Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam evden giremiyorum nete kaynanamlar geldi bugün işe zor attım kendimi valla işe gitmek için can atacağım hiç aklıma gelmezdi

kadın 2de bir bebek muhabbeti açıyor eltim çikolata kisti ameliyatı oldu. bana ondan çocuğu olmuyormuş dedi. hasbinallah dedim içimden valla canımı sıkmaya başladı eşim onlara söylemedi ameliyat olduğunu kadın da eltim öyle diye bende de bişey var sanıyo sanırım eşime söyledim ya annenlere ameliyat olduğunu söyle ya da zırt pırt bu muhabbete girmesin yoksa ben söyleyeceğim diye valla işten eve dönmek istemiyorum hiç eşimde ameliyatını söylemiyo nedense artık erkeklik gururu sanırım

arkadaşlar dr. eşime ameliyattan sonra ağrı kesiciden başka bir şey vermedi,sizce antibiyotik vermesi gerekmezmiydi,sizler kullandınızmı acil cevap verirseniz sevinirim,doktorunu arayıp sormak istiyorum.

canım biz mikrocerrahi ameliyat olduk yani kapalı mı diyolar bilmiyorum ama doktora göre bunun kapalısı olmaz dedi mikrocerrahi denilen şey mikroskop altında yapılmasıymış yani o da açık ameliyat sonuçta bildiğin kesiyolar ben de tam anlayamadım bu işi doktora göre varikosel ameliyatı kapalı olamaz dedi kapalı denen şey delikten giriyolar o da işte rahimde kist ameliyatları safra kesesinde felan oluyomuş varikoselde olmaz dedi bizim doktor bilemiyom yine de benim eşimde bildiğin kesik var zaten ama mikroskop altında yapılıyomuş ondan adı mikrocerrahi imiş neyse bize antibiyotikte verdi ağrı kesici de canım belki doktor unutmuştur 1 ara istersen...

Son düzenleme:

off offf kayınvalıdeler neden boyle anlamıyorum canım senn daha evlılıgın 9 ay olmus sana sorarsa bız dusunmuyoruz suanda bebek 2 yıl falan olsun hele de hamıle kalıncada aaa suprız oldu bu bebek dersın :))) benım kyaınvelıdemde (oz degıl ) ne zaman esımı arasa benı ııcn yatıyo uyuyo falan dese hamılemı dıyomus esım hyr dedıkce hamıledrı hamıledır dıyomus esım en sonunda patladı kocası senmısın benmıyım dıye hamıle degıl dıyosam degıldır dedı ınsanın sınırını cok bozuyolar valla canı senın avantajın var yenı evlenmıssın bosver dusunmuyoruz sımdılık de gec..

ayyy sana bırakmaması ne guzel..benımkının ağzına tepecem ılla kı !
konuşabıldığı bırı olması guzel,fıkır alışverışı yaparlar,,benımkı kımseyle konuşmaz,,netten falan araştırmaz mı bı ınsan dıom,,ısten fırsat bulamaıo yada ne bıleyım erkekler daha mı az takıyor bu konuyu kı?

kayınvalıdelerınızı cok duşunmeyın hanımlar,,ben aynı bınadayım (!)+ eltım..bu daha zor bır durum emın olun..şikayet değil amacım ama herkes ayrı otursa daha guzel olmaz mı
çünkü kımsenın sızın ıcınızdekı fırtanalardan haberı yok,olsa da duşunen yok,bazen sahte tebessümler yoruyor ınsanı
bır de acınızdan beslenenler...Rabbım çekemeyeceklerımızden korusun

Son düzenleme:

canım benimki öz valla eşim de terslemez yani annesini hayatta bunlar eski kafa insanlar tatlım kendileri ilk geceden hamile kaldıkları için ona göre benim şu an doğurmam bile lazımdı yani 10 aylık evliyim yaaa... düşünmüyoz deyince de yaşınız geçiyo diyo ben 30 eşim 36 yaşında ben senin yaşındayken oğlan ortaokula gidiyodu diyo tabii 16 yaşında evlenince neyse diyeceğim ne desen onlar bir cevap buluyolar canım yanii aslında en iyisi geçiştirmektense durumu söylemek ama onu da eşim yapmıyor maalesef ben de böyle sinir olduğumla kalıyorum işte.....off off kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı boşuna dememişler yaniiii

canım erkekler kesinlikle daha az takıyor değil hiç takmıyor yani... geçen annem bana çok kızdı "sorun sen de değil onda, onun umuru değil sen kendini parayalıp duruyosun bırak biraz da o üzülsün" dedi önce kızdım ama sonra hak verdim yani...yapıları öyle canım adamlar rahat...

