sizlere birazda olsa umut olmak isterim...14 ay bekledim..henüz tam tanı konulmadanda hastaneyle ilişkimizi kestik..çok uzatmışlardı tahlilleri...eşim yaza özele gideriz bekleyelim dedi.tamam dedim ama umudum bitmişti..bu karardan hemen hemen iki ay sonra adetim gecikti epey..ondan önceki 2 ayda düzenli olan adetim üst üste gecikmişti.test yaptığım günde inadına adet oluyodum.iki ay böyle olunca son adet gecikmemde umursamadım.fakat eşim test alıp geldi bi bakalım dedi.iki çizgiyi gördügümde inanamadım.bide kandan baktırdım..oda pozitifti ve ben hala inanamıyodum..şu an 14 haftalık olduk..biraz zor bir hamişlik yaşıyorum ama okadar bekledim ki çektiğim herşey değer...demem o ki..ban derlerdi kafandan at şu psikolojiyi..üstüne gitme.olacak.allahın bildiği istediği vakit olacak.bende inanmıyodum..ama gerçekten öyleymiş..rabbim çok büyüktü..ve ben bunu geç gördüm..sizde sakın umudunuzu kaybetmeyin vede kafanızı bebeğe endekslemeyin...ol dedimi rabbim oluyo dostlar...sıkıntı yapmayın kendinize.mucize sizide bulacak eminimmm.....
merhaba arkadaşlar.. bende siteye yeni üye oldum sayılır şimdi beni ilgilendiren konuları okuyorum. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. 4 ay oldu test yaptırdık sayı hareketlilik iyi fakat morfoloji hala %2. doktor isterseniz 1 sene bekleyin dedi ama 1 sene içinde yine düzeleceğinin garantisi yok. o yüzden ben direk tüp bebeğe başlıcam inşallah hepimiz bebişimizi kucağımıza alırız...
merhaba canım bişi soracam, ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazar mısın? bi de kadın doğuma gittin mi hiiç, yani gitmişsindir benimki de lafyani demek istediğim sorun sadece eşinde miydi? ya aslında bu duruma sorun da demek istemiyorum. ben eşimi çok seviyorum deli gibi aşığım ama bana kendini mahçup hissediyo çok üzülüyorum
inşallah çok beklemezsincemrem ameliyat öncesi ileri hareketli %6 ydı sonrası %30 a çıktı. Morfoloji %2 ydi ameliyat sonrası yine %2. kadın doğum kesinlikle tüp bebek dedi aşılama bile tutma dedi. ürolog bi sene bekleyin isterseniz dedi.. bizde artık beklemek istemediğimiz için bu yolu tercih ettik. yani bi sene beklicem ya yine hiç bişey değişmezse yine hüsran.. o yğzden ben de dedimki şimdi yaptıralım Allah nasip ederse bi sene sonrada doğal yolla gebelik yaşarım.. :)) bana gelince ben bütün testlerimi yaptırdım muayne mi oldum çok şükür bi sıkıntı yok sadece rahim filmi çekilmedi onda da bi sıkıntı varsa bilemiyorum tabi... eşimin psikolojisine gelince ameliyata çok gğvemişti sonucu öğrenince yıkıldı ama ona öyle çok moral verdim ki rabbim nasip etmediyse çok afedersin kendimizi de yırtsak olmayacak, biz elimizden gelenş yapalım tedbir bizden tevekkül Allahtan dedimm çok şükür ki biz varız dedimm... ne bilim hep böle desteğimm ona.. mutlaka içten içe üzülüyo ama başka çaremiz yok arkadaşım hep destek tam destek :)
inşallah çok beklemezsinbence değerleri iyi tabii bence bu:26: kadın doğum neden kesin tüp bebek dediki, üroloğu dese neyse ama kadın doğum eşinin değerlerine bakıp mı bunu söyledi:26::26::26: kapı çalıyo eşim yoldaydı geldi sanırım
doğru yere yazdın canım :))) aramıza hoşgeldin eşinede geçmiş olsun hayırlara vesile olur ameliyatınız inş :)
merhaba arkadaşlar.. bende siteye yeni üye oldum sayılır şimdi beni ilgilendiren konuları okuyorum. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. 4 ay oldu test yaptırdık sayı hareketlilik iyi fakat morfoloji hala %2. doktor isterseniz 1 sene bekleyin dedi ama 1 sene içinde yine düzeleceğinin garantisi yok. o yüzden ben direk tüp bebeğe başlıcam inşallah hepimiz bebişimizi kucağımıza alırız...
ayy canım yolunuz acık olsun inşallah tutar meleğin gelr
Listemizin Son Hali
betoka .............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
ven_har..............14 mart 2012
shsnm ..........26 Nisan 2012 .Ocak 2013
esraaaaa ......8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
karabiber89.........12 haziran 2012........
suveyma ......15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83 ........11 Eylül 2012
ssseeellliii ......12 eylül 2012.....
