Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar gnc' de 3 al 2 ode kampanyası var. 3 tane arginmax men aldım 200 tl tuttu. Almak isteyen varsa fırsatı değerlendirsin derim.

Son düzenleme:
Neden dogum kontrol hapı kullanacaksın, ben o onu anlamadım. Bir de ameliyatın üzerinden ne kadar zaman gecti?

tup bebek oncesı yumurtaları dınlendırıyolar kı ıgne ıle buyuttuklerınde guzel buyuyüp ıgneye tepkı vermesı ıcın cnım her klınık yapıo bunu dınlendırme amaclı esım 7 kasım 2011 yılında amelıyat oldu toplam 18 ay oldu

Kizlar benide ekleyin 7 haziran 2012 de oldu esim ama halen hareketleri yavas hic ilac yada bitki kuru uygulamadik bana yardimci olun 1 tane tup bebek yaptirdik ama olmadi

gecmış olsun arkadaşım,benım de bır negatıf tup bebek süreci gecırdım..
kür falan uygulamıyorduk o dönem,ama sımdı kür de kullandık,vıtamın de kullanıyoruz..yenıden tup de olsa (kı ınşallah gerek kalmaz) spermler güçlü ve sağlıklı olsun
beslenme cok önemli

kızlarrr bu spermiyogramdan önce en az 72 saatlik cinsel perhiz diyo 60 saatlik felan olmaz mı yani 2.5 gün gibi mutlaka en az 3 gün mü olması lazım?

canım tınaztepe hastanesi ile mi yaptın görüşmeyi nasıl memnun kaldın mı tutumları felan nasıl orda erdal bey varmış galiba değil mi nasıl biri için ısındı mı ??

canım tınaztepe hastanesi ile mi yaptın görüşmeyi nasıl memnun kaldın mı tutumları felan nasıl orda erdal bey varmış galiba değil mi nasıl biri için ısındı mı ??

evet canım orayla yaptım dr erdal bey ıle zaten tanıdık emrıyolog ona yonledırdı bızı ben butun test sonuclarımı goturmustum cok begendı detaylı olarak elınızde herseyınız var dedı burda yapılcak olan sadece hıstereskopı dedı bana uygulancak aslında daha onceden 2 dusuk sonrası yapılıomus bu ıslem aama artık rıske atılmıo tup bebege baslamadan once anestesı altında rahıme bakılıyor bebegın tutunmasını engellıyecek bır duurm var dıye adetın 2. veya 3. gunu onu yaptırııcam hazıran adetınde cuku bu aykı adetımde rapor ıcın baska bır hastaney gıtmem gerekıyor raporu alıncada ınsallah baslıcaz canım hastaneyı cok begendık bız esımle calısanların tutumları cok ıyı doktor zaten mukemmel dıyebılırım cok sakın sakın anlatıyor ve her sorudugnuz soruyo anlasılabılcek sekılde cevap verıyor merkezle ılgılı bır sorun olusmadı kfamda canım hatta calısanlar ıcın esımle konustuk okadar ılgılılerkı sevdık yanı :) ıs raporu almakta kaldı

mrb arkadaşlar daha öncede yazmıştım.eşim şeker tansiyon kby hastası sol tarafta varikosel vardı.çok zor bir ameliyat geçirdi.şekeri çok yükseldi.ama çok şükür atlattık.bebişimiz için her şeye değer.inş oda bizi çok bekletmez temmuzda kontrol var inş ona gerek kalmadan hamile kalırım,hepimiz kalırız.bu arada kuzenim 3.bebişine hamile ve düşmesi için dua ediyor.çok zor çok.nolur çok dua edelim birbirimize çok.

eşine cok gecmıs olsun cnm ınsallah en kısa zamnda bebeklerımıze kavusuruz.. kımı olsun dıye kımı omasın dıye dua edıyor ıste allahım ısteyen herkese versın ınsallah

yahu nerelerdesınız nekada rsessız kaldı topık arkdaslarr huuu huu ses verın ben bugun esımle raporun cıkıcagı hastaneye gıttım geentık testler ıcın kan verdık sımdı adetın 2.ve 21. gunu yapılcak olanlar kaldı bırtek onlarıda yaptırıphastaneye teslım edıcem sonra beklıcez raporun gelmesını baslamak bıtırmenın yarısıdır derler ya butun gun agzımda dua ede ede ıslerımızı yaptık ınsallah sorunsuz bısekıldede sonuca ulasırız

Duaların kabul olsun canım innnşşşaaalllaaahh bu defa olur takviyeleri bırakma çörekotu favorimm duam sizlerle Hayırlı uğurlu olsun mucx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…