bende sorun yokta yaş sorunu var yaş gidiyo beklemek ayrı bi yıpratıyo insanı biliyosun işte aynı sorunları yaşıyoruz hep. Allahtan sabır dilemekten başka bişey gelmiyo elden
kızlar ben geldimmm heberlerim kötü 3 ay dolana kadar dedim bende bi rahim filmi çekineyim ve 8 nisanda rahim filmi çekndm tüplerim acıkmıs fakat poliplerim varmıs kistlerim ve dr histereskopi olmama gerektiğini söledi dün saat 11 de histereskopi operasyonu gecrdim dr 3 ay doldu die eşimden de test istedi ve malesef sonuclar kötü cıktı morfoloji :1 yani % 1 i normal 99 u anormal yapılı hızımız % 10 a düşmüş sayımızda 64 milyon dan 21 milyona dr bu değerlerle beklemenizi boşuna ümitlenmenizi önermem dedi direk tüp bebeğe gecelim dedi ne yapacagımı bilmiorum galiba bir kaç ay bekleyip tüp bebege gececegiz değerler güzel cıksYdı beklemeyi düşünüoduk ama ikimizdede sorun olması tüp bebek den başka care olmadını gösterio Bnm Allaha inancım sonsuz o vermek istese hayırlısıysa yakın zamnda vericektir ama değerler de ortada
slm kızlar...bugün test sonucumuzu aldık. belki yorumlamak isteyen arkadaslar olabilir çünkü ben bisey anlamadımsprmatozoa 8 mlyn,toplam sprmatozoa 35200000 ileri hareketli %45,yerinde hareketli %11,hareketsiz %45 toplam ileri hareketli sayısı 15840000... bu doktorlar ne kadar rahat insanlar hiçbir açıklama yapmadan tıp fakultesine gidin daha az demiş aşime.. umarım sonucu yorumlayacak bi arkadas cıkarda kafamda soru işareti kalmaz (
betoka .............31 ocak 2012
mutluluk84 ... Ocak 2012 ... . ..Ekim 2012
ven_har..............14 mart 2012
shsnm ..........26 Nisan 2012 .en yakın zamanda gelicek yine meleği...
esraaaaa ......8 mayıs2012 .. ..Ocak 2013
karabiber89.........12 haziran 2012........
suveyma ......15 Haziran 2012 .
gece_yolculuğu .10 Eylül 2012 .. ..en yakın zamanda gelicek yine meleği...
nisann83 ........11 Eylül 2012
ssseeellliii ......12 eylül 2012.....
Onlyliz ........12Eylül 2012 Ocak 2013 ......sayı 17 mil/ml hız (a+b) % 34 morfoloji( kruger) % 4 ..3. derece varikosel
ayseem .. ........29 Eylül 2012 ..
ayşenaz2013 .....1Ekim 2012 ..
poyrazmeltem ..20 Ekim 2012 Ocak 2013 .sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel
Neva ........30 Ekim 2012 Ocak 2013..........
akmelek ........5 Kasım 2012
limoncello ........20 Kasım 2012 .ocak 2013.....
fatmahuzuryolu.....23 kasım 2012
Sugar234.............5 aralık 2012.......
asena_tr01...........24 aralık 2012.....
fd_dilek .........5 Ocak 2013 .
cdursun ........14 Ocak 2013
nurver_58.............15 ocak 2013.....
cemrem29 ...... 17 Ocak 2013.....
aysgl_42 .........18 Ocak 2013....
ozlem_ahmet ......21 Ocak 2013 ..
mehel ......... 30 Ocak 2013...
emha.......... .......30 ocak 2013....
merinos1..............4 şubat 2013.....
nazarboncuk35..... 16 şubat 2013....
kum_tanesi_..........20 şubat 2013....
cemremmm21.........26 şubat 2013....
cnm mlde 8 milyon olan sperm sayısının en az 20 milyon olması isteniyor.toplamdada40 milyon üzeri olması gerekiyormuş diye biliyorum.hereketiniz iyi kötü değil bence.birde morfolojiye bakılması gerekiyor ama sanırım ona bakılmamış.cnm benim bu işlere hiç belli olmuyor 30 milyon spermi olan hamile kalamazken 8-9 milyon spermi olan bebek sahibi olabiliyor.nasip yani.allahım hakkınızda hayırlısını versin.bu arada sizde varikosel varmı?bakıldımı hiç.eğer varsa ameliyat şart diyorlar ..
