Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet cnm sayı ıyı ama olmayınca olmuyor dıger tarafta 1 mılyon sperm ıle dogal yoldan hamıle kalan oluyor ben psıkolojnın stresın bun etkıledgıını cok ıyı anladım bız artık esımle gorev gıbı bırbırmıze yaklasıyoduk sımdı rahatladık tup bebek yapıcaz dıye ınankı herseyı etkılıyor stres ben 3. asılmayı denemedım doktorumda onermedı benım ınsulın dırencım yuksek oyuzdende yumurtam cok kalıtelı olusmadı zaten sımdı onun ıcınde ılac kullnıyorum ınsallah hepımızın kucakları dolsun cnım

gogım selam ,nasılsın?yarın mısafırım var ben harıl harıl koşturuyorum..duayı okuyorsun değil mi?ben yarın başlayacağım ınşallah,içime sınmedı hastalığım bıtmeden..
bu arada karın sardırma dıye bışey var bızım buralarda,çocugu olmayanlara cok yapıolar..sizlerde de bılen var mı?
kayınvalıdem ılla bı sardıralım dıyıp duruyor.,ne yapsam bılemedım

merhaba arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 1.5 ay oldu ilk aydan hamile kalamadım bakalım bu ay bebiş gelecek mi ?

canım ıyıyım sagol sen nasılsın? ben okuyorum duayı canım ama gunde en fazla nedense 20 tane falan okuyabılıyorum evde ıslerden fırsatım cok olmuyo. karın sardırma olayını bılmıyorum cnım nasıl yapılıyormus? eger senın ıcın bır tehlıkesı yoksa dene ıstersen kayınvalıdenınde ıcınde kalmamıs olur

canım sana özelden yazdım geldı mı msjım
bu arada uzun gelıyorsa hz.Yunus un duası var...tam yazılışını bılmıorum ama ıstersen bı de ona bak netten
o da cok guzel

canım sana özelden yazdım geldı mı msjım
bu arada uzun gelıyorsa hz.Yunus un duası var...tam yazılışını bılmıorum ama ıstersen bı de ona bak netten
o da cok guzel

hyr gelmedı cnım ozelıme mesj ya uzun gelmıyor aslında oturdummu okuyorum ama basına oturana kadar ezbere bılmedııgm ıcın mutlkaa bakarak okumam gerekıyor o duayada bakarım cnım onuda okurum

Canim uzuldum asilamanin tutmamasina rabbim insallh tup te nasip eder. Bizimde sukur 3 ay bitti ama test falan yaptirmadik doktor eylul gibi bakarz hic strese girmeyin dedi..tabi ne mumkun 4.ayda hamile kalan arkadaslari okudukca insan heves ediyor.. eylule8 ay oluyor doktor ozamn bakarz zaten ileri dereceydi ozamna kadr etki gosterir dedi ne ilac verdi ne sayim yaptirin dedi.bende esimde birbirimize sormadan bekliyiruz bat gelince yuzum asiliyor oda anliyorr olmadigini...ama bwnde dedigin gibi once asilama istiyorum en azindan alismak icin ..bisey soracagim canim kilo vs aliyormusun yani hormon veriyorlarmi vucuda.cehaletimden soruyorum kusura bakma

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 1.5 ay oldu ilk aydan hamile kalamadım bakalım bu ay bebiş gelecek mi ?

Arkadasim aramizA hos geldin.anladigim kadariyla ameliyt ustunden 1.5 ay gecmis. Doktorlar 74-76 gunden bahsediyor yeni sperm uretmesi icin yani buda bunyeden bunyeye degisse 3 ayi gozden cikarin. Burada bem dahil bekleyen butun arkadaslarim 3 ayi dolup hamile kalmayi bekleyenler..kendini bu durumda hiiic strese sokma bu donemleri rahat rahat gecir..rabbim hepimizin mucizesini kisa surede saglikla verir insallh

canım bakalım eğer değerler aşılamaya uygun olursa ben de ilk aşılama deniyeceğim zaten. benim kadın doğumcumla da öyle konuştuk. eylüle kadar oyalanacağız eylül de aşılamaya geçicez tabii değerler aşılama için uygun olursa....inşallah 2. tutar canım sanırım 2. ve 3. aşılamada şans daha yüksek gibi okumuştum sanki biyerlerde rabbim gönlüne göre versin canım.

cnm allahım herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah...inşallah daha fazla aratmadan göndersin meleklerimizi...biz smyrna diye düşündük cnm.benim en yakın arkadaşım ve onun akrabası ordan pozitif sonuç aldı.tabi bizimde pozitif olcak diye birşey yok ama ne bileyim bizde oraya gitmeye karar verdik.inşallah ta pozitifi görürüz.

merhaba, canım ameliyatınız daha çok yeniii .. 3 ayda vucut ancak sperm üretiyor. o yüzden 3 ay geçmeden hemen umutsuzluğa kapılma- sayılarınız nasıldı ameliyattan öncee ?

aminn canım hayırlısı ile inşallah göbüşümüze bebiş konacak .. dediğin giibi sonuçta bize 1 tanee lazımm.. yumurtamız seçici herhalde beğenemiyor birtane :)

evet canım ilk aşılamam tutmadı. 2. yi yaptık şuan beklemedeiyz. bakalım bir kaç gün içinde kontrole gitmem ggerekli zman bulabilirsem gitcem canımm dediğin gibi 4. ayda hamile kalanları okudukça hevesleniyorum her ay amaa. bizimde ameliyat öncesi baya düşüktü sayımız bende bu sefer tutmazsa eylül- ekim giib düşünüyorum biraz ara veriyim diyorum forumdaki bayanlar eylüle hazırlık yapıyor.. inşallah yazz tatili iyi gelirdee bir anda hepimiz hamile kalırız.
Canım test yaptırın bakalım ne kadar yükselmiş görmüş olursunuz. gerçi benim eşimde hemen gitmemişti . 5. ayda ilk testini yaptırmıştı Estağfurullah canım hepimiz öyleyiz bendee hiç bişey bilmeyerek başladım.. sora sora öğreniyorsun..kafana takılan istediğin şeyi sorabilirsin ... canım aşılamada hormon alıyorsun illaki yumurta gelişmesi için amaa. kilo faln yapmadı bende. sadece karnımda gaz varmıştaa şişmiş gibi hissediyorumm. onun dışında kilo vs. etkileri olmadı bende..

nazr boncukk, amin canımm Allah isteyen herkese versin. .Mübarek kandil günü çok dua ediyorum. bizimde bebişlerimiz olsun hayırlısı ilee..
canım aşılama deneyin, sayınızda yükselir ozmana kadar. hayırlısı ile bıkmak yokk . her şekilde her ne sonuç alırsakk peşini bırakmayacağız bebişlerimizin.. :)

miktar 4 ml
çözünme süresi 15 dakika
viskozite:normal ph:8,2 g
örünüm:gri opak
konsantrasyon 23 milyon
hızlı hareket:%22
yavaş;:%15
yerinde hareket:%8
hareketsiz:%57
vitalite:%43
lökosit:600000
yuvarlak hücre:1200000
gross anomali morfoloji:%28

bu değerler nasıl arkadaşlar eşimde sol varikosel var ameliyat olmadan değerler yükselirmi..

slm canım sızın sayınız cok dusuk degıl ama hızda sorun var gorunuyor esıne havuc kuru uygula istersen havuz hızda cok etkılı bırde sanırım bu morfolojı sızın krugere gore degıl who ya gore bakılmıs morfolojıde cok kotu sayılmaz ama who ya gore % 50 uzerı ıcın sans yuksek dıyolar cok fazla sayı ve degerlere takılma derım cunku ne olcagı hıc bellı olmuyor ınankı ınsallah kısa zamanda gelır bebegın saglıkla

hyr gelmedı cnım ozelıme mesj ya uzun gelmıyor aslında oturdummu okuyorum ama basına oturana kadar ezbere bılmedııgm ıcın mutlkaa bakarak okumam gerekıyor o duayada bakarım cnım onuda okurum

gülüm gönülden bır estağfurullah desen bıle olur..sadece buna bıle devam edebılırsın,yeter kı süreklılığı olsun ve yurekten olsun
ben cep tlfonuna kaydedıcem ınşallah uzun olanı..çok öptum,hayırlı kandıller

hayırlı kandıller canım Allah dualarını kabul etsın bebgını kucagına saglıkla versın ınsallah evınden huzur saglık mutluluk hıc eksık olmasın bugece ettıgın butun duaların kabul olsun. bende aynısını dusundum canım teelfona kaydedeyım dedım.bu duayı uzun olanı yanı abdestsız de okuyabılıyoru demı cnım yanlıs bılmıyorum bu sekılde kısa kısa dualarım var benımde telımde okuyorum sureklı

amin canım amin,Allah butun dualarımızı kabul etsin..daha guzel gunler nasıp etsın,ınşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarımız bıter ve mutlu gunlerımızı de paylaşırız..
abdestsız okunur heralde canım ya,tam da bılmıyorum,ınşallah yarın akşam yazıcam bunun cevabını sana

şu 2 Kuran ı Kerim ayetine baksana,nasılda okudukca ümit doluyor ınsan.........

'Halbuki sen onların içinde iken Allah,onlara azap edecek değildir.Ve onlar mağfiret dilerken de Allah onlara azap edici değilldir' ...(Enfal33)

'Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki,gökten bol yağmur indirsin;size,mal ve oğullar ile yardım etsin,sizin için bahçeler ve ırmaklar versin.'..(Nuh10-12)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…