yaklaşık 1 aydır yorumlanızı okuyordum.bugünde üye olup mesaj yazma gereğini duydum içimden.benim eşimde geçtiğiz hafta çarşamba günü sol taraflı varikosel ameliyatı oldu.ilk önce böyle bir başlıkla bu sayfayı oluşturan arkadaşa çok teşekkürler ve ALLAH herkesin gönlüne göre versin..hayırlısı ALLAHTAN
UMARIM DOĞRU YERE YAZIYORUMDUR
doğru yere yazdın canım :))) aramıza hoşgeldin eşinede geçmiş olsun hayırlara vesile olur ameliyatınız inş :)
Arkadaslar merhaba yazdiklarinizi geridende olsa takip ediyorum.son listemizden henuz mutlu haber yok sanirim(
Ne yapacagini edecegini yiyecegini sasirmis bizler...iste birbirimizin yazdiklariyla dualariyla ayakta kalmaya calisiyoruz..
Bizim ameliyt tarh: 30.ocak 2013 tu.henuz 50 gun oldu..sabirla once sperm uretecegimiz gunleri sonrada hamile kalacagimiz gunleri bekliyoruz..onlylizz nasilsin canim.limoncello nasil gidiyor hamilelik? Fd dilek okurken icim burkuldu canim icinde neler birikiyor neler bogazimiza diziliyor cok guzel bir iman zenginligiyle yazmissin.yuregine saglik. Venhar.ozlem-ahmet.nazarboncuk...ve butun kader arkadaslarim iyisinizdir insallh okadar zor bir okadar gurur kirici laflar ve gunler geciriyoruz..rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
merhaba ben de geliyorum arada hatta listeyede eklettim kendimi, güzel konu olmuş ama pek kimse uğramıyor çok ıssız
Bizim doktor herhangi bir ek ilac ve takviye onermedi sormamiza ragmen simdilik gerek yok dedi. Varikosel cok ileriymis.sandigindan cok daha fazlaymis.bu yuzden bi gidisati gorelim sonra takviye dedi ben bu ay sonunda incir.findik.fistik dogal seyler yedirmeye calisacagim.doktor ilac yok diye israr etti anlamadim.zaten okadr zaman harcadik simdide doktor yuzunden beklersek cok uzulurum rabbim sensin herseyi yaradan ..
Hayatta her istedigime ugrasip didindikten sonra sahip oldum.yemem.. icmem giyinmem..okumam..is bulmam..hep dedimki rabbim herkese farkli sinavlar gosteriyor..deniyor.deniyor..babam memur degildi sabit bir isi hic olmadi annemse ev hanimiydi.verebilecekleri sinirliydi ama elleeinden geleni yaparlardi ben ve kardeslerim icin ..calistim cabaladim allahin izniyle kendi ekmegimi kazanir hale geldim.ama sinavim bitmemis..hhatta oyle bir sinavim varmiski 28 senelik omrume bedel...calisip didinip sahip olamayacagim seylerde varmis.hep kokusunu uzaktan duyup,safligini gorup , ozlemini cekecegim bir varlik olacakmis hayallerimde..hayatima girmesi icin geceleri aglayacagim.kucucuk bir lafla haftalarca sessizlesecegim bir derdim olacakmis.
Baskalarinin sevinclerine uzulecek hale gelecekmisiz.birisi sevincle hamileligini haber verdiginde bizim icimiz burkulacak karsimizdakininde sevincini kursaginda birakacakmisiz..yazik ne hallere getirmis bu dert bizi....
canım bizede vermedi doktor ilaç bende ısrarla sordum ama sabırlı olun doğal takviyelerde kullanın dedi bana gerek olursa 3 aydan sonra ilaç kullanacağız dedi bizim varikosel 2 dereceymiş ben ameliyat olmadan bi hafta önceden başladım takviyelere ve hala devam ediyorum sabırla sende biran önce başla canım.bu arada onlyz de hamile biliyorsun dimi canım :)) en son güzel haber ondan geldi gerisi tıkandıkk işte bekliyoruz sabırla....
