bizim ameliyat tarihimiz
12 eylül 2012
Merhaba Kader arkadaşlarım;
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle.
benim eşim 15,04,2013 te ameliyat oldu
ahh kızlar daha 2 sene çocuk düşünmüyoruz fakat benim eşimde bir kaç sene önce bu ameliyetı geçirmiş ve doktor tekrar olman gerekebilir demiş , açıkçası ben çocuğumuz olmayacağından korkuyorum bu nedenle böyle bir ihtimalimiz var dedi eşim banaŞimdiden kara kara düşünmeye başladım , Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım üzülme tüp bebek yönteminde başarı oranları çok yüksek bence vakit kaybetmeyin.bizde bu yöntemle çocuk sahibi olduk ümidini kaybetme iyi düşün iyi olsunn
Merhaba Kader arkadaşlarım;
Bu topiği eşleri varikoselden ameliyat olup hamile olmayı bekleyenler için açtım.Yolumuz uzun ve meşakatli allah bu yolda mücedale eden tüm arkadaşlara sabır versin tez zamanda yavrulamıza kavuştursun inşallah.!Eşlerimizin ameliyat tarihlerini yazarak bir liste oluşturalım istedim.daha önce
başka bir topikte açıldı ama takibi yapılamadı sanırım.Herkes ameliyat tarihini eklerse hep birlikte takip etmiş oluruz hem bizden sonrakiler içinde umut olur !!Bu topik inşallah allahın izniyle hayırlı bebek haberleriyle dolar taşar:)Mutluluklarımızı birlikte paylaşmak ümidiyle.
benim eşim 15,04,2013 te ameliyat oldu
amelıyat oncesı 3 test yapıldı ilkinde 1,5 milyon sperm sayısı ikincisinde 0 cıktı üçüncüsünde yok denecek kadar az dendı dr amelıyat dedı şimdı beklıcez önce eşimin duzelmesını sonrada sayı ve hareketın artmasını
amelıyat oncesı 3 test yapıldı ilkinde 1,5 milyon sperm sayısı ikincisinde 0 cıktı üçüncüsünde yok denecek kadar az dendı dr amelıyat dedı şimdı beklıcez önce eşimin duzelmesını sonrada sayı ve hareketın artmasını
bizede henuz ılac verılmedı arkadaslar ama bende bu duruma sıkılıyorum zaman kaybetmeden ılac kullanmak ıstıyorum zararı olmasından korkuyorumne yapmalıyım sızce doktordan habersız kullandırsammı eşime buldugum vitamınlerı cok caresızım
bizede henuz ılac verılmedı arkadaslar ama bende bu duruma sıkılıyorum zaman kaybetmeden ılac kullanmak ıstıyorum zararı olmasından korkuyorumne yapmalıyım sızce doktordan habersız kullandırsammı eşime buldugum vitamınlerı cok caresızım
ALLAH hepımızın yardımsısı olsun ınsallah
canım eşim medical parkta ameliyat oldu. 16 şubatta ameliyat oldu biz o yüzden beklemedeyiz şu an canım eşim doktora gitmiyo doktor 6 ay sonra ilk spermiyogram için çağırdı ama biz 3 ay dolunca kendimiz bi yaptırcaz görmek için durumu. ilaç felan da vermedi doktoru öylece bekliyoruz yani. tepeciğe ben 1 kez kan vermek için gittim orada daha çok psikolojim bozuldu canım yaa 1 kere mahşer yeri gibi kalabalık. bir de malum oraya gelen insan profili belli yani sana bana uzaylı gibi bakıyolar zaten.rahatsız oluyosun. ben sadece kan tahliil için devlet hastanelerine gidiyorum o da dışarda çok pahalı diye en azından orda doktora yazdırıp ücretsiz yaptırıyorum onun dışında devlet hastaneleri beni daha çok hasta ediyor vallahi....
