Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm ameliyat öncesinde sayınız kaçtı yazarmısınız..benim eşimde ameliyat oldu 15 nisanda test yapacağız..ameliyat öncesi sayımız bir kaç adetti..inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

canım bizim de öyle birkaç tane vardı.arkadaşlar zamanla yükselir diyorlar ama doktorlara baksan hemen tüp bebek.inş yükselir de tüp bebeğe gerek kalmaz (

arkadaşlar benim eşimde 15 ocakta ameliyat oldu 15 nisanda test yaptıracağız inşallah güzel sonuçlar alırız.. ameliyat öncesi sayı 16 milyon hareket falan normal dedi doktor sadece sayıda artış olması gerekiyormuş.. rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısıyla...

inş. canım hayırlı haberler veririz.takipteyim gelişmeleri yazarsın. bende test sonucunu paylaşırım.

Onliyz canımm senin yazını gördüğünde ayrı bir seviniyorum nedense :)) Canım arkadaşımm inşallah dediğin gibi Nisan ayında güzel haber veririmm Bazen okadar ümitsizliğe kapılıyorumki anlatamam. çok zor sende biliyorsun amaa. bu biizm sınavımızz... ve en iyi şekilde atlatacağız inşallah. 6 nisan beklenen adet tarihim. inşallah hayırlısı ile hamişimdir ogün güzel haber veririm eğer değilsem 2. veya3. günü gell dedii yumurtlama takibine başlayalım dedii doktorum.. böylee canım devam ediyoruz beibiişim gelsin yeterki ... seninde iyi olmana çok sevindim canım.. mide bulantıların devam ediyormuş. herhalde bu son aydır mişde bulantıların daa ...canım dualarım seninlee ve bebeğinle hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallahh.. ve bende hamile kalırım inş... senden hamilelik tecrübelrini isterim :))

Listemizin Son Hali

betoka .............31 ocak 2012

mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012

ven_har..............14 mart 2012

shsnm………..........26 Nisan 2012…………….en yakın zamanda gelicek yine meleği...

esraaaaa………......8 mayıs2012………..…..Ocak 2013

karabiber89.........12 haziran 2012........

suveyma………......15 Haziran 2012……….

gece_yolculuğu….10 Eylül 2012……..……..en yakın zamanda gelicek yine meleği...

nisann83……........11 Eylül 2012 ……

ssseeellliii ……......12 eylül 2012.....

Onlyliz………........12Eylül 2012………Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel

ayseem…..…........29 Eylül 2012……..

ayşenaz2013….....1Ekim 2012……..

poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel

Neva …………........30 Ekim 2012………Ocak 2013..........

akmelek………........5 Kasım 2012…………

limoncello……........20 Kasım 2012…….ocak 2013.....

fatmahuzuryolu.....23 kasım 2012

Sugar234.............5 aralık 2012.......

asena_tr01...........24 aralık 2012.....

fd_dilek……….........5 Ocak 2013………….

cdursun………........14 Ocak 2013………

nurver_58.............15 ocak 2013.....

cemrem29……...... 17 Ocak 2013.....

aysgl_42…….........18 Ocak 2013....

ozlem_ahmet…......21 Ocak 2013…..

mehel……….........…30 Ocak 2013...

emha.......... .......30 ocak 2013....

merinos1..............4 şubat 2013.....

nazarboncuk35..... 16 şubat 2013....

kum_tanesi_..........20 şubat 2013....

cemremmm21.........26 şubat 2013....

aysegül bizim de tarihlerimiz cok yakı siz ne zamn yaptırmayı düşünüosunuz özel bişeyler yaptın mı

bu arada bu lşşstedeki değerleri ilk ameliyat öncesi mi sonrası değerleri mi??????

net bilmiyorum canım ama sanırım sonraki sonuçlar. ekstra bişeyler yapmadım canım daha doğrusu yapamadım malum yapılan macunlar keçi boynuzu falan hep tatlı benim eşiminde tatlıya karşı allerjisi var normal yaşantımıza devam ediyoruz ama kendim folic asit kullanıyorum rabbim hayırlısını versin inşallah diye dua edip bekliyoruz işte

cnm yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki bana, aynısını eşime soylediğim anı hatırladım. ve bu andan cok kısa süre sonra hamile olduğumu oğrendim. regl gununu beklerken bi yandanda daha fazla uzulmemek için kötü senaryoya kendimizi hazırlıyoruz ya. reglime birkaç gün kala akşam yemegınde uzaktan bir arkadasım aramış, hamile olduğunu haber vermişti. sahip olmayı bu kadar cok istediğin bişeyi maalesef başkasından duyduğunda cokta mutlu olamıyorsun o akşam eşime soyledim senin yazdıkların gibi.. umarım seninde en kısa sürede bu hayalin gerçek olur :))

arkadaşlar merhaba.eşim dün tahlil sonuçlarını gösterdi doktora.doktor tek taraflı varikosel ama ameliyata gerek yok demiş.3 ay daha deneyin olmazsa öyle ameliyat demiş.toplam sayı:60 milyon.ileri hızlı %8 yavaş hareketli %33 müş.sizce nasıl arkadaşlar.doktor ilaç da vermemiş.ne tür ilaç ya da bitkisel takviye uygulayabilirim.lütfen yardım edin.....lütfennnnn......