allah yar ve yardımcın olsun canım valla aynı apartmanda çok zor imkanın varsa taşın vallahi

bende esıme hep hadı ıc ye demekle gecıyodum omrumu ama bu arkadasının cok etkısı oldu canım ya dogal yollada bebeklerı olunca umut oldu benımkıne sanırım. valla kayınvalıdemle aynı apartmanda oturmak gercekten benım ıcın zor olurdu allahta gonlume gore verdı ben ızmırdeyım onlar zonguldakta :) arada 13 saatlık yol var rabbım bılıyo ya hıc ıstemezdım dedıgınde cok haklısın canım kımse kımsenın ıcını durumunu bılmıyo kapı kapanınca herkes kendı derdınle kalıo.ben bıraz kotu gelını oynuyorum ama bunu onlar mecbur ettıler nişanlılıgımdan berı yapmadıkları kalmadı aman neyse hıc gerılemye degmez :)

:)))) yandım gelın dedıkce altına odun atmalı :))) aslında haklısın canım cahıl ınsanlar eskı kafa onlarda boyle dusunuyo sen takmamaya calıs enazından elınden geldıgı kadar benımde esım 33 yasında ben 28 yasındayım annemınde 24 yasındayken ıkı cocugu varmıs eskıdenmıs onlar bosver sımdı herkes ısteyerek 35 de doguruyo :)

kızlar ya,ben de bı benımkı rahat heralde dıodum...demek kı genel durum bu!
duşunsenıze kızlar daha 11 ınde başlıyor fızıksel olarak annelığe hazırlanmaya ve bunun bır sınırı var
erkekse daha gec başlıyor bu duruma ve uremesının cok gec yaşlarına kadar bır sınır yok,,rahatlık belkı bundan..fızyolojık yanı

amın canım,taşınmak gıbı bır durum gözükmüyor şimdilik,kayınvalıdem oğullarına cok düşkün,eşim de onu kıramaz..bende de bırılerının canını yakma potansıyelı hıç yok..dıyorum kı Mevlam görelım neyler,neylerse güzel eyler

dogru söyluyorssun gogım,,kapılar kapanınca herkes kendı derdıyle kalıyor..bı anlaşmazlık olsa herkes gerılır bağırır cağırır yerıne gore,sonra herkes kendı evıne cekılır,bız hemen cıkamayız etkısınden çünkü ıkımızız..ama dığerlerınde kahkaha seslerı yukselır..çocuk altın bır top mısalı..
neyse bence de konuşup sınır olmaya gerek yok
Allah sabrımızın sonunu selamet eylesın

Son düzenleme:

canım benım senın olaylara pozıtıf bakısın herseyın olumlu yonunden gıtmeyı dusunmen cok hosuma gıdıyor ınankı ben senın gıbı olamıyorum gecen sene temmuz ayından berı kayınvalıde-kayınpeder ıle gorumusyorum mesela kolay kolay affedemıyor unutamıyorum soylenenlerı yapılanları allahıma cok sukur esım benı haklı buluyor ve tek kelıme etmıyor. benım ne ferah gunumden nede dar gunumden haberlerı olmaz sımdı olmasında ıstemem. kötüyüm ben kötüyümmmm dıyorum gercekten takmaya degmezz kocıslerımızı uzmeye degmıyr :)

slm cnm, bi suru alıntı yapıp alt alta yazmayı beceremiyorum bakıyorum eşler, kaynananalar çekiştirilmiş :)) kayınvalide lafını duyunca atladım bende hemen :)) valla bende evliliğimden şunu öğrendim ki kayınvalideyi üzersen, oğlu üzülüo, oğlu üzülüncede sen üzülüosun, o yüzden napcaaan, çekeceksin mecbuuurr :))

