Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım ikimiz içinde zor bir gece olacak belliki ama canını hiç sıkma... peygamber efendimizin doğduğu bu güzel ayda inşallah hayırlı haberler alırız... içini ferah tutki öyle olsun canım...

ınsallah canım dualarımız kabul olsunn sende yarın haber ver bıze degerın ne cıkıcak ınsallah saglıkla gelıyodur mınıgın :)

canım benm silik bi çizgi çıktıysa hamilesndir demektr. kucagına almayıda nasip etsin rabbim inşallah.. darısı biz bekleyenlerin başına.yarın kan testi sonucunuda yazmayı unutma :)

morfolojiyi nasıl yükseltebiliriz bi fikri olan var mı?%2 düşük bi oran bebiş olmasını zorlastırıyor değil mi?

morfolojiyi nasıl yükseltebiliriz bi fikri olan var mı?%2 düşük bi oran bebiş olmasını zorlastırıyor değil mi?

morfolojının sebbeı dengesız beslenme canım evıcap kulllanabılrıısnız ve esıne bol yesıllık tereyag pekmez yumurat mutalka duzenlı olarak yedır yumurtanın sarısı cok pısmıcek alakok olucak cınkoda kullanabılırsın vucuttan bunların eksıklıgı morfolojıyı cok etkılıyor cunku bırde bu % 70 kakao olan cıkolatalar var esıne onlardan al severmı cıkolata bılmıyorum ama kakao cok etkılı

canm çok saol yaa yumurtayı sevmezde çikolataya bayılır.. evicapı eczanelerde bulabilirim değil mi?

canm çok saol yaa yumurtayı sevmezde çikolataya bayılır.. evicapı eczanelerde bulabilirim değil mi?

farklı cesıtlerde yedırmeye calıs ozaaman menemen falan yapbelkı yer evet cnım evıcap ve cınko eczanede satılıyor evıcap 10 tl cınko 15 tl ıdı en son aldıgıımda canım

farklı cesıtlerde yedırmeye calıs ozaaman menemen falan yapbelkı yer evet cnım evıcap ve cınko eczanede satılıyor evıcap 10 tl cınko 15 tl ıdı en son aldıgıımda canım

yarın ilk işim evicap ve çinko almak çok teşekkrler.. :)

benim doktorum da aynısını söyledi canım biz de 16 şubatta ameliyat olduk benim doktorum da stres yapmadan yazı geçirin eylül geldiğinde hala hamile kalmazsan aşılamaya geçeriz dedi. inşallah gerek kalmaz ama eylüle kadar beklemedeyiz biz de bu spermler hemen düzelmiyolar maalesef biraz sabretmek gerekiyor.

Benim de esime varikosel teşhisi konuldu. sizce ameliyat mı olmali yoksa bir tüp bebek merkezi ile mı görüşmeliyiz?

çinko ben de veriyorum canım ben gnc den almıştım. elimde de ameliyat öncesinden kalma proxeed plus var 2 kutu ama onun için 3 ayın dolmasını bekliyorum hemen vermedim.

eşim ameliyat olduktan sonra dr proxeed plus verdi.3 ayın sonunda kontrole gittik ama dr hastaneden ayrılmıştı.başka dr gitmek zorunda kaldık. diğer dr spermin yükselmesi için hiçbir ilacın fayda etmeyeceğini zamana bırakmamızı söyledi. hepsi ayrı şey söylüyo bu drların kime neye inanacağımı şaşırdım artık.rabbim bütün bebek isteyenlerin en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.beklemek çok zor,yıpratcı.

Benim de esime varikosel teşhisi konuldu. sizce ameliyat mı olmali yoksa bir tüp bebek merkezi ile mı görüşmeliyiz?

amelıyat olmamız gerekırken hemen tupe gecelım dıyen doktorumuzu dınledım ve pışmanım..sonucumuz negatıftı

hmmm cıkolatayı duymamıstım canım,,desene benım bıtterlere ortak cıktı!!
bır de cevız..eşımın doktoru hergun ye demıştı
bademle donuşumlu tukettırın..ıkısıde üretim sistemi için çok önemli

Son düzenleme:
hmmm cıkolatayı duymamıstım canım,,desene benım bıtterlere ortak cıktı!!

:))) canım su % 70 kakao olanlar varya marka yazamıyorum sımdı kare cıkolatalar hanı onlardan al :)bende hıc sevmem buarada bıttter cıkolata gercı normalınıde sevemm ben ya :) cevızı bende verdım bademıde kavrulmamıs almıstım canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sonra ameliyat oldunuz mu? Spermlerin durumunda düzelme var mı?

varıkoselın amelıyatı cok basıt cnım ama amelıyat olunmadıgı zaman agrı ve spermlerde dususe kadar gııdyor en guzelı amelıyatınıızı olun amelıayt oncesı ve sonrası ıcın sayfanın ılk baslarına bakabılırsın butun tecrubelın arkdaslarımız yazdık yasadıklarımızı aklına takılan bırsey olursa gene sorarsın benım esımın degerlerı 6 kat arttı amelıyattan sonra bız agrı sebebınden dolayı gıtmıstık doktora bebegede engel oldugunu ogrendık hemen amelıyat olduk amelıyat sonrasında bıraz ılgı ve bakım ıstıyor sadece spermler fıkrım amelıayt olmanızdan yana tabıkıde sız bılırsnız. ortadakı sorun kalmadıkca mutlu sona yaklasmak zaman alır dıye dusunuyorum

Esimin hem sayı, hem hareket hem de morfoloji sorunu var. Morfoloji 1 hareketli 5 ameliyattan sonra yine tup bebek yapmak zorunda kalırsak diye korkuyorum.

bence ertelemeden ameliyat olsun canım. sperm sayısının yükselme ve normal yolla hamile kalma oranınız oldukça yüksek.zaten korkulacak bi ameliyat değil.

Esimin hem sayı, hem hareket hem de morfoloji sorunu var. Morfoloji 1 hareketli 5 ameliyattan sonra yine tup bebek yapmak zorunda kalırsak diye korkuyorum.

bak canım degerlerınız cok dusuk ama bu degerlerle bıle hamıle kalan var rabbım ol dedıkten sonra onunde ne engel durabılırkı amelıyattan sonra tup bebek yapmak zorunda kalabılırsın ama bunu oyle dusunme amelıyatı bebek ıcın degıl saglık ıcın olsun ılk basta esın ılerıde yumurtalıkları sısıp asırı agrı yapabılır benım esıme oldugu gıbı kot bıle gıyemez hale gelmıstı benım esım oyuzden sen kafanı rahat tut amelıyatınızı olun 6 ay sonra degerlerınıze bakılır ona gore yol cızersın amelıyat olduktan sonra kesın dogall yolla hamıle kalıncak dıye bırsey yok bak ben sımdı tup bebek yapıcam doktoruma kalsa daha erken 1 yıl daha bekle dıyo ama ıstemıyorum 1 yıl oldu esım amelıyat olalı cunku karar senın ama saglık ıcın dıye dusun ve bence amelıaytınızı olun amelıayt sonrası ıcın ben sana butun bılgılerımı paylasırım en hafıf sekılde atlatırsınız sıkma canını en onemlısı esının morleı yuksek osun onu strese sokma

Cok stresliyim esime de yansıtıyorum. Haklısınız saglık icin ameliyat olması lazım. Ondan sonra hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…