Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sen nerden buldun canım bu siteyi???yaa yabancı site bide anlayamadım pek bişe sayfa türkçeyede çevrilmiyooo neyse sen bi al bakalım canım inş kandırmaca felan değildir:))

rapor almak için aşamalar ne bende bilmiyorum :S ama umut tüp bebek merkezinde rapor geçiyormuş ama her özel merkezde rapor geçmiyor. ben muayeneye 225 ödedim. ama bi daha hiç muayene ücreti falan almıyolar. tüp bebek işlemleri de herşey dahil ilaçlar tahliller aklına ne gelirse hepsi 6100 tl. iki taksitte ödeyebiliyosun. napalım karı koca çalışıyoruz para yerine gelir yeterki sağlık olsun yeterki bebişimiz gelsinnn...
hiç merak etme Rabbim bu sabırlarımızın karşılığında çok güzel mükafatlandıracak bizi :))))))))

aaaa çok iyi, çoğu zaman astronomik rakkamlar duyuyordum, sadece bir sefer muayene ücreti almaları da cabası,ilaç da dahil aslında istanbula çok yakınım, olabilir vallla... ama şu üç ayı bi geçirelim de aşılama yapıldıktan sonra rapor çıkabiliyor. haliyle aşılamaları da atlatırım,bakarım sonra bu arada ödemeyi kredi kartıyla mı istiyorlar,bizim kart limitimiz yetmezkiii elden nakiti iki taksit olarak kabul ederler mi aceba? aaaa kızdım şimdi kendime Allahın izniyle bunlara hiç gerek kalmaz inşallah,bebişim kendiliğinden gelir sen şimdi adetini mi bekliyorsun, tedavide hangi aşamadasın? çok soru sordum dimi bebiş için ilk defa bu kadar çabalıyoruz haliyle birçok şeyi yeni öğreniyorum.... buraya bayılıyorum ben,herşeyi öğrenerek gittiğimiz için hastanede affallamıyoruz.az çok ne yapılacağını biliyoruz

canım senin eşin yeni ameliyat olmadı mı listede öyle görünüyo niye hemen tüp bebek düşünüyosun ki doktorlar ameliyattan sonra 1 yıl deneyin normal yolla diyolar da o yüzden eşin normale döndükten sonra sende de problem yoksa olur allahın izniyle

evet fiyat benimde gözümde büyümüştü ama buna şükür ettim. senin için bunlar daha çok erken cemrem inşallah bunlara gerek kalmadan hamile kalırsın. ödemeyide ilk 2500 kesinlikle nakit istiyorlar ikincisini de ya nakit yada tek çekim.
ben şimdi adetimi bekliyorum dün önceki gün falan olacaktım ama hala olmadım bekliyorum ya oda gelmiyo :)) adetin 2. günü gidicem tekrar muaeyene olucam hani demiştim ya kist gibi gördü ama önemli bişey değil dedi adettendir muhtemelen dedi. ağer adetten kaynaklısıysa zaten patlayıp akacak inşallah o zaman başlıcaz tüpe, ama yok adetten değilse de bi ay doğum kontrol hapı kullanıcam bi dahaki adetle başlıcaz. bende bu site ve sizler sayesinde öğrendim bi çok şeyi :))
ama sen daha dur yani sabret azıcık çok erken daha böle şeyler düşünmen için...

evet canım doğru,yeni ameliyat oldu. ben 30 yaşındayım artık beklemek istemiyorum,yazın sonuna kadar olmazsa beklemek istemiyorum.Allahın izniyle bu sene olmasını çok istiyorum.açıkçası korkularım da var, ameliyat garanti değil ayrıca eşimde morfoloji sorunu var, ameliyat morfolojiye pek etki etmeyebiliyormuş. kafam biraz karışık açıkçası bu yüzden yazın sonunu bekleyecem sonra aklıma yatan bir merkezle görüşecez, eşim de benle aynı fikirde.

tatlım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben de 30 yaşındayım 1983 doğumluyum ama doktorların dediğine göre kadında yumurta rezervi 35ten sonra azalmaya başlıyormuş yani senin yaşında bişey yok daha genciz kız ameliyat evet garanti değil bizim doktor da öyle dedi yani ameliyat sonrası değerleriniz %100 artacak diye garantisini veremeyiz dedi ama en azından 6 ay beklemelisin bence 3 ay sonra 1 test yaptır bakalım sonuç nasıl gelecek hemen ümitsizliğe kapılma canım rabbim büyük. canını sıkma.

