teşekkü ederim peki bunu bitkisel tedavisi olamazmı
Arkadaşlar varikosel nedir ? Çözümü nedir ? Araştırdık ama net bişey bulamadık. Doktor bize sadece varikosel dedi başkada birşey demedi izleyecegimiz yol nedir ?
teşekkü ederim peki bunu bitkisel tedavisi olamazmı
kızlarrr nerelerdesiniz hiç kimse uğramaz oldu...merak ettirmeyinde bi sess verinnn...
ben burdayım canımsen napıyosun??? ben dileği de merak ettim geçen cuma teste gideceklerdi hiç ses çıkmadı haber alan mı?
kızlar ben geldimmm heberlerim kötü 3 ay dolana kadar dedim bende bi rahim filmi çekineyim ve 8 nisanda rahim filmi çekndm tüplerim acıkmıs fakat poliplerim varmıs kistlerim ve dr histereskopi olmama gerektiğini söledi dün saat 11 de histereskopi operasyonu gecrdim dr 3 ay doldu die eşimden de test istedi ve malesef sonuclar kötü cıktı morfoloji :1 yani % 1 i normal 99 u anormal yapılı hızımız % 10 a düşmüş sayımızda 64 milyon dan 21 milyona dr bu değerlerle beklemenizi boşuna ümitlenmenizi önermem dedi direk tüp bebeğe gecelim dedi ne yapacagımı bilmiorum galiba bir kaç ay bekleyip tüp bebege gececegiz değerler güzel cıksYdı beklemeyi düşünüoduk ama ikimizdede sorun olması tüp bebek den başka care olmadını gösterio Bnm Allaha inancım sonsuz o vermek istese hayırlısıysa yakın zamnda vericektir ama değerler de ortada
canım çok kararsızım acaba 6 ay dolsamı diyoruz 18 ocaktı ameliyat tarihi düzelme 75 ve 90 gün sonunda oluyomuş o yüzden kafam karışık
canım bekleyin 6 ay dolsun bence tabi sendede sorun yoksa
bende sorun yokta yaş sorunu var yaş gidiyo beklemek ayrı bi yıpratıyo insanı biliyosun işte aynı sorunları yaşıyoruz hep. Allahtan sabır dilemekten başka bişey gelmiyo elden
kızlar ben geldimmm heberlerim kötü 3 ay dolana kadar dedim bende bi rahim filmi çekineyim ve 8 nisanda rahim filmi çekndm tüplerim acıkmıs fakat poliplerim varmıs kistlerim ve dr histereskopi olmama gerektiğini söledi dün saat 11 de histereskopi operasyonu gecrdim dr 3 ay doldu die eşimden de test istedi ve malesef sonuclar kötü cıktı morfoloji :1 yani % 1 i normal 99 u anormal yapılı hızımız % 10 a düşmüş sayımızda 64 milyon dan 21 milyona dr bu değerlerle beklemenizi boşuna ümitlenmenizi önermem dedi direk tüp bebeğe gecelim dedi ne yapacagımı bilmiorum galiba bir kaç ay bekleyip tüp bebege gececegiz değerler güzel cıksydı beklemeyi düşünüoduk ama ikimizdede sorun olması tüp bebek den başka care olmadını gösterio bnm allaha inancım sonsuz o vermek istese hayırlısıysa yakın zamnda vericektir ama değerler de ortada
yaa bu doktorlara var ya sinir oluyorum...onlar için ne kadar kolay hemen tüp bebek demek. Komisyon felan aldıklarını düşünmeye başladım artık. Canım zaten normal düzelme süresi 6 ay- 1 yıl arası.bizim doktor 3. Ayda test bile istemedi ilk test 6 ay sonra dedi. şıp diye düzelmiyo bu spermler maalasef... Doktor bana sabırlı olacaksın dedi. Hemen moralini bozma canım...olmazsa hepimizin sonu tüp bebek ama hemen 3 ayda değerler düzelmedi diye tüp bebekte çok mantıklı değil bence...
varikosel ameliyatından tam 1 sene sonra eşimin değerleri tam 4 kat azalmıştı.Ameliyat öncesi 36 milyon olan sayı 8 milyona düştü.
Tüp bebek yaptırdık ,bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü hayırlısıyla test yapıcam ,rabbim yüzümüzü güldürür inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?