Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar merhaba nisan 15te ameliyat oldu eşim ve 1hafta sonra kontrole gittik proxeed ve arginmax verdi ayrıca 15gün sonra birlikte olabilirsiniz dedi.

ikimizde bu 15gün zor sabretsekte 15gün bitiminde malesefki aramızda bişey olamadı. Eşim ameliyatın etkisinden çıkamadıgı için canı acıyacak düşüncesiyle konsantre olup sertleşemedi ve herşey yarım kaldı.

ben o gece ona belli etmesemde çok üzüldüm. ertesi gün ben adet oldum. şimdi adetim bitti eşim gecede kafayı yemek üzereyim.
siz ameliyattan sonra böyle şeyler yaşadınızmı.?

paylaşıp banada neyapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim

canım esının yasadıgı olay tamamen psıkolojık benım esımınde canı cok tatlıdır doktor bıze 1 ay ılıskı yok demıstı ancak esım durmadı 15.gunu flaan bırlıkte olduk ancak esım hep canı acıcak dusuncesıyle kontrolluydu bende korkuyordum testıslerı sarsıldıkca canları acıyor cunku senın yapman gereken esının hıcc ustune gıtme sakın neden boyle oluyo neden olmuyo deme psıkolojısı cok onemlı cunku kendı ıstedıgı zaman yaklassın sana eger kafasına cok taakrsa kalıcı bır psıkolojık bozulma olabılır en azından 1 ay kadar sabret daha cok yenı amelıyatınız duzelme olmassa dr dan yardım alırsınız

canım benim eşimle aramda öyle bir sorun olmadı bize doktor herangi bi günde vermemişti biz 3 gün birlikte olduk.ben ondan daha tedirgin oldum konsantre olamadım.şimdi tam 2 ay oldu herangi bi sorun yaşamıyoruz ama eşim ilişki esnasında dikkat et diyor benim tek sorunum bu hala bişey olur diye endişe ediyor.umarım sizde en kısa zamanda bu sorunu atlatırsınız ufak bi ima bile insanın konsantrasyonunu bozuyor iki taraf içinde çok önemli..

slm kıslar nasılsınız?benim tüp bebek raporum çıktı kararımızı kesin verdik 2 ay sonra tedaviye başlayacağım şimdi biraz kendimi toparlayayaım ve iyice stresimi atayım diye 2 ay sonra yaptırmaya karar verdim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş iki ay boyuncada doktor eşime ilaç verdi hem onları kullanacak inş hepimiz meleklerimize kavuşuruz biran önce hayırlı sonuçlar alırız tedavilerimizden canlarım allaha emanet olun....

hakkında hayırlısı olsun cnm.allahım hepimizin gönlüne göre versin..bizde ağustosta ilk görüşme için gideceğiz..nasip olursa bi sorun çıkmazsa eylülde başlarız.inşallah tedavilerimiz olumlu olurda kavuşuruz bebişlerimize...allah yardımcımız olsun...

canım hayırlı olsun raporun ınsallah sonuda guzel olur bırsey sormak ıstıyorum ben sana bende devlet hastanesıne adetımın 2. gunu gıdıcem geentık testlerımız ıcın yarın kan verıcem sonucları uzun suruyomus cıkması sanırm genetık test harıcı adetın 2. ve 21.22. gunu tekrar gıtmem gerekıyomus sende nasıl bır yol ızlendı anlatabılırmısn bu rapor ıcın ve nekadar surede raporun cıktı

teşekkür ederim canım inşş güzel olur,ben genetik testimi devlet hastanesinde yaptırmadım ben özele gideceğim tedavi için canım orada yaptıracağım bu yüzden pek bi bilgi veremiyeceğim sana çok uzun sürmüyor eğer bi terslik çıkmazsa istenilen her şart varsa en fazla 3 ayda çıkıyor :) benimki biraz karışık oldu eşim ameliyat felan oldu bu arada rapor bi süre bekledi baktık sonuçta bi değişiklik yok raporumuz hazırdaydı zaten tekrar başvurduk ve çıktı tatlım inş yardımcı olabilmişimdir....