şimdi sen de acele ediyorsun deyince şöyle bir durdum:44::44::44: nazarboncuğu da erken diyo:44::44::44: yaa beklemek beni çok yordu,açıkçası sabrım pek kalmadı, bir bakalım biraz daha beklerim.ben şimdi hatırladım sen yazdıkça aaa evet adetini bekliyordu dedim.

Son düzenleme:

son _maviumut.............13 şubat 2012

canım ben 5 yılık evliyim, maalesef yaklaşık 3 sene korunduk nerden bilecektik hormonlarım normal ama çok kilo aldım ve 1 yıldır hormonlarımdan haberim yok adetim gelince ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum.sen yaptırdın dimi hormon testi, rahim filmi...vb sen kaç yıldır evlisin, kaç yıldır bekliyorsun. ben genç annelere çok imreniyorum gerçi haklısın yaşımız genç ama hemen olacaı ne maalum, 35e ne kaldı göz açıp kapatıncaya kadar geçer.artık vakit kaybetmek istemiyorum.

tatlım yine son karar senin ve eşinin tabiki ama gerçekten henüz tüp bebek düşünmek için çok erken sen şimdi eşine iyi bak beslenmesine felan dikkat et, bak biz proxeed plus kullanıyoruz gerçi ben ameliyattan sonra henüz başlamadım ama 1 ay felan geçsin başlıcam o iyi bir besin takviyesi bize doktor tavsiye etti burdan pek çok arkadaşta kullanıyo, keçiboynuzu kürü uygulayabilirsin, bunun dışında bal, ceviz, badem, fındık, nohut yemeği gibi gıdasına dikkat et sen de kendinede de dikkat et tatlım preseed jel de kullanabilirsin ben de bu ay başladım yine burdan pek çok arkadaş kullanıyor canım en önemlisi de stres yapma ve mümkün olduğunca bebek fikrinden uzaklaşmaya çalış bak bahar geliyo yaz geliyo eşinle gezin tozun tatile çıkın kafanı dağıt canım çünkü kafayı taktıkça hayal kırıklığı daha fazla yaşanıyor biz de her zaman buradayız dertleşmek istediğinde burda hepimiz aynı durumdayız ama elimizden geleni yapıp baklamaktan başka bişey gelmiyor maalesef elimizden sadece biraz "sabır" canım

canım ben 9 aylık evliyim benim tek şansım evlendikten sonra hiç korunmamak oldu. böylece ortaya çıkmış oldu eşimin varikoseli. canım ben önce hep kendimde aradım kendimi kurcalayıp durdum hormon testleri, rahim filmleri, çatlatma iğneleri felan ama olmadı bizim ilk eşimin değerleri de normal sayılırdı sonra varikosel ilerlemiş ve çok düşmüş değerler bundan haberimiz yoktu ben boşuna onca işlem görmüş oldum bizde 16 şubatta ameliyat olduk şimdi bekliyoruz tatlım

sen yine adet olunca git tahlillerini felan yaptır tabiki sonra da akışına bırak biraz canım eminim meleğin gelecek yeter ki kendini üzme ve stres yapma o zaman inan daha kolay gelecek.

haklısın ne nesen... ben de henüz kürlere ve ilaca başlamadım.haftaya başlarım.açıkçası kilo vermeye çalışıyorum,kafayı dinlemek ne mümküneşim çok yoğun çalışan biri,ben desen kpss ile başım dertte geçen akşam fındık kırdım,anlayacağın atomu bu hafta hazırlarımben içine çörek otu ve tarçın koymayı da düşünüyorum,çocuk sorunu yaşayınca afalladık nereye kime gideceğimizi bilemedik biraz da erteledik ve zaman kaybettik.şimdi aynısı olmasını istemiyorum,olaki herşey yolunda gitmezse en azından başka planları uygularız.

yeni evlisin korunmamakla akıllılık etmişsin, senle aynı şeyleri yaşamışız ben de ilaç felan kullandım aslında bişi itiraf edeyim mi, ben varikoselin ne olduğunu bilmiyordum. korunmayı bıraktıktan bir yıl sonra doktorum eşinin tahlileri olmadan sakın gelme diye fırça kaydı haklı olarak, arkasından eşim doktora gitti varikosel dedi,renkli ultrasyon istedi,onu da çekti ve doktora yoğunluktan gidip göstremedi. açıkçası cinsel anlamda sorun yaşanmayınca varikoselin bizi etkilediğini anlamadım.arkasından ben bi daha jinekoloğa gittim. eşimin tahllillerini de görmek istemişti. baktı ve doğal yollarla çocuğunuz olmaz, eşinin ameliyat olması lazım dedi. tabi bu arada 2 yıl geçmişti. eşim bir türlü kabullenmedi. sonra tekrar doktora gitti tam 4 doktora sonuçları gösterdik hepsi ameliyat şart dedi. eşim çaresiz razı oldu. işte bunlar da beni çok yordu kusura bakma uzattım, kafa patlattım

