Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

öykümcüm tedavı hazırlıkların başlıyor galiba..inşallah hayırlı olur yolun acık olsun canım..

Son düzenleme:
MERHABA arkadaşlar, uzun zmandır giremedim foruma... biraz hatırlatıyım kendimi. eşim 11 eylül 2012 de ameliyat oldu. tabi sornasında değerlerinde yükselme oldu ancakk , morfoloji sorunumuz var hala hızda biradaha hızlansa iyi olur :) neyseee ben doktora gitmeye başladım rahim filmi, yumurta takibi faln derken aşılama kararı aldık.. 15 nisan aşılamam yapıldı.. hayırlısı ilee artık bende güzel haberler vermek istiyorum. inşallah tutunmuştur göbüşüme ...
Bende haberler böyle biraz sayfalraı okuyayım kimler gelmiş kimler gitmiş haber alayım... :))

Onliyz tüm kızları özetlemiş :) canımm kızın olacakmış .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. gözlerim dolduu . daha dün gibi hamilelik haberini verişin.. Bende aşılama tedavisi görüyordum canım ,bayadır giremedim foruma hastaneler iğneler vs. vs. ama artık bekleme sürecindeyim sizinleyimm..:) inşallah sonu hayırlı olur.. Allah siteyen herkese o duyguyu yaşatsın.. ben bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama sabrediyorummm.. hepiniz iyiki varsınız. burası benim içimi döktüğüm yer ..

cnm güzel haberler almak ümidiyle.aramızdan 1 kişi daha kurtulur inşallah:))bu arada aşılama nasıl cnm çok yorucu bir süreçmi biraz bahsedebilirmisin.belki bizde düşünebiliriz..sende iyiki varsın cnm iyiki herkes burda.cidden burası benim için de çok önemlii.tek rahatlayabildiğim yer burası.allah hepimizin gönlüne göre versin...

canımmmm teskkur ederımmm bende sana bakınıyordum sımdı sen nasılsın? neler yapıyorsun ozledım sohbetını:)

ınan ben de senı cok ozledım,ıyı kı geldın
ısmını gorunce balıklama atladım zaten :)
ben aynıyım canım ya,var anlatacaklarım ama nerden tutsam da sökelesem ki:)
mayıs mayıs derken ne cabuk gelıp cattı baksana,onu dusundum sımdı...ınşallah Rabbım yuzunu guldurur hemde doyasıya..
rapor ışlerını naptın hallettın mı evrak kısmını?

ınsallah cnım benım hepımızın yuzu gulsun artık ınsallah ben evraklarımı hazırladım butun test sonuclarımızı falan hazıran adetımde hastaneye gıdıcektım fakat bızım banka doktoru okadar bekleme banka heyetıne sokalım senı raporun ordan cıksın dedı sımdı 20 gun falan sonra bellı olcak cnım sonuc ınsallah guzel bı odeme yaaprlar benı cok zorlamaz dıye dusunuyorum

inşallah canım..ne kadar ödeme yapacaklarını söylemıyorlar mı,,değişiyor mu yapılan ödemeler?

inşallah canım..ne kadar ödeme yapacaklarını söylemıyorlar mı,,değişiyor mu yapılan ödemeler?

canım aslında hıc odeme yapmıyolardı ancak en son cıkan kurala göre 3 bın dolar + kdv odiceklerini söylemişlerdi ama gecen gun akbank calısanı ıle gorustum oda benım gıbı evraklarını gondermıs ve tekahut gerı donus yapmıs 1. tup bebek ıcın şukadar 2. tüp bebek için şu kadar asılama-ılac ıcın falan dıye detaylı acıklama yapmıslar benımde ole olcak canım ole olmasıda benım ıcın daha ıı en azından hesabımı bılıcem..

canım aynı bankada değil bizimkiler sanırım ya valla baya iyimiş ben de istifa mı etsem ne yapsam eşim üzerinden bakılayım zaten zorla gidiyom işe valla bizimki olmuyomuş canım yaa ben çalıştığım için sgk kaydım olduğu için zaten eşimden bakılmıyorum da o yüzden maalesef banka ödeme felan yapmıyomuş yaniii bu arada aklında olsun bucada tınaztepe hastanesi açılmış yeni orada da tüp bebek bölümü varmış ben de yeni öğrendim valla aklında olsun bak canım

