- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
yahu nerelerdesınız nekada rsessız kaldı topık arkdaslarr huuu huu ses verın ben bugun esımle raporun cıkıcagı hastaneye gıttım geentık testler ıcın kan verdık sımdı adetın 2.ve 21. gunu yapılcak olanlar kaldı bırtek onlarıda yaptırıphastaneye teslım edıcem sonra beklıcez raporun gelmesını baslamak bıtırmenın yarısıdır derler ya butun gun agzımda dua ede ede ıslerımızı yaptık ınsallah sorunsuz bısekıldede sonuca ulasırız
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ve emeğinizin karşılığında bir nurtopunuz olur. :) Allah yardım etsin.Herkes çalışmalarda yoğun galiba ondan pek yazamıyor kimse :)Hadi bakalım hayırlısı.
sız oturun saat 1 e kadar kımse yok dıyın :) ısınız yok mu sızın adamları uyutup oturdunuz ?
uyut sen uyut :) adamlar bı gun atacak bılgısayarları aşağı görecez:):))) canımmm canımmmvalla dun aksam ben kocişimi yatırdım uyuttum ben oturdum bıraz kafamı dınledım :) sıcaktanda nefes alamıyrum zaten napıyosun cnm sen nasılsın?
uyut sen uyut :) adamlar bı gun atacak bılgısayarları aşağı görecez:)
aynen burda da sıcaklar başladı,ama bugun serın
bana doktorun verdığı ılac bı uyku yapıyor sorma,bıraksalar 9 mokuz demıyecem yatacam :)
bılmem ben erken yatın gari..leylekler beraberınde getırmedığıne gore
Çakşır suyu kullan yada XY Complex bitkisel takviye kullan..Aynı durumdayız !!
bu arada eşin nasıl oldu.?
mrb arkadasalr ben gecen yıne yazmıstım pek gıremıyıyorum ama tavsıyelerınızı beklıyorum esım 10 haz amelıyat olucak macun caksır kecı boynuzu yıyor ama vıtamın yada ılac ne kullanmalıyız herkez cıseyler yazmıs elımde 10 tane fılan vıtamın ılac ısmı oldu sayı hareket ve morfolojı ıcın ne onerırsınz ve bunlardan hangılernı devlet karsılıo yada karsılamıyo fıyatı ne kadar lutfen yardımcı olun vıtanmın ve ılaca bıde amelıyattan once baslasak bısey olur mu doktorlara bısey sorulmuyor dıyarbakırda fak tede olucak amelıyat doktorlar ne sorsan nerdeyse dovecek tabı bazıları...((
Gunaydin canlar,
Bir haftadr cenazemiz vardi giremedim.ne yapiyorsunuz nasilsiniz yeni habrler varmi?
Ben de hersey ayni 3 yilimiz doldu bugun ama ne gelen var negiden..
Bu arada saskinlikla actim topigi.) ruyamda sabaha karsi ecrin 2012 gordum ) yine kk dan birisiyle hararetli bir sekilde konusuyordu ve kadin dogumunonunde sira bekliyyorlardi hayirlaea vesile insallh. Normalde ecrincim seni tanimiyrum ama nasil sen oldugunu anladim onufa bilmiyorum ) hayirlara vesile guzelliklerin habercisidir insallh
Slm cnim oncelikle varikoselin ameliyati sart saglik ve bebek acisindan esinde hiz ve sayi sorunu varsa evicap (10 tl) cinko (16tl) kullanabilie ssk evicap karsilio diye biliyorum bunun yaninda keciboynuzu kuru uygulayabilrsin eger erkegin hormonal bir sorunu yoksa vitamin ve kurler daha cok faydali olur hormonal sorunlarda tedavi edici ilac kullanilmasi gerekir klomen gibi caksiri cay gibi demlersen esin zorlanmayacaktir tekrar sormak istedogin birsey olursa sor cnmmrb arkadasalr ben gecen yıne yazmıstım pek gıremıyıyorum ama tavsıyelerınızı beklıyorum esım 10 haz amelıyat olucak macun caksır kecı boynuzu yıyor ama vıtamın yada ılac ne kullanmalıyız herkez cıseyler yazmıs elımde 10 tane fılan vıtamın ılac ısmı oldu sayı hareket ve morfolojı ıcın ne onerırsınz ve bunlardan hangılernı devlet karsılıo yada karsılamıyo fıyatı ne kadar lutfen yardımcı olun vıtanmın ve ılaca bıde amelıyattan once baslasak bısey olur mu doktorlara bısey sorulmuyor dıyarbakırda fak tede olucak amelıyat doktorlar ne sorsan nerdeyse dovecek tabı bazıları...((
kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
öncelıkle başın sağolsun canım..bızde 5.yıla atladık bu ay
hayır olsun canım rüyan,hayırlara cıksın ınşallah..hararetlı konuşmaları görmen doğru :))ınşallah hayırlara vesıle olur da gelır bebeklerımız ..Rabbım hepimize hayırlısı ıle tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?