12 milyonda çok iyimiş canımm , 3. aşılama düşünmedinmii ? belki dahada artmıştır..
6 milyonla yapıldı ama bilmiyorumm canım. şuan hiç bir belirti yada farklılık hisssetmiyorum. ve bende stres yapıyorumm ister istemez oluyor( yinemi tutmadı acabaa die düşünmeden edemiyorum. ( oyüzden psikoljimi birkaç ay doktora gitmeyerek tüp bebeğe hazırlayacağım.. Allah herşeyin hayırlısını versin.. hepimiz biran önce güzel haberler verriz forumda :)
Allah emeklerimizin karşılığını verir hayırlısı ile canım. bu süreci birlikte atlatacağız---- sonuna kadar deneyeceğiz..
gogım selam ,nasılsın?yarın mısafırım var ben harıl harıl koşturuyorum..duayı okuyorsun değil mi?ben yarın başlayacağım ınşallah,içime sınmedı hastalığım bıtmeden..
bu arada karın sardırma dıye bışey var bızım buralarda,çocugu olmayanlara cok yapıolar..sizlerde de bılen var mı?
kayınvalıdem ılla bı sardıralım dıyıp duruyor.,ne yapsam bılemedım
canım ıyıyım sagol sen nasılsın? ben okuyorum duayı canım ama gunde en fazla nedense 20 tane falan okuyabılıyorum evde ıslerden fırsatım cok olmuyo. karın sardırma olayını bılmıyorum cnım nasıl yapılıyormus? eger senın ıcın bır tehlıkesı yoksa dene ıstersen kayınvalıdenınde ıcınde kalmamıs olur
canım sana özelden yazdım geldı mı msjım
bu arada uzun gelıyorsa hz.Yunus un duası var...tam yazılışını bılmıorum ama ıstersen bı de ona bak netten
o da cok guzel
nazarbonculk, gogi hoşgeldinizz:)
kızlar ben 2. aşılama oldum. Bence ilk aşılama deneyin derimm.. tabi tüp bebekte şans daha yüksek amaa en azından karnından iğne yapma psikolojisini faln aşılama ile atıyorsun.... vee tüp bebeğe göre daha koaly bir yöntem.. herşeyin hayırlsıı tabi benim ilk aşılamam tutmadıı. bir süre ara vereceğim bendeesonra tüp bebek eğer bu aşılalmam tutmaz isee
merhaba arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 1.5 ay oldu ilk aydan hamile kalamadım bakalım bu ay bebiş gelecek mi ?
nazarbonculk, gogi hoşgeldinizz:)
kızlar ben 2. aşılama oldum. Bence ilk aşılama deneyin derimm.. tabi tüp bebekte şans daha yüksek amaa en azından karnından iğne yapma psikolojisini faln aşılama ile atıyorsun.... vee tüp bebeğe göre daha koaly bir yöntem.. herşeyin hayırlsıı tabi benim ilk aşılamam tutmadıı. bir süre ara vereceğim bendeesonra tüp bebek eğer bu aşılalmam tutmaz isee
kızlarrr nasılsınız uzun zamandır yazamadım önce kayınvaldemler geldi onlar gitti, biz gezmeye gittik geçen haftada ev taşıdık derken ben buralardan uzaklaştım
bizim de 3. ayımız doldu teste gideceğiz bakalım ama ben her ihtimale hazırlıklıyım doktorumla da konuştum test sonucuna göre sonbahara kadar oyalanın dedi gezin tozun tatil yapın dedi eylülde aşılama yapalım dedi zaten 6. ayımız da ağustosta doluyor artık o testin durumuna göre sırası ile aşılama ve tüpe geçiş olabilri sanırım tabii şu an net bişey söylemek için erken ama ben kendimi hazırladım artık herşeye.
gogiicimmmm izmirde sana önerilen merkez neresi? akmelek sanırım smryna da yaptıracak diye hatırlıyorum değil mi akmelekcim? ben maalesef çalıştığım için özel merkezleri tercih edemiyorum çünkü onların verdiği istirahat raporlarını devlet kabul etmiyor yumurta toplamadan başlayarak transfer aşamalarında felan hep istirahatte olunması gerekiyomuş yani rapor yazıyorlar ama kurumumun raporu kabul etmesi için tam teşekküllü hastane olması gerekiyormuş o yüzden ben ege, dokuz eylül, kent hastanesi ya da tınaztepe hastanesini düşünebiliyorum sadece
haberleşelim kızlar gogiicim özel mesaj hakkın açıldı mı?
