aramızda pek gün yok canım benim eşimde ocak 5 de amaliyat oldu bizde 1 hafta sonra test yaptıracağız ve doktora görüneceğiz bakalım bizde ne gibi gelişmeler oldu inş hayırlı gelişmeler alırız heeeepp birlikte allahın izni ile canım :))
slm ameliyat öncesinde sayınız kaçtı yazarmısınız..benim eşimde ameliyat oldu 15 nisanda test yapacağız..ameliyat öncesi sayımız bir kaç adetti..inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
aramızda pek gün yok canım benim eşimde ocak 5 de amaliyat oldu bizde 1 hafta sonra test yaptıracağız ve doktora görüneceğiz bakalım bizde ne gibi gelişmeler oldu inş hayırlı gelişmeler alırız heeeepp birlikte allahın izni ile canım :))
Onliyz canımm senin yazını gördüğünde ayrı bir seviniyorum nedense :)) Canım arkadaşımm inşallah dediğin gibi Nisan ayında güzel haber veririmmNisancımm canım arkadaşımm nasılsın rahim filminin temiz çıkmasına çok ama çok sevindim..herşey güzel olucak inan buna..şu morfolojidir sayııdır takılma artık kendini rahat bırak düşünme biraz diycem ama yapamıyorsun seni anlıyorum ama en azından yapmaya çalış canım birde öyle dene güzel haberleriniz gelecek sıra sıra ben nisan ayından çok ümitliyim belki adın gibi nisan ayıda sana şans getirir inşallah kimbilir.Allahım ol deyince oluyor ama bildiği birşey vardır rabbimin.. doğru zamanda olsun inş sizleri çok bekletmeden kavuştursun meleklerinize..herzaman duacıyım buradaki tüm kader arkadaşlarıma biliyorum beklemek çok zor hele insanların sözlerisiz bol bol dua edin çevrenin sözleri sizi incitmesin buna izin vermeyin günü geldiğinde hepisnin gözlerinin içine bakarak o güzel haberi vericeksiniz buna inanın o hazzı yaşamak sizi rahatlacak tüm yaşadıklarınızı unutucaksınız arkadaşlarım biraz sabır bu imtihandan en güzel şekilde çıkıcaksınız inşallah hepinizi çok sviyorum yazamıyorum diye kızmayın bana lütfen ben halen toparlanamadım mide bulantılarım devam ediyorum sabırla bekliyorum bitmesini hiç birşey yiyemiyorum yesemde istifra ediyorum korkuyorum bebeğe birşey olucak diye ama sonra diyorum allahım büyük ne olur sizde bana dua edin çokçok öpüyorum topiğin güzel insanlarıı allaha emanet olun:))görüşmek dileğiyle güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum...
Listemizin Son Hali
betoka .............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
ven_har..............14 mart 2012
shsnm ..........26 Nisan 2012 .en yakın zamanda gelicek yine meleği...
esraaaaa ......8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
karabiber89.........12 haziran 2012........
suveyma ......15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83 ........11 Eylül 2012
ssseeellliii ......12 eylül 2012.....
Onlyliz ........12Eylül 2012 Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem .. ........29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 .....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ........30 Ekim 2012 Ocak 2013..........
akmelek ........5 Kasım 2012
limoncello ........20 Kasım 2012 .ocak 2013.....
fatmahuzuryolu.....23 kasım 2012
Sugar234.............5 aralık 2012.......
asena_tr01...........24 aralık 2012.....
fd_dilek .........5 Ocak 2013 .
cdursun ........14 Ocak 2013
nurver_58.............15 ocak 2013.....
cemrem29 ...... 17 Ocak 2013.....
aysgl_42 .........18 Ocak 2013....
ozlem_ahmet ......21 Ocak 2013 ..
mehel ......... 30 Ocak 2013...
emha.......... .......30 ocak 2013....
merinos1..............4 şubat 2013.....
nazarboncuk35..... 16 şubat 2013....
kum_tanesi_..........20 şubat 2013....
