kızlar ben geldimmm heberlerim kötü 3 ay dolana kadar dedim bende bi rahim filmi çekineyim ve 8 nisanda rahim filmi çekndm tüplerim acıkmıs fakat poliplerim varmıs kistlerim ve dr histereskopi olmama gerektiğini söledi dün saat 11 de histereskopi operasyonu gecrdim dr 3 ay doldu die eşimden de test istedi ve malesef sonuclar kötü cıktı morfoloji :1 yani % 1 i normal 99 u anormal yapılı hızımız % 10 a düşmüş sayımızda 64 milyon dan 21 milyona dr bu değerlerle beklemenizi boşuna ümitlenmenizi önermem dedi direk tüp bebeğe gecelim dedi ne yapacagımı bilmiorum galiba bir kaç ay bekleyip tüp bebege gececegiz değerler güzel cıksYdı beklemeyi düşünüoduk ama ikimizdede sorun olması tüp bebek den başka care olmadını gösterio Bnm Allaha inancım sonsuz o vermek istese hayırlısıysa yakın zamnda vericektir ama değerler de ortada
az önce listeye baktım orda gördüm hamile olduğunu :) rabbim hayırlısıyla kucgına almayı nasip etsin inşallah cnmm...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlt olsun inşallah :) o ilacı eczanelerde bulabiliriz sanırım dimi ?6 ay dolsun bi test daha yaptıracağız dediğin gibi ilaç takviyesi verir belki dr.sizin degerleriniz kaçtı cnm ?bide son bişey daha soracağım benm eşimin toplam sperm sayısı 35 mlyn.toplam ileri hareketli sayısı 15800000, sperm sayısıda 8 milyon yazıyor.bizim için önemli olan sayı hangisi 8 mlyon mu ? bir fikrin var mı? benm kafam çok karıştıda artk
varikosel ameliyatından tam 1 sene sonra eşimin değerleri tam 4 kat azalmıştı.Ameliyat öncesi 36 milyon olan sayı 8 milyona düştü.
Tüp bebek yaptırdık ,bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü hayırlısıyla test yapıcam ,rabbim yüzümüzü güldürür inşallah .
ağzı hala kulaklarında bi hamileyim cnm :) güzel duana amin diyorum. preseed jeli ben netten almıştım, fiyatı daha uygun. sperm sayısına gelince onemli olan yumurtanın yanına ulaşabilen 16 milyon spermin cnm. yumurtanın bu spermlerden birini beğenmesi yeterli olacak :)
canlar napıosunuz? nasılsınız?
slm herkese uzun zamandır ne gırıyor nede yazıyordum ıkıncı uyelıgım bu ılk uyelıgımı ıptal etmıstır hatırlarsanız? ven-har akmelek-poyrazmeltem onlıyız daha aklıma gelmeyen arkdaslar nasılsınız? buarada kendı durumumdan bahsedeyım devlet hastanesı rapor ıcın hazıran adetınde cagırdı ozamanda testeler falan yapılıp rapor cıkartılcak ama bankamızın doktoru ozamana kadar zaman kaybetmeyelım butun test sonuclarınızı getırın bankanın heyetıne sokalım ordan rapor alalım devlette ugrasmayın dedı oranında 20 gunu buluyormus sonucu gelmesı bukadar bekledım 20 gun nekı dedım :) sımdı ordan gelıcek onayı beklıyorum onay gelınce tup bebek ıcın tedavıye baslıcam ınsallah
cnm bu ay sonu test yaptıracakmışsın. umarım güzel haberler alırsın. ama en güzeli bebek haberini bizle paylaşman olacak tabi :)) buna ne vesile olacaksa Rabbim tez zamanda karşınıza çıkarsın. Beklemek zor ve yıpratıcı, bencede çalışmalardan vazgeçmeden biraz uzaklaşın bebek fikrinden :) Bu sürede olmaz ise ilk çocuk için tüp bebek bence çok mantıklı. sorunumuz erkek infertilitesi olduğu için başarı şansınında yüksek olduğunu düşünüyorum. Ya da öncesinde rahim filmi çektirip ardından aşılama yaptırmayı düşünmez misin?
inşallah sayınız normallere ulasmıştır cnm. çok zor böyle beklemek.bize ameliyattan sonra ilaç filan vermedi dr. siz ne kullandınız ?