slm kızlar bugün çok güzel bir hava var dışarda,dışarısı çok güzel yaaa :) keşke içimde böle dışarıda ki hava kadar güzel olsa bunalımdayım ama resmen dışarı bile çıkmıyorum eşim ısrar etti eme evden çıkmayacağım galiba ya kızlar ben geçen ayın 26sında da adet oldum bu ay internetten hesapladığım kadarıyla 30 da olmam gerekiyordu ama dün adet olmadım bugünde olmadım dün dayanamayıp merektan test aldım yaptm ama malesef tek çizgi ((( ya sizce ne yapayım bugünde olmazsa çatlayacağım meraktan acaba diyorum sterstenmi olmadım olsaydı hamilelik dün çıkarmıydı ki test te ney yapayım bi akıl verin

canım benım fazla bılgım yok ama esimdede varikosel var. eşinin sayısı iyi ama hızı az bizde keci boynuzu kurunu denıyoruz etkısı gercekten cok buyuk tavsıye ederim

canım benim eşim içinde aynısını demişti doktorlar kaç doktora gittiysek hepsi aynı şeyi söyledi sonra biz tüp bebek yaptırdık ama sonuç malesef negatif oldu daha sonra tüp bebek raporu için ssk ya başvurduk ssk da ki uroloji doktoru eşime ameliyat olman gerek senin dedi daha sonra olmassa tüp bebek dedi eşimde sonra başka bi doktora daha gittik ordaki doktorda ameliyat olman gerek dedi zamanla ilerleyebiliyormuş 5 ocakta ameliyat oldu eşim özel hastanede microcerrehi yöntemi ile bakalım cuma günü test yaptıracağız ne gibi gelişmeler oldu göreceğiz inş hayırlı sonuçlar alırmmm :)) demek istediğim sana bi kaç doktora daha git bide arada bi kontürole gidin yani ilerleyebilir varikoseli benim da san tavsiye edebileceğim tek şey keçiboynuzu kürü vede havuç suyu bide dengeli beslenmesine dikkat et daha çok sebze yemeye dikkat edin ben öğle yapmaya çalışıyorum en önemlisi bence yaptıklarını düzenli yedir vede ssatinde yesin :)) allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inş.

aminn cnm inşallah.allahtan tek dileğimiz o:)bu aralar o kadar çok hamile haberleri alıyorum ki.üstüne birde bebeklerini dünyaya getiren akraba eş dost...Allahım hepsine sağlık versin kıskanmıyorum ama böyle haberlerede çok sevinemiyorum açıkçasıı.bi an kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum.bişey eksik oluyor sanki.en çokta benden yaşca küçüklerin hamile kalması bebek doğurması ve bu konularda bilgiçlik taslaması üzüyor beni...işte çok zorda bak sende yaşarsan öğrenirsin demeleri oluyor..evet yaşarsam öğrenicem..ama inanıyorum ki bu bana ve bizim gibilere hiçte zor gelmiycek.zorlukları olsa bile bir kere dahi olsa aman demiyceğimizi çok iyi biliyorum.çünkü herkes onlar gibi şanslı olmuyor maalesef...Allahım daha fazla bekletmeden hepimizin gönlüne göre versin inşallah....Hayallerimizin gerçek olması dileğiyle.....

Kızlarrrrrrrrrr günaydınnnn hepinizee sizleri çok özledimm kendimi iyi hissetmişken hemen yazayımm dedimm:)))Bugün Nisan ayına girdik hayırlısıyla inş bu ay size şans getirir bebek haberleri veririsiniz bize inş güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum kızlar:)hepinizi çok ama çok öptüm dualarım sizinleeeeee:)

tatlım sen bi test yapsana ama kan yap

canımm özelden yazdım sana ....burdan da yazayım bazen beta hcg hormonu hemen kana iletilmiyor yani geç olabiliyor istersen 1 kaç gündaha bekleyip kan testi yaptır yada 1 gün sonra birtane daha eczaneden test alıp yapmanı öneririm inşallah bize güzel haberi veririsin öptüm seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…