Gecen hafta yengem aradi dayimin kizi hamileymis ustelik 6 aylik evli) okadr sevindimki duyunca ben okadr uzun zaman ugrasinca herkesin oyle oluyormus gibi geldi sasirdim tabii ) sonra ne dedi biliyrmusun bu yasta evlenirsen boyle senelerce olsun diye beklersin! Hic bisey diyemedim biraz onceki butun sevincim saskinligim yerini eski ruh halimden daha karanlik bir ucuruma itti...
Ne diyeyim ne yapayim siz soyleyin ise gidiyorum kafam bi milyon eve geliyorum oyle..iki insan goreyim diyorum ok gibi laflari kalbime yiyip eve donuyorum rabbim sen goruyorsun sen biliyorsun..hayirlisini ver tez zamanda yarabbim !!!
Evet evet biliyorum en son onlyz ve limoncello idi zaten onlarda kaldik,surmediler ayaklarini))
Takviye dediklerin ne canim? Findik fistik badem incir yiyor sadece benim esim, keciboynuzu bi ise yaramadi bizde sayi iyice dustu diye icmiyor ( bence isine oyle geliyor)
yaaa nee olmuş size böyleee... evet sizi anlıyorum ben de 2 yıldan fazladır bebeğimi koklayacak, babasıyla oynayacak günleri bekliyorum ama umutla ama heyecanla hatta geleceği günü hayal ederek sevinçleee... yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum bazen... lütfen moralinizi yüksek tutun, hayatta sahip olduğumuz çok şey var bunları düşünmek lazım. sizi kırdıysam özür diliyorum ama şu karamsarlıktan da kurtulmak lazım. yeri geldi ben de ağladım, dibe vurdum ama bu kadar karamsar olmadım.
yaaa nee olmuş size böyleee... evet sizi anlıyorum ben de 2 yıldan fazladır bebeğimi koklayacak, babasıyla oynayacak günleri bekliyorum ama umutla ama heyecanla hatta geleceği günü hayal ederek sevinçleee... yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum bazen... lütfen moralinizi yüksek tutun, hayatta sahip olduğumuz çok şey var bunları düşünmek lazım. sizi kırdıysam özür diliyorum ama şu karamsarlıktan da kurtulmak lazım. yeri geldi ben de ağladım, dibe vurdum ama bu kadar karamsar olmadım.
Merhaba Kader arkadaşlarım;
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle...
ARKADAŞLAR LİSTEYE ADIMIZI KENDİMİZ EKLEYELİM EN SONKİ HALİNE copy paste yaparak:)
gülüm benim sohbetinize lafım yok belki yarın olacak siz beni teselli edeceksiniz, söylemeye çalıştığım insanın kendinden daha büyük şifası dermanı yok, önce biz mutlu olmayı isteyecez kiii herşey yoluna girsin. hiçbirşey dibe vurmadan yüzeye çıkamaz....ama ne kadar derinlerde dibe vurursa vursun birgün mutlaka yüzeye çıkar. biz de böyle olmalıyız kendimizi bırakmamalıyız. ben böyle düşünüyorumhaklısınn canım niye kırasın bizi dediklerin çook doğru bana eşim de çok kızıyor ama ne fayda ben oldum olası karamsarım en ufak şeyde bile kılı kırk yararım çok takıntılıyımdır ooofff neyse anlat anlat bitmez benim bu ters huylarım sıkmayayım sizi
Cemrem keske herkes senin gibi elestirse niye yanlis anlayalim? Buradaki arkadaslar kabuguna cekilmemis kaderine boyun egmemis kisiler sifa cindeyse gitmeye gonullu arkadaslar..yeri geliyor kiriliyorz uzuluyoruz karamsarlasiyoruz ama bi derdi cekmeyen anlamaz buradakilerin %90 ni 1.derece akrabasina bile soylemiyor derdini %50 si sadece kari koca hallediyorlar durumu..hal boyleyken herkes icini buraya dokuyor..ama yanlis anlasilmasin kimseye kizmak ve karamsarliga sokmak degil benim amacim..okuyorum huzunleniyorum mucizelerinin savaslarini okuyorum galibiyetlerini gorunce okadr seviniyorum ki... buda guc veriyor bana.hepinizden allah razi olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?