merhaba, canım ameliyatınız daha çok yeniii .. 3 ayda vucut ancak sperm üretiyor. o yüzden 3 ay geçmeden hemen umutsuzluğa kapılma- sayılarınız nasıldı ameliyattan öncee ?merhaba arkadaşlar benim eşimde ameliyat olalı 1.5 ay oldu ilk aydan hamile kalamadım bakalım bu ay bebiş gelecek mi ?
aminn canım hayırlısı ile inşallah göbüşümüze bebiş konacak .. dediğin giibi sonuçta bize 1 tanee lazımm.. yumurtamız seçici herhalde beğenemiyor birtane :)evet cnm sayı ıyı ama olmayınca olmuyor dıger tarafta 1 mılyon sperm ıle dogal yoldan hamıle kalan oluyor ben psıkolojnın stresın bun etkıledgıını cok ıyı anladım bız artık esımle gorev gıbı bırbırmıze yaklasıyoduk sımdı rahatladık tup bebek yapıcaz dıye ınankı herseyı etkılıyor stres ben 3. asılmayı denemedım doktorumda onermedı benım ınsulın dırencım yuksek oyuzdende yumurtam cok kalıtelı olusmadı zaten sımdı onun ıcınde ılac kullnıyorum ınsallah hepımızın kucakları dolsun cnım
evet canım ilk aşılamam tutmadı. 2. yi yaptık şuan beklemedeiyz. bakalım bir kaç gün içinde kontrole gitmem ggerekliCanim uzuldum asilamanin tutmamasina rabbim insallh tup te nasip eder. Bizimde sukur 3 ay bitti ama test falan yaptirmadik doktor eylul gibi bakarz hic strese girmeyin dedi..tabi ne mumkun 4.ayda hamile kalan arkadaslari okudukca insan heves ediyor.. eylule8 ay oluyor doktor ozamn bakarz zaten ileri dereceydi ozamna kadr etki gosterir dedi ne ilac verdi ne sayim yaptirin dedi.bende esimde birbirimize sormadan bekliyiruz bat gelince yuzum asiliyor oda anliyorr olmadigini...ama bwnde dedigin gibi once asilama istiyorum en azindan alismak icin ..bisey soracagim canim kilo vs aliyormusun yani hormon veriyorlarmi vucuda.cehaletimden soruyorum kusura bakma
nazr boncukk, amin canımm Allah isteyen herkese versin. .Mübarek kandil günü çok dua ediyorum. bizimde bebişlerimiz olsun hayırlısı ilee..canım bakalım eğer değerler aşılamaya uygun olursa ben de ilk aşılama deniyeceğim zaten. benim kadın doğumcumla da öyle konuştuk. eylüle kadar oyalanacağız eylül de aşılamaya geçicez tabii değerler aşılama için uygun olursa....inşallah 2. tutar canım sanırım 2. ve 3. aşılamada şans daha yüksek gibi okumuştum sanki biyerlerde rabbim gönlüne göre versin canım.
miktar 4 ml
çözünme süresi 15 dakika
viskozite:normal ph:8,2 g
örünüm:gri opak
konsantrasyon 23 milyon
hızlı hareket:%22
yavaş;:%15
yerinde hareket:%8
hareketsiz:%57
vitalite:%43
lökosit:600000
yuvarlak hücre:1200000
gross anomali morfoloji:%28
bu değerler nasıl arkadaşlar eşimde sol varikosel var ameliyat olmadan değerler yükselirmi..
hyr gelmedı cnım ozelıme mesj ya uzun gelmıyor aslında oturdummu okuyorum ama basına oturana kadar ezbere bılmedııgm ıcın mutlkaa bakarak okumam gerekıyor o duayada bakarım cnım onuda okurum
gülüm gönülden bır estağfurullah desen bıle olur..sadece buna bıle devam edebılırsın,yeter kı süreklılığı olsun ve yurekten olsun
ben cep tlfonuna kaydedıcem ınşallah uzun olanı..çok öptum,hayırlı kandıller
hayırlı kandıller canım Allah dualarını kabul etsın bebgını kucagına saglıkla versın ınsallah evınden huzur saglık mutluluk hıc eksık olmasın bugece ettıgın butun duaların kabul olsun. bende aynısını dusundum canım teelfona kaydedeyım dedım.bu duayı uzun olanı yanı abdestsız de okuyabılıyoru demı cnım yanlıs bılmıyorum bu sekılde kısa kısa dualarım var benımde telımde okuyorum sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?