Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dualarımız umut kapımız canım okadar guzel ayetler varkı okudukca ınsan rahtlıyor Allahım dualarımızı kabul edıcek ınsallah suanda tv de Nihat Hatipoğlu var onu ızlıyorum dınlerken gozyaslarımı tutamıyorum okadar etkılenıyorumkı

Nİsancımm üzülme bitanemm pes etmee herşeyin hayırlı diyelimm doğru zaman geldiğinde meleğinin haberini aldığında inan bu yaşadıklarını unutucaksın üzüntülerin geçecek yerini bir bir heyecan alacak bunlar tüm arkadaşlarım için geçerli rabbim tez zamanda doldursun kucağınızı..benim yaşadıklarımı yakından bilen kişilerdensin benimde ümitsizliğe kapıldığım çok zaman oldu biliyosun sabır arkadaşım dualarla gelecek melekleriniz ben buna inanmaktan hiç vazgeçmedim sizde geçmeyin kendinizi rahat bırakın su akar yolunu bulur sınavınız büyük ama sonucuna değer diye düşünün lütfen hepinizi çok seviyorum allah yar ve yardımcınız olsun ..bende öptüm nisancım:)

kızlar bazı topıklerde böğürtlen kökünün hamıle kalmayı kolaylaştırdığı yazıyor,nasıl kullanıldığını tam olarak bılen var mı?

arkadaslar bende arnıza yenı katıldım uzun suredır sadece okudum burayı ve cok sey ogrendım sayenızde esım de cıft taraflı varıkosel cıktı 10 hazıranda amelıyat olucak 1. teste sonuclar 9,6 ıken 2. testte 13,6 3. testte ıse 20,1 mm de olmus sevındık ama hız ve morfolojıde sıkınrtı var bu arada ben burdakı okudugum bı cok seyı yaptım ve sayı artmıs ınanamadık 1 ay da baya etkılı olmus benıde lıstenıze ekelersınız 10 hazırandan sonra rabım ısteyen herkesın kucagını bos bırakmasın daha buyukte sıkıntı vermesın cok sukurkı olması ıhtımalımız var hıc olmadı tuple olu ıns deyıp umıtlenıyorum ben...

kızlar bazı topıklerde böğürtlen kökünün hamıle kalmayı kolaylaştırdığı yazıyor,nasıl kullanıldığını tam olarak bılen var mı?

canım bende duydum onu ama nasıl kullanıldıgını hıc bılmıyorum arastıralım bakalım canım topladıgımız bılgılerı paylasırız

aramıza hosgeldın canım oncelıkle hıc strese gırme amelıyata karar vermenız cok guzel cunku varıkosel ortadan kaldırılması gerekn bır hastalık sadece bebek ıcın degıl saglık ıcınde benım esımı asırı derece rahatsız edıyordu o sekılde gıtmıstık doktora. amelıyat olmadan bıle sayıyı artıtırman ne kadar basarılı olmus uyguladıkların hız ıcın havuc kuru uygulayabılırsın cnm havuz hızda cok etkılı amelıyat sonrası ıcın kafana takılan bırsey olursa bızler burdayız seve seve yardımcı oluruz canım ılk sayfalardada benım kendı tecrubelerımı anlatmıslıgım vardı ordanda bakabılırsın tekrar gecmıs olsun

Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. bunu buldum canım ama kullananlardanda yorum bulmak gerek faydasını goren varmı yok mu

bizde hareketli oranı düşük ameliyat olmasa acaba değerler yükselirmi benim taktığım nokta orası.canım ben keçi boynuzu kürünü uyguluyorum sigarayı bıraktı süt pekmez (harnup) bal polen valla ne bulursam yediriyorum iyi gelir ümidiyle.neye göre yapıldı testler bilmiyorum sonomed de yaptırdık sperm analizi dendi bu yapıldı.morfoloji ne oluyo onu bilmiyorum spermlerin kalitesi mi.sayılar önemli değil olcağı varsa sadece 1 tanesi yeterli yoksa milyonlar hava civa herşey kısmet hayırlısı olsun hepimizin hakkında rabbim dualarımızı kabul etsin.sağol canım seninde gelir inş en kısa zamanda bebişin

canım varıkosel sadece bebek ıcın degıl saglık ıcınde onemlı benım esımın agrısı ve yumurtalıgı asırı derece sısmıstı o sekılde gıttık bız doktora bebek olmayacagınıda sonradan ogrendık esın bıran once amelıyatını olsun korkulcak bırsey yok ılerıde daha agır ılerı derecede olabılır varıkoselı morfolojı spermın seklı yapısı oluyor buda dollemesı ıcın en onemlısı yapısı seklı bopzuk olan sperm dolleme yapamıyor tabıkı kararı sız verıceksınız ama benım fıkrım amelıyat olmasından yaana tez zamanda saglıklı bebısler olsun ınsallah

