Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın arkdaslar son dua lıstemız ozaman su sekılde

Gogii 100
ECRIN2012 100
İsterseninanma 100
Emha 100

oncelıkle bunu okucaz daha sonra dualarımızı eklıcez hergun 100 adet Allah kabul etsın

yanlız benm adetim yarın son ancak yarın akşam başlayabilirim.

canım meryem suresını okurken namazınında kılınması gerekıyomus secde gecen yerler varmıs bana anneannem okumustu 3 ayların baslangıcında ılk once tevbe edelım temızlenelım dıye dusunduk pesıne sırayla dualarımızı okucaz ınsallah

çok guzel bır dua bu,cok sevıyorum ben bunu...Allah razı olsun paylaşımın ıcın
şaban ayı gırene dek buna devam edelım ınşallah

arkadaşlar bende katılmak isterdim ama çalışıyorum fırsatım olmaz ama kısmetse haziranda işten ayrılıcam ozaman bende katılabilirim aranıza

canım bunu heryerde ve herzaman okuyabılırsın..bence erteleme,malum 3 aylar da gırmışken

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.Benim eşim bir ay önce çift taraflı varikoselden ameliyat oldu.çok uzun zaman geçmedi biliyorum ama hem ben biraz sabırsızım hemde birşeyler yapmak istiyorum.Şuanda klomen kullanıyor.Bugün bir aktara gittik herzaman ceviz falan alırız zaten.Ben çakşır suyuyla falan ilgilenirken oradaki adam durumu sordu varikosel ameliyatı oldu falan deyince çakşır yeterli değil dedi ve bize birtakım macun isimleri söyledi hepsini karıştırıp yiyecek dedi.Buradan çok okuyorum bir takım karışımlar kullanan arkadaşları ama cesaret edemedim bir türlü sanırım sizlere danışmak istedim.Ben isimlerini aldım arkadaşlar yazıyorum fikri olan varsa yardımcı olabilirmi?epimedium,ginseng,propolis,arısütü polen bunların hepsi karıştırılıp günde 3 kere yiyecek dedi birde ayrıca mesir macunu ayrı olarak yenecekmiş birde formen diye bir hap varmış bitkisel bunları alın çok kısa sürede farkeder dedi.Düşünelim falan deyincede azosperm olur sonra hiçbirşey işe yaramaz falan dedi kafam karıştı Hepsine 135 tl istedi bide :) çok değil ama işe yararmı birde ya bir zararı olursa diye düşünüyorum.Eğer fikri olan arkadaş varsa bana yazarsa çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.

tovbe yarabbım ya azosperm ne demek o bılmıyo sanırım canım allahım yarabbım ya azosperm hıc sperm olmaması dmek cok sukur bızım kocıslerın spermlerı var bırazcık destek ıstıyolar sadece o karısımları alman ıcın daha cok erken cnım aktarınız bıraz duygusal dusunmus sanırım senıde en hassas yerınden vurmus tabıkıde dedıgı karısımları kullanabılırsın emınımkı faydasıda olur ama adamn yaklasımı hıc hosuma gıtmedı kusura bakma kafan karısmasın benım fıkrım klomene 3 ay devam edın 3.ayın sonunda sperm testı yaptırn buarada hıc stres yapmayın yapmamaya calısın en azından en oenmlısı 6.aydakı sperm testı sonucu ancak 3.ayda ıcıne sınmesse degerler bu karısımı al kullan derım klomenın bır ozellıgı vardı ılk 1 ay spermı yere vurdurur daha sonra yukseltır acıklaması spermın dengesını bozan kotu spermı atıyormus daha sonrada saglıklılar yukselıyomus sayısı olusan spermler saglıklı olusuyomus yanı benım fıkrım bu canım gene karar sana kalmıs buarada esın bol bol cevız fındık badem ( kavrulmamıs) yesın bal pekmez kecıboynuzu kuru de yapabılırsın ve klomen kullanıo adam daha ne yapsın canım bukadar ustune gıtme esının psıkolojısını bozma derım ben

