canım resimleri aynısı vallahi ben aldım 49,50 çekilmiş kredi kartımdan bakalım gelince sana haber veririm ya burdan 1 tane alacağımıza ordan nerdeyse 3 tane alıyoruz çok uygun valla küçücük tüpe 130 tl verdim diye kullanmaya kıyamıyorum resmen en azından ucuz olursa bol bol kullanırım
süpersin hayırlı uğurlu olsun,iki aya kalmaz güzel haberlerin gelecek inşallah evet ben sakaryada yaşıyorum. açıkçası ben devletin verdiği imkanlardan yararlamak istiyorum, gerçi aşamaları da bilmiyorum o ayrı mesele, bişi soracam şimdi ben devletten rapor alsam ve umuta gitsem,rapor her özelde geçerli mi, indirim sağlarlar mı bilgin varmı:26::26::26: açıkçası ben de umutluyum çok sabrettik yıllarca ama inşallah artık karşılığını alma zamanıdır...
rapor almak için aşamalar ne bende bilmiyorum :S ama umut tüp bebek merkezinde rapor geçiyormuş ama her özel merkezde rapor geçmiyor. ben muayeneye 225 ödedim. ama bi daha hiç muayene ücreti falan almıyolar. tüp bebek işlemleri de herşey dahil ilaçlar tahliller aklına ne gelirse hepsi 6100 tl. iki taksitte ödeyebiliyosun. napalım karı koca çalışıyoruz para yerine gelir yeterki sağlık olsun yeterki bebişimiz gelsinnn...
hiç merak etme Rabbim bu sabırlarımızın karşılığında çok güzel mükafatlandıracak bizi :))))))))
aaaa çok iyi, çoğu zaman astronomik rakkamlar duyuyordum, sadece bir sefer muayene ücreti almaları da cabası,ilaç da dahilaslında istanbula çok yakınım, olabilir vallla... ama şu üç ayı bi geçirelim de aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkabiliyor. haliyle aşılamaları da atlatırım,bakarım sonra bu arada ödemeyi kredi kartıyla mı istiyorlar,bizim kart limitimiz yetmezkiii elden nakiti iki taksit olarak kabul ederler mi aceba? aaaa kızdım şimdi kendime Allahın izniyle bunlara hiç gerek kalmaz inşallah,bebişim kendiliğinden gelir sen şimdi adetini mi bekliyorsun, tedavide hangi aşamadasın? çok soru sordum dimi bebiş için ilk defa bu kadar çabalıyoruz haliyle birçok şeyi yeni öğreniyorum.... buraya bayılıyorum ben,herşeyi öğrenerek gittiğimiz için hastanede affallamıyoruz.az çok ne yapılacağını biliyoruz
aaaa çok iyi, çoğu zaman astronomik rakkamlar duyuyordum, sadece bir sefer muayene ücreti almaları da cabası,ilaç da dahilaslında istanbula çok yakınım, olabilir vallla... ama şu üç ayı bi geçirelim de aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkabiliyor. haliyle aşılamaları da atlatırım,bakarım sonra bu arada ödemeyi kredi kartıyla mı istiyorlar,bizim kart limitimiz yetmezkiii elden nakiti iki taksit olarak kabul ederler mi aceba? aaaa kızdım şimdi kendime Allahın izniyle bunlara hiç gerek kalmaz inşallah,bebişim kendiliğinden gelir sen şimdi adetini mi bekliyorsun, tedavide hangi aşamadasın? çok soru sordum dimi bebiş için ilk defa bu kadar çabalıyoruz haliyle birçok şeyi yeni öğreniyorum.... buraya bayılıyorum ben,herşeyi öğrenerek gittiğimiz için hastanede affallamıyoruz.az çok ne yapılacağını biliyoruz
canım senin eşin yeni ameliyat olmadı mı listede öyle görünüyo niye hemen tüp bebek düşünüyosun ki doktorlar ameliyattan sonra 1 yıl deneyin normal yolla diyolar da o yüzden eşin normale döndükten sonra sende de problem yoksa olur allahın izniyle
evet canım doğru,yeni ameliyat oldu. ben 30 yaşındayım artık beklemek istemiyorum,yazın sonuna kadar olmazsa beklemek istemiyorum.Allahın izniyle bu sene olmasını çok istiyorum.açıkçası korkularım da var, ameliyat garanti değil ayrıca eşimde morfoloji sorunu var, ameliyat morfolojiye pek etki etmeyebiliyormuş. kafam biraz karışık açıkçası bu yüzden yazın sonunu bekleyecem sonra aklıma yatan bir merkezle görüşecez, eşim de benle aynı fikirde.
evet fiyat benimde gözümde büyümüştü ama buna şükür ettim. senin için bunlar daha çok erken cemrem inşallah bunlara gerek kalmadan hamile kalırsın. ödemeyide ilk 2500 kesinlikle nakit istiyorlar ikincisini de ya nakit yada tek çekim.
ben şimdi adetimi bekliyorum dün önceki gün falan olacaktım ama hala olmadım bekliyorum ya oda gelmiyo :)) adetin 2. günü gidicem tekrar muaeyene olucam hani demiştim ya kist gibi gördü ama önemli bişey değil dedi adettendir muhtemelen dedi. ağer adetten kaynaklısıysa zaten patlayıp akacak inşallah o zaman başlıcaz tüpe, ama yok adetten değilse de bi ay doğum kontrol hapı kullanıcam bi dahaki adetle başlıcaz. bende bu site ve sizler sayesinde öğrendim bi çok şeyi :))
ama sen daha dur yani sabret azıcık çok erken daha böle şeyler düşünmen için...