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı inş rabbim hepimizin gönlüne göre versin yüzlerimizi güldürsün emeklerimiz boşa gitmesin inş :))

Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle eşi ameliyat olan herkese geçmiş olsun.Benim eşimde yaklaşık bir ay önce çift taraflı varikoselden ameliyat oldu.Şimdi bizde bebek için çalışmalar yapmak istiyoruz. :)Değerlerimizin durumunu doğal olarak şuan bilmiyoruz.İnşallah değerlerimiz düzelmiştir.Allah dileyen herkese nasip eder inşaallah.

anladım cnım hayırlısı olsun senın ıcınde benım de bı aıle dostum var emrıyolog kendısı obana ızmırde bır merkez onerdı az oncede ordakı doktor ıle gorustuk oda rapor ıcın yardımcı olabılcegını soyledı cumartesı gunu on gorusme adı altında bır gorusme yapıcagız ınsallah guzel seyler duyarız genetık testler ozelde cok pahalı oldugunu soyluyolar canım aklında olsun ama belkıde ozel merkezlerde fıyatın ıcındedır allah yardımcın olsun guzel haberler ver bıze ınsallah

Arkadaşlar ameliyat sonrası doktor eşinize ilaç verdimi?Bizim doktorumuz klomen verdi 3 ay boyunca kullanması için.İlacını kullanıyor fakat ben okuduklarımdan yola çıkarak keçi boynuzu kürünü de uygulamak istiyorum.Acaba yapsam ilaç kullanırken bir yan etki olurmu?Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?Aslında doktora danışacaktım ama çekindim açıkçası deneyimi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

gecmıs olsun canım cogu doktor ılk 6 ay ılac vermıyor bızımkıde vermemıstı amelıyatın basarısını gormek ıcın ama kecıboynuzu kuru cok guzel sayıyı yukseltıyor ılac kullanırlen herhangı br yan etkısı olmaz cınko omega 3 evıcap dal-argının de kullanbılırsın donusumlu olarak daha bırcok vıtamın var eslerımız ıcın ama en onemlısı gıdasına dıkkat etmek et yesıllık yumurta tereyag kakao bunlar sperm ustundecok etkılı bas sayfalardada var oneerılerımız geen kafana takılan bırsey olursa seve seve yardımcı oluruz cnm tekrar gecmıs olsun

Cevabın çok teşekkür ederim.Bizim doktorumuz ameliyattan sonra antibiyotik falanda vermişti.Klomenede 3 ay kullansın demişti.Acaba bizim durumumuz dahamı kötü bazen çok endişeleniyorum okuduklarımdan ya sperm değerleri düzelmezse diye ama bazende umut oluyor ameliyat sonrası iyileşme olanları hamile kalanları okuduğumda.Ben en iyisi keçi boynuzu kürünü deniyeyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

hıcbırzaman umutsuz olma canım burda oyle guzel ornekler varkı 1 mılyon sperm ıle hamılekalan arkadasımızda var en yuksek degerlerle kalamayanda allahtan umut kesılmez ınankı o ol dedıkten sonra hıcbır engel duramıyor onunde benım esımede doktor antıbıyotık ve agrı kesıcı vermıstı vıtamın amaclı hıcbır ılac vermedı ancak ben kullandırdım esıme ve ılk 6 ayda 6 kat artıs oldu amelıyattan sonra ama hala hamıle kalamadım esımı duzeltırken benım sorunlarım olustu falan sen sakın ve stressız davranmaya calıs stres cok etkılıyor daha amelıyatınız cok yenı kecıboynuzu kurunde 3 dakıkadan fazla kaynatmama ozen goster kesınlıkle en onemlı noktsı o. ınsallah guzel haberler verıcez

canım benım nasılsın merka ettım senı gunlerın nasıl gecıyor buarada sonunda 100 mesajım doldu ozelden mesj atabılıyorum artık :)

slm gogım,haftasonu bı duğun telaşımız vardı o yuzden bakamadım,bı de hastayım ya kıtaplarıda karıştıramıyorum,ınternettekı her bılgı de sağlam olmayabılır dıye duşunuyorum bakındım ama karar veremedım..aslında ıstığfarla başlayabılırız..komsum var burda,cok ıstığfar okudum demıştı,o da 5.yılında aldı bebeğini kucağına..bu ayı bu şekılde gecırıp manen bır temızlensek guzel olmaz mı?sen buldun mu bışeyler?

sevındım özelinin acılmasına gülüm )) haftasonu düğün vardı,bugunde ablamla odayı değiştırdık yoruldum,göslerımı zor acıom ınankı ekrana bakarken :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…