:) aynı banka değil canım benim özel mesj hakkım olmadığı ıcın cevap yazamadım ben sana kusura bakma.. benım sgk yok ama olan kısıler var bızım banka devlet degıl buarada ondan sanırım canım. bucadakı hastaneyı duymustum aama gıtmedım benım aslında gıttgım kadın dogumcum ozeldı sonra bır bashekım tanıdgımın vasıtası ıle tepecık dogum evıne gıttım ahmet bey var orda cok ıyı bır doktor cok memnun kaldım tup bebek bolumunde oda ama cok sıra var hazırana gun verdı ıste oyuzden bu yola basvurdum bende yarın tekahutu arıcam bakalım ses seda varmı dıye sorucam gercı daha 1 hafta oldu ama unutturmamak gerek kendımızı :) sen suanda hangı doktora gıdıyosun yada esın gıdıyormu ?

canım eşim medical parkta ameliyat oldu. 16 şubatta ameliyat oldu biz o yüzden beklemedeyiz şu an canım eşim doktora gitmiyo doktor 6 ay sonra ilk spermiyogram için çağırdı ama biz 3 ay dolunca kendimiz bi yaptırcaz görmek için durumu. ilaç felan da vermedi doktoru öylece bekliyoruz yani. tepeciğe ben 1 kez kan vermek için gittim orada daha çok psikolojim bozuldu canım yaa 1 kere mahşer yeri gibi kalabalık. bir de malum oraya gelen insan profili belli yani sana bana uzaylı gibi bakıyolar zaten.rahatsız oluyosun. ben sadece kan tahliil için devlet hastanelerine gidiyorum o da dışarda çok pahalı diye en azından orda doktora yazdırıp ücretsiz yaptırıyorum onun dışında devlet hastaneleri beni daha çok hasta ediyor vallahi....

ben çok doktor gezdim canım ama en sonunda doktorumu buldum. benim doktorum dokuz eylül üni.de prof dr yakup erata ama hastanede sadece hocalık yapıyo hasta bakmıyo muayenehanesi var alsancakta ben çok memnunum hem bilgili hem tecrübeli hem de her alanda kendini geliştirmiş ayrıca esprili ve güleryüzlü eğer doktor ihtiyacın olursa tavsiye ederim. benim doktorum yazı geçirin dedi eylül gibi hala gebelik olmazsa aşılamaya geçeriz dedi canım zaten 6. ayımız da ağustosta doluyor yani eylüle kadar biz böyle oyalanıcaz artık canım.

bizim bankada da aslında çok iyi mesela özel doktora bile gidince eşim doktordan fatura alıyoruz eşim için bankaya ibraz edince banka sana ödemesini yapıyor ilaç desen öyle bizim gibi katılım payı felan da yok. ama işte eşimden yararlanabilmek için benim hiç bir sosyal güvencem olmaması gerekiyomuş. o yüzden yararlanamıyorum canım maalesef

Son düzenleme:
benim eşimdede varikosel olduğunu söyledi ürolog,bunun tek çözümü ameliyatmı arkadaşlar,eşimin sperm değerleri güzel çıktı, ama doktor varikosal var ameliyat olman gerekiyor dedi,varikoselde spermler düşüyor bildiğim kadarıyla,hala şaşkınım,arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

canım vakit katbetmeden ameliyat olmanızı öneririm bizim de başta değerler güzeldi biz de ona güvenip olmadık ameliyatı 4 ay sonra değerler düşüşe geçti boşu boşuna zaman harcamış olduk..bu varikoselin başka tedavisi yok zaman hep aleyhinize işliyor canım olup kurtulmak en iyisi....

yaklaşık 5 yıldır evliyim.ben de eşim de problemliydik. ben pkos eşim ise sperm azlığı.1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. 6 önce kontrole gitti.değişme yok dedi doktor. ama bir önce hamile olduğumu öğrendim.şimdi 4,5 aylık hamileyim.umudunuzu kaybetmeyin.

Canım benim tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…