arkadaşım ikimiz içinde zor bir gece olacak belliki ama canını hiç sıkma... peygamber efendimizin doğduğu bu güzel ayda inşallah hayırlı haberler alırız... içini ferah tutki öyle olsun canım...
arkadaşlar bugün sabah idrar testi yaptım ve ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil.. silik çıktı... adetime 2-3 gün var... sizce hamilemiyim 1 yıldır korunmuyoruz... eşimde varikosel vardı ocakta ameliyat oldu bu ay test yaptık 16 milyon çıktı sayımız ama hareketimiz %85 acaba hamile kalmış olabilirmiyim
morfolojiyi nasıl yükseltebiliriz bi fikri olan var mı?%2 düşük bi oran bebiş olmasını zorlastırıyor değil mi?
morfolojının sebbeı dengesız beslenme canım evıcap kulllanabılrıısnız ve esıne bol yesıllık tereyag pekmez yumurat mutalka duzenlı olarak yedır yumurtanın sarısı cok pısmıcek alakok olucak cınkoda kullanabılırsın vucuttan bunların eksıklıgı morfolojıyı cok etkılıyor cunku bırde bu % 70 kakao olan cıkolatalar var esıne onlardan al severmı cıkolata bılmıyorum ama kakao cok etkılı
canm çok saol yaa yumurtayı sevmezde çikolataya bayılır.. evicapı eczanelerde bulabilirim değil mi?
farklı cesıtlerde yedırmeye calıs ozaaman menemen falan yapbelkı yer evet cnım evıcap ve cınko eczanede satılıyor evıcap 10 tl cınko 15 tl ıdı en son aldıgıımda canım
fd-dılek canım sımdı baktım lısteye ocak basında olmussunuz amelıyatı bızde 30 ocakta olmustuk. ama ben 3 ay bıtınce test falan yaptırmayacagım eşime. Doktor amelıyat sonrası ılac vs bısey vermedı. bı yazı atlatın sıkmayın kendınızı su dusunceden uzaklasın. yaz gectıkten sonra olmazsa degerlere bakar yumurta takıbı,asılama..tup bebek neyse yaparız bukadar dusunmeyın bıraz ıyılesme surecını gorelım dedı. Zaman uzun ,vakıt kaybımız cok, beklemek en zoru ama Rabbımden umut kesilmez... bekleyecegız..
yarın ilk işim evicap ve çinko almak çok teşekkrler.. :)
çinko ben de veriyorum canım ben gnc den almıştım. elimde de ameliyat öncesinden kalma proxeed plus var 2 kutu ama onun için 3 ayın dolmasını bekliyorum hemen vermedim.
Benim de esime varikosel teşhisi konuldu. sizce ameliyat mı olmali yoksa bir tüp bebek merkezi ile mı görüşmeliyiz?
morfolojının sebbeı dengesız beslenme canım evıcap kulllanabılrıısnız ve esıne bol yesıllık tereyag pekmez yumurat mutalka duzenlı olarak yedır yumurtanın sarısı cok pısmıcek alakok olucak cınkoda kullanabılırsın vucuttan bunların eksıklıgı morfolojıyı cok etkılıyor cunku bırde bu % 70 kakao olan cıkolatalar var esıne onlardan al severmı cıkolata bılmıyorum ama kakao cok etkılı
hmmm cıkolatayı duymamıstım canım,,desene benım bıtterlere ortak cıktı!!
amelıyat olmamız gerekırken hemen tupe gecelım dıyen doktorumuzu dınledım ve pışmanım..sonucumuz negatıftı
Peki sonra ameliyat oldunuz mu? Spermlerin durumunda düzelme var mı?
varıkoselın amelıyatı cok basıt cnım ama amelıyat olunmadıgı zaman agrı ve spermlerde dususe kadar gııdyor en guzelı amelıyatınıızı olun amelıayt oncesı ve sonrası ıcın sayfanın ılk baslarına bakabılırsın butun tecrubelın arkdaslarımız yazdık yasadıklarımızı aklına takılan bırsey olursa gene sorarsın benım esımın degerlerı 6 kat arttı amelıyattan sonra bız agrı sebebınden dolayı gıtmıstık doktora bebegede engel oldugunu ogrendık hemen amelıyat olduk amelıyat sonrasında bıraz ılgı ve bakım ıstıyor sadece spermler fıkrım amelıayt olmanızdan yana tabıkıde sız bılırsnız. ortadakı sorun kalmadıkca mutlu sona yaklasmak zaman alır dıye dusunuyorum
Benim de esime varikosel teşhisi konuldu. sizce ameliyat mı olmali yoksa bir tüp bebek merkezi ile mı görüşmeliyiz?
Esimin hem sayı, hem hareket hem de morfoloji sorunu var. Morfoloji 1 hareketli 5ameliyattan sonra yine tup bebek yapmak zorunda kalırsak diye korkuyorum.
bak canım degerlerınız cok dusuk ama bu degerlerle bıle hamıle kalan var rabbım ol dedıkten sonra onunde ne engel durabılırkı amelıyattan sonra tup bebek yapmak zorunda kalabılırsın ama bunu oyle dusunme amelıyatı bebek ıcın degıl saglık ıcın olsun ılk basta esın ılerıde yumurtalıkları sısıp asırı agrı yapabılır benım esıme oldugu gıbı kot bıle gıyemez hale gelmıstı benım esım oyuzden sen kafanı rahat tut amelıyatınızı olun 6 ay sonra degerlerınıze bakılır ona gore yol cızersın amelıyat olduktan sonra kesın dogall yolla hamıle kalıncak dıye bırsey yok bak ben sımdı tup bebek yapıcam doktoruma kalsa daha erken 1 yıl daha bekle dıyo ama ıstemıyorum 1 yıl oldu esım amelıyat olalı cunku karar senın ama saglık ıcın dıye dusun ve bence amelıaytınızı olun amelıayt sonrası ıcın ben sana butun bılgılerımı paylasırım en hafıf sekılde atlatırsınız sıkma canını en onemlısı esının morleı yuksek osun onu strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?