canım valla neye göre kime göre yeni bilmiyorum benden sonra evlenip şu an hamile olan bir sürü arkadaşım, tanıdığım var. hemen hamile kalsaydım nerdeyse doğuracak bile olurdum yani şimdiye ama ne yapalım nasip kısmet alnımıza böyle yazılmış...erkekler bu konuda daha rahat oluyor ben de ameliyata zor ikna ettim zaten ben bekar olsam olmazdım bu ameliyatı deyiverdi benim eşimde yani sonuçta sadece çocuk olmaması değil bir sağlık sorunu bu ama beylerin umru değil fazla en son annem bana yeter artık sorun sen de değil ama sen kendini hırpalayıp duruyosun sorun kocanda ama onun umru değil diye kızdı o yüzden ben de artık bıraktım kafaya takmayı....sen de öyle yapmayı dene

Son düzenleme:
ümitlerim vardı benim hiç dokunulmamıs el değmemeiş meleğimle ilgili hayallerim ve şu an da ki gibi gözümde hep bi damla yaş kalbimde hüzün bekliyorum hiç çocugum yok ki benim sarılayım huzur bulayım hayata tutunayım...Gel be annecim Allahın izniyle gelde evimizin neşesi ümidi ışığı herşeyi ol Seni Çok Seviyorum Meleğim...ANNEN

mrb arkadaşlar çok uzun zamandır 1 yıldır sitedeki tüm linkleri okudum sizleride öyle ama yazamadım sanki yazınca kabullenecekmişim gibi düşündüm.ama artık kabullendim eşim 16 nisanda erzurumda bir profa ameliyat olacak sol taraflı varikosel 23 nisanda iki yıl bitecek 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor.szlerin tek şansı takviler ve ilaçlar bizim öyle bir şansımız yok çünkü eşim şeker tansiyon ve kronik böbrek hastası kullanmamız yasak keçiboynuzu badem fındık bile ama dualarla yükseldi ilk tahlilde hiç yoktu sonra 1 milyon sonra 5 en son 36 milyon ama morf düşük 5 civarı hızlar toplamı 50 idi olur dediler yine olmadı.bizde ameliyata karar verdik.inş ameliyattan sonra olur dualarda benide unutmayın.bizide ekleyin listeye artık her zaman yazacağım.her namazımda hepinize dua ediyorum ve inanıyorum tüm yürekten isteyenlerin olacak.tek şansım öğretmenim biraz da olsa basılıyor duygum.sağlıcakla kalın yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

kızlar hepınıze erhabalar arkadasımın esıde 11 ay önce amelıyat oldu tam 4 katına cıkmıs su an 68 mılyon sızde deger ıyımı arkadasımı benım dr ma göturdum sayı yeterlı dedı arastırmada eh ıste demısler hızıda ıyıymıs bı de sızlere sorayım dedım arkadasımdada prokalatkın yuksek cıkıyo dr eger o yuksek olmasa sımdıye kadar belkı gebe kalabılırdın dedı asılama ıcın arastırmada ugrasırken bu haber ıyı geldı ama yınede aklımızda soru ısaretı kaldı cevaplarsanız cok sevınırım kızlar

Arkadaslar ben araniza yeni katildim.benim eşim de 5 yıldır varikosel hastasi.bekarken öğrenmis.ameliyat olmamis.biz de 1.5 yıllık evliyiz.yeni ikna edebildim ameliyat olmaya.tek sorunum bu degil ki eşim cocugumuz olmazsa benden bosamayi dusunuyo.hayatimi karartamazmis.doktor daha gün vermedi.daha tahlil aşamasında.5 yildir da bu rahatsizlik olunca cok korkuyorum yaa:-(

Arkadaslar ben araniza yeni katildim.benim eşim de 5 yıldır varikosel hastasi.bekarken öğrenmis.ameliyat olmamis.biz de 1.5 yıllık evliyiz.yeni ikna edebildim ameliyat olmaya.tek sorunum bu degil ki eşim cocugumuz olmazsa benden bosamayi dusunuyo.hayatimi karartamazmis.doktor daha gün vermedi.daha tahlil aşamasında.5 yildir da bu rahatsizlik olunca cok korkuyorum yaa:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…