Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vemax ı kullanmayayım mı ne dersin evicap onun yerine vitamin dimi canm

vemax ın ıcerııgı ne canım e vıtamını oda onu bılmıyorum evıcap e vıtamını eger oda e ıse verme bırı yeetrlı cunku ama onu doktorunuz vermıs kullanın 1 gune yay hepsını canım bıranda hepsını verme sabah oglen aksam geec yatarken ıcmek ıstemedıgı zaman agır konusma o an verme bır kac ssaat sonra tekrar ver tıpkı bebek gııbı cnım ben ılk 3 ayda cok ugrastım ıcırdım hepsını ama omrumden de omur gıttı degerlerı arttırana kadar

aaa bende zorlanıyorum bu ara..aynı konu öğleyın de konuşuldu hatta..ben vermesem ıceceklerını hıc tınladığı yok
bızı karı koca bahar havası carptı heralde

canım mrb. benm eşimde ameliyat olalı 5 ay bitti. ancak ameliyattan 3 ay sonra spermler düzelmeye başlıyo. asıl sonuc 6 ay sonra alınıyo.panik yapma ben sadece keçi boynuzu kürü kullanıyorum 2 aydır ve 13 milyondan 35 milyona kadar artış oldu. moral çok önemli biz stres yapmayacağız ki kocişlerde etkilenmesin :)

arkadaşlar bugün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil.. silik çıktı... adetime 2-3 gün var... sizce hamilemiyim 1 yıldır korunmuyoruz... eşimde varikosel vardı ocakta ameliyat oldu bu ay test yaptık 16 milyon çıktı sayımız ama hareketimiz %85 acaba hamile kalmış olabilirmiyim

hadi gözün aydın canım tabıkıdehamılesın ılk basta sılık cıkıyor zaten kanda baktır hemen 2 gunde bırde tekrarla allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah acaba deme artık hamılesın ınsallah sorunsuz 9 ayı tamamlarsın :)

inşallah arkadaşım yarın kan tahlili yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak.. ya insan uzun zaman isteyip kavuşamayınca inanması zor oluyor 3 defa tekrarladım hepsindede görünüyor ama dediğim gibi koyu değil silik...

arkadaşlar bugün nette biraz araştırdım bazıları varikosel ameliyatı 30 yaşından sonra yapılırsa fayda vermez diyolar,sizcede öylemi kafam karıştı moralim bozuldu,benim eşim 32sine girdi,ay arkadaşlar acil cevap verin lütfen.

daha önce de böyle diyenler olmuştu ama ben inanmıyorum pek bu yaş işine.benim eşim de 36 yaşında,30 ekimde ameliyat oldu,ocakta da hamile olduğumu öğrendim.ameliyattan sonra hiç testi tekrarlamadı eşim ama demek ki işe yaradı.bunları kafana takma bence,stres de çok etkiliyor çünkü.

bende ınanmıyorum canım oyle bısey olduguna morelını bozma bence en umutsuz oldugumuz zamanlarda hamıle haberlerı alıyoruz ınsallah sende oyle olursun benım esımde 31 yasında oldu amelıyatını

fd dılek merhaba canım nekadr olmustukı senın esın amelıyat olalı? bukadr umutsuz olma lutfen. hepımızın ıstedıgı kucuk umutlar. moralını bozma lutfen

30 yaş sonrası ıyıleşmeyeceğıne kesınlıkle katılmıyorum..ee 30 undan sonra hıc bı amelıyat yapılmıor mu?
başarılı olmaz mı düşüncesı aklının en küçük köşesınde yer etmesın

bır hafta sonra o nazlı ıkıncı cızgıyı net görürsün bence ve ınşallah
e darısı başımıza olsun,,tebrikler

fd dılek merhaba canım nekadr olmustukı senın esın amelıyat olalı? bukadr umutsuz olma lutfen. hepımızın ıstedıgı kucuk umutlar. moralını bozma lutfen

fd-dılek canım sımdı baktım lısteye ocak basında olmussunuz amelıyatı bızde 30 ocakta olmustuk. ama ben 3 ay bıtınce test falan yaptırmayacagım eşime. Doktor amelıyat sonrası ılac vs bısey vermedı. bı yazı atlatın sıkmayın kendınızı su dusunceden uzaklasın. yaz gectıkten sonra olmazsa degerlere bakar yumurta takıbı,asılama..tup bebek neyse yaparız bukadar dusunmeyın bıraz ıyılesme surecını gorelım dedı. Zaman uzun ,vakıt kaybımız cok, beklemek en zoru ama Rabbımden umut kesilmez... bekleyecegız..

nurvey58 canım ınsallh bekledıgın gıbı cıft cızgı kesınlesırde o guzel haberı verırsın grubumuza. Ama benım sana tavsıyem cok kendını kaptırma cunku test yapılmıs,beklentı olusmus ve sırf bu yuzden adetın gecıkmıs olabılır.. ama cıft cızgı hususu ınsana umut vaadedıyor,Rabbım kalbıne gore versın ınsallh

herkese ıyı aksamlar kızlarr bugun tup bebek ıcın gelıcek olan sonucum gelmedı sebebı hemsıre hastalanmıs ızın almıs gıtmıs benı buldu dedım bende yarın ınsallah soylıcekler. korkuyorum ama bu degerler tup bebeklık degıl odeme yapmayız demelerınden bugecede uyku yok bana ınsallah guzelseyler duyarım yarın

evet canım haklısın adet günüme 2 gün var zaten.. tek şüphelendiğim bir haftadan bu yana kasığımdaki ağrı hiç geçmedi... dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ve sabah test yaptım 3 tane tekrarladım ama hepsinde çizgi vardı.. yarın sabah kan tahliline gideceğim inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğim... rabbim hepimizin gönlündeki muradı versin inşallah.. biraz önce sizler içinde dua ettim kendim içinde bakalım ne olacak ya... belirsizlik çok kötü hayırlı haberler yazarım inşallah yarın..

arkadaşım ikimiz içinde zor bir gece olacak belliki ama canını hiç sıkma... peygamber efendimizin doğduğu bu güzel ayda inşallah hayırlı haberler alırız... içini ferah tutki öyle olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…