vemax ı kullanmayayım mı ne dersin evicap onun yerine vitamin dimi canm
hoşbulduk canımmmm :)
senı gordum daha ıyı oldum ınan..organık olsun tup olsun,yeter kı sağlıkla hayırla bı gelsın artık dımı ya
ıyı geceler gogım uykum geldı
slm fd_dilek, gogii, NAZARBONCUK35 nasılınz arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı 1 aydır oldu.2 ay sonra tahlilde sonuçlara bakıcaz. doktor sadece vemax vitamin ilacı verdi.raa Bende keçiboynuzu kürü hazırlıyorum napıcam şaşırdım. Doktor sigarayı bırak söylemesine ragmen eşim bırakmadı. Benim durumumda olan var mı ameliyat olan vs. cvp verirmsnz çok üzgünüm(
Allah cc hepimizi sevindirsin inşaAllah.
arkadaşlar bugün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil.. silik çıktı... adetime 2-3 gün var... sizce hamilemiyim 1 yıldır korunmuyoruz... eşimde varikosel vardı ocakta ameliyat oldu bu ay test yaptık 16 milyon çıktı sayımız ama hareketimiz %85 acaba hamile kalmış olabilirmiyim
hadi gözün aydın canım tabıkıdehamılesın ılk basta sılık cıkıyor zaten kanda baktır hemen 2 gunde bırde tekrarla allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah acaba deme artık hamılesın ınsallah sorunsuz 9 ayı tamamlarsın :)
arkadaşlar bugün nette biraz araştırdım bazıları varikosel ameliyatı 30 yaşından sonra yapılırsa fayda vermez diyolar,sizcede öylemi kafam karıştı moralim bozuldu,benim eşim 32sine girdi,ay arkadaşlar acil cevap verin lütfen.
arkadaşlar bugün nette biraz araştırdım bazıları varikosel ameliyatı 30 yaşından sonra yapılırsa fayda vermez diyolar,sizcede öylemi kafam karıştı moralim bozuldu,benim eşim 32sine girdi,ay arkadaşlar acil cevap verin lütfen.
arkadaşlar bugün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil.. silik çıktı... adetime 2-3 gün var... sizce hamilemiyim 1 yıldır korunmuyoruz... eşimde varikosel vardı ocakta ameliyat oldu bu ay test yaptık 16 milyon çıktı sayımız ama hareketimiz %85 acaba hamile kalmış olabilirmiyim
fd dılek merhaba canım nekadr olmustukı senın esın amelıyat olalı? bukadr umutsuz olma lutfen. hepımızın ıstedıgı kucuk umutlar. moralını bozma lutfen
nurvey58 canım ınsallh bekledıgın gıbı cıft cızgı kesınlesırde o guzel haberı verırsın grubumuza. Ama benım sana tavsıyem cok kendını kaptırma cunku test yapılmıs,beklentı olusmus ve sırf bu yuzden adetın gecıkmıs olabılır.. ama cıft cızgı hususu ınsana umut vaadedıyor,Rabbım kalbıne gore versın ınsallh
herkese ıyı aksamlar kızlarr bugun tup bebek ıcın gelıcek olan sonucum gelmedı sebebı hemsıre hastalanmıs ızın almıs gıtmıs benı buldu dedım bende yarın ınsallah soylıcekler. korkuyorum ama bu degerler tup bebeklık degıl odeme yapmayız demelerınden bugecede uyku yok banaınsallah guzelseyler duyarım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?