bu süreçte bende dr gttim çok şükür bisey cıkmadı ama dr 6 ay dolsun,gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlayalm 6 ay dedi.oda olmadı aşılama yaparız dedi.umarım bütün bunlara gerek kalmadan olur hayırlısıyla :)
işte geldim burdayım :) aslında hep burdayımda, yazmayınca belli olmuo tabi :) cnm bizde buyuyoruz kızımla. ağzımdan dualı cümleler eksik olmaz oldu, Allah nasip ederse, inşallah.. hep inancım vardı ama bu kadar cok dua ettiğim zamanı hatırlamıyorum. gecen hafta cami cami gezdik eşimle. namaz kılan biri değilim,pazar günü öğle namazı kıldım ulucamide. dua ettim, şükrettim, kılarken ağladım birazdamahcubiyet, şükran karışık duygulardı. bebeğim şimdiden bana çok şey öğretti :))
slm herkese uzun zamandır ne gırıyor nede yazıyordum ıkıncı uyelıgım bu ılk uyelıgımı ıptal etmıstır hatırlarsanız? ven-har akmelek-poyrazmeltem onlıyız daha aklıma gelmeyen arkdaslar nasılsınız? buarada kendı durumumdan bahsedeyım devlet hastanesı rapor ıcın hazıran adetınde cagırdı ozamanda testeler falan yapılıp rapor cıkartılcak ama bankamızın doktoru ozamana kadar zaman kaybetmeyelım butun test sonuclarınızı getırın bankanın heyetıne sokalım ordan rapor alalım devlette ugrasmayın dedı oranında 20 gunu buluyormus sonucu gelmesı bukadar bekledım 20 gun nekı dedım :) sımdı ordan gelıcek onayı beklıyorum onay gelınce tup bebek ıcın tedavıye baslıcam ınsallah
Kızlar hepinizee günaydınnn nasılsınızzz eminimmm iyisinizdirrrr:))) yeni haberler duydum Gogi gün sayıyormuşsun tüp için hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindim:)Poyrazmeltem hamileliğin nasıl gidiyor bebeğin kız olucakmış benimde bir kızım oluyor teyzesi allah izin verirse arkadaş geliyor kızına :)inş şu dönemi sağlıkla atlatırız::::)Akmelekcim canını sıkma arkadaşımm herşey güzel olucak birazdaha sabır ben inanıyorum güzel haberler vericeksiniz bize...Limoncello Nisan dilek sizleride çok özledim nerelerdesiniz:)Yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun allahım tez zamanda bebek hasreti çeken herkesi yavrularına kavuştursun hepiniz hep aklımdasınız dualarım sizinle arkadaşlarım güzel haberlerle buluşmak ümidiyleee hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle kalın:)))
hoşgeldin cnm özledik seni.bi ara kayboldun bidaha bırakma bizi:))cnm allahım versin yeterki tüple olcaksa öyle olsun.yeterki kavuş bebeğine.bizde artık tüp düşünüyoruz kısmetse.cnm bu süreçte haberleşelim mümkünse nasıl olacak tedavi neler olacak bilgi verirsen sevinirim.ilaçlar iğne falan ben biraz korkağımbirde nasıl yapcaksam bu tüp bebeği.:)...Aallhım hayırlısını versin hakkında cnm bebeğine kavuşmanda vesile olsun inşallah.
Kızlar hepinizee günaydınnn nasılsınızzz eminimmm iyisinizdirrrr:))) yeni haberler duydum Gogi gün sayıyormuşsun tüp için hayırlı olsun arkadaşımm çok sevindim:)Poyrazmeltem hamileliğin nasıl gidiyor bebeğin kız olucakmış benimde bir kızım oluyor teyzesi allah izin verirse arkadaş geliyor kızına :)inş şu dönemi sağlıkla atlatırız::::)Akmelekcim canını sıkma arkadaşımm herşey güzel olucak birazdaha sabır ben inanıyorum güzel haberler vericeksiniz bize...Limoncello Nisan dilek sizleride çok özledim nerelerdesiniz:)Yüce rabbim hepinizin yardımcısı olsun allahım tez zamanda bebek hasreti çeken herkesi yavrularına kavuştursun hepiniz hep aklımdasınız dualarım sizinle arkadaşlarım güzel haberlerle buluşmak ümidiyleee hepinizi kocaman öpüyorum sevgiyle kalın:)))
canım yaa bankamızın doktoru deyince sen bankada mı çalışıyosun? banka tüp bebek için rapor çıkarıp ödeme yapıyor mu? benim eşim de bankada çalışıyo ben de yararlanabilir miyim acaba diye aklıma düştü şimdi. ama ben kendim sgk lıyım eşim üzerinden bakılmıyorum yani.