ben çok doktor gezdim canım ama en sonunda doktorumu buldum. benim doktorum dokuz eylül üni.de prof dr yakup erata ama hastanede sadece hocalık yapıyo hasta bakmıyo muayenehanesi var alsancakta ben çok memnunum hem bilgili hem tecrübeli hem de her alanda kendini geliştirmiş ayrıca esprili ve güleryüzlü eğer doktor ihtiyacın olursa tavsiye ederim. benim doktorum yazı geçirin dedi eylül gibi hala gebelik olmazsa aşılamaya geçeriz dedi canım zaten 6. ayımız da ağustosta doluyor yani eylüle kadar biz böyle oyalanıcaz artık canım.
bizim bankada da aslında çok iyi mesela özel doktora bile gidince eşim doktordan fatura alıyoruz eşim için bankaya ibraz edince banka sana ödemesini yapıyor ilaç desen öyle bizim gibi katılım payı felan da yok. ama işte eşimden yararlanabilmek için benim hiç bir sosyal güvencem olmaması gerekiyomuş. o yüzden yararlanamıyorum canım maalesef
en eski bızım amelıyatımız sanırım kasım 2011 arkadslar cok sukur artısıda gorduk ınısıde gorduk suanda subatta yapılan en son testımız
1 ml de 24 mılyon
ılerı hızlı %60 morfolojı 2bu morfolojı benı delı edıyor sayı hız artıyorda bu morfolojı yerınde sayıyor ınsallah onuda duzeltıcez
esım suanda evıcap-cınko-omega3 l-argının kullnıyor. varıkosel konusunda gercekten cok guzel tecrube edındım yasayarak ve okuyrak bılgı sahıbı oldum en son doktorumuz sız bence bana sormayın bılgılerınız gayet ıı demıstı :) gel gelelım bılgıler ıı de bızım sıpalar popolarını kaldıramıyor dedım :) ınsallah tez zamanda hepımzıın kucagı dolsun arkdaslar topıge yenı gelen ve esı yenı amelıyat olan olucak olan merak ettıgınız ne varsasorun elımden geldıgı kadar bılgımın yettıgı kadar seve seve cevaplarım herşey bebiş ıcın degılmı :)
canım varikoselin tek tedavisi ameliyat, bence ameliyatınızı olun ve eçok kolay bir ameliyat 1 günde taburcu oluyorsun.. tabii bıçak yarası kolay deil illaki dinlenmesi gerekli okadar..benim eşimdede varikosel olduğunu söyledi ürolog,bunun tek çözümü ameliyatmı arkadaşlar,eşimin sperm değerleri güzel çıktı, ama doktor varikosal var ameliyat olman gerekiyor dedi,varikoselde spermler düşüyor bildiğim kadarıyla,hala şaşkınım,arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen...
merhaba canm, amin inşallah mayıs ayında güzel haberler veririz hepimiz.cnm güzel haberler almak ümidiyle.aramızdan 1 kişi daha kurtulur inşallah:))bu arada aşılama nasıl cnm çok yorucu bir süreçmi biraz bahsedebilirmisin.belki bizde düşünebiliriz..sende iyiki varsın cnm iyiki herkes burda.cidden burası benim için de çok önemlii.tek rahatlayabildiğim yer burası.allah hepimizin gönlüne göre versin...
güzel artış siizn deeğerler bizden daha iyi .. Şu morfoloji benmde çok canıımı sıkıyor . ne yapsam bilemiyorumm. şuan bizde sadece proxedd plus kullanıyoruz. arada keçiboynuzu kürü yapıyorum. artık herakşam yapamıyorum .ama dediğiniz gibi ilgisizliğe hiç gelmiyo spermler aşılama olmaya karar verdiğimizde düşüşi olmuştu biraz doktorda beklemeyelim bence dedi neden düşmüş fln dedi ... tabi aşılama kararı ile ben yine kürlere ilaçlara başladım. yıkanmaya gittiğinde spermler eski sayısına yükselmişti. 1 ml 20 milyon.. ama iştee morfolojiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?