Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ALLAH(c.c) herkese evlat nasip etsin

bak gecti bile ne kaldı ki haklısın düzenli ıuygulamak cok önemli pazar günü tatil ama genede sabahın körnde kalkıp ugrasıoruz rabbim boşia cıkarmasın bizimde ocak ameliyat günümüz

bak gecti bile ne kaldı ki haklısın düzenli ıuygulamak cok önemli pazar günü tatil ama genede sabahın körnde kalkıp ugrasıoruz rabbim boşia cıkarmasın bizimde ocak ameliyat günümüz

aynen canım benim rabbim emeklrimizi boşa çıkarmasın inş bizim amaliyatta 5 ocak tı :))

merhaba arkadaşlar ,eşim ocak 2012 de ameliyat olmuştu.Ameliyat öncesi 36 milyon sperm vardı.Ameliyatın üstünden 1 yıl geçti hamile kalamadım.Testi tekrar yaptırdık ve sayı 8 milyona düşmüştü Doktorlar ameliyat hatası dediler .Bu ay sonunda tüp bebeğe başlıyoruz .

Herkesin düşücek diye birşey yok elbette ,ama ben eşimin inadı yüzünden bu testi 1 senedir yaptıramadım.Size tavsiyem ameliyattan sonra 3 ay arayla testi yaptırınki ,ilerlememi ,gerilememi var bilin ,tedbirinizi ona göre alın .

canım çook üzüldüm ama anlayamadığım birşey var ameliyat hatası derken neyi kasdettin konuyu biraz açarmısın en azından bizimde bi bilgimiz olsun canım benim allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

kızlar valla rabbim çabalarımızı görüyordur umarım ne diyelim takdir onun. çalıştığım için şikayetçi değilim de şu doktora gitme olayları sıkıntı oluyor sadece. insanlar malum meraklı neyin var nereye gidiyosun soruları hiç kesilmiyor rabbim nasip etsin normal yoldan hamile kalalım da yoksa tümden reklam olacağız korkuyorum

kızlar esim sabah 7.30 varikosel ameliyatı olacak canlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin simdiden hepinizden Allah razı olsun .birde yardım istiyorum arkadaşlar sizden burda yalnısız hasteneye götürmemiz gereken bir sey varmı ameliyat öncesi ve sonrası neler yapmalıyız eşimin yanında tek ben olacam bir kişi yeterli olurmu hastaneden yatırırlarmı arkadaslar tecrübelerinizi yazarssnız cok sevinirim

ben de anlamadım ameliyat hatası ne oluyo ki?gerçi ameliyattan zaten %100 iyileşme garanti etmiyorlar doktorlar bizimki öyle demişti yani

canım öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin ameliyatınız hayırlara vesile olur inşallah...

ben kendi tecrübelerimi anlatayım. biz 16.02.2013 te ameliyat olduk. bizi 1 gece hastanede yatırdılar. ertesi sabah taburcu olduk.eşim kimseye söylenmesini istemedi kayıbvaldemler dahi bilmiyolar yani o yüzden o gece sadece ben kaldım hastanede refakatçi. bişey lazım olmuyor canım yani kendine pijama felan götür zaten eşin hastaneden kıyafet veriyolar o bişey giycek durumda olmuyo ameliyattan sonra narkozun etkisi ile uyuyo zaten sürekli bizim ameliyat öğlen 12.00de idi eşim 14.30 gibi odaya geldi zaten geldiğinde de uyukluyodu akşam uyandı biraz yemek getirdiler onu yedi yine uyudu. ertesi sabahta çıktık. doktor eşime 10 gün rapor yazdı ben de rapor aldım evde onu yatırdım 10 gün tuvalet dışında hiç kalkmadı sürekli yattı evden bile çıkmadı yani doktor 1 ay ağır iş yapmıcak dedi ben de öyle yaptım 1 ayı geçti daha ilişkiye bile girmedik yani zor bir ameliyat değil telaş etmeyin canım eşimi genel narkoz yaptılar ama lokal yapılanlar da oluyomuş galiba bilmiyorum ama genel daha iyi bence

yine aklına takılan bişey olursa yanıtlarım seve seve

sgl canım Allah razı olsun canım .benim eşimde lokal anestesi olcak canım.canım ameliyatınız acık mı oldu yoksa mikrocerrahimi oldu . gecmiş olsun canım insallah yakında güzel sonuçlar alırsınız.bizimkide cok mız mız Allah simdiden yardımcım olsun:) eyvah yandım ben tekrardan cok sgl canıııııııııııııııım

şu anda gecenin bu saatinde nedense içimden bunları yazmak geldi ve buna sizde ortak olun istedim içimde hissettiğim özlemi sizle paylaşmak istedim sizde yaparsınız belki benim gibi ne dersiniz???