Hayırlı olsun canım yeni sürecin. İnşallah herşey istediğiniz gibi devam eder.. :)
hoşbulduk canım bıara uzaklasmak ıstedım tabıkıde sızlerle alakası yok yazmadııgm suredede genelde okudum.. canım ben odenek beklıyorum ıste bakalım banka nekadar odıcek guzel bı rakam oderse hemen baslıcm sen hıc asılama denemedınmı tam hatırlayamadım ama ıgnelerden korkma asılama deneyımım var benım 2 kere karnımdan guzel guzel yaptım ıgnelerı tuptede tabıkı bıraz daha zorlasıcak ama nedense ben hıc korkmuyorum yumurta toplama ıslemı zaten anestezi altında oluyo transferde asılama gıbıymıs bak nasıl basıte ındırgedım :))) ınsallah cnım hepımız kavusalım bebıslere...
inşallah cnm o kadar basittir:))ben hiç aşılama olmadım.iğnelerin acısından çok kullanılan ilaçların iğnelerin yan etkisi oluyor diye duydum onun için tedirginim.ama bak sen kullanmışsın hiç öyle yan etkileri falan oldumu.?seni zorlayan.gerçi allahım versinde tabiki katlanılır ama ne bileyim işte insan korkuyoo:))cnm sen nerde düşünüyorsun tüp bebeği.bende izmirde yaptırıcam ya onun için sordum.
en kısa zamanda bebişlerime kavuşmak ümidiyle...
hoşbulduk canım bıara uzaklasmak ıstedım tabıkıde sızlerle alakası yok yazmadııgm suredede genelde okudum.. canım ben odenek beklıyorum ıste bakalım banka nekadar odıcek guzel bı rakam oderse hemen baslıcm sen hıc asılama denemedınmı tam hatırlayamadım ama ıgnelerden korkma asılama deneyımım var benım 2 kere karnımdan guzel guzel yaptım ıgnelerı tuptede tabıkı bıraz daha zorlasıcak ama nedense ben hıc korkmuyorum yumurta toplama ıslemı zaten anestezi altında oluyo transferde asılama gıbıymıs bak nasıl basıte ındırgedım :))) ınsallah cnım hepımız kavusalım bebıslere...
inşallah cnm o kadar basittir:))ben hiç aşılama olmadım.iğnelerin acısından çok kullanılan ilaçların iğnelerin yan etkisi oluyor diye duydum onun için tedirginim.ama bak sen kullanmışsın hiç öyle yan etkileri falan oldumu.?seni zorlayan.gerçi allahım versinde tabiki katlanılır ama ne bileyim işte insan korkuyoo:))cnm sen nerde düşünüyorsun tüp bebeği.bende izmirde yaptırıcam ya onun için sordum.
en kısa zamanda bebişlerime kavuşmak ümidiyle...
asılamada kullandıgım ıgneler duygularda degısım yapıyor tabıkıde canım sonucta hormon alıyoruz :) ama dayanılmıcak bısey degıl tabıkıde sonu guzel olsun yeterkı dıyıp katlanılıyo benım esım cok destek olmustu bana hakkını yemıyım sımdı hep huyuma gıttı cnım cunku ben bıran aglayan bıran kahkaha atan bırı olmustum butun duyguları aynı anda yasayabılıyosun destek gercekten cok onemlı dıye dusunuyorum ben.. tup bebegı nerde yaptırıcam tam bende karar vermedım cnım bızım bankanın anlasmalı oldugu yerlerden secerım dıye dusunuyorum symrna mesela anlasmalı bı calısan orda yaptırdı ve tuttu maddı anlamdada bankanın odedııgyle denk gelıyomus cok fazla para cıkmamıs ceplerınden ancak ben symrna dakı doktorları pek sevmıyorum suratsızlar cok umut tup bebekte anlasmalı dıye bılıyorum ama bunu banka doktru ılede gorusucem nereye onerır bılmıyorum senın kafanda bırsey varmı?
asılamada kullandıgım ıgneler duygularda degısım yapıyor tabıkıde canım sonucta hormon alıyoruz :) ama dayanılmıcak bısey degıl tabıkıde sonu guzel olsun yeterkı dıyıp katlanılıyo benım esım cok destek olmustu bana hakkını yemıyım sımdı hep huyuma gıttı cnım cunku ben bıran aglayan bıran kahkaha atan bırı olmustum butun duyguları aynı anda yasayabılıyosun destek gercekten cok onemlı dıye dusunuyorum ben.. tup bebegı nerde yaptırıcam tam bende karar vermedım cnım bızım bankanın anlasmalı oldugu yerlerden secerım dıye dusunuyorum symrna mesela anlasmalı bı calısan orda yaptırdı ve tuttu maddı anlamdada bankanın odedııgyle denk gelıyomus cok fazla para cıkmamıs ceplerınden ancak ben symrna dakı doktorları pek sevmıyorum suratsızlar cok umut tup bebekte anlasmalı dıye bılıyorum ama bunu banka doktru ılede gorusucem nereye onerır bılmıyorum senın kafanda bırsey varmı?
duygular değişsin sadece cnm çok fazla bişey olmasında.:)saolsun eşimde çok anlayışlıdır inşallah en iyi şekilde atlatırım bende.cnm benimde arkadaşım smyrna da yaptırdı.evet biraz suratsız olduklarını bahsetti ama onunda ilk denemesiydi ve tuttu.şu an 6 aylık.bende sanırım oraya gelicem.allahım bizlerede nasip etsin inşallah.ilk denememizde kavuşalım bebeklerimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?