Listemizin Son Hali
betoka .............31 ocak 2012
mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012
ven_har..............14 mart 2012
shsnm………..........26 Nisan 2012…………….Ocak 2013
esraaaaa………......8 mayıs2012………..…..Ocak 2013
karabiber89.........12 haziran 2012........
suveyma………......15 Haziran 2012……….
gece_yolculuğu….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83……........11 Eylül 2012 ……
ssseeellliii ……......12 eylül 2012.....
Onlyliz………........12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem…..…........29 Eylül 2012……..
ayşenaz2013….....1Ekim 2012……..
poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva …………........30 Ekim 2012………Ocak 2013..........
akmelek………........5 Kasım 2012…………
limoncello……........20 Kasım 2012…….ocak 2013.....
fatmahuzuryolu.....23 kasım 2012
Sugar234.............5 aralık 2012.......
fd_dilek……….........5 Ocak 2013………….
cdursun………........14 Ocak 2013………
cemrem29……...... 17 Ocak 2013
aysgl_42…….........18 Ocak 2013
ozlem_ahmet…......21 Ocak 2013…..
mehel……….........…30 Ocak 2013
emha.......... .......30 ocak 2013
merinos1..............4 şubat 2013.....
nazarboncuk35..... 16 şubat 2013
cemremmm21.........26 şubat 2013
tatlım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben de 30 yaşındayım 1983 doğumluyum ama doktorların dediğine göre kadında yumurta rezervi 35ten sonra azalmaya başlıyormuş yani senin yaşında bişey yok daha genciz kızameliyat evet garanti değil bizim doktor da öyle dedi yani ameliyat sonrası değerleriniz %100 artacak diye garantisini veremeyiz dedi ama en azından 6 ay beklemelisin bence 3 ay sonra 1 test yaptır bakalım sonuç nasıl gelecek hemen ümitsizliğe kapılma canım rabbim büyük. canını sıkma.
canım ben 5 yılık evliyim, maalesef yaklaşık 3 sene korunduknerden bilecektik hormonlarım normal ama çok kilo aldım ve 1 yıldır hormonlarımdan haberim yok adetim gelince ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum.sen yaptırdın dimi hormon testi, rahim filmi...vb sen kaç yıldır evlisin, kaç yıldır bekliyorsun. ben genç annelere çok imreniyorum gerçi haklısın yaşımız genç ama hemen olacaı ne maalum, 35e ne kaldı göz açıp kapatıncaya kadar geçer.artık vakit kaybetmek istemiyorum.
tatlım yine son karar senin ve eşinin tabiki ama gerçekten henüz tüp bebek düşünmek için çok erken sen şimdi eşine iyi bak beslenmesine felan dikkat et, bak biz proxeed plus kullanıyoruz gerçi ben ameliyattan sonra henüz başlamadım ama 1 ay felan geçsin başlıcam o iyi bir besin takviyesi bize doktor tavsiye etti burdan pek çok arkadaşta kullanıyo, keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin, bunun dışında bal, ceviz, badem, fındık, nohut yemeği gibi gıdasına dikkat et sen de kendinede de dikkat et tatlım preseed jel de kullanabilirsin ben de bu ay başladım yine burdan pek çok arkadaş kullanıyor canım en önemlisi de stres yapma ve mümkün olduğunca bebek fikrinden uzaklaşmaya çalış bak bahar geliyo yaz geliyo eşinle gezin tozun tatile çıkın kafanı dağıt canım çünkü kafayı taktıkça hayal kırıklığı daha fazla yaşanıyor biz de her zaman buradayız dertleşmek istediğinde burda hepimiz aynı durumdayız ama elimizden geleni yapıp baklamaktan başka bişey gelmiyor maalesef elimizden sadece biraz "sabır" canım
canım ben 9 aylık evliyim benim tek şansım evlendikten sonra hiç korunmamak oldu. böylece ortaya çıkmış oldu eşimin varikoseli. canım ben önce hep kendimde aradım kendimi kurcalayıp durdum hormon testleri, rahim filmleri, çatlatma iğneleri felan ama olmadı bizim ilk eşimin değerleri de normal sayılırdı sonra varikosel ilerlemiş ve çok düşmüş değerler bundan haberimiz yoktu ben boşuna onca işlem görmüş oldum bizde 16 şubatta ameliyat olduk şimdi bekliyoruz tatlım
sen yine adet olunca git tahlillerini felan yaptır tabiki sonra da akışına bırak biraz canım eminim meleğin gelecek yeter ki kendini üzme ve stres yapma o zaman inan daha kolay gelecek.
yeni evlisin korunmamakla akıllılık etmişsin, senle aynı şeyleri yaşamışız ben de ilaç felan kullandım aslında bişi itiraf edeyim mi, ben varikoselin ne olduğunu bilmiyordum. korunmayı bıraktıktan bir yıl sonra doktorum eşinin tahlileri olmadan sakın gelme diye fırça kaydı haklı olarak, arkasından eşim doktora gitti varikosel dedi,renkli ultrasyon istedi,onu da çekti ve doktora yoğunluktan gidip göstremedi. açıkçası cinsel anlamda sorun yaşanmayınca varikoselin bizi etkilediğini anlamadım.arkasından ben bi daha jinekoloğa gittim. eşimin tahllillerini de görmek istemişti. baktı ve doğal yollarla çocuğunuz olmaz, eşinin ameliyat olması lazım dedi. tabi bu arada 2 yıl geçmişti. eşim bir türlü kabullenmedi. sonra tekrar doktora gitti tam 4 doktora sonuçları gösterdik hepsi ameliyat şart dedi. eşim çaresiz razı oldu. işte bunlar da beni çok yordu kusura bakma uzattım, kafa patlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?