BEBEĞİM'E zaman öylece akıp gidiyor bir türlü gelmiyorsun bekliyorum sabırla bir o kadar da sabırsızlıkla neden neden diyorum bazen kendi kendime neden ben isyan değil bu haşa ama bir bekleyişin sabırsızlığı bir umut,bir hayal mi yoksa... gelmeyecekmisin gerçekten hayal olarak mı kalacak o kadar çok istedim ki seni rabbimden mucizem ol istiyorum bana gel benim ol istiyorum.kalbim o kadar yaralı ki içim acıyor sızlıyor adeta her an kalbimdesin hep aklımdasın yok yook nefesimdesin nefesim gibi bendesin her an,sen sensin benim beklediğim isteyip de kavuşamadığım özlemimsin hayal kırıklığımsın benim beni ne kadar çook üzsende en çook sevdiğim en çook beklediğimsin daha bendeki sen olmadan yine en sevdiğim umutla beklediğimsin bir gün biliyorum gözyaşlarım dinecek belkide sen geldiğin için akacak gözümden yaşlar inşallah rabbim seni bana nasip eder bir an önce hayırlı bir evlat olarak benim bir parçam yavrum olarak gelirsin bana yüzümü kalbimi güldürürsün.canım o kadar acıyor ki bunu anlatamam çok zor içim burkuluyor,acıtıyor canımı sevdik sevmedik herkez neden ki sizene diyemiyorum seninle benim arama kimse girsin istemiyorum benim bebeğim nazlı beni bekletiyor diyemiyorum söyleyemiyorum kimselere anlatamıyorum derdimi.biliyorum ben bir gün geleceksin beni daha fazla üzmeyeceksin babanı ve beni sende sevip isteyim geleceksin aramıza rabbimin izni ile inş bende anne olacağım fatih im de baba olacak 8 yıllık aşkımızın en güzel meyvesi olacaksın bize nasip olduğun gün bunu bağıracağım haykıracağım canımı yakanlara;geldi benim nazlım bi tanem,bebeğim,meleğim,diyeceğim.ne olur bizi daha fazla bekletme üzme daha fazla artık bende annen olmak istiyorum bende sana hamile kalıp baban nazlanmak istiyorum :))aş ermek istiyorum senin o minik tatlı tekmelerini hissetmek istiyorum ve senin sancını çekmek sonrada hasretle geçen günlerin inadına seni kucağıma alıp sana ölesiye sarılmak kokunu içime çekmek istiyorum ne olur beni bu güzellikten mahrum etme bekletme bizi bebeğimmmm.seni görmeden hatta daha bana nasip bile olmadan ne kadar sevdiğimi anlarsın inşallah seni nasıl istediğimi nasıl beklediğimi anla artık,rabbim seni bana en yakın zamanda nasip edr inşallah gel artık meleğim bekletme anneni daha fazla sabrım kalmadı dayanamıyorum artık bi tanem canım meleğim senii çooook seviyorum ve seveceğim.....BEBEĞİM'e

üşenmeyip vede sıkılmayıp okuduysanız çook teşekkür edrim ne mutlu bana canlarım sizde böle yazın duygularınızı içimizi dökelim birbirimize...allaha emanet olun

canım benim insan duygularını ancak bu kadar güzel anlatabilir. Rabbim sana ve isteyen herkese içinde biriktirmiş olduğu evlat sevgisini doya doya yaşayacağı, kucağına alıp ninniler söyleyeceği, kokusunda cennet var diyeceği, sarılarak (öyle bir sarılış ki yüreğinin neresine koyacağını bilemeyeceğin) hasretini dindirecek hayırlı yavrular versin Rabbim.inşallah.

canım benimmm hiç sıkılmadan sonuna kadar okudum sıkılırmıyız hiç aynı şeyleri hissedioruz aynı duyguları besliyoruz rabbim en kısa sürede sana bana ve bizim gibi isteyen herkeze nasip etsin amin...

amin canım inşallah rabbim cümlemize şifa versin. canım valla biraz naz yapıyolar ama artık bir süre idare edeceksin ben çalıştığım için eşim haftasonları temizliğe yardım eder elektrik süpürgesi cam felan siler sağ olsun tabii ameliyatlıyım diye bıraktı işleri bir süre yavaş yavaş başlar artık sanırım canım bizim mikroskop altında dedi doktor o mikrocerrahi mi oluyor bilmiyorum. ama ameliyatın kendisi kıza sürüyor da tabii öncesi ve sonrası anestezi olayı olduğundan odaya gelmesi biraz vakit alabiliyor ama sizin lokal olacaksa o zaman aynı gün taburcu da edebilirler.

Son düzenleme:

canım yüreğine sağlık rabbim bir gün sesimizi duyacak canım o herşeyi biliyor ve görüyor bizi böyle bekletiyorsa elbet vardır bir bildiği tevekkülden ayrılmayalım asla

ameliyat hatası ameliyatın yanlış yapılmış olması demek ,daha doğrusu ameliyat esnasında testislere zarar verilmiş demek .Testisler zarar görünce sperm üretemiyor

ve üstelik ben bunu ameliyat öncesinde doktora sormuştum ,böyle şeyler duyup okuyorum diye ,boşver sen onları sonuç güzel olucak demişti ,hiçte öyle olmadı ,düşündüğüm herşeyi yaşadım.

nerde ameliyat olmuştunuz devlet hastanesinde mi özel hastanede mi? hidrosel mi ne deniyormuş öyle mi oldu sizin de? insanın korkutuğu başına geliyor zaten

canım gerçekten dediğin gibi bir ihmal olduğunu düşünüyorsan neden sikayette bulunmadın???bence hakkını ara sonuçta insan için hayat konusu bence bu nerde oldun amleiyatı bunuda yazki yeni ameliyat olacaklar da görsün rabbim şifa versin derdimize derman olsun inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…