bı tanıdık söyledı canım bana gecenlerde,tarıfıı yazıp getırecektı aslında da ben nete baktım bazı topıklerde bahsedılmış..bana söyleyen kışının kuzenı kullanmış,hatta doktorlar cocugun olmaz demış,bu böğürtlen vesıle olmuş hamıle kalmış
muhtemelen hafta ıcı elıme gecer de ben sabırsızlandım nedense :))
yumurtanın kolay catlamasını sağlıomuş galıba

onuda denerız cnm neelr denemedıkkı böğürtlen kökü eksık kalmasın :) ınsallah Allah benden once sana versın canım sen benden daha uuzn zamandır ugrasıyorsun senın tarıf gelınce onada bı bakalım arasında fark varmı

heee :) çer çöp kök ne bulursa içeceğiz artık anlaşıldı...bişey yapmayınca demoralıze oluyor gülüm ınsan
bışeyler yapalım da bari psıkolojık rahatlama olsun..ayrıca her hastalığın beraberınde şifasını da yaratmış Rabbım,niye ümit keseceğiz değil mi?
Rabbım ıkımızın de yuzunu tez zamanda guldursun,belli mi olur belkı de aynı zamanda hamıle kalırız...
Allah bzim ve dua dua yalvaran tum kardeşlerimizin kucağını evını hayırlısı ıle doldursun

kesınlıkle haklısın canım dualarımız kabul olsun ınsallah.ben buara zayıflamam gerek kılo verırsem kalıtelı yumurtam olabılcek oyuzden buaralarzayılfamak ıcın bıraz destek arıyorum :) tıpkı zayıflamakta psıkolojık olarak destek ıstıyor :)ınsallah cnm hamılelık sureclerımızdede yazarız buraya. yarın doktor ıle gorusucez bakalım ne dıcek sımdı ona sorucagım soruların lıstesını cıkarıyodum bende aklımasoruda gelmıo boyle dusununce ınadına

tüp bebek uzmanı ıle mı görüşeceksiniz?
bu arada zayıflamak gercekten ırade işi..ablam hamılelıgının ardından kılo verecek olurdu,abur cubu bıttı derdı,ağzına bı tane tatlı koyamazdık,,,yanı en azından bızım gazımıza asla gelmezdı,,yalnızken bılmıorum ama :)
cok su ıcıp yurumen gerekıyor canım ya,bı de az az ve cok yavaş ye..
ben bı öğün cok yesem dığer öğünlerde frenlerım kendımı,bır de tokken bışey yeme

Son düzenleme:
tüp bebek uzmanı ıle mı görüşeceksiniz?

canım tup bebek merkezı ıle gorusucem yarın bızım bır tanıdıgmız emrıyolog var o tavsıye ettı doktoru ona gıdıcez butun test sonuclarını falan getırsınler demıs ınsallah guzelseyler duyarım doktordan

ınşallah hayırlı olur canım ya,hadı bakalım guzel haberlerle gel

ınsallah canımm

Canım bugündü değilmi görüşmen?Umarım hayırlı haberler almışsındır.Kandil günü yazamadım ama rabbim bizler gibi olan derman arayan herkese şifa versin diye herkesi andım.Dilerim hakkında hayırlı olanlar olur.Benim evde işler karışık azcık hem dua etmeye çalışıyorum hemde dünya işleri ile uğraşıyorum.Azcık evi aralasam rahat edicem inşallah.Allah kimseye dermansız dert vermesin.

... ve görüşmemizi yaptık doktor bütün test sonuçlarımızı ınceledı ve baya ayrıntılı detaylı detaylı bakılmıssınız yapılıcak kan testı pek kalmamıs dedı rapor konusunda bankamız farklı bır banka olsaydı yardımcı olucaktı ancak esım akbankta calıstıgı ıcın oranın prosoduru bıraz farklı ben devletten raporumu alıp gıdıcem bu doktora ozaman 2 ay dogum kontrol hapı kullanıdırıp once dınlendırcekmıs daha sonra ıse tup bebek ıcın baslıcaz ınsallah ancak adetımın 2. veya 3. gunu hıstereskopi yapılacagını soyledı bankamızda bu ıslemı karsılamıyor bırazda yuksek geldı bızım butcemıze sımdı onu dusunuyorum eger onu ayarlayabılırsek hemen baslıcaz rapor cıkana kadar benı hazırllamıs olcak doktormuzda.ınsallah hersey yolunda gıder dıye umıt edıyorum

Neden dogum kontrol hapı kullanacaksın, ben o onu anlamadım. Bir de ameliyatın üzerinden ne kadar zaman gecti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…