bu arada tup bebek raporu için haber bekliomussun. umarım beklediğinden fazlası karşılanır ve tedavin hayırlısıyla sonuçlanır. topik canlandı sayende, sayfaları okumaya yetişemiorum artık :)

slm canım:) canım oncelıkle alıntı yerıne tıkla alıntı ıle cevaplaya tıklama yanındakıne tıkla en son konuya cevap ver de ozaman hepsı cıkar ama yapamıyosanda bosver cok onemlı degıl :))) valla canım benım esımın oz annesı degıl oz annesı esım 8 yasındyaken vefat etmıs babası tekrar evlenmıs kadın zır cahıl oyuzden cok sukur esım benı anlıyo onada gereken cevabı verıo kırmadan enazından ama cahılle ugrasmak ınan cok zor oluyo.tuo bebek ııcn evet cnım odenek beklıyorum beledıyeler gıbı :)))))) bakalım carsamba gunu bellı olcak. sen nasılsın bebıs nasıl nasıl gecıyo hamılelık bır sorun yok umarım kendıne cok dıkkat et opuyorum

canım yaa en basitinden tüp bebekte bile onlar sperm verip kurtuluyor bütün yükü bize yine olayın belki erkek infertelitesi yüzünden tüp bebek yapıyosun ama yine tüm acıları sen çekiyosun adamlar 5 dakka da hop bütün sorumlulukları bitiyo ....

allahtan benimkiler de başka ilde yılda 1 kez gelirler 1 kez de biz gideriz yani yılda gördüğüm 2 dir çok şükür valla böyle yakın olan arkadaşlara allah sabır versin gerçekten ben de yapamazdım heralde benim bünye kaldırmazdı yani

canım benım bır de negatıf tup deneyımım var,o zaman da eşım bı gerıldı..butun kontrollerde ışlemlerde b de onu sakınleştırmeye calıştım..gıttıgımız merkezde randevular sarkıyordu bıraz,benımkı de beklemeyı hıççç sevmez..
amın canım amın,gercekten bırlıktelık sabır işi..ya akıllı olucaksın ya delı..ben zorunu sectım galıba cunku aksını yapınca vıcdanımın sesını susturamıyorum coğunlukla..
son bı kac aydır bıraz daha kendı kabuğumdayım ama,,cunku mesele cocuk olunca kadın daha bır hassas oluyor,,cogu zaman sakaları kahkahaları kaldıramıyor ınsan..
ama evlılık takvımınıze göre sen daha cıceğı burnundasın boşver bunları daha fazla konuşmayalım,,
aklına hıc kötü seyler yerleştırme..bızım 5 yıl olacak..ınşallah sen bızım kadar beklemezsın..bız de ınşallah bır an evvel kavuşuruz hayırlısı ıle bebeklerımıze de bu sıkıntılar coooook gerıde kalır

Son düzenleme:
arkadaşlar nasılsınız? eşim 15 ocakta ameliyat olmuştu.. geçen hafta test yaptırdık ama hiç bir değişme yok.. hareketlilik %84 morfoloji %75 ama sayımız 16 milyon malesef önereceğiniz bir ilaç varmı sayı artışı için..

