Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bizim de öyleydi eylül ayında sayı 32 milyon hareketli %40ti ocak ayında sayı: 20 milyon hareketli %20ye düştü. ve biz boşu boşuna 4-5 ay beklemiş olduk eylülde ameliyat olsaydı belki şimdiye hamile kalmıştım bile o yüzden diyeceğim bu varikoselin ameliyattan başka tedavisi yok ve giderek kötüye gidiyo değerler eğer ameliyat olmazsanız bence bir an önce vakit kaybetmeden ameliyat olun.

tatlım bugün kan testi yaptır kanda kesin çıkar idrarda bazen hemen çıkmayabiliyomuş çünkü ama kan testi kesin belli olur canım umarım hamişsindir

[h=2]Eğer imtihan oluyorsanız, bu, Allah(c.c)’ın sizi unutmadığının müjdesidir. .. ( Hz. Mevlana )

şu an imtihandayız canım emin ol bu da geçecek sadec sabırlı olmaya çalış ve kendini üzme.
[/h]

saol cnm inşallah geçecek...acıtarak, yüreğimizi kanatarak biraz ama geçecek.Allahım sağlık versin başka dert vermesin hayırlısıyla buda bitecek bizlerde kavuşucaz mis kokulu yavrularımıza...

saol cnm inşallah geçecek...acıtarak, yüreğimizi kanatarak biraz ama geçecek.Allahım sağlık versin başka dert vermesin hayırlısıyla buda bitecek bizlerde kavuşucaz mis kokulu yavrularımıza...

canım herkesin farklı bir imtihanı olacak bizimki de bu belki de rabbim dermazsız dert vermesin herşeyin hayırlısını istemek lazım allahtan bu zor günler de elbet geçecek allahın izniyle ...bana annem her zaman der ki birilerini örnek göstereceksen hep senden iyi olanları görme senden kötü durumda olanları da gör beterin beteri var deyip şükretmeyi bil der. eşimiz de bizler de çok şükür sıhhatliyiz allah bugünümüzü aratmasın bebişler de gelecek inşallah en hayırlı zamanda...

haklısın cnm bizimde imtihanımız bu şekilde belki ..Allahım yeterki sağlık versin başka dert vermesin buda geçecektir Allahın izniyleee..hayırlı bir zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz bu en büyük temennimiz...

dilekcim naptın testi?

canım eşim izin vermedi almama kızdı hatta hayal kırıklığına uğruyorsun morelin bozuluyor dedi ama ben dayanamayıp gittim eşimden gizli aldım hiç bişe çıkmadı negatif yani ama hala regl de olmadı bilmiyorum ya keşke eşimi dinleseydim ama eminim bişey yok stersten böyle oldu galiba (( hayırlısı canım ne diyeyim.

:26::26: hayırlısı olsun, stresten mi gecikti aceba:44:

:26::26: hayırlısı olsun, stresten mi gecikti aceba:44:

bilmiyorum ki canım ya bende ne düşüneceğimi şaşırdım valla ya hala regl olmadım bakalım ne olacak kımsettt allahım inşallah hamileyimdir yaaa cuma günü eşim ameliyat olalı tam 3 ay oluyor cuma günü eşimde tahlil yaptıracaktı bakalım sonucumuz nasıl çıkacak inş hayırlı sonuçlar alırım :))

inşallah olur mu olur

fd_dilek cnm senin güzel haberini almak için giriyorum foruma :)) ezanlarda dua ediyorum senin için, hala regl olmamışşın süper :)) inşaallah hamileyim diye yazdığın yazıyı okuyacağım..

fd_dilek cnm senin güzel haberini almak için giriyorum foruma :)) ezanlarda dua ediyorum senin için, hala regl olmamışşın süper :)) inşaallah hamileyim diye yazdığın yazıyı okuyacağım..

canım benimmmm çok sağol ya inş inşşşş allah razı olsun inan çok korkuyorum regli olacağım diye ama iki kere test yaptım bişey çıkmadı umudumda kalmadı doğrusu ama yinede bir umut canım ya allahın izni ile inş hamileyimdir yaa:))

canımmm kan testi yapmadın mı sen hala her türlü üzlüyoz be şimdi adet olsan da üzülceksin test yapıp negatif olsa da üzülceksin ama belki de çooooook sevinceksin bence yaptır canım inşallah hamişsindir allahın izniyle...

Son düzenleme:

evet canım çook haklısın yoksa zaten hamilelik öğlede böylede üzüleceğim doğru diyorsun ama korkuyorum yaa yarın ola hayrola bakalım ne olacak :))hayırlısı rabbimden inş...

dilekkkk hadi artık ben çatladım inan burda bi haber ver ölcem meraktan kaçtır girip bakıyorum güzel haberin geldimi diye hayırlı haberlerinle gel artık

kızlar dr.dan geliyorum şimdi. dr. cinsiyeti kız dedi. 16+2 günlük hamileyim. 13+4 'te başka bi dr. %90 erkek demişti. ilk bebeğimiz, sağlıklı olsun, cinsiyeti önemli diil demiştik ama şu an şoktayım..

kızlarrrr (( olmadı yine yaa şu anda kırmızı kartı gördüm çook kötüyüm çok morelimiz bozuldu eşimde çok üzüldü şu anda eşim uyuyor bende gizli gizli ağlıyorum (( offff çok umutlanmıştım ama ya neden bu kadar gecikti reglim hiç anlamadım kısmet canlarım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş şimdiki tek düşüncemde cuma günü yaptıracağımız tahlil dualarınızı bekliyorum şimdiden allah razı olsun.

kızlar dr.dan geliyorum şimdi. dr. cinsiyeti kız dedi. 16+2 günlük hamileyim. 13+4 'te başka bi dr. %90 erkek demişti. ilk bebeğimiz, sağlıklı olsun, cinsiyeti önemli diil demiştik ama şu an şoktayım..

cnm kıyamam yaa bi oğlum olacak diye alıştırmışsındır kendini şimdi kız deyince şokk tabii.niye böyle kesin olarak anlamadan söylüyorlar bunu bilmem.iyice kesin olarak gör ki kız mı erkekmi söyle.tahminde bulunduysanda en azından erkek gibi-kız gibi ama % 100 değil dersin.Allahım hayırlı sağlıklı versin inşallah.bundan sonrada değiştirmezler umarım tahminlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…