Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim çook sağol allah razı olsun hepinizden dediğin gibi bende eşimin yanına gideceğim bi süre sonra zaten benim memeleketime gitti iş için samsuna benim içinde değişiklik olur nasılsa orda kalmaya yerde çok ama sorularla beni sıkıarlar üzerler diyede biraz gitmek istemiyorum ya bakalım nasibimizde ne var öptüm sizi grşz

sağol canım evet hareket ve morfoloji iyi ama sayımız düşük.. doktor aşılamadan falan bahsetti ama keşke doğal yollardan olsa.. bir kaç ay daha bekleyeceğiz snr aşılama yaptıracağız inşallah.... sizin sayı kaçtı arkadaşım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benim eşimde de varikosel çıktı iki tarafında da ama spermiogram testi sonuçları güzel sadece varikoselden dolayı spermlerinde kümeleşmeler olmuş..testin sonuçlarını yazsam yorumlarmısınız?Doktor sonuçların normal olduğunu sadece aglütinasyonunda kümeleşme olduğunu söyledi ameliyat olursan çocuk olmasını kolaylaştırırsın ileriki zamanlar içinde rahatlarsın dedi ama çocuk olması bu sonuçla imkansız değil dedi..

Cinsel perhiz: 4 gün Volümü:2cc Renk: Kirli beyaz Viskozite: Normal pH: Bazik Likefaksiyon: 20' Sayı-CC: 81 Milyon Normal morfoloji%: 60 Hareket%,1 Saatte: 60 Direk mikroskobi: Her saha 5-6 ve Kümeler lök. görüldü Aglütinasyon: yer yer sonuçların bunlar kızlar yorumlarsanız çok sevinirim..

hiç stres yapmadan bekle canım ınankı daha cok yenı amelıyatınız bızım amelıyat oncesı 8 mılyn ıdı amelıyattan 3 ay sonra 24 6.aydan sonra 48 mıylona yukseldı kurler ıle sonra kurlerı bırakınca 24 mılyona dustu benımde 2 asılamam var bızım suanda ne hızda nede sayıda sorunumuz kalmadı cok sukur ancak doktorlarımız benım stresıme baglıo ve ınsulın dırencıme ınsulın dırencımden dolayı kalıtelı yumurta olmayabılıomus sımdı kalıtelı yumurta olusturma cabasındayım ınsallah yakın zamanda gelıcek bebeklerımız

canım bı dgeerlerı yazarsan bılgım kadar yorumlayabılırım.buardaa benım esımdede varıkosel vardı ve amelıyat oldu ancak bız coccuk ıcın olmadık amleıyatı esıme agrı yapıyodu ve ıyıkı olmusuuz doktor gebelıkte zor olurdu ve cok ılerı derecedeymıs varıkoselınız demıstı esın amelıyat olursa hem ılerıde agrısı falan olmaz hemde bebek ıcın yol almıs olursunuz dıye dusunuyorum

sayınızz süperrr :) morfolojıde who ya gore bakılmıs ve gayte guzel oda harekette ıyı ama lök goruldu demesı o doktorunuzu dedııg olay canım zaten . burda 1 mılyon sperm ıle hamıle kalanda var 50-60 mılyon sperm ıle hıc sorunu olmadan hamıle kalamaynda var aslında bende doktorunuz gıbı dusunuyorum amelıyat olmanız yol asmanızdır dıyrm tabıkıde karar sızlerın sadece fıkrımı soyluyorum :)

Yazdım cnm değerleri..Doktor da eşimin 2 tarafında da varikosel olduğunu söyledi sol taraftaki daha küçükmüş ileri derecede olduğunu söyledi eşimede ağrı yapıyor ama çok rahatsız edicek kadar değilmiş doktor da olursa gebeliğin daha kolay olucağını ileri ki zamanlarda ağrının olmayacağını söyledi rahat edersin dedi prof. üroloğa gittik biz izmirin en iyi doktorlarından sper testi sonuçlarının iyi olduğunu söyledi çocuk olması bu sonuçla imkansız değil ama ameliyat olursan hiç sorun kalmaz dedi eşimde bir kaç ay deneyelim diyo olmazsa olurum ameliyat diyo nisan ayında ilk defa denedik tutmadı eşimin de ağrısı olunca doktora gittik hem bi sperm tahlili yaptırırz diye varikosel çıktı bende muayene oldum jinekolağa bi problem çıkmadı şükür böyle yani ne yapalım sizce?

