arkadaşlar merhaba.eşim dün tahlil sonuçlarını gösterdi doktora.doktor tek taraflı varikosel ama ameliyata gerek yok demiş.3 ay daha deneyin olmazsa öyle ameliyat demiş.toplam sayı:60 milyon.ileri hızlı %8 yavaş hareketli %33 müş.sizce nasıl arkadaşlar.doktor ilaç da vermemiş.ne tür ilaç ya da bitkisel takviye uygulayabilirim.lütfen yardım edin.....lütfennnnn......
slm kızlar bugün çok güzel bir hava var dışarda,dışarısı çok güzel yaaa :) keşke içimde böle dışarıda ki hava kadar güzel olsa bunalımdayım ama resmen dışarı bile çıkmıyorum eşim ısrar etti eme evden çıkmayacağım galibaya kızlar ben geçen ayın 26sında da adet oldum bu ay internetten hesapladığım kadarıyla 30 da olmam gerekiyordu ama dün adet olmadım bugünde olmadım dün dayanamayıp merektan test aldım yaptm ama malesef tek çizgi ((( ya sizce ne yapayım bugünde olmazsa çatlayacağım meraktan acaba diyorum sterstenmi olmadım olsaydı hamilelik dün çıkarmıydı ki test te ney yapayım bi akıl verin
aminn cnm inşallah.allahtan tek dileğimiz o:)bu aralar o kadar çok hamile haberleri alıyorum ki.üstüne birde bebeklerini dünyaya getiren akraba eş dost...Allahım hepsine sağlık versin kıskanmıyorum ama böyle haberlerede çok sevinemiyorum açıkçasıı.bi an kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum.bişey eksik oluyor sanki.en çokta benden yaşca küçüklerin hamile kalması bebek doğurması ve bu konularda bilgiçlik taslaması üzüyor beni...işte çok zorda bak sende yaşarsan öğrenirsin demeleri oluyor..evet yaşarsam öğrenicem.. ama inanıyorum ki bu bana ve bizim gibilere hiçte zor gelmiycek.zorlukları olsa bile bir kere dahi olsa aman demiyceğimizi çok iyi biliyorum.çünkü herkes onlar gibi şanslı olmuyor maalesef...Allahım daha fazla bekletmeden hepimizin gönlüne göre versin inşallah....Hayallerimizin gerçek olması dileğiyle.....
[h=2]Eğer imtihan oluyorsanız, bu, Allah(c.c)’ın sizi unutmadığının müjdesidir. .. ( Hz. Mevlana )
şu an imtihandayız canım emin ol bu da geçecek sadec sabırlı olmaya çalış ve kendini üzme.
[/h]
saol cnm inşallah geçecek...acıtarak, yüreğimizi kanatarak biraz ama geçecek.Allahım sağlık versin başka dert vermesin hayırlısıyla buda bitecek bizlerde kavuşucaz mis kokulu yavrularımıza...
canım herkesin farklı bir imtihanı olacak bizimki de bu belki de rabbim dermazsız dert vermesin herşeyin hayırlısını istemek lazım allahtan bu zor günler de elbet geçecek allahın izniyle ...bana annem her zaman der ki birilerini örnek göstereceksen hep senden iyi olanları görme senden kötü durumda olanları da gör beterin beteri var deyip şükretmeyi bil der. eşimiz de bizler de çok şükür sıhhatliyiz allah bugünümüzü aratmasın bebişler de gelecek inşallah en hayırlı zamanda...
dilekcim naptın testi?
canım eşim izin vermedi almama kızdı hatta hayal kırıklığına uğruyorsun morelin bozuluyor dedi ama ben dayanamayıp gittim eşimden gizli aldım hiç bişe çıkmadı negatif yani ama hala regl de olmadı bilmiyorum ya keşke eşimi dinleseydim ama eminim bişey yok stersten böyle oldu galiba(( hayırlısı canım ne diyeyim.
:26::26: hayırlısı olsun, stresten mi gecikti aceba:44:
bilmiyorum ki canım ya bende ne düşüneceğimi şaşırdım valla ya hala regl olmadım bakalım ne olacak kımsettt allahım inşallah hamileyimdir yaaa cuma günü eşim ameliyat olalı tam 3 ay oluyor cuma günü eşimde tahlil yaptıracaktı bakalım sonucumuz nasıl çıkacak inş hayırlı sonuçlar alırım :))
bilmiyorum ki canım ya bende ne düşüneceğimi şaşırdım valla ya hala regl olmadım bakalım ne olacak kımsettt allahım inşallah hamileyimdir yaaa cuma günü eşim ameliyat olalı tam 3 ay oluyor cuma günü eşimde tahlil yaptıracaktı bakalım sonucumuz nasıl çıkacak inş hayırlı sonuçlar alırım :))
fd_dilek cnm senin güzel haberini almak için giriyorum foruma :)) ezanlarda dua ediyorum senin için, hala regl olmamışşın süper :)) inşaallah hamileyim diye yazdığın yazıyı okuyacağım..
canım benimmmm çok sağol ya inş inşşşş allah razı olsun inan çok korkuyorum regli olacağım diye ama iki kere test yaptım bişey çıkmadı umudumda kalmadı doğrusu ama yinede bir umut canım ya allahın izni ile inş hamileyimdir yaa:))
canımmm kan testi yapmadın mı sen hala her türlü üzlüyoz be şimdi adet olsan da üzülceksin test yapıp negatif olsa da üzülceksin ama belki de çooooook sevinceksin bence yaptır canım inşallah hamişsindir allahın izniyle...
kızlar dr.dan geliyorum şimdi. dr. cinsiyeti kız dedi. 16+2 günlük hamileyim. 13+4 'te başka bi dr. %90 erkek demişti. ilk bebeğimiz, sağlıklı olsun, cinsiyeti önemli diil demiştik ama şu an şoktayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?