kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
öncelıkle başın sağolsun canım..bızde 5.yıla atladık bu ay
hayır olsun canım rüyan,hayırlara cıksın ınşallah..hararetlı konuşmaları görmen doğru :))ınşallah hayırlara vesıle olur da gelır bebeklerımız ..Rabbım hepimize hayırlısı ıle tez zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu(amin)
Insallh canim tez zamanda hepimiz kavusuruz. Ama sen 2. Siradaydin ve hamileydinhayirlara vesile olur insallh.ama 6.hissi cok kuvvetli bir insanimdir..tez zamnda alirz insallh haberleriini
Ecrinnm bak mehel hamileymis bende seni 2. Sirada gormustum) hadi bakalim hayirlara vesile
merhaba . eşim varikosel ameliyatı olacak. tavsiyelerinizi bekliyorum.bazıları işe yaramaz diyor. bazıları da hemen olması gerek diyor. iyice kafam karıştı
Merhaba arkadaslar, cok sık yazmıyorum ama sizi takip ediyorum. Mehel hamileymişsin, keyifli bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tez zamanda birçok arkadaşımızın güzel haberlerinizi alacağız inşallah.. çoğu arkadaşımız bilir, ameliyattan sonra 3.ay sperm testi yaptırmadan hamile olduğumu öğrenmiştik. Ameliyattan sonra ilaç kullanmamıştık ama düzenli keçiboynuzu kürü yapmıştık. Hamile kaldığım dönemdeki değerleri merak etmiştik ve 3. ay yaptırdığımız testte sayınında, hızında arttığını görmüştük. Ameliyatın üzerinden 7 ay geçti, eşim bugun tekrar test yaptırdı, önceki teste göre sayıda, hızda düşmüş. Tabi ki ameliyatın etkisi yinede görülüyor ama şunu söylemek istedim ki keçiboynuzu kürü bizde faydalı olmuştu. Eşim hergün düzenli içmişti. Hamile kaldıktan sonra içmeyi bıraktı ve buda sonuçlara yansımış. Bir de o donem eşim bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyordu, bu hem rahat uyumasını sağlıyordu, ayrıca vücut ısısını daha düşük tutmasını sağlıyordu. Sıcağın olumsuz etkisi heryerde yazdığı için belki faydası olur diye belirtmek istedim. Ayrıca ameliyattan sonra 3 ay bekleme suresinin olduğunu düşünmüyorum, çünkü ben 3. Ay hamileydim. Yeni ameliyat olan arkadaşlarımız hiç umutlarını kesmesin. Allah isteyen herkese sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Hiçbirinizi tanımasamda dualarımda ilk aklıma gelensiniz.
merhaba . eşim varikosel ameliyatı olacak. tavsiyelerinizi bekliyorum.bazıları işe yaramaz diyor. bazıları da hemen olması gerek diyor. iyice kafam karıştı
Bukadar bekledigimiz yetmedigi gibi birde mantar sorunum cikti allah hic bitmeyecekmi bu sikintilar.. tam bu ay belki diyoeum bisey cikiyor surekli akintim oluyordu simdidr mantar olmussun dedi doktor bi ayda gecti yumurtlamam..rabbim yardim et
gecmıs olsun cnım doktorun ilac vermedımı? buarada mantar ıslaklıgı sevmez tuvalet sonrası ve banyo sonrası sac kurutma makınasının en dusuk sevıyesıyle ıle kurutmanı onerırırm :) faydasını goruceksın mutlaka nemlı olan yer sever cunku bakterı kurutunca rahatlarsın cnm
Geçmiş olsun.Allah'ın izniyle atlatırsınız.Ameliyat öncesi kullanılan vitaminler konusunda bilgim yok.Biz aniden öğrenince hemen ameliyat olup sonrasına geçtik :) Ameliyatı fakültede profesör falanmı yapıcak?Benim eşim diyarbakırda özel hastanede oldu mikrocerrahi ile iyileşme süreci falan çok rahattı.Daha 3 ay olmadığı için sonucu bilmiyoruz ama fiziksel iyileşme süreci oldukça hızlıydı bu yönden doktordan çok memnun kaldık.Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Şimdiden geçmiş olsun.
