Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm varikoseli oğrenmeden once ilk sperm testi sonrası kadın doğum dr.u bize vakit kaybetmeyin hemen tüp bebek demiş, küçük bir kağıda tüp bebek merkezinin adını yazıp elimize tutuşturmuştu. biz kendimiz üroloji dr.una gitmiş, varikoseli oğrenmiştik. sonrada varikosel ameliyatı ve hamileyim çok şükür:)) insan sabırsızlanıo, bekledikçe özlemide artıo ama geçirdiğin operasyonunda faydası olacaktır eminim, ne güzelki erkenden sorunlarınızı farkedip tedavilerine başlamışsınız. Allah tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.

ağzı hala kulaklarında bi hamileyim cnm :) güzel duana amin diyorum. preseed jeli ben netten almıştım, fiyatı daha uygun. sperm sayısına gelince onemli olan yumurtanın yanına ulaşabilen 16 milyon spermin cnm. yumurtanın bu spermlerden birini beğenmesi yeterli olacak :)

dualarım seninle cnm, zamanda geçmiodur şimdi, ben bile heyecanlandım, sonucu alınca bizimle paylaşmayı unutma, güzel haberlerini bekliyorum :)

:)))ee 16 milyondan bi tanesini en kısa zamanda beğenir inşallah...ay yüzümü güldürdün vallahi :)haketmişsindir o kadar stresten sonra ağzın kulaklarında olsun hep :)

slm herkese uzun zamandır ne gırıyor nede yazıyordum ıkıncı uyelıgım bu ılk uyelıgımı ıptal etmıstır hatırlarsanız? ven-har akmelek-poyrazmeltem onlıyız daha aklıma gelmeyen arkdaslar nasılsınız? buarada kendı durumumdan bahsedeyım devlet hastanesı rapor ıcın hazıran adetınde cagırdı ozamanda testeler falan yapılıp rapor cıkartılcak ama bankamızın doktoru ozamana kadar zaman kaybetmeyelım butun test sonuclarınızı getırın bankanın heyetıne sokalım ordan rapor alalım devlette ugrasmayın dedı oranında 20 gunu buluyormus sonucu gelmesı bukadar bekledım 20 gun nekı dedım :) sımdı ordan gelıcek onayı beklıyorum onay gelınce tup bebek ıcın tedavıye baslıcam ınsallah

Hayırlı olsun canım yeni sürecin. İnşallah herşey istediğiniz gibi devam eder.. :)

inşallah cnm güzel sonuçlar alırız ay sonu.güzel haberler almaya o kadar çok ihtiyacım varkibebek haberlerini paylaşabildiğim günleri görebilecekmiyim acaba???2 yıl oluyor artık çok yorulduğumu hissediyorum.allahım verecek olsunda tüp bebekse vesile olsun napalım..inşallah cnm şimdi onun kaygısı başladı ya tüpte olmazsacnm aşılamanın normal gebelikten farkı yok diye düşünmüyorum ama tabi bakalım doktorumuz ne diycek?ona göre bi yol çizicez.iyiki geldin cnm yaa özlemişim:)

inşallah cnm normale dönsede bebeğimiz geliverse..cnm bizede doktor ilaç vermedi.6 ay sonra gelin sonrasında vericem dedi.ama ben eşime e vitamini veriyorum.hareket için.

hoşgeldin cnm benim:)arada 1-2 satır yaz da özletme kendini....oyy yesinler onu minnak kuzu:)allah sana ve kızına sağlık versinde büyüyün.evet cnm hep inancımız var ama işte çoğu zaman bunu yapamıyoruz maalesef.ama anne olmak başka şimdi canından değerli bir varlık geliyor.ve gerçekten dediğin gibi evlatlarımızın öğreteceği şey çok oalacak.allahım dualarınızı kabul etsin inşallah.sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeğini.kızına iyi bak annesi kendinede çok öptüm..

hoşgeldin cnm özledik seni.bi ara kayboldun bidaha bırakma bizi:))cnm allahım versin yeterki tüple olcaksa öyle olsun.yeterki kavuş bebeğine.bizde artık tüp düşünüyoruz kısmetse.cnm bu süreçte haberleşelim mümkünse nasıl olacak tedavi neler olacak bilgi verirsen sevinirim.ilaçlar iğne falan ben biraz korkağımbirde nasıl yapcaksam bu tüp bebeği.:)...Aallhım hayırlısını versin hakkında cnm bebeğine kavuşmanda vesile olsun inşallah.

Kızlar hepinizee günaydınnn nasılsınızzz eminimmm iyisinizdirrrr:))) yeni haberler duydum Gogi gün sayıyormuşsun tüp için hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindim:)Poyrazmeltem hamileliğin nasıl gidiyor bebeğin kız olucakmış benimde bir kızım oluyor teyzesi allah izin verirse arkadaş geliyor kızına :)inş şu dönemi sağlıkla atlatırız::::)Akmelekcim canını sıkma arkadaşımm herşey güzel olucak birazdaha sabır ben inanıyorum güzel haberler vericeksiniz bize...Limoncello Nisan dilek sizleride çok özledim nerelerdesiniz:)Yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun allahım tez zamanda bebek hasreti çeken herkesi yavrularına kavuştursun hepiniz hep aklımdasınız dualarım sizinle arkadaşlarım güzel haberlerle buluşmak ümidiyleee hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle kalın:)))

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım inşallah güzel olsun hepimiz için.ne güzel kızlar çoğalıyor:))allah sağlık versin hepsine.evet yaa limoncello nisan83 fd_dilek hepsini özledik.aminn cnm allahım bebek isteyen herkese hepimize versin...bizde seni öptük cnm.kendine ve kızına iyi bak:)

canım yaa bankamızın doktoru deyince sen bankada mı çalışıyosun? banka tüp bebek için rapor çıkarıp ödeme yapıyor mu? benim eşim de bankada çalışıyo ben de yararlanabilir miyim acaba diye aklıma düştü şimdi. ama ben kendim sgk lıyım eşim üzerinden bakılmıyorum yani.

hoşbulduk canım bıara uzaklasmak ıstedım tabıkıde sızlerle alakası yok yazmadııgm suredede genelde okudum.. canım ben odenek beklıyorum ıste bakalım banka nekadar odıcek guzel bı rakam oderse hemen baslıcm sen hıc asılama denemedınmı tam hatırlayamadım ama ıgnelerden korkma asılama deneyımım var benım 2 kere karnımdan guzel guzel yaptım ıgnelerı tuptede tabıkı bıraz daha zorlasıcak ama nedense ben hıc korkmuyorum yumurta toplama ıslemı zaten anestezi altında oluyo transferde asılama gıbıymıs bak nasıl basıte ındırgedım :))) ınsallah cnım hepımız kavusalım bebıslere...

gunaydın canımmm yerım ben senın kızını bu sene hep kız bebek haberı alıyorum ne guzel saglıkla al ınsallah kucagına canım kuzucugunu...

canım ben bankada calısmıyorum esım bankada calısyor ben onun ustunden bakılıyorum bankanın sartları vardı en az 5 yıl banka calısanı olmak-35 yastan kucuk olmak (erkek ıcın ) devletten rapor ben devlet hastanesıne rapor ıcın basvurdugumda hazıran adetınde gel dedı ama banka doktoru tekahute gonderelım ıstanbula dedı bır kısıde o sekılde yapmıs butun evraklarını gondermıs 15 gunde bır heyet toplanıyomus ıstanbulda 1. tup bebege ne kadar 2. tup bebege ne kadar odıceklerını yazıolar sen herseyı odıyıp faturasını alıyosun banka sana oduyor arada fark olursa tabıkı senden cıkıyor esın hangı bankada calısyor bılmıyorum ama esın bı sorsun banka doktoruna bırde hangı sehırdesınız ben ızmırdeyım burda bıraz daha ıyı yaklaısyor tekahut ıstanbulda bukadar sıcak degıller.

Hayırlı olsun canım yeni sürecin. İnşallah herşey istediğiniz gibi devam eder.. :)

inşallah canım sende sağlıkla al ınsallah kucagına bebısını... strese sokma kendını kan konusundada korkma herseyı pozıtıf duusn bebısıde strese sokma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…