Onlyliz ........12Eylül 2012 Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem .. ........29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 .....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ........30 Ekim 2012 Ocak 2013..........
akmelek ........5 Kasım 2012
limoncello ........20 Kasım 2012 .ocak 2013.....
fatmahuzuryolu.....23 kasım 2012
Sugar234.............5 aralık 2012.......
fd_dilek .........5 Ocak 2013 .
cdursun ........14 Ocak 2013
cemrem29 ...... 17 Ocak 2013
aysgl_42 .........18 Ocak 2013
ozlem_ahmet ......21 Ocak 2013 ..
mehel ......... 30 Ocak 2013
emha.......... .......30 ocak 2013
merinos1..............4 şubat 2013.....
nazarboncuk35..... 16 şubat 2013
cemremmm21.........26 şubat 2013
inşallah hiçbirimiz çok beklemeyiz :) valla bende emin olmak için başka bi kadın doğuma daha gideceğim işte.. evet kadın doğum eşimin raporlarına bakıp söledi. yarın umut tüp bebek merkezinde süleyman beyden randevu aldım yarın ona gidicem bakalım o ne dicek :S bu arada sizin değerler nasıl ?? ameliyat olalı ne kadar oldu??
merhaba arkadaşlar
listede hamile görünüyorum ama malesef aldılar bebişimi 1aydırda internetten uzaktım yazamadım .... artık önümüzdeki maçlara bakacaz :)
rabbim kimselere yaşatmasın kucaklarınız hayırlı evlatlarla dolar inşallahhhhhhhhhhhh......
tatlım naptın gittin mi doktora? bana da jinekoloğum demişti tüp yapın, bana morfolojiden dolayı tüpte bile şansınız çok az demiştiama Allahtan umut kesilmez. 26 şubatta ameliyat oldu eşim. 4 ay sonra tahlile gelin dedi doktor. morfoloji %1 hız %5 sayı gittikçe azalmıştı geçen sene 150 milyondu ama ameliyattan önce 45 milyona düşmüştü.
cemrem gittim dün. çok güzel çok olumlu geçtii sen hiç merak etme bi tane bile olsa sperm bulup seni yine hamile bırakıyolar.. teknoloji çok ilerledi artık yeterki pozitif olalım... bizim de bebişlerimiz olacak Allahın izniyle...
size gelince sizin daha 4 ay bile olmamış hele bi geçsin test yapın inşallaaaahhh düzelmiştir düzelmediyse bile derman çok Allahın izniyle.. ben şimdi bizi anlatıyım sana) doktoru çok beğendim öncelikle onu söyliyim merkez çok içime sindi. nerde oturuyosun bilmiyorum ama istnabul kadıköy koşuyolunda umut tüp bebek merkezi zaten hakkında çok ii yorumlar var. neyse...
baktı değerlere bu değerle normal yolla gebelik olur olmaz diye bişey yok tabi ama ihtimal çok düşük dedi. isterseniz bekleyin dedi bende neyi bekleyelim ki bi garantimiz yok dedim. ve inan bana orda eşinin adı daha hiç geçmiyo. yani sen önemlisin tüp bebek için. ondan alacakları bi sperm, ama senin yumurtaların senin hormonlarım senin rahimin.... kısacası bütün iş sende bitiyo..
benim muayne ii geçti fakat adetin yakınmı dedi evet bugün yarın olucam dedim o zaman bu kist ondan dedi. bi kist gördü ama hiç önemli bişey değil dedi. adetin ikinci günü tekrar çağırdı o zaman bi daha bakacak eğer adetten değilse bi ay doğum kontrol hapı kullanıcam bi sonraki adetle tedaviye başlıcam.. detayları yine yazarım :))) girdik bu yola heyecan doruktaaa :)))
kızlarrrr daha önce preseed jel i türkiyeden 130tlye alarak büyük bir kazık yemiştim şimdi e-buy diye bir site keşfettik yurtdışından geliyor ve preseed jel 50 tlye gelecek hemen aldım vallahi aklınızda olsun çok uygun fiyatt
allah allah emninmisin canım bide orjinal ürünmü bi yalnışlık olmasın bendebirebir orjınal aynıysa bende hemen alırım nasıl emin olacağız orjınal olduğuna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?