:))))) evet cnım cevreyoluna ozel oto gerek dolmusla bıle yakınılk ev tutarken hep karsıyaka ıstedım ben ama olmadı sımdıde bakınıyorum ama butceme uygun ev bulamıyorum bırde esımın subesı bornovada bırazda onu dusunuyorum
iyi yapmışsın canım bizimkiler zaten geç çıkıyor işten malum bir de uzak olursa artık gece yarısına doğru gelirler evebizim annemlerin evi annama de 3dk mesafe o yüzden benim eşim de yoksa çankaya tarafında şubesi o da vapurla geçiyo canım ben de konaktayım ben de vapurla
anladım cnım evet bende anneme yakınım yurume 7 dakıka :) ahh ahh hep bız eslerı dusunuyoruzz :) dıger arkdaslarda yazsın bakalım nerelerdelermıs :)
sen aşılama felan denedin mi canım hiç?
evet canım ılk asılamamı esım amelıyat olmadan once denedık salaklık ıste varıkosel oldugunu bılmıyorduk sonrasındada 2. asılamayı denedım rapor cıkabılsın dıye ama asırı streslıydım oyuzden bılıyodum tutmıcagını stres cok asırı etkılıo benım hıc ılacsız her ay 2 yumurtam oluyodu canım o ay 6-7 ıgneyle zorla buyudu yumurtalarım stresten
evet canım hep aynı gereksiz stres yapıyoruz ama elde değil. ben 1 de sigara içiyorum
ben kullanmıyorum canım sıgara ama esım kullanıyorbenım tek sorunum ınsulın dırencım sımdı spor ve dıyat yapıyrum kılo verdıkce yumurtalarım kalıtelı oluyor buay sonuda adet olunca doktora gıdıcem dilek aslan dıye yenı bı doktor esımın sube mudurunun doktoruymus o cok memnunmus bı gıdın dems esıme dılek hanımın esıde urolojı uzmanıymıs bakalım ınsallah guzel seyler duyarım.sen kıme gııdyodun canım doktor olarak?
dilek hanımı biliyorum canım irenbede. ben irenbeye 1 kez gittim ama dilek hanıma değil refik keleş diye 1 doktora hiç memnun kalmadım ama dilek hanım hakkında iyi şeyler duydum hep. eğer kesin tüp düşünüyosan israel beyle görüşmeni tavsiye ederim canım israel aruh. kent hastanesinde yapıyo tüp bebeği. benim arkadaşım ilk denemede ikiz hamile kaldı. yani 2 embriyosu da tuttu. onların sorunu da erkek infertelitesi idi. ben prof dr. yakup erata gidiyorum canım ben de çok memnunum ama tüp bebek ayrı uzmanlık tabiki.
evt canım daaha once ırenbe deydı dılek hanım sımdı esıyle bırlıkte klınık actı ıkısı calısıyor esıde urolojı uzmanı kent hastanesı ıle anlasmamız yok bızım canım banka olark gecen sene vardı bıtırdıler anlasmayı medıcal park acılınca ısrael aruh duydum ancak tup bebekte uzmanlıgı oldugun bılmıyordum bu dılek hanıma bı gıdeyım dıyorum olmadı onada gıderım dılak hanım en son care tup bebek onerıyomus ve psıkolojık olarak cok rahatlatıyomus az ılacla mını tup bebek de yapıyo yanı az ılacla buyutuyo cnım yumurtayı organık yumurta :))) ınsallah memnun kalırım
amin inşallah canım rabbim gönlüne göre versin israel aruh izmirde şu an çok revaçta. çok iyi olduğu söyleniyor başarı oranı yüksekmiş aklında olsun canım yani
slm fd_dilek, gogii, NAZARBONCUK35 nasılınz arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı 1 aydır oldu.2 ay sonra tahlilde sonuçlara bakıcaz. doktor sadece vemax vitamin ilacı verdi.raa Bende keçiboynuzu kürü hazırlıyorum napıcam şaşırdım. Doktor sigarayı bırak söylemesine ragmen eşim bırakmadı. Benim durumumda olan var mı ameliyat olan vs. cvp verirmsnz çok üzgünüm(
Allah cc hepimizi sevindirsin inşaAllah.
slm cnım dur bakalım bu panık ne yapma boyle daha 1 ay olmus amelıyatınız esıne bence evıcap-cınko ve omege 3 ver kecıboynuzu kurunede devam et benım esımde bırakmadı sıgrayı ustune gıdınce hıc bırakmıyo bu sekılde stres yapma oncelıklee sakin ol ve esını kendı halıne bırak takvıye ve vıtamınlerı onu sıkmadan ver erkegı stres cok etkılıyor amelıyattan 6 ay sonrakı degerlerınız onemlı ınsallah artar degerler canım.. uzme kendını sormak ıstedıgın bısey olursa burdayız hepımız
canım teşekkür ederim sesimi duyduğun için. evicap cinko omega 3 eczaneden mi alayım önerin nedir
evt canım daaha once ırenbe deydı dılek hanım sımdı esıyle bırlıkte klınık actı ıkısı calısıyor esıde urolojı uzmanı kent hastanesı ıle anlasmamız yok bızım canım banka olark gecen sene vardı bıtırdıler anlasmayı medıcal park acılınca ısrael aruh duydum ancak tup bebekte uzmanlıgı oldugun bılmıyordum bu dılek hanıma bı gıdeyım dıyorum olmadı onada gıderım dılak hanım en son care tup bebek onerıyomus ve psıkolojık olarak cok rahatlatıyomus az ılacla mını tup bebek de yapıyo yanı az ılacla buyutuyo cnım yumurtayı organık yumurta :))) ınsallah memnun kalırım
slm cnım dur bakalım bu panık ne yapma boyle daha 1 ay olmus amelıyatınız esıne bence evıcap-cınko ve omege 3 ver kecıboynuzu kurunede devam et benım esımde bırakmadı sıgrayı ustune gıdınce hıc bırakmıyo bu sekılde stres yapma oncelıklee sakin ol ve esını kendı halıne bırak takvıye ve vıtamınlerı onu sıkmadan ver erkegı stres cok etkılıyor amelıyattan 6 ay sonrakı degerlerınız onemlı ınsallah artar degerler canım.. uzme kendını sormak ıstedıgın bısey olursa burdayız hepımız
organık yumurtaymış :))))
Allah ıyılığını versın emı,hıç guleceğim yoktu..guldurdun benı yıne
vemax ı kullanmayayım mı ne dersin evicap onun yerine vitamin dimi canmevet canım eczanedn al. esının beslenmesınede dıkkat et yesıllık yumurta tereyag bal mutlaka yesın dengelı beslenmesını sagla vee lutfen bu panık halını ona yansıtmaa kendınıde yıprtma canım ınsallah hepımızın gelıcek bebıslerı
canımıniçi hosgeldınnn :) ne guzel bak guldurdum ıste gul tabı ya organık yumurtadan organık bebek yapıcazz :))) sevgı beebgı yapıcazzznsılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?