Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ve emeğinizin karşılığında bir nurtopunuz olur. :) Allah yardım etsin.Herkes çalışmalarda yoğun galiba ondan pek yazamıyor kimse :)Hadi bakalım hayırlısı.

güldürdün benı valla canım calısmalar aksatmaya gelmıyor valla ben tup bebege odaklandıgım ııcın hıc takıp falan yok artık bende :) ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım ınsallah tum ısteyen arkdkaslarımın kucakları dolsun cnım

sız oturun saat 1 e kadar kımse yok dıyın :) ısınız yok mu sızın adamları uyutup oturdunuz ?

sız oturun saat 1 e kadar kımse yok dıyın :) ısınız yok mu sızın adamları uyutup oturdunuz ?

:))) canımmm canımmmvalla dun aksam ben kocişimi yatırdım uyuttum ben oturdum bıraz kafamı dınledım :) sıcaktanda nefes alamıyrum zaten napıyosun cnm sen nasılsın?

:))) canımmm canımmmvalla dun aksam ben kocişimi yatırdım uyuttum ben oturdum bıraz kafamı dınledım :) sıcaktanda nefes alamıyrum zaten napıyosun cnm sen nasılsın?
uyut sen uyut :) adamlar bı gun atacak bılgısayarları aşağı görecez:)
aynen burda da sıcaklar başladı,ama bugun serın
bana doktorun verdığı ılac bı uyku yapıyor sorma,bıraksalar 9 mokuz demıyecem yatacam :)

Eh adamlar sabah işe gidicek uyusunlar. :) Ben çalışmadığım için hernekadar düzenimi korumaya çalışsamda fiziksel yorgunluk olmayınca uyuyamıyorum.Sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp kocacığımı işe gönderip yatağa cup :) Eh tabi geceler uzuyor sonrada :)

:)) aslında sureklı yaptıgım sey degıl bu cnım arada oluyor ıste oda hıc sevmezz tek uyumayı ama bazen sıkıldıgımı farkedıyo hadı sen takıl bıraz kk da dıyo :))) sırf ben kafamı dagıtayım dıye. cnım ılac uyku yapıyosa dırenmek cok zor oluyo ya benımde allerjı ılacım yapıyodu kafamı kaldıramıyodum valla berbat oluyo ınsan sık dişini cnım :)

bılmem ben erken yatın gari..leylekler beraberınde getırmedığıne gore

bılmem ben erken yatın gari..leylekler beraberınde getırmedığıne gore

:))) tmm tmm cnm erken yatıcam bundan sonra söz :))) bugun ıkı kasıgımda bırden agrı var anlamadım neden adetıme daha 9 gun falan var ne agrısı bu bılemedım kafam takıldı

Gunaydin canlar,

Bir haftadr cenazemiz vardi giremedim.ne yapiyorsunuz nasilsiniz yeni habrler varmi?
Ben de hersey ayni 3 yilimiz doldu bugun ama ne gelen var negiden..

Bu arada saskinlikla actim topigi. ) ruyamda sabaha karsi ecrin 2012 gordum) yine kk dan birisiyle hararetli bir sekilde konusuyordu ve kadin dogumunonunde sira bekliyyorlardi hayirlaea vesile insallh. Normalde ecrincim seni tanimiyrum ama nasil sen oldugunu anladim onufa bilmiyorum) hayirlara vesile guzelliklerin habercisidir insallh

mrb arkadasalr ben gecen yıne yazmıstım pek gıremıyıyorum ama tavsıyelerınızı beklıyorum esım 10 haz amelıyat olucak macun caksır kecı boynuzu yıyor ama vıtamın yada ılac ne kullanmalıyız herkez cıseyler yazmıs elımde 10 tane fılan vıtamın ılac ısmı oldu sayı hareket ve morfolojı ıcın ne onerırsınz ve bunlardan hangılernı devlet karsılıo yada karsılamıyo fıyatı ne kadar lutfen yardımcı olun vıtanmın ve ılaca bıde amelıyattan once baslasak bısey olur mu doktorlara bısey sorulmuyor dıyarbakırda fak tede olucak amelıyat doktorlar ne sorsan nerdeyse dovecek tabı bazıları...((

Geçmiş olsun.Allah'ın izniyle atlatırsınız.Ameliyat öncesi kullanılan vitaminler konusunda bilgim yok.Biz aniden öğrenince hemen ameliyat olup sonrasına geçtik :) Ameliyatı fakültede profesör falanmı yapıcak?Benim eşim diyarbakırda özel hastanede oldu mikrocerrahi ile iyileşme süreci falan çok rahattı.Daha 3 ay olmadığı için sonucu bilmiyoruz ama fiziksel iyileşme süreci oldukça hızlıydı bu yönden doktordan çok memnun kaldık.Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Şimdiden geçmiş olsun.

öncelıkle başın sağolsun canım..bızde 5.yıla atladık bu ay
hayır olsun canım rüyan,hayırlara cıksın ınşallah..hararetlı konuşmaları görmen doğru :))ınşallah hayırlara vesıle olur da gelır bebeklerımız ..Rabbım hepimize hayırlısı ıle tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu(amin)

Slm cnim oncelikle varikoselin ameliyati sart saglik ve bebek acisindan esinde hiz ve sayi sorunu varsa evicap (10 tl) cinko (16tl) kullanabilie ssk evicap karsilio diye biliyorum bunun yaninda keciboynuzu kuru uygulayabilrsin eger erkegin hormonal bir sorunu yoksa vitamin ve kurler daha cok faydali olur hormonal sorunlarda tedavi edici ilac kullanilmasi gerekir klomen gibi caksiri cay gibi demlersen esin zorlanmayacaktir tekrar sormak istedogin birsey olursa sor cnm

kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın

amin...gözünüz aydın arkadaşım,Allah tamamına erdırsın,inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız

Allah sağlıkla kucağınıza versin cnım cok sevindim senin adına bu bebısler hep umıtsız anlarda geliyor zaten :)

Insallh canim tez zamanda hepimiz kavusuruz. Ama sen 2. Siradaydin ve hamileydin hayirlara vesile olur insallh.ama 6.hissi cok kuvvetli bir insanimdir..tez zamnda alirz insallh haberleriini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…