ewet cnm 12 kasım 2012 tarihinde tek taraflı varikosel ameliyatı oldu eşim.. 5. ayımızdayız artk umudum tükenmeye basladı rabbm hiç kimsenn kucagını boş bırakmasın inşallah..
bizde 5 kasımda olduk cnm.5.ayımızı doldurduk.benimde umudum kalmadısizin verikosel dereceniz kaçtı tatlımbirde öncesinde değerleriniz nasıldı?ne kadar artış oldu acaba?
derecesini bilmiyorum cnm.aslında hiç arastırma yapmadan soru sormadan bi anlık şokla kabul ettik ameliyatı. ameliyat olmadan önce toplam sayımız 9 milyon sperm sayısı 2 milyondu. 3 ay sonra test yaptırdık,toplam sayımız 13 milyon sperm sayımız 3 milyondu. bugün yani 5. ayımızda aldığımız sonucta 35 milyon toplam sayı sperm sayısı 8 milyon.. biraz düzelme war keçi boynuzu kürünün faydası oldu sanırım. ameliyat tarihlerimiz cok yakınmış.sizin nasıl sonuçlar?
ilk testimiz sayı mlde 19 milyon toplamda 50 milyon gibi bişeydi.cnm bizim ameliyat öncesi ilaç tedavisi oldu.klomen kullandı eşim o bizim sayımızı düşürdü 8 milyona kadar düştü.en son ameliyat olmadan önce ml de 12 milyondu.bizim hareketliliğimiz düşük.ileri hızlı 5 yani düşük.toplamda % 40 oluyor ama ilaçlara göre değişiyor yani.ilaç kullandığımızda % 70 lere kadar çıkmıştı toplam hareketlilik.bakalım ameliyattan sonra henüz test vermedi eşim bu ayın sonunda gidicek nasipse..doktorumuz 6 aydan önce gelmeyin dedi.
geçmiş olsun tatlım.eğer hakkında böylesi hayırlısıysa tüp olsun cnm.yeterki evladına kavuşta bişeyler vesile olacak elbet.bizde artık çok yorulduk.şimdi biraz bebek fikrinden uzaklaşmak istiyoruz.ağustos eylül gibi tüpe gidicez.inşallah gerek kalmaz hepimiz için...
derecesini bilmiyorum cnm.aslında hiç arastırma yapmadan soru sormadan bi anlık şokla kabul ettik ameliyatı. ameliyat olmadan önce toplam sayımız 9 milyon sperm sayısı 2 milyondu. 3 ay sonra test yaptırdık,toplam sayımız 13 milyon sperm sayımız 3 milyondu. bugün yani 5. ayımızda aldığımız sonucta 35 milyon toplam sayı sperm sayısı 8 milyon.. biraz düzelme war keçi boynuzu kürünün faydası oldu sanırım. ameliyat tarihlerimiz cok yakınmış.sizin nasıl sonuçlar?
cnm sperm sayınızda artış olması ne güzel, hep diyoruz bir sperm yetecek ama artış olmasıda insana umut veriyor hani :) sperm sayısının yanında ileri hareketli oranınız ve morfolojide cok onemli. bitkisel kürlerin yanında ilaç kullanıomusunuz? Allah en yakın zamanda hamile kalıp, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
limoncello,onlyliz,poyrazmeltem,fd-dilek adını sayamadığım herkes nerdesiniz bi ses verin lütfen.bizleride unutmayın burda sizlere ihtiyacımız var.desteklerinizi bekliyoruz...
ayy cnm amin inşallah..rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. çok şükür normale dönmesede artış olması yüzümü güldürdü. herhangi bi ilaç kullanmıyoruz tatlm dr gerek duymadıgını söyledi. bazıları e vitamini kullandıklarını yazmış ama bilmiyorumki yaa püff
varikosel ameliyatından tam 1 sene sonra eşimin değerleri tam 4 kat azalmıştı.Ameliyat öncesi 36 milyon olan sayı 8 milyona düştü.
Tüp bebek yaptırdık ,bugün transferimin 8.günü ,cumartesi günü hayırlısıyla test yapıcam ,rabbim yüzümüzü güldürür inşallah .
eşimin dr.uda ilaç vermemişti. keçiboynuzu kürü yapmıştım ben, bide 2.ay preseed jel kullandım. o ay hamile kaldım cnm. ben faydası olduğunu düşünüyorum. diğer ilaçları bende bilmiyorum ama bence dr.unuz 6. ayda ilaç takviyesine başlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?