cemremmm21.........26 şubat 2013....
bu arada bu lşşstedeki değerleri ilk ameliyat öncesi mi sonrası değerleri mi??????
zaman geçmiyor sankii.şu an bi uyusam ve uyandığımda hamile olduğumu bebeğimin olacağını öğrensem ne güzel olurdu:))daha fazla düşünmek istemiyorum...çok yoruldum artık!güzel haberlerde gelmiyor uzun zamandır.inşallah birimiz güzel bi haber veririzde tekrardan güç alırız ve yola devamm.....
arkadaşlar merhaba.eşim dün tahlil sonuçlarını gösterdi doktora.doktor tek taraflı varikosel ama ameliyata gerek yok demiş.3 ay daha deneyin olmazsa öyle ameliyat demiş.toplam sayı:60 milyon.ileri hızlı %8 yavaş hareketli %33 müş.sizce nasıl arkadaşlar.doktor ilaç da vermemiş.ne tür ilaç ya da bitkisel takviye uygulayabilirim.lütfen yardım edin.....lütfennnnn......
canım benım fazla bılgım yok ama esimdede varikosel var. eşinin sayısı iyi ama hızı az bizde keci boynuzu kurunu denıyoruz etkısı gercekten cok buyuk tavsıye ederim
arkadaşlar merhaba.eşim dün tahlil sonuçlarını gösterdi doktora.doktor tek taraflı varikosel ama ameliyata gerek yok demiş.3 ay daha deneyin olmazsa öyle ameliyat demiş.toplam sayı:60 milyon.ileri hızlı %8 yavaş hareketli %33 müş.sizce nasıl arkadaşlar.doktor ilaç da vermemiş.ne tür ilaç ya da bitkisel takviye uygulayabilirim.lütfen yardım edin.....lütfennnnn......
cnm yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki bana, aynısını eşime soylediğim anı hatırladım. ve bu andan cok kısa süre sonra hamile olduğumu oğrendim. regl gununu beklerken bi yandanda daha fazla uzulmemek için kötü senaryoya kendimizi hazırlıyoruz ya. reglime birkaç gün kala akşam yemegınde uzaktan bir arkadasım aramış, hamile olduğunu haber vermişti. sahip olmayı bu kadar cok istediğin bişeyi maalesef başkasından duyduğunda cokta mutlu olamıyorsuno akşam eşime soyledim senin yazdıkların gibi.. umarım seninde en kısa sürede bu hayalin gerçek olur :))
slm kızlar bugün çok güzel bir hava var dışarda,dışarısı çok güzel yaaa :) keşke içimde böle dışarıda ki hava kadar güzel olsa bunalımdayım ama resmen dışarı bile çıkmıyorum eşim ısrar etti eme evden çıkmayacağım galibaya kızlar ben geçen ayın 26sında da adet oldum bu ay internetten hesapladığım kadarıyla 30 da olmam gerekiyordu ama dün adet olmadım bugünde olmadım dün dayanamayıp merektan test aldım yaptm ama malesef tek çizgi ((( ya sizce ne yapayım bugünde olmazsa çatlayacağım meraktan acaba diyorum sterstenmi olmadım olsaydı hamilelik dün çıkarmıydı ki test te ney yapayım bi akıl verin
slm kızlar bugün çok güzel bir hava var dışarda,dışarısı çok güzel yaaa :) keşke içimde böle dışarıda ki hava kadar güzel olsa bunalımdayım ama resmen dışarı bile çıkmıyorum eşim ısrar etti eme evden çıkmayacağım galibaya kızlar ben geçen ayın 26sında da adet oldum bu ay internetten hesapladığım kadarıyla 30 da olmam gerekiyordu ama dün adet olmadım bugünde olmadım dün dayanamayıp merektan test aldım yaptm ama malesef tek çizgi ((( ya sizce ne yapayım bugünde olmazsa çatlayacağım meraktan acaba diyorum sterstenmi olmadım olsaydı hamilelik dün çıkarmıydı ki test te ney yapayım bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?