Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçen ay parça düşürdükten sonra ovülasyon testlerimde yumurtlamam olmadı.bu ayda bilmiyorum ondanmı gecikti adetim 1 hafta geç geldi.ve şuan oldukça yoğun kanamam var.bende bu ay heveslenmiştim ama testte çıkmayınca hiç ümitlenmedim.çünkü olsaydı çıkardı diye düşündüm.yılda 1 kez adet gecikmesi olabilirmiş cnm.belkide onun için oldu.napalım diğer ay inşallah adetlerimiz gecikirde 9 ay hiç gelmezzz...tahlil sonuçlarınız inşallah iyi çıkar cnm benim.

kızlar dr.dan geliyorum şimdi. dr. cinsiyeti kız dedi. 16+2 günlük hamileyim. 13+4 'te başka bi dr. %90 erkek demişti. ilk bebeğimiz, sağlıklı olsun, cinsiyeti önemli diil demiştik ama şu an şoktayım..
canım sağlıklı olması daha önemli hem sana arkadaş geliyor fena mı.benim bunca emekten sonra bebişim olursa inanın cinsiyetine dahi baktırmak istemiyorum yeterki hayırlı sağlıklı bebişim olsun hem doğum anı daha heyecanlı olur,

kıyamam canım benim, erken toparlamaya çalış kendini, hem böyle gecikmeler sonraki aylarda bebiş habercisi olabiliyor.geçen yaz yengemin böyle olmuştu adet olunca çok üzüldük ama üç ay sonra bebişi cik yaptı, şimdi kuzumuz doğdu yiyip bitiriyoruz onu senin de böyle olduğuna inanıyorum, üstelik asıl bomba haberi bence cuma günü alacaksın inşallah...

günaydın tatlım, parça derken düşük mü oldu:26::26:

günaydın tatlım, parça derken düşük mü oldu:26::26:

günaydın cnm..valla ben geçen ay 1 gün gecikmeyle adet oldum.adetliyim nasılsa bebek yok diye yeğenimi sırtımda taşıdım uzun bi süre oyun oynadık.koştum zıpladım diyeyim.birde evde genel temizlik yaptım.kanepe falan kaldırdım ağır.1 gün bekledim hiç gelmedi akşam üstü artık bitti diye abdest alayım diyordum.tuvalete gittim afedersin pembe pembe bi kanama oldu 8-10 damla kadar.bende allah allah noluyo derken elimin yarısı kadar bir parça düşüverdi.ben korktum tabi hemen yattım acaba kanama artacakmı dedim noluyo anlayamadım çünkü.sonra arkası gelmedi.bende arkadaşlarıma,anneme falan anlattım bebek tutunayım demiş ama düşürmüşsün dediler.yani tam düşük değil dediler.oluşamamış tam dediler.yani bende düşük yapsam çok kanama olur hastanelik olurum falan diye düşündüm doktorada gitmedim.yani ne olduğunu anlayamadım cnm.eşime anlattım böyle bişey oldu diye bak ameliyat işe yaramaya başladı.tutunacak o diyor:))yani ilk defa başıma böyle birşey geldi.ne olduğunu bilemedim...

ne diyeceğimi şaşırdım, bunlar bebiş alameti kaç ay oldu eşin ameliyat olalı:26:

canım bu kadar hırpalama kendini valla yakında jinekologları bırakıp psikiyatristlik olacağız topluca nasip değilmiş demek canım zaten ameliyattan sonra 3. ayda hamile kalan arkadaşlar olsa da doktorlar asıl düzelmenin 6. aydan sonra başladığını söylüyor o yüzden bozma moralini tatlım. regli her nedenden gecikebilir stres, mevsimsel değişiklik sonuçta olmuşsun şimdi yeni bir ay var önünde yeni maçlara odaklanırsın artık üzülme tatlım olur mu üzüldükçe bir yerlerimizden çıkıyor bende de mantar çıktı geçmiyor sıkıntıdan sürekli tekrarlıyor bugün onun için doktora gittim 2 de küçük çikolata kistim varmış biri bitiyor biri başlıyor artık uzuuun süre doktora gitmem kararı aldım belki de biz kendimizi çok dinlediğimiz için oluyor bunlar bilemiyorum hiç umursamayan insanlar şak diye kalıyor benim mesai arkadaşım 1 yıl için de 2 kere kürtaj oldu bebeği istemediği için hazır değilim diye sonra istediğinde de yine şak diye hamile kalıverdi. biz olsak kürtajdan sonra kesin bir komplikasyon enfeksiyon yapışıklık bişey olurduk hamile kalamazdık ama rahat insanlar gerçekten hayatları da daha rahat geçiyor nedense...insanın korktuğu başına gelirmiş o yüzden daha sakin olmaya çalışmalıyız kızlar....