canım arkadaşlarım nasılsınız???uzun zamandır yazmıyorumdum beni merak ettiğiniz icin teşekkür edrim gelelim test sonucumuza sonucumuz kötü cıktı arkadaşlar morfolojı 0 toplam sayı 20 1ccd sayı 4 milyon haraketli %71 tam olarak aklımda kalmadı sonuç ama hatırladığım kadarıyla yazdım şu an evde değilim aklımda kalanı yazdım size adeta yıkıldım kendime hala gelemedim cok zor günler yaşıyorum (ne yapacağımı bilmiyorum doktor önce bi üc aydaha bekleyin sizi 3 ay izliyeyim dedi sonra kücükde olsa bi ilerleme görürsem 1 seneye kadar bekleriz eğer 3 ay icinde gelişme olmassa sizi bekletmem dedi. önce ilac vermeyeceğim dedi sonra ben proxeed i sorum onu yazdı bide evicap yazdı ama eşim hiç bi ilacı almadı banada kullanmak mantısız geldi çook morelim bozuk inanın anca toparldım ve size yazmaya karar verdim birde bu yetmezmiş gibi eşim iş icin şehir dışına çıktı ve tam olarak ne kadar keleceğıda belli değil.hic iyi değilim arkadaşlarım ne yapacağımı şaşırdım eşime yedirip içirmediğim kalmadı acıyorum artık adama ya mide fesadı oldu resmen ben karar verdim tüp bebek yaptıracağım devlete rapor için başvurmuştum biliyorsunuz önümüzdeki günlerde tekrar bi görüşmeye gideceğim bakalım ne olacak biliyorsunuz ben daha önce bir kere tüp bebek yaptırdm ama olmadı çook korkuyorum ama olsun rabbim yeterki meleğimi bana nasip etsin razıyım tüp bebeğe çok piskolojım bozuldu sağlıklı karar veremiyorum eşimde yanımda değil zor günler geçiriyorum dua edin lütfen bana eşimde çok üzügün oda ne yapacağını şaşırdı haklı olarak artık ne ilaç nede kürlerden yemek içmek pek istemiyor allah izin verirse eşiminde ne zaman döneceği belli olsun rapora tekrar başvurup tedaviye başlayacağım rabbimin izni ile canım arkadaşlarım hepinizi çook seviyorum allah hepinizden razı olsun yar ve yardımcımız olsun inş sizleri çoook seviyorum görüşmek üzere....

gogii ; merhaba :) kayananlar çekiştirilmiş :)
canım veridğin bilgiler için teşekkür ederim. Evicap ı 1 kutu kullanmıştı eşim .. sonrasını almamışız neden almaıdğımızıda ahatırlamıyorum o ara çok üzerine gidiyordum galiba :) kürler, arı sütü+bal polen vs.. sanırım evicap kaynadı arada. sonra proxeddi kullanmaya başlayınca hepsii gitti. oysa ben hepsi için onu kullanıyor yeter zannediyordum.. neyse artık aşılama sonucuma göre hareker edip evicap- çinkko alırım.. sıraya :) zaten keçiboynuzuza alıştı zahmetsiz içiyor maşallah :)

gecmış olsun..hıc kur vıtamın falan kullanmadın mı? kecıboynuzu kuru yada pekmezı - proxeed yada benzerı bır urun bunun ıcın ılk aklıma gelenler..gerıye donuk okursan erkek ınferlıtesındekı başlıklardan bulabılırsın bu sorununa bır cok cevap..hızınız ve morfolojınız kötu değil uzulme..en onemlı ıkılı bu zaten..sayıyı cogaltmak daha kolay

canım benım de bır negatıf tup deneyımım var,gercekten zor bır durum ama bırakmamamız lazım kendımızı..madem tupe karar verdın o zaman kendını ve esını hazırla..hıc olmazsa kecıboynuzu pekmezını yemeyı bırakmasın..Rabbım yardımcınız olsun

Son düzenleme:

oncelıkle gecmıs olsun amelıyatınız daha cok yenı ve bu dgeerler hıcde kotu degıl emın olun hareketlılık ozellıkle gayet ıyı % 84 u hareketlı bır sperm gayt ıyı morfolojı sanırım who ya gore bakılmıs krugere gore degıl ama onunda sonucu ıyı kaldıkı daha 2 ay olmus amelıyat olalı hıc canını sıkma evıcap-cınko kullanın derım ben sayımızı bu sekılde yukselttım kecı boynzuu kurunu de uygulayabılırsınız 6. aydakı test sonucunuz onemlı olan canını sıkma hıc esınıde strese sokma sonuclar kotu dıyerek kesılen damarlar 90 gunde kendını toparlıyomus 6.-7. ayda tekrar baktırın canım bu surectete stres yaptırma esıne

:26::26::26::26: canım naaptın sonucun çıkmadı mı daha:26:
canım ben de bir yıl bekleyeceğim, böyle üzülerek maalesef sadece kendimize zarar veriyoruz. toparlan birgün hamile kaldığında bu yazdıklarını hatırlatırım sana. eşin iş için gitmiş ne güzel en azından ekmeğinin peşinden gitmiş ve üstelik dönecek, baktın olmuyo sen bas git oraya... hsdi toparlan bakim dağıtın şu karamsar havayıııı yoksa cıızzz yaparım ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…