Fikrini paylaştığın için çok teşekkür ederim canım.Adam çok uyanık konuya bir girdi tam vasviye teyze ne çektiniz diye onikiden vurdu beni ağlıcaktım :) tam ikna olmaya çalışıyordum silkelendim resmen sizlerden fikir almadan satın almak istemedim.Ama dediğin doğru daha erken bir ameliyatın etkilerini görmek lazım. Bide ben klomenle çok fazla birşey kullanmak istemiyorum.Yan etki olur bir olumsuzluk olur diye.Biz ceviz,fındık,bal,incir yemeye devam edelim zaten bunları normal olarak tüketiyoruz.Birde keçiboynuzu kürünü yapayım.Duamızıda edelim.Allahın izni ile nasibimizde ne varsa yaşarız.Rabbim cümlemize hayırlı yazılar yazmış olsun.Birde bebiş tabi :) Cevabın için çok teşekkürler.

hayrılısı olsun canımm.. Allah kucaklarımızı bebişle doldursun. bende 2. aşılamamaı oldum ve şuan beklemedeyim..
olmaz issee bende birkaç ay ara verip ekim gibi tüp bebek düşünüyorumm.. hayırlısı inşallah bu yazz iyi gelirdee hamile oluruzz hayırlsı ilee

Onliyzz ; canııımmm bu çatı altında bizi buluşturrannn arkadaşımm.. güzel dilerklerin, güzel duaların için Allah razı olsunn.. Bende okuduğum akdarıyla kızın olacakmış. Allah kızına ve sana sağlık versin. kucağına almayı nasip etsinn. Mübarek 3 aylarda bizede bu duyguları yaşamayı sanip etsin.. çok yorgunum canımm. amaa ilk sayfaları okuyup senin azmini görüncee bırakmaa diyorum kendi kendimee. Tekrar bağlanıyorumm , peşinden koşuyorum amaaa yorucu bir süreçç anlyırosun sende biizi... canımm arada bir yazz kendindenn miniğinden haberler ver.. öpüyorumm kocaman..

kızlarrr nasılsınız uzun zamandır yazamadım önce kayınvaldemler geldi onlar gitti, biz gezmeye gittik geçen haftada ev taşıdık derken ben buralardan uzaklaştım

bizim de 3. ayımız doldu teste gideceğiz bakalım ama ben her ihtimale hazırlıklıyım doktorumla da konuştum test sonucuna göre sonbahara kadar oyalanın dedi gezin tozun tatil yapın dedi eylülde aşılama yapalım dedi zaten 6. ayımız da ağustosta doluyor artık o testin durumuna göre sırası ile aşılama ve tüpe geçiş olabilri sanırım tabii şu an net bişey söylemek için erken ama ben kendimi hazırladım artık herşeye.

gogiicimmmm izmirde sana önerilen merkez neresi? akmelek sanırım smryna da yaptıracak diye hatırlıyorum değil mi akmelekcim? ben maalesef çalıştığım için özel merkezleri tercih edemiyorum çünkü onların verdiği istirahat raporlarını devlet kabul etmiyor yumurta toplamadan başlayarak transfer aşamalarında felan hep istirahatte olunması gerekiyomuş yani rapor yazıyorlar ama kurumumun raporu kabul etmesi için tam teşekküllü hastane olması gerekiyormuş o yüzden ben ege, dokuz eylül, kent hastanesi ya da tınaztepe hastanesini düşünebiliyorum sadece

haberleşelim kızlar gogiicim özel mesaj hakkın açıldı mı?

canım hosgeldınn kuzum nasılsınn? ne guzel gezmıssın bırazda yorulmussundur ev tasırken geldıgıne sevındım tekrrdan buarada ozel mesj hakkım acıldı cnm cok sukur :) cnm ben tınaztepeye gıdıcem cumrtesı gunu gorusmeye doktorla buarada yumurta toplama ıslemınde aynı gun benım arkdasım ıse donmustu ama heryer aynı olmayabılır benı bı tandııgımız emrıyolog yonlendırdı cnm tınaztepeye bakalım ınsallah guzel seyler duyarım cumartesı gunu smryna nın basarı oranınıcok bılmıyorum ama ordakı funda hanımı ben hıc sevmıyorum cnm sırf oyuzden orayı dusunmek ıstemıyorum aslında evımede yakın ama ne bılım sıcak bakmıyorum oraya gereksız bı ısteksızlık var ıcımde oraya karsı :)

nazarbonculk, gogi hoşgeldinizz:)
kızlar ben 2. aşılama oldum. Bence ilk aşılama deneyin derimm.. tabi tüp bebekte şans daha yüksek amaa en azından karnından iğne yapma psikolojisini faln aşılama ile atıyorsun.... vee tüp bebeğe göre daha koaly bir yöntem.. herşeyin hayırlsıı tabi benim ilk aşılamam tutmadıı. bir süre ara vereceğim bendee sonra tüp bebek eğer bu aşılalmam tutmaz isee