cuma günü için rabbim yar ve yardımcınız olsun canım dualarımız seninle...

ne diyeceğimi şaşırdım, bunlar bebiş alameti kaç ay oldu eşin ameliyat olalı:26:

inşallah öyledir cnm.inşallah bebiş alametidir.yani bu olay eğer bebeğin tutunmaya çalışmasına işaretse gerçekten çok sevindirici.yani öyle olduğunu düşünmek istiyorum.inşallah ameliyatımız etki ediyordur.bizim yarın 5 ay doluyor tatlım.sizin ne kadar oldu?birde değerleriniz nasıldı cnm?

işte birde rahat olabilsek belki herşey çok daha güzel olacak ama maalesef elde değil.bu stres üzüntü yedi bitirdi beni.Allahıma çok şükür yinede başka dertler vermesin.dün ütüyü prizde takılı unutmuşum(eşim çok kızdı dikkat et diyor.artık düşüne düşüne gitti kafa.unutkanlık başladı bende(

canım işte tam da bunu demek istiyorum kendimize zarar veriyoruz sadece...ben kan tahlilleri felan için devlet hastanesine gidiyorum kadın doğum hastanesi orda görsen ayağında ayakkabı olmayan terlikle gelmiş çoğu yeşil kartlı felan ama maşallah hepsi hamile sanki onlar ovülasyon testi mi biliyor spermiyogram mı biliyor yumurta çatlatma iğnesimi biliyor ama patır patır hamile kalıyorlar. o yüzden diyorum çokta fazla bu konuya odaklanıp kendimizi yıpratmayalım diye. ben de hep aynı şeyi yaptım her ay olmadıkça ağlama krizleri ama bunlar bebişlerimizi getirmeyecek ki. belki de annelerinin huzurlu olmasını bekliyolar gelmek için. eşim bana hep söyler "sabır, erdemdir." diye o yüzden biraz sakin olmaya çalışalım kızlar kendimiz için, eşlerimiz için, bebişler için...

çok haklısın cnm bnöm valla aynı beni anlattın kndmi gördüm resmen aman o var mıs bu varmıs die takılıp duruoruz bende artık rahat olma kararı aldım rahim filmi cekncem pazartsei bidaha dr a eylüle kadar gtmicem eşiminde 3. ayı 22 nisanda dolcak o gün teste gtcez bzde... Allah büyük yardımcımız olsun hepimizin birbirimize dua etmeyi unutmayalım

evet canım ben de eşimin değerler normale dönene kadar kendime baktırmıcam valla yetti gari...rahim filmin de temiz çıkar inşallah ki çıkar biz erkek infertelitesi yüzünden hamile kalamıyoruz ama hala kendimizi kurcalayıp duruyoz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım film sonrası allaha emanet ol

inşallah emeğimize değer...
benimki yeni ameliyat oldu sayılır şubatın 26 sıydı.sayı normal ama hız ve morfoloji düşük. hız %5, morfoloji ise %1

aynen, kesinlikle hak veriyorum. bi de şimdi eşime gıcığım hepten kızıyorum kendime.herşeyin hayırlısı olsun,bebek olmuyorsa da Yaradanın vardır bir bildiği

Son düzenleme:

inşallah canım cok saol olsun genede bakalım tüpler acık mı hayırlısı olsun hakkımızda

rabbim hayırlıysıyla buyutmeyı nasıp etsin bizlerede burdakılerede isteyen herkesede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.ben sizin amelıyat öncesi ve sonrası değerlerinizi merak ettım.yazarsanız sevınırım.şimdiden teş.dualarda bızlerede yer verın inş.

canım sen nohu demişsin bizimki bayıılııır ama köy nohutu seviyor, pişme şekli önemli mi aceba:26:

cnm yazmadın bize eşinin tahlil sonuçları nasıl çıktı?umarım güzel sonuçlar almışsınızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…