Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mehelcim canim allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim.eslerimiz ayni gun ameliyat olmustu.okurken mesajini icime bir umit dogdu.tez zamanda topigimiz senlenir insallh .canim ne yediniz ne ictiniz ilac vs kullandinizmi

Ecrinnm bak mehel hamileymis bende seni 2. Sirada gormustum) hadi bakalim hayirlara vesile

Merhaba arkadaslar, cok sık yazmıyorum ama sizi takip ediyorum. Mehel hamileymişsin, keyifli bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tez zamanda birçok arkadaşımızın güzel haberlerinizi alacağız inşallah.. çoğu arkadaşımız bilir, ameliyattan sonra 3.ay sperm testi yaptırmadan hamile olduğumu öğrenmiştik. Ameliyattan sonra ilaç kullanmamıştık ama düzenli keçiboynuzu kürü yapmıştık. Hamile kaldığım dönemdeki değerleri merak etmiştik ve 3. ay yaptırdığımız testte sayınında, hızında arttığını görmüştük. Ameliyatın üzerinden 7 ay geçti, eşim bugun tekrar test yaptırdı, önceki teste göre sayıda, hızda düşmüş. Tabi ki ameliyatın etkisi yinede görülüyor ama şunu söylemek istedim ki keçiboynuzu kürü bizde faydalı olmuştu. Eşim hergün düzenli içmişti. Hamile kaldıktan sonra içmeyi bıraktı ve buda sonuçlara yansımış. Bir de o donem eşim bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyordu, bu hem rahat uyumasını sağlıyordu, ayrıca vücut ısısını daha düşük tutmasını sağlıyordu. Sıcağın olumsuz etkisi heryerde yazdığı için belki faydası olur diye belirtmek istedim. Ayrıca ameliyattan sonra 3 ay bekleme suresinin olduğunu düşünmüyorum, çünkü ben 3. Ay hamileydim. Yeni ameliyat olan arkadaşlarımız hiç umutlarını kesmesin. Allah isteyen herkese sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Hiçbirinizi tanımasamda dualarımda ilk aklıma gelensiniz.

Tesekkur ederim kizlar.keciboynuzu kürü,evikap,ceviz findik kuru incir siyah kuru üzümü aksamlari yedi. bi de sabahlari l-arginine icti esim

merhaba . eşim varikosel ameliyatı olacak. tavsiyelerinizi bekliyorum.bazıları işe yaramaz diyor. bazıları da hemen olması gerek diyor. iyice kafam karıştı

Insallh canim tez zamanda hepimiz kavusuruz. Ama sen 2. Siradaydin ve hamileydin hayirlara vesile olur insallh.ama 6.hissi cok kuvvetli bir insanimdir..tez zamnda alirz insallh haberleriini

Ecrinnm bak mehel hamileymis bende seni 2. Sirada gormustum) hadi bakalim hayirlara vesile

amin canım amın..akşamustu canım sıkkındı,yazdıkların ne ıyı geldı bı bılsen...ınşallah hayırlara cıkar rüyan..
Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün..O diledi mi olmaz diye bir şey mi var,yeterki Ol desın Rabbım..ınşallah bu sıkıntılı gunlerımız gecer de hep bırlıkte bebeklerımızı konuştuğumuz gunlerı de görürüz..(amin)bu arada kecıboynuzu kuru kesıntısız uygulanınca gercekten faydalı ya,bı kez daha anlıyorum

merhaba . eşim varikosel ameliyatı olacak. tavsiyelerinizi bekliyorum.bazıları işe yaramaz diyor. bazıları da hemen olması gerek diyor. iyice kafam karıştı

hosgeldın aramıza canım oncelıkle varıkoselı sadece bebek ıcın dusunmeyın saglık acısındanda ortadan kaldırılması gerekn bır durum benım fıkrım amelıyatınızı olun amelıyat sonrası ıcın butun bılgılerı burda yazdık bızler gerıdekı sayfalardan bulabılırsın kafana takılanları sorabılırsın.. benım esımın son raddedeydı varıkoselı ve bız agrı şişlık problemı ıle gıtmıstık okadar kotu olmustukı ne camasır nede kot gıyebılıyodu yurumesıne engel oluyodu yumurtalıgı oyuzden sadece bebek acısından bakma saglık yonundende ılerleyebılıyor ve sonrası daha kotu oluyo gecmıs olsun sımdıden bızelr burdayız kafana takılan bırsey olursa..

sağol canım desteğin için..sen de sağlıkla ve kolaylıkla alırsın ınşallah bebeğini kucağına

Canim herseyden once varikosel sagligi icin olmasi gereken bir ameliyat.sdece cocuk olarak dusinmeyin.ama dogrudan sperm sayisi kalitesi vs ile dogru orantili bir ameliyt .kimse %100 basarili diyemez ama olmamasi halinde daha tehlikeli genetik vs sorunlu hamilelikler olusabiliyor.vakit kaybetmeden ameliytinizi olun doktor bu yonde tavsiye ettiyse tabi. Hepimiz yaptirdik ve mucizemizin gelmesini bekliyoruz.rabbim hepimize sabir versin

tedbırını alıp öyle tevekkül etmek gerekmez mi?
bız bır de değil 2 kez amelıyat olduk..gogının de dediği gibi bız de de ağrılar falan gecti amelıyatla
tabı karar yıne de sızın

Bukadar bekledigimiz yetmedigi gibi birde mantar sorunum cikti allah hic bitmeyecekmi bu sikintilar.. tam bu ay belki diyoeum bisey cikiyor surekli akintim oluyordu simdidr mantar olmussun dedi doktor bi ayda gecti yumurtlamam..rabbim yardim et

Bukadar bekledigimiz yetmedigi gibi birde mantar sorunum cikti allah hic bitmeyecekmi bu sikintilar.. tam bu ay belki diyoeum bisey cikiyor surekli akintim oluyordu simdidr mantar olmussun dedi doktor bi ayda gecti yumurtlamam..rabbim yardim et

gecmıs olsun cnım doktorun ilac vermedımı? buarada mantar ıslaklıgı sevmez tuvalet sonrası ve banyo sonrası sac kurutma makınasının en dusuk sevıyesıyle ıle kurutmanı onerırırm :) faydasını goruceksın mutlaka nemlı olan yer sever cunku bakterı kurutunca rahatlarsın cnm

Hap fitil krem verdi canim sik camasr degistir dedi bakakim azalmis gibi ama esinden bulasiyir dedi.yani onlarda mantar olusmazmis ama birlesme esnasinda bize gectigi an bizde hemen kendini gosterirmis. Oyle dedi doktr .iliski oncesi intim ile yikanmaya basladi esim.zaten bir iki iliski sonrasi hwmen ilaca basladim bakalim bu ayