Neden dogum kontrol hapı kullanacaksın, ben o onu anlamadım. Bir de ameliyatın üzerinden ne kadar zaman gecti?
Kizlar benide ekleyin 7 haziran 2012 de oldu esim ama halen hareketleri yavas hic ilac yada bitki kuru uygulamadik bana yardimci olun 1 tane tup bebek yaptirdik ama olmadi
Kizlar gnc' de 3 al 2 ode kampanyası var. 3 tane arginmax men aldım 200 tl tuttu. Almak isteyen varsa fırsatı değerlendirsin derim.
... ve görüşmemizi yaptık doktor bütün test sonuçlarımızı ınceledı ve baya ayrıntılı detaylı detaylı bakılmıssınız yapılıcak kan testı pek kalmamıs dedı rapor konusunda bankamız farklı bır banka olsaydı yardımcı olucaktı ancak esım akbankta calıstıgı ıcın oranın prosoduru bıraz farklı ben devletten raporumu alıp gıdıcem bu doktora ozaman 2 ay dogum kontrol hapı kullanıdırıp once dınlendırcekmıs daha sonra ıse tup bebek ıcın baslıcaz ınsallah ancak adetımın 2. veya 3. gunu hıstereskopi yapılacagını soyledı bankamızda bu ıslemı karsılamıyorbırazda yuksek geldı bızım butcemıze sımdı onu dusunuyorum eger onu ayarlayabılırsek hemen baslıcaz rapor cıkana kadar benı hazırllamıs olcak doktormuzda.ınsallah hersey yolunda gıder dıye umıt edıyorum
canım tınaztepe hastanesi ile mi yaptın görüşmeyi nasıl memnun kaldın mı tutumları felan nasıl orda erdal bey varmış galiba değil mi nasıl biri için ısındı mı ??
kızlarrr bu spermiyogramdan önce en az 72 saatlik cinsel perhiz diyo 60 saatlik felan olmaz mı yani 2.5 gün gibi mutlaka en az 3 gün mü olması lazım?
guzelım 3tane dedigin kaclık kutular 200tl tuttu.?
guzelım 3tane dedigin kaclık kutular 200tl tuttu.?
Kizlar benide ekleyin 7 haziran 2012 de oldu esim ama halen hareketleri yavas hic ilac yada bitki kuru uygulamadik bana yardimci olun 1 tane tup bebek yaptirdik ama olmadi
mrb arkadaşlar daha öncede yazmıştım.eşim şeker tansiyon kby hastası sol tarafta varikosel vardı.çok zor bir ameliyat geçirdi.şekeri çok yükseldi.ama çok şükür atlattık.bebişimiz için her şeye değer.inş oda bizi çok bekletmez temmuzda kontrol var inş ona gerek kalmadan hamile kalırım,hepimiz kalırız.bu arada kuzenim 3.bebişine hamile ve düşmesi için dua ediyor.çok zor çok.nolur çok dua edelim birbirimize çok.
yahu nerelerdesınız nekada rsessız kaldı topık arkdaslarr huuu huu ses verın ben bugun esımle raporun cıkıcagı hastaneye gıttım geentık testler ıcın kan verdık sımdı adetın 2.ve 21. gunu yapılcak olanlar kaldı bırtek onlarıda yaptırıphastaneye teslım edıcem sonra beklıcez raporun gelmesını baslamak bıtırmenın yarısıdır derler ya butun gun agzımda dua ede ede ıslerımızı yaptık ınsallah sorunsuz bısekıldede sonuca ulasırız
Kutular 90 lik yani toplamda 270 tablet oluyor.
Duaların kabul olsun canım innnşşşaaalllaaahh bu defa olur takviyeleri bırakma çörekotu favorimm duam sizlerle Hayırlı uğurlu olsun mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?