Slm cnim oncelikle varikoselin ameliyati sart saglik ve bebek acisindan esinde hiz ve sayi sorunu varsa evicap (10 tl) cinko (16tl) kullanabilie ssk evicap karsilio diye biliyorum bunun yaninda keciboynuzu kuru uygulayabilrsin eger erkegin hormonal bir sorunu yoksa vitamin ve kurler daha cok faydali olur hormonal sorunlarda tedavi edici ilac kullanilmasi gerekir klomen gibi caksiri cay gibi demlersen esin zorlanmayacaktir tekrar sormak istedogin birsey olursa sor cnm
Bukadar bekledigimiz yetmedigi gibi birde mantar sorunum cikti allah hic bitmeyecekmi bu sikintilar.. tam bu ay belki diyoeum bisey cikiyor surekli akintim oluyordu simdidr mantar olmussun dedi doktor bi ayda gecti yumurtlamam..rabbim yardim et
sukur ve sabır bnlar cok zor ama yapacak bıseyde yok Allah daha buyuk sıkıntı vermesın..bız 2.5 yıldır evlıyız.. ben bırakır bırakmaz hamıle kalırım sanıyodum :S ..annem arkadasalrım herkes acele etme 1 seneyı bekle olur dıodu ama o kadar hırsla ıstedımkı her ay agla agla mafaoluyodum annem kızım hayırlısını ıste bekle dua et dıodu yok ben ısrarlar ılk ay olmayınca doktorda buldum kendımı doktor sıkıntı yok dedı ban bu ay bekle olmassa ıgne asılamaya fılan gecertız dedı ıgne tedavı oldum olmadı tabı sonra esın gelsın dedı tabı u arada bız 6 ay gıbı bı sure kaybettık sonra esımde ıste varıkosel cıktı ben bır an once hamıle kalmayı beklerken belkı de 6 8 ay beklemem hatta 1 sene beklemem gerektıgını ogrenın ce cok uxuldum hatta belkıdeolmıycak tup belkı oda olmıycak bılemıyoruz rabıım dılerse olur esımın amelıyat olma asamasıda sıkıntılı gectı amelıyat olmak ıstemedı hemen doktor ılerı attı tarıhı fılan derken 10 hazıranda olucak amaelıyat ama sımdı dusunuyorum da Allah bız neyı ne kadar dert edersek edılım bı sekılde bıseylerı ayarlıyor o olmadı baska sorunlar cıkıyor ben sımdı cok rahatım amelıyatı beklıyorum ve sonrasında da alıstırdım kendımı 1 seneye kadar olmassa tup yapcaz napalım azoluları okuyunca sukredıyorum hamıleyım dıyenlerı gorunce de uzulup sabredıyorum aamaaa allah kımseye aratmasın.. cocuk ıstegı ınsanın omrundekı hıc bır ıstege benzemıyor...Rabbım bır an once3 bunu ısteyen herkese yasatsın...
Canim biz bir bucuk senemiz dolunca basladik calismaya 6 ay olmadi doktora gittim rahim duvarin kalin dedi.onu hallettik ameliyat oldum. kanamam bitmedi.4 ayda onu hallettik.yumurta takibi 3. Ay sende sorj yok esine baktir dedi.esim zar zor ikna oldu 4 ayda oyle.. derken varkosel ameliyati...4 ayda oyle gecti.(( sukur dedik simdide kanamam gevikti gittim rahim filmi istedi.onuda cektirdim temiz sukurr. Simdide mantar ama cok yoruldum.manen madden cok yiprandim. Sukredip dua edip beklemekten baska caremiz yok rabbim yardimcimiz olsun..
canım ben evlendiğimden beri sürekli mantarım 1 ay geçiyor diğer ay yine başlıyor sonunda doktor çok sık tekrarlamasının bağışıklık sistemimin düşük olduğunu söyledi mantar illet bişey hem ilişki esnasında yanma acı hem de normalde kaşıntı vs gayet iyi bilirim ama mantar hamile kalmana engel değil yani doktorum bana öyle dedi hamile kalamamanın nedeni mantar olamaz dedi. ilaçlarını iç fitili de kullan geçer inşallah canını sıkma mantar basit bir enfeksiyon tüpleri felan da tıkamaz dedi doktorum ama mantarlı iken ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim hem ızdırap oluyor hem de o şekilde tedavi yarım kalmış oluyor eşin de ilaç kullanmalı bu arada geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?