bende ızmır deyım buarada canım :) benım fıkrım eger esın bırkac ay denemek ıstııyorsa deneyın cunku onun stresı pzıkolojısı cok onemlı erkekler takmıyo gıbı gorunuyo ancak bılıncaltlarında cok farklı dusunceler oluyor bence bekleyın kendınıze zaman verın ama bu sıradada bebek ıcın yaklasmayın bırbırnızıe ben bunu yapamıyorum her bırlıkte olusumuzda hep aklımda gercekten zor kafadan atmak atınca ınakı oluyo bebek benım 8 yıl bekleyenm arkdasım evı tıka basa mısafır dolu oldguu ay hamıle kaldı ;:) ne ara hamıle kaldım anlamadım kosturmaktan bebek hıc aklıma gelmedı bıle dıyor. kafandan atmaya calıs ne guzel sendede sorun cıkmamıs. benım esıme cok asırı agrı yapıyodu yumurtalıgı sısmıs kot falan gıyemez hale gelmıstı bız doktora gıttgımızde ve bebegıde etkıeldııg ogrenınce hemen amelıyat olmustuk bence kafandan atıp en azından 1-2 ay dene derım

değerleriniz süper arkadaşım hiç kafana takma inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız..

Öyle mi cnm iyi hadi:)dün doktorda çok rahatlattı sonucun iyi olduğunu söyledi varikosel bazen hamileliğe engeller bazende engellemez dedi sperm sonucu iyise hiç korkma devam et dedi..sonuç 1 saat içinde çıktı ay ne dua ettim çok şükür ki iyi çıktı sadece varikoselden dolayı kümeleşme oluşmuş dedi tek sorun bu gebeliğine engel hem olur hem olmaz ama ameliyat olursa hiç sorun kalmaz dedi dediğim gibi işte ne yapsak acaba eşimde 2 ay deneyelim tutmazsa gider olurum diyo bende sorun kalmasın diye bir an önce olsun istiyorum

öyle mi cnm biz necmettin çıkılıya gittik eğer sizinde probleminiz devam ediyorsa kesinlikle tavsiye ederim çok bilinçli bi doktor..anladım en iyisi 2 ay kafaya takmadan denemek tabi mümkün olursa takmamak deniycez bakalım 2 ayda da olmazsa ki inşallah olur ameliyat oluruz...evet eşimede iyi yaklaşmaya çalışıyorum stres yapmasın etkilemesin spermlerini diye bu keçiboynuzu kürünü bizdemi yapsak acaba?adetim bugün bitiyor ne zaman içmesi gerekiyor eşimin ve nasıl yapılıyor biraz anlatırmsınız?

cok sukur bızım sorunumuz kalmadı sımdı ben kendımı ıyı duruma getırmeye calıysorum canım tup bebek yapıcam ınsallah. kecıboynuzu kuru: 7-8 tane kecıyboynuzunu kır canım kaynamakta olan yarım lıtre suyun ıcıne at ÜÇ DAKİKA kaynat ( 3 dakıka cok onemlı 3 dakıkadan fazla kaynar ıse sekerı yukseltıyor) kaynadıtan sonra altını kapat 20 dakıka agzı kapalı olarak bırak 20 dakıka sonunda kecıboynuzlarını atabılırsın suyunu ılık-soguk nasıl beegnırse ıcıcek esın ılk 3 ay sabah aksam daha sonra sadece aksamları yatmadan ne zaman basladıgının onemı yok adetının 12-14-16-18. gunlerı zaten yumurtayı yakalama sansın yuksek kecıboynuzu herdefasında taze hazırlanmalıdır canım

tamam cnm çok teşekkürler..

izmirliler çoğaldı kızlar 1 gün buluşalım valla ne güzel olur sohbet muhabbet ederiz...

ben karşıyakadayım canım yakınız çevre yolundan 15 dk

:))))) evet cnım cevreyoluna ozel oto gerek dolmusla bıle yakın ılk ev tutarken hep karsıyaka ıstedım ben ama olmadı sımdıde bakınıyorum ama butceme uygun ev bulamıyorum bırde esımın subesı bornovada bırazda onu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…