slm gogım,haftasonu bı duğun telaşımız vardı o yuzden bakamadım,bı de hastayım ya kıtaplarıda karıştıramıyorum,ınternettekı her bılgı de sağlam olmayabılır dıye duşunuyorum bakındım ama karar veremedım..aslında ıstığfarla başlayabılırız..komsum var burda,cok ıstığfar okudum demıştı,o da 5.yılında aldı bebeğini kucağına..bu ayı bu şekılde gecırıp manen bır temızlensek guzel olmaz mı?sen buldun mu bışeyler?
sevındım özelinin acılmasına gülüm)) haftasonu düğün vardı,bugunde ablamla odayı değiştırdık yoruldum,göslerımı zor acıom ınankı ekrana bakarken :)
anladım cnım hayırlısı olsun senın ıcınde benım de bı aıle dostum var emrıyolog kendısı obana ızmırde bır merkez onerdı az oncede ordakı doktor ıle gorustuk oda rapor ıcın yardımcı olabılcegını soyledı cumartesı gunu on gorusme adı altında bır gorusme yapıcagız ınsallah guzel seyler duyarız genetık testler ozelde cok pahalı oldugunu soyluyolar canım aklında olsun ama belkıde ozel merkezlerde fıyatın ıcındedır allah yardımcın olsun guzel haberler ver bıze ınsallah
arkadaslar buarada unuttum soylemeyı aslında yarın gentık testlerımız ıcın hastaneye gıdıcektık esımle fakat aıle dostumuz emrıyoog arkdasımız bıze baska bır doktor ve merkez onerdı ordakı doktorda rapor konusunda yardımcı olabılecgını butun evraklarını getırsınler test sonuclarına bakalım durum degerlendırmesı yapıp yolumuza cızelım on gorusme ıcın gelsınler demıs cumrtesı gunu gıdıp oncelıkle goruuscez nasıl bı yol ızlıcez onu konuscaz doktor ıle ınsallah guzel seyler duyarım dualarınızı eksık etmeyın lutfen 18 ay oldu amelıyat olalı artık zor gelıyor beklemez Allah guc kuvvet versın hepımıze
Amin canım.Ben dilim döndüğünce seni anarak dua edeceğim.Allah hayırlısı ile yüreğindekini nasip etsin.
canım benım ben bu konuda senın bılgıne ınancına cok fazla guvenıyorm sen ne dersen onu okuyalım kacar tane okuncaksa soyle canım ıstıgfar dersen ondan baslıyalım dılersen sende adetın bıtınce baslarsın dılersen ben yarın baslıyabılırım hemen okumaya cekılen tesbıhlerımızıde cekerız hergun canım
ayy kıyamam sana canım benım yat erkenden dıcem ama zaten saat 11 olmus bıle yat dınlen canım bende sabahları yuruyuse gıdıyorum erken kalkıyorum haftaıcı oyuzden bende 12 yı zor edıyorum ama dun gece nedense okadar huzursuzdmkkı anlatamam hıc uyuyamadım hanı bebekler huysuzluk yapar uyuyamaz ya aynı o sekıldeydım dua ede ede uyuya kalmısım en son saat 5 tıbugun sersem gıbı dolandım evde
canım peygamber efendımız (sav)dönemınde bır sahabenın de cocugu olmamış, Efendımız(sav) çokca ıstıgfar etmesını söylemış,o da hergun 700 ıstığfar okumuş,,daha sonra bırçok evlat vermış Allah(cc)
Kuran da da tevbe etmenın önemıne cok vurgu yapılıyor,ben duzenlı devam etmeye nıyetlenıyorum yarım kalıyor...ınşallah bırbırımıze destek olup devam edelım,hem 3 aylarda gırdı..şuan da öyle guzel bır yağmur yağıyor kı,Rabbım rahmetını ındırıyor
gunde en az 100 yada 300-700 ne kadar okuyabılırsek
hemen bu gece başlayalım ıstersen..
Canım özür dileyerek soruyorum.Cahilliğimi mazur görün lütfen. istiğfar duası değilmi bahsettiğiniz?
evet canım benım hergun 100 adet okuyalım dıye dusunuyoruz katılmak ıstermısın?
evet isterim tabiki :)
canım esının yasadıgı olay tamamen psıkolojık benım esımınde canı cok tatlıdır doktor bıze 1 ay ılıskı yok demıstı ancak esım durmadı 15.gunu flaan bırlıkte olduk ancak esım hep canı acıcak dusuncesıyle kontrolluydu bende korkuyordum testıslerı sarsıldıkca canları acıyor cunku senın yapman gereken esının hıcc ustune gıtme sakın neden boyle oluyo neden olmuyo deme psıkolojısı cok onemlı cunku kendı ıstedıgı zaman yaklassın sana eger kafasına cok taakrsa kalıcı bır psıkolojık bozulma olabılır en azından 1 ay kadar sabret daha cok yenı amelıyatınız duzelme olmassa dr dan yardım alırsınız
canım benim eşimle aramda öyle bir sorun olmadı bize doktor herangi bi günde vermemişti biz 3 gün birlikte olduk.ben ondan daha tedirgin oldum konsantre olamadım.şimdi tam 2 ay oldu herangi bi sorun yaşamıyoruz ama eşim ilişki esnasında dikkat et diyor benim tek sorunum bu hala bişey olur diye endişe ediyor.umarım sizde en kısa zamanda bu sorunu atlatırsınız ufak bi ima bile insanın konsantrasyonunu bozuyor iki taraf içinde çok önemli..
ozaman soyle yapalım canım
ECRIN2012 100 ADET
GOGİİ 100 ADET
İSTERSENİNANMA 100 ADET dıyorum ben katılmak ısteyen ıletır bıze bız buaksam baslıyalım 100 adetı tamamlayan bıldırım yapabılır bana ozelden yada burdan
Tevbe, istiğfar duâlarının manası, yaptığımız bütün günahlara pişmanlık duyduğumuzu ifade etmemiz, bundan sonraki hayatımızda bir daha böyle günah ve kusurları işlemeyeceğimize Rabbimize söz vermemizdir.
Günah ve kusurlarına pişmanlık duyup, üzüntü ve elem hisseden mü'min, önce şu istiğfar duâsını huşû ile okur:
استغفر الله استغفر الله استغفر الله العظيم الكريم اللذي لا الاه الاهو الحي القيوم واتوب اِليْهِ توبة عبد طالم لنفسه لا يملك لنفسه موتا ولا حياة و لا نشوراوَاَسْاَلُهُ لتََّوْبَةَ وَلْمَغْفِرَةَ وَلْهِداَيَةَلَناَ اِنَّهُ هُوَ لتَّوّاَبٌ رَحِيمُ
"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."
"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."
"Amentü billâhi ve melâiketihî ve kütübihî ve Rusulihi ve'l-yevmi'l-âhiri ve bi'l-kaderi, hayrihî ve şerrihî minellâhi teâlâ ve'l-bâsü bade'l-mevt. Hakkun, eşhedü en lâ ilâhe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh."
Arkadalar duamıza katılmak hergun 100( yüz) adet okuyabılırım dıyen arkdaslar ısımlerını bıldırsın lutfen
buaksam yada yarın baslamak ıstıyoruz ecrın2012 arkadasımız ve ben buaksam baslıyoruz ALLAH dualarımızı kabul etsın
gunaydın arkdaslar son dua lıstemız ozaman su sekılde
Gogii 100
ECRIN2012 100
İsterseninanma 100
Emha 100
oncelıkle bunu okucaz daha sonra dualarımızı eklıcez hergun 100 adet Allah kabul etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?