merhaba arkadaşlarrr, uzun zmandır girememiştim. foruma :) özlemişim sizzii...
bu arada rahim filmimi çektirdim . okdar sters yapmıştım , ama korkacak bişey yokmuş.. Allaha şükür temizde çıktıı sonuçlar..
eşim tekrar tahlil yaptırdı .. amaa morfoloji yükselmemiş 1 hala((( benm fdoktorum bunu pek önemsemedi . anlamadım nedenn bişi demedii (( neyse bu adetimde yumurtlama takibine başlayacak. bakalım hmde eşimin sonuçalrı göstereceğiz (
sizler nasılsınız. onlıyz gelmemiş pek foruma umarım iyidir.. canım gelde arada bize haber ver merak ediyoruz sen nasılsın bebişin nasıll.. hamile kalan arkadaşlarımız umut ışıklarımızzz arada yazın bizeeeeee ...
merhaba kader arkadaşlarım,nasılsınız görüşmeyeli? biz iyiyiz çok şükür büyümeye devam ediyoruz.sizler de inşallah en kısa sürede bizim yaşadığımız bu süreçleri yaşarsınız.moralinizi hiç bozmayın,hiç ummadığınız anda geliverecek bebişleriniz emin olun,zamanını bekliyorlar sadece :) güzel haberlerle görüşmek üzere,hoşçakalın...
kızlar hiç dert etmeyin varikoselin tedavisi çok şükür var.en geç bir senede hamile kalınıyo.hatta ikiz bebekleri olanlar var.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bir yıl içinde hamle kaldım.ameliyattan 6 ay sonra değerleri normale döndü.bu sefer stresten olmuyodu.nezamanki kafamdan sildim hemen hamile kaldım şimdi oğlum emiri kucaklıyorum.tam 28 günlük.hiç ama hiç dert etmeyin düşünmeyin bile.eşleriniz ameliyatlarını olsunlar ondan sonra bakın neler oluyo
canımm bende çok kkorkuyordum neler oludum amaa gerçekten aynıı vajinal muayene den hiç bir fakrı yok.. ama filmi çektireceğin yerde önemlii sanırım... canım bilmiyorum kadın doğumcum benim doktorum önemsemedi gibi bişi :S anlamadım bu morfolojiyihadi gözünaydın cnm.bende çektircem ama korkuma gidemiyorummorfoloji bizimde düşük cnm 2 yada 3 çıkıyor hep ameliyattan sonra tahlil de yaptırmadı eşim noldu hiç bilmiyoruz...ama herhalde bi düzelme olsaydı gebelik olurdu.5.ayımızı doldurcaz az kaldı artık.hala yok bebişşş ((
bazen okadar çok yoruluyorumkii beklemektenn.. 6 ay oldu eşim ameliyat olalı ..kızlar hiç dert etmeyin varikoselin tedavisi çok şükür var.en geç bir senede hamile kalınıyo.hatta ikiz bebekleri olanlar var.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bir yıl içinde hamle kaldım.ameliyattan 6 ay sonra değerleri normale döndü.bu sefer stresten olmuyodu.nezamanki kafamdan sildim hemen hamile kaldım şimdi oğlum emiri kucaklıyorum.tam 28 günlük.hiç ama hiç dert etmeyin düşünmeyin bile.eşleriniz ameliyatlarını olsunlar ondan sonra bakın neler oluyo
arkadaşlar haklısınız topik genelde boş ama malesef yazacak bi gelişmede olmuyor ki( bizim 6 ay oldu ameliyat olalı.3. ve 4. ayda sayımız 0 dı.5.ay 390 bin çıktı.bu ayda 1 milyon çıktı.çok yavaş artıyor sayımız ama buna şükür inş devamı gelir.eşim nisan da tekrar test yaptıracak ve artış çok olmazsa tüp bebek yapıcaz sanırım.çok kararsızım kızlar sizce yaza kadar beklemelimiyim:44:
arkadaşlar haklısınız topik genelde boş ama malesef yazacak bi gelişmede olmuyor ki( bizim 6 ay oldu ameliyat olalı.3. ve 4. ayda sayımız 0 dı.5.ay 390 bin çıktı.bu ayda 1 milyon çıktı.çok yavaş artıyor sayımız ama buna şükür inş devamı gelir.eşim nisan da tekrar test yaptıracak ve artış çok olmazsa tüp bebek yapıcaz sanırım.çok kararsızım kızlar sizce yaza kadar beklemelimiyim:44:
merhaba arkadaşlarrr, uzun zmandır girememiştim. foruma :) özlemişim sizzii...
bu arada rahim filmimi çektirdim . okdar sters yapmıştım , ama korkacak bişey yokmuş.. Allaha şükür temizde çıktıı sonuçlar..
eşim tekrar tahlil yaptırdı .. amaa morfoloji yükselmemiş 1 hala((( benm fdoktorum bunu pek önemsemedi . anlamadım nedenn bişi demedii (( neyse bu adetimde yumurtlama takibine başlayacak. bakalım hmde eşimin sonuçalrı göstereceğiz (
sizler nasılsınız. onlıyz gelmemiş pek foruma umarım iyidir.. canım gelde arada bize haber ver merak ediyoruz sen nasılsın bebişin nasıll.. hamile kalan arkadaşlarımız umut ışıklarımızzz arada yazın bizeeeeee ...
zaman geçmiyor sankii.şu an bi uyusam ve uyandığımda hamile olduğumu bebeğimin olacağını öğrensem ne güzel olurdu:))daha fazla düşünmek istemiyorum...çok yoruldum artık!güzel haberlerde gelmiyor uzun zamandır.inşallah birimiz güzel bi haber veririzde tekrardan güç alırız ve yola devamm.....
benim eşimde 24 aralıkta ameliyat oldu 3 ayımız doldu testi yenilicez p.tesi salı gibi inş. gelişme vardır.toplam sperm sayısında değil ileri hareketli sayısında düşüklük vardı. inşallah olumlu yönde gelişmeler olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?