slm cnm nazarboncugunu tam hatırlayamadım ama onunda olmaı gerekıyo asılaması benımde 2 asılama deneyımım var ıgne olaylarını falan cok sukur atlattım sorun yasamıyorum onlarda tup bebekte nedense korkutmuyo benı farklı olan bır yumurta toplama ıslemı var zaten oda anestezı altında yapılıo :) sanırım artık gozu kara oldum herseyı heryonden denemek ıstıyorum 2 ay sonra 3 yılım dolucak olsun ıstıyorum nekadar cok ıstersek oda okadar cok kacıyo bızden sanırım :) ınsallah bebısın tutunur cnım sana test gunun ne zaman asılama yapılan sayıyı falan bılıyomusun?

miktar 4 ml
çözünme süresi 15 dakika
viskozite:normal ph:8,2 g
örünüm:gri opak
konsantrasyon 23 milyon
hızlı hareket:%22
yavaş;:%15
yerinde hareket:%8
hareketsiz:%57
vitalite:%43
lökosit:600000
yuvarlak hücre:1200000
gross anomali morfoloji:%28
sonuçlar böyle drlar da kafa karıştırıyo biri ameliyat şart diğeri hayır şart değil diyo benimde kafam allak bullak ameliyat olup sonuç daha kötü olanlarda var olsan bi dert olmasan ayrı dert doktor sitesi diye bir site var orda durumu anlattım profösörler falan var biri şöyle dedi:
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Bu durumda, muayenede varikosel bulunsa bile ameliyat önermem. Endişe etmeyin. Çocuk olmuyorsa, başka yönlerden araştırmak gerekir. Ben özellikle sperm DNA hasar analizi yapılmasını ve buna göre bir tedavi planı yapılmasını öneriyorum. Bu konuda daha detaylı bilgi için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-da-baba-olunabilir.html sayfasına bakabilirsiniz. Ayrıca, tedavi planı bakımından da http://www.kaanaydos.com.tr/diyelim-ki-sperm-testi-normal-ama-cocuk-olmuyor.html sayfasında geniş bir özet yazdım. İsterseniz bir gün gelin, bu yönde tetkik ve tedavinizi planlayalım. Lütfen geldiğinizde bir gece Ankara'da kalacak şekilde gelirseniz, ertesi gün sperm DNA analizini de yaptırabiliriz. Saygılarımla.

aynen canımm bende aslında eskiden iğneyii, doktorları sevmezdim :) aşılamaların sayesinde iğne fobimi atlattıım :))) bende dediğin gibi gözü kara olma yolundayım . anestezi almaktan korkuyorum nedensee uyanamam giibi geliyor amaa önümüzde yaşamamız gereken şeyler varsa kaçışımız yokk :) kabullenip gideceğiz. Aşılamam yıkama sonrası 6 milyon sperm ile oldu canım. senin kaçtıı hatırlıyormusun ?

6 mılyon az bı sayı degıl cnım düşün 6 mılyondan 1 tanesı sonucta ısımızı gorecek olması ben ılk asılamamı amelıayt oncesı yaptırmıstım 2 mılyondu malesef amelıyattan sonrası yapılan asılama 12 mılyon ıle yapıldı ancak ıkısındede asırı derece streslıydım asırı derecede sıkıntım vardı ıkısdende olumlu sonuc alamadım zaten ınsallah tup oncesı yada tup ıle gelır bebegım dıyorum

12 milyonda çok iyimiş canımm , 3. aşılama düşünmedinmii ? belki dahada artmıştır..
6 milyonla yapıldı ama bilmiyorumm canım. şuan hiç bir belirti yada farklılık hisssetmiyorum. ve bende stres yapıyorumm ister istemez oluyor( yinemi tutmadı acabaa die düşünmeden edemiyorum.( oyüzden psikoljimi birkaç ay doktora gitmeyerek tüp bebeğe hazırlayacağım.. Allah herşeyin hayırlısını versin.. hepimiz biran önce güzel haberler verriz forumda :)
Allah emeklerimizin karşılığını verir hayırlısı ile canım. bu süreci birlikte atlatacağız---- sonuna kadar deneyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…