evet canım sor bakalım bize öyle demişti bir de bizden 6 ay sonra istedi spermiyogramı size 3 ay diye doktor mu söyledi yoksa siz kendi isteğiniz ile mi yaptırıyorsunuz? biz hep hastanede yaptırdık canım laboratuarda pahalıdır da heralde bilemiyorum ama bana kalsa üniversite hastaneleri en iyisi ama eşim işi nedeniyle haftaiçi izin alıp hastaneye gitmesi mümkün olmuyo o yüzden mecbur haftasonu özel hastanelere kalıyoruz
sen de düşün tatlım artık hangisi daha uygun olursa sizin için eşim nefret ediyor o işten küfretsen daha iyi diyor yani
ewet canım bizden doktor dedi zaten eşim özel üniversite hastanesinde ameliyat oldu,aynen dediğin gibi benim eşimde nefret ediyor çok bunaldı oda artık çoook üzülüyorum ya allah yardımcımız olsun ....
Kızlarrrrrrr hamile olanlar olmayanlar eşlerinizin ileri harekete yüzdesini yazar mısınızzzzz bizim ki yüzde 3
kızlar eşimin 25 gün sonra spermiyogram testi var nerde yaptırayım bi türlü karar veremedim iyi bir yer olsun istiyorum tam teşekkürlü bakılsın istanbul avrupa yakasında oturuyorum bildiğiniz ve önerdiğiniz bir yer varsa cevap verirseniz sevinirim ben daha önce bir iki kere biruni labaratuvarında yaptırmıştım test sizce orası iyimidir şimdiden teşekkürler :))) allaha emanet olun.
kızlar merhaba çok üzgünüm sizi çok ıhmal ettım.ama hep aklımdasınız bır sure rahatsızlıklar bır surede ınternetsızlık benı sızden ayırdı malesef(
onlyz nasıl gidiyor hamışlık bakım??
akmelek senıde çok merak edıyorum aslında hepinizi şimdi nerde kaldıysam okumaya başlıcam..
ama çok fazla vakıt ayıramıyorum sıze kızmayın bana bıraz hormonlardan sanırım resmen dengem değişti..ama takıpteyım allahım en kısa zamanda sizlerede bunu
yaşatsın tek dileğim bu..
eşinize destek olmaktan vazgeçmeyın lutfen sonra sizinde (bizimde:)) çok ıhtıyacımız oluyor o desteklere..
sevgiyle kalın kızlar..
allah yardımcın olsun canım ne dieyeceğimi bilemiyorum şimdi çook canım sıkıldı yaa bizde 25 gün sonra test yaptıracağız ya korkuyorum valla...canım
canım çok saol amin inş.her şey yoluna girer.sen canını sıkma sizinki düzelmiştir umarım.sonucu yazarsın.allah sizinde yardımcınız olsun...
merhaba arkadaşlar ben yeni katıdım aranıza benim eşimde 3.5yıl önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat başarılı geçti geçen sene ekimde kimyasal gebelik yaşadım düşük yaptım .daha sonra 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi oldum negatif sonuçlandı.herşeyi denemeye çalıştım ama olmdı nasp değilmiş.2.tüp tedavisine başlamayı düşünüyorum ama cesaretim yok çok yoruldum.allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda hamile kalırız
dilekcim slm nasılsın yazdıklarınızı okurken sorunu gördüm cnm bana soracak olursan nişantaşı tümlabı öneririm çok güvenilir bir yer kesin sonuç hatta biz ordan çok memnun kaldık gitmenizi öneririm çok öptüm cnm kendine iyi bak:)
slmmmm canım nasılsın görüşmeyeli :)
slmmm dilekçim çok tşk ederim cnm sen nasılsın ben daha iyiyim şükür cnm günden güne dahada iyiolucam inş sen nasılsın kaç ay oldu ameliyat olalı test yaptırdınmı kürlere devam ediyorsunuz değilmi dilekçim özledim sizleri gözüm sizde güzel haberlernizi bekliyorum inşşş öpüyoum kendine iyi bak arkadaşım:)
bende iyiym canım benim çok teşekkür valla bende çok özledim senin sohbetini :))ameliyat ollalı 2 ayı geçtik 19 gün sonra ilk testimizi yaptıracağız inş hayırlı sonuçlar alırım valla varya eşime yedirmediğim şey kalmadı sırayla yazayım arkadaşlarda görsün.akşam yatarken keçiboynuzu suyu ve evde kendi yaptığımız macun var onu çok ii bir macun isteyen olursa tarifi veririm :) sabah kaltığında has zeytin yağında bekletilmiş kuru incir yine macun 1tatlı kaşığı 1 bardak süt ve kahvaltısının yanında kullandığı omega 3,selenyum,daily,gınko blaba olan vitamin ilaçları kullanıyor canım akşamda yemekte alıyor bunları haftada 2 veye 3 kere taze sıkılmış havuç suyu ve portakal suyu böle işte beslenmesinede dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar canım ben tedbirimi aldım takdir rabbimden inş bu emeklerim boşa gitmeyecek allahın izni ile inş bende burdan güzel haberi bağıra bağıra yazacağım allaha emanet ol canım arkadaşım.
Kizlarr sakin umutlsrinizi ksybetmeyin birzamanlar bende cok yazdim bu topige.ameliyattan sonra4.ayimizda hamile oldugumu ogrendim herzaman benimle ayni kaderi paylasan butun arkadaslara ve sizlere dua ediyorum.en yakin zamanda herbirinizcins.bu guzdel haberleri alirsiniz
canım maaşallah vallahi ben bu kadar uğraşamıyorum açıkcası zaten sabah ben eşimden önce evden çıkıyorum bıraktıklarımı yemiyor unutuyorum diyor ben de koyverdim gitti benimki ceviz, badem, fındık, fıstık dışında bişey yemiyor vallahiben ilk spermiyogramdan sonra baya yedirmiştim sonra bir baktık sayı hız her şey düşmüş tabi yenilenlerle alakalı değil de varikoselden ama ondan sonra eşim de bunlar işe yaramıyor diye bahane oldu ona da zaten istemiyordu yemek içmek şimdi reddediyor o yüzden
bende iyiym canım benim çok teşekkür valla bende çok özledim senin sohbetini :))ameliyat ollalı 2 ayı geçtik 19 gün sonra ilk testimizi yaptıracağız inş hayırlı sonuçlar alırım valla varya eşime yedirmediğim şey kalmadı sırayla yazayım arkadaşlarda görsün.akşam yatarken keçiboynuzu suyu ve evde kendi yaptığımız macun var onu çok ii bir macun isteyen olursa tarifi veririm :) sabah kaltığında has zeytin yağında bekletilmiş kuru incir yine macun 1tatlı kaşığı 1 bardak süt ve kahvaltısının yanında kullandığı omega 3,selenyum,daily,gınko blaba olan vitamin ilaçları kullanıyor canım akşamda yemekte alıyor bunları haftada 2 veye 3 kere taze sıkılmış havuç suyu ve portakal suyu böle işte beslenmesinede dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar canım ben tedbirimi aldım takdir rabbimden inş bu emeklerim boşa gitmeyecek allahın izni ile inş bende burdan güzel haberi bağıra bağıra yazacağım allaha emanet ol canım arkadaşım.
meraba kızlar bizim de 22 nisan test günümüz bizde bişeyler yapmaya calıstık kendi çapımızda ben de nazar boncuğu gibi malesef calısıorum o yüzden dilekk kadar ugrasamadım ....
1. ayımızda arjinmax+ havuc suyu 2. ayımızda keci boynuzu+onlynizin macunundan fındık fıstık takvie arada kuru incirde verdim ama düzenli değil bide mekkeden gelen özel hurma yedik çocuk olsun die yeniliomus... veee son ay bu ayda keçi boynuzu günde 1 kere+ proxeed plus +portakal suyu fındık fıstık takviye bu kadarrrrrr :) inşallah rabbim hepimizin çabasını boşa çıkarmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?