Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benım ben bu konuda senın bılgıne ınancına cok fazla guvenıyorm sen ne dersen onu okuyalım kacar tane okuncaksa soyle canım ıstıgfar dersen ondan baslıyalım dılersen sende adetın bıtınce baslarsın dılersen ben yarın baslıyabılırım hemen okumaya cekılen tesbıhlerımızıde cekerız hergun canım

sevındım özelinin acılmasına gülüm )) haftasonu düğün vardı,bugunde ablamla odayı değiştırdık yoruldum,göslerımı zor acıom ınankı ekrana bakarken :)

ayy kıyamam sana canım benım yat erkenden dıcem ama zaten saat 11 olmus bıle yat dınlen canım bende sabahları yuruyuse gıdıyorum erken kalkıyorum haftaıcı oyuzden bende 12 yı zor edıyorum ama dun gece nedense okadar huzursuzdmkkı anlatamam hıc uyuyamadım hanı bebekler huysuzluk yapar uyuyamaz ya aynı o sekıldeydım dua ede ede uyuya kalmısım en son saat 5 tı bugun sersem gıbı dolandım evde

Söylediklerin moral oldu canım.Biliyorum rabbim büyük.Benim birde ameliyat öncesinde bir gebeliğim olmuştu ama birtürlü kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.Ozaman hiç haberimiz yoktu varikoselden.Herşeyin hayırlısı.Umarım sizinde sağlığınız hemen düzelir.Birde duanıza benide ortak edin hem sizlere hemde kendim için bende elimden geleni yapmak isterim.Ne okumak gerekir bilmiyorum ben elimden geldiğince dua ediyorum.Allah kabul etsin inşaallah.

arkadaslar buarada unuttum soylemeyı aslında yarın gentık testlerımız ıcın hastaneye gıdıcektık esımle fakat aıle dostumuz emrıyoog arkdasımız bıze baska bır doktor ve merkez onerdı ordakı doktorda rapor konusunda yardımcı olabılecgını butun evraklarını getırsınler test sonuclarına bakalım durum degerlendırmesı yapıp yolumuza cızelım on gorusme ıcın gelsınler demıs cumrtesı gunu gıdıp oncelıkle goruuscez nasıl bı yol ızlıcez onu konuscaz doktor ıle ınsallah guzel seyler duyarım dualarınızı eksık etmeyın lutfen 18 ay oldu amelıyat olalı artık zor gelıyor beklemez Allah guc kuvvet versın hepımıze

canım tam olarak bende bilmiyorum genetik test fiyatını veya fiyatın içinde olup olmadığını ama perşembe günü tedavi göreceğim merkezle bi gidip görüşmeyi düşünüyorum orda öğrenirim artık fiyatı ) allah razı olsun rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tatlım hepimiz güzel haberler verelim inş.

Amin canım.Ben dilim döndüğünce seni anarak dua edeceğim.Allah hayırlısı ile yüreğindekini nasip etsin.

canım peygamber efendımız (sav)dönemınde bır sahabenın de cocugu olmamış, Efendımız(sav) çokca ıstıgfar etmesını söylemış,o da hergun 700 ıstığfar okumuş,,daha sonra bırçok evlat vermış Allah(cc)
Kuran da da tevbe etmenın önemıne cok vurgu yapılıyor,ben duzenlı devam etmeye nıyetlenıyorum yarım kalıyor...ınşallah bırbırımıze destek olup devam edelım,hem 3 aylarda gırdı..şuan da öyle guzel bır yağmur yağıyor kı,Rabbım rahmetını ındırıyor
gunde en az 100 yada 300-700 ne kadar okuyabılırsek
hemen bu gece başlayalım ıstersen..

Canım özür dileyerek soruyorum.Cahilliğimi mazur görün lütfen. istiğfar duası değilmi bahsettiğiniz?

Tevbe, istiğfar duâlarının manası, yaptığımız bütün günahlara pişmanlık duyduğumuzu ifade etmemiz, bundan sonraki hayatımızda bir daha böyle günah ve kusurları işlemeyeceğimize Rabbimize söz vermemizdir.
Günah ve kusurlarına pişmanlık duyup, üzüntü ve elem hisseden mü'min, önce şu istiğfar duâsını huşû ile okur:

استغفر الله استغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوب اِليْهِ توبة عبد طالم لنفسه لا يملك لنفسه موتا ولا حياة و لا نشوراوَاَسْاَلُهُ لتََّوْبَةَ وَلْمَغْفِرَةَ وَلْهِداَيَةَلَناَ اِنَّهُ هُوَ لتَّوّاَبٌ رَحِيمُ

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."

Arkadalar duamıza katılmak hergun 100( yüz) adet okuyabılırım dıyen arkdaslar ısımlerını bıldırsın lutfen
buaksam yada yarın baslamak ıstıyoruz ecrın2012 arkadasımız ve ben buaksam baslıyoruz ALLAH dualarımızı kabul etsın

cevabın için teşekkür ederim canım

üzerine gitmiyorum zaten belli de etmiyorum ona ama çok üzülüyorum yinede

anlıyorum güzelim. inşallah atlatabiliriz.

o günden beri bendede tedirginlik var artık yarın akşam evde olucak bende erken çıkıcam zaten işten ve yine yanaşıcak ama bukez ben korkuyorum

aynı şey yine olurmu diye,

ne olcak bilmiyorum yarın görücez durumu

inşallah bi sorun olmaz

arkadaşlar bende katılmak isterdim ama çalışıyorum fırsatım olmaz ama kısmetse haziranda işten ayrılıcam ozaman bende katılabilirim aranıza

neyse ben yatıyorum arkadaşlar malum yarın iş var.

ALLAH kabul etsin şimdiden dualarınızı inşallah

hepimizin kucagını doldursun tez zamanda inşallah

ALLAH'A emanet olun

Bende katilmk istiyorum benide yazin 100 tane okurum gunde..bu iki duami okunacak sadece??
Rabbim kabul etsin insallh
Liste yaparsaniz hos olur herkes okudugu kadarini haber verir

gunaydın arkdaslar son dua lıstemız ozaman su sekılde

Gogii 100
ECRIN2012 100
İsterseninanma 100
Emha 100

oncelıkle bunu okucaz daha sonra dualarımızı eklıcez hergun 100 adet Allah kabul etsın

gunaydın arkdaslar son dua lıstemız ozaman su sekılde

Gogii 100
ECRIN2012 100
İsterseninanma 100
Emha 100

oncelıkle bunu okucaz daha sonra dualarımızı eklıcez hergun 100 adet Allah kabul etsın

canm bende okumak isterim.bide 41 gün meryem suresi okunuyo.ara vermeden ama.adet oldugumuz durumlarda baskası bizim adımıza okuyabiliyo.ben bi ara başladm ama 10 gün okuyup bıraktm maalesef.okuyon bi çk kişinin bu vesileyle cocugunun oldugunu duymustm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…