arkadaslar merhaba nisan 15te ameliyat oldu eşim ve 1hafta sonra kontrole gittik proxeed ve arginmax verdi ayrıca 15gün sonra birlikte olabilirsiniz dedi.
ikimizde bu 15gün zor sabretsekte 15gün bitiminde malesefki aramızda bişey olamadı. Eşim ameliyatın etkisinden çıkamadıgı için canı acıyacak düşüncesiyle konsantre olup sertleşemedi ve herşey yarım kaldı.
ben o gece ona belli etmesemde çok üzüldüm. ertesi gün ben adet oldum. şimdi adetim bitti eşim gecede kafayı yemek üzereyim.
siz ameliyattan sonra böyle şeyler yaşadınızmı.?
paylaşıp banada neyapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim
canım benım oncelıkle morelını bozma lutfen adet olmussun sanırım bılıyosunkı gun gelıcek ve bızde anne olucaz ınsallah rabbım nasıp ederse lutfen morelını yuksek tut. buarada arapca okuyamıyorumsen karar verebıldınmı hangı duaya baslıcagımızı sanırım ıkımızden baskası da yok dua okuyack olsun katılmak ısteyen olursa katılır bız baslarız senınle ınsallah dualarımızla gelıcek bebıslerımız
slm gogi duaya bende katılmak istiyorum. Kuranı Kerim okuyabiliyorum.
s.a. minellll benim eşimde 18 mart da 3. derece ilerlemiş varikosel ameliyatı oldu. sizinle yakın tarih. eşimin değerler sıfıra yakındı. sizin kaçtı sayı? bize doktor vemax diye vitamin verdi baska bişey yok. siz tedavi ne uyguluyorsunuz. Bu mübarek üç aylarda Allah cc hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah[/QUOTE
geçmiş olsun canım.. benim eşimin ben tahlil sonuçlarını hiç görmedim polikinlikten herhangi üroloji doktorundan randevu almıştık.aynı günde tahlil sonuçlarını aldığında sol taraflı varikosel olduğunu öğrendik.ve doktor ameliyat dedi.bi arkadaşı yakın tarihte varikosel ameliyatı olmuştu o arkadaşıyla birlikte ameliyat olduğu doktora gitti oda elle muayene etti evet ameliyat dedi.ve oldu dosyası hala hastane hiç göremedim.ve şnu söyliyeyim doktor değerler iyi ama geçiş anında kalitesi bozuluyor demiş eşime ve eğer sigara içiyorsan bu ameliyatı sana yapmam demiş.canım tabiki HERŞEY ALLAHIN taktiriyle olacak..ister çok iyi olsun ister çok kötü rabbimin izniyle herşey olur.sen buna inan gerisini ona bırak
arkadaslar merhaba nisan 15te ameliyat oldu eşim ve 1hafta sonra kontrole gittik proxeed ve arginmax verdi ayrıca 15gün sonra birlikte olabilirsiniz dedi.
ikimizde bu 15gün zor sabretsekte 15gün bitiminde malesefki aramızda bişey olamadı. Eşim ameliyatın etkisinden çıkamadıgı için canı acıyacak düşüncesiyle konsantre olup sertleşemedi ve herşey yarım kaldı.
ben o gece ona belli etmesemde çok üzüldüm. ertesi gün ben adet oldum. şimdi adetim bitti eşim gecede kafayı yemek üzereyim.
siz ameliyattan sonra böyle şeyler yaşadınızmı.?
paylaşıp banada neyapmam gerektıgı konusunda yardımcı olursanız sevinirim
slm gogi duaya bende katılmak istiyorum. Kuranı Kerim okuyabiliyorum.[/QUOTE .!.:ecrın 2012 ben ve sen varsın canım sımdılık ecrın arkadasım hangı duayı okuyacagımızı arastırıyordu en son sırayla herkese okuyalım dıyorum ben arapca okuyamıyorum ama
slm kıslar nasılsınız?benim tüp bebek raporum çıktı kararımızı kesin verdik 2 ay sonra tedaviye başlayacağım şimdi biraz kendimi toparlayayaım ve iyice stresimi atayım diye 2 ay sonra yaptırmaya karar verdim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş iki ay boyuncada doktor eşime ilaç verdi hem onları kullanacak inş hepimiz meleklerimize kavuşuruz biran önce hayırlı sonuçlar alırız tedavilerimizden canlarım allaha emanet olun....
slm kıslar nasılsınız?benim tüp bebek raporum çıktı kararımızı kesin verdik 2 ay sonra tedaviye başlayacağım şimdi biraz kendimi toparlayayaım ve iyice stresimi atayım diye 2 ay sonra yaptırmaya karar verdim rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inş iki ay boyuncada doktor eşime ilaç verdi hem onları kullanacak inş hepimiz meleklerimize kavuşuruz biran önce hayırlı sonuçlar alırız tedavilerimizden canlarım allaha emanet olun....
canım hayırlı olsun raporun ınsallah sonuda guzel olur bırsey sormak ıstıyorum ben sana bende devlet hastanesıne adetımın 2. gunu gıdıcem geentık testlerımız ıcın yarın kan verıcem sonucları uzun suruyomus cıkması sanırm genetık test harıcı adetın 2. ve 21.22. gunu tekrar gıtmem gerekıyomus sende nasıl bır yol ızlendı anlatabılırmısn bu rapor ıcın ve nekadar surede raporun cıktı
hakkında hayırlısı olsun cnm.allahım hepimizin gönlüne göre versin..bizde ağustosta ilk görüşme için gideceğiz..nasip olursa bi sorun çıkmazsa eylülde başlarız.inşallah tedavilerimiz olumlu olurda kavuşuruz bebişlerimize...allah yardımcımız olsun...
teşekkür ederim canım inşş güzel olur,ben genetik testimi devlet hastanesinde yaptırmadım ben özele gideceğim tedavi için canım orada yaptıracağım bu yüzden pek bi bilgi veremiyeceğim sana çok uzun sürmüyor eğer bi terslik çıkmazsa istenilen her şart varsa en fazla 3 ayda çıkıyor :) benimki biraz karışık oldu eşim ameliyat felan oldu bu arada rapor bi süre bekledi baktık sonuçta bi değişiklik yok raporumuz hazırdaydı zaten tekrar başvurduk ve çıktı tatlım inş yardımcı olabilmişimdir....
Arkadaşlar ameliyat sonrası doktor eşinize ilaç verdimi?Bizim doktorumuz klomen verdi 3 ay boyunca kullanması için.İlacını kullanıyor fakat ben okuduklarımdan yola çıkarak keçi boynuzu kürünü de uygulamak istiyorum.Acaba yapsam ilaç kullanırken bir yan etki olurmu?Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?Aslında doktora danışacaktım ama çekindim açıkçası deneyimi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim :)
Cevabın çok teşekkür ederim.Bizim doktorumuz ameliyattan sonra antibiyotik falanda vermişti.Klomenede 3 ay kullansın demişti.Acaba bizim durumumuz dahamı kötübazen çok endişeleniyorum okuduklarımdan ya sperm değerleri düzelmezse diye ama bazende umut oluyor ameliyat sonrası iyileşme olanları hamile kalanları okuduğumda.Ben en iyisi keçi boynuzu kürünü deniyeyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?