Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlarrr, uzun zmandır girememiştim. foruma :) özlemişim sizzii...
bu arada rahim filmimi çektirdim . okdar sters yapmıştım , ama korkacak bişey yokmuş.. Allaha şükür temizde çıktıı sonuçlar..
eşim tekrar tahlil yaptırdı .. amaa morfoloji yükselmemiş 1 hala ((( benm fdoktorum bunu pek önemsemedi . anlamadım nedenn bişi demedii (( neyse bu adetimde yumurtlama takibine başlayacak. bakalım hmde eşimin sonuçalrı göstereceğiz (
sizler nasılsınız. onlıyz gelmemiş pek foruma umarım iyidir.. canım gelde arada bize haber ver merak ediyoruz sen nasılsın bebişin nasıll.. hamile kalan arkadaşlarımız umut ışıklarımızzz arada yazın bizeeeeee ...

hadi gözünaydın cnm.bende çektircem ama korkuma gidemiyorummorfoloji bizimde düşük cnm 2 yada 3 çıkıyor hepameliyattan sonra tahlil de yaptırmadı eşim noldu hiç bilmiyoruz...ama herhalde bi düzelme olsaydı gebelik olurdu.5.ayımızı doldurcaz az kaldı artık.hala yok bebişşş((

merhaba kader arkadaşlarım,nasılsınız görüşmeyeli? biz iyiyiz çok şükür büyümeye devam ediyoruz.sizler de inşallah en kısa sürede bizim yaşadığımız bu süreçleri yaşarsınız.moralinizi hiç bozmayın,hiç ummadığınız anda geliverecek bebişleriniz emin olun,zamanını bekliyorlar sadece :) güzel haberlerle görüşmek üzere,hoşçakalın...

kızlar hiç dert etmeyin varikoselin tedavisi çok şükür var.en geç bir senede hamile kalınıyo.hatta ikiz bebekleri olanlar var.benim eşimde varikosel ameliyatı oldu bir yıl içinde hamle kaldım.ameliyattan 6 ay sonra değerleri normale döndü.bu sefer stresten olmuyodu.nezamanki kafamdan sildim hemen hamile kaldım şimdi oğlum emiri kucaklıyorum.tam 28 günlük.hiç ama hiç dert etmeyin düşünmeyin bile.eşleriniz ameliyatlarını olsunlar ondan sonra bakın neler oluyo

:)) iyi olmana sevindim canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dediğin gibi inş ben ve burdaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım en yakın zamanda senin yaşadıklarını yaşarız allahın izni ile.bu arda bu aralar topik çooook durgun herkez unuttu topiğimizi yaa ( neyse inş en yakın zamanda hamiş haberleri yazarız ve okuruz inş.....

inşş deiğin gibi olur canım en yakın zamanda.benim nisan 5 de 3 ay oluyo o gün test yaptıracağım bakalım sonucumuz nasıl çıkacak inş değerler yükselmiştir ve hayırlı sonuç alırım duaa bekliyorum hepinizden rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş:))dert etmeden de olmuyo be canım ne yapsam ne etsem kafamdan çıkaramıyorum ki nefes gibi her an benim aklımda bu allah yar ve yardımcımız olsun.oğlunda hayırllı bir evlat olsun inş sağlıkla büyüt canım :)

canımm bende çok kkorkuyordum neler oludum amaa gerçekten aynıı vajinal muayene den hiç bir fakrı yok.. ama filmi çektireceğin yerde önemlii sanırım... canım bilmiyorum kadın doğumcum benim doktorum önemsemedi gibi bişi :S anlamadım bu morfolojiyi (

bazen okadar çok yoruluyorumkii beklemektenn.. 6 ay oldu eşim ameliyat olalı ..
sizin ameliyattan önce ve sonraki sayınız kaçtı acabaa.. ?
bu arada bizimle aynı sorunu yaşayıp hamile kalanlar bizi unutmayıınnn..tek güzel kelime duymakk bile bize yetiyor..

neva 7 ; canımm benimm aminn inşallah bizde buradan güzel haberler vereceğimiz günler gelecek.. Sabrediyorumm, dua ediyorum amaa bazennn aklım, beynim, duruyorr ((

kızlar selam başlığımız son günlerde boş gerçekten...biz yeni ameliyat olduğumuz için beklemedeyiz eski arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz inşallah...

arkadaşlar haklısınız topik genelde boş ama malesef yazacak bi gelişmede olmuyor ki( bizim 6 ay oldu ameliyat olalı.3. ve 4. ayda sayımız 0 dı.5.ay 390 bin çıktı.bu ayda 1 milyon çıktı.çok yavaş artıyor sayımız ama buna şükür inş devamı gelir.eşim nisan da tekrar test yaptıracak ve artış çok olmazsa tüp bebek yapıcaz sanırım.çok kararsızım kızlar sizce yaza kadar beklemelimiyim:44:

yaşın çok ilerlediyse bekleme bence canım ama 20li yaşlardaysan normal yolla olma ihtimalin de çooook büyük

canım tam ortadayım aslında.29uma girdim.öğretmenim o yüzden tatile kadar beklesem mi yoksa zaman kaybımı bilemiyorum.:44:

slm ameliyat öncesinde sayınız kaçtı yazarmısınız..benim eşimde ameliyat oldu 15 nisanda test yapacağız..ameliyat öncesi sayımız bir kaç adetti..inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

benim eşim de 20 şubatta ameliyat oldu sayı iyiydi ama harekette problem vardı bekliyoruz bakalım biraz hüzünlü biraz umutlu keçiboynuzu kürü yapıyoruz bir de l arginin almayı düşünüyorum
uzun süredir forumu takip ediyorum bugün yazmak nasip oldu

Allah herkesin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını nasip etsin

sevgilerimle...

Nisancımm canım arkadaşımm nasılsın rahim filminin temiz çıkmasına çok ama çok sevindim..herşey güzel olucak inan buna..şu morfolojidir sayııdır takılma artık kendini rahat bırak düşünme biraz diycem ama yapamıyorsun seni anlıyorum ama en azından yapmaya çalış canım birde öyle dene güzel haberleriniz gelecek sıra sıra ben nisan ayından çok ümitliyim belki adın gibi nisan ayıda sana şans getirir inşallah kimbilir.Allahım ol deyince oluyor ama bildiği birşey vardır rabbimin.. doğru zamanda olsun inş sizleri çok bekletmeden kavuştursun meleklerinize..herzaman duacıyım buradaki tüm kader arkadaşlarıma biliyorum beklemek çok zor hele insanların sözleri siz bol bol dua edin çevrenin sözleri sizi incitmesin buna izin vermeyin günü geldiğinde hepisnin gözlerinin içine bakarak o güzel haberi vericeksiniz buna inanın o hazzı yaşamak sizi rahatlacak tüm yaşadıklarınızı unutucaksınız arkadaşlarım biraz sabır bu imtihandan en güzel şekilde çıkıcaksınız inşallah hepinizi çok sviyorum yazamıyorum diye kızmayın bana lütfen ben halen toparlanamadım mide bulantılarım devam ediyorum sabırla bekliyorum bitmesini hiç birşey yiyemiyorum yesemde istifra ediyorum korkuyorum bebeğe birşey olucak diye ama sonra diyorum allahım büyük ne olur sizde bana dua edin çokçok öpüyorum topiğin güzel insanlarıı allaha emanet olun:))görüşmek dileğiyle güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum...

zaman geçmiyor sankii.şu an bi uyusam ve uyandığımda hamile olduğumu bebeğimin olacağını öğrensem ne güzel olurdu:))daha fazla düşünmek istemiyorum...çok yoruldum artık!güzel haberlerde gelmiyor uzun zamandır.inşallah birimiz güzel bi haber veririzde tekrardan güç alırız ve yola devamm.....

Al benden de o kadar... gelecek mi o gün.....

benim eşimde 24 aralıkta ameliyat oldu 3 ayımız doldu testi yenilicez p.tesi salı gibi inş. gelişme vardır.toplam sperm sayısında değil ileri hareketli sayısında düşüklük vardı. inşallah olumlu yönde gelişmeler olmuştur.

aramızda pek gün yok canım benim eşimde ocak 5 de amaliyat oldu bizde 1 hafta sonra test yaptıracağız ve doktora görüneceğiz bakalım bizde ne gibi gelişmeler oldu inş hayırlı gelişmeler alırız heeeepp birlikte allahın izni ile canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…