamanında ve düzenli yapmak önemliymiş gibi geliyor ama bakalım sonucu alınca göreceğiz.inşallah canım benim dediğin gibi rabbim çabalarımızı boşa çıkıarmaz birbirimize dua etmeyi unutmayalım hep aklımda ve dualarımdasınız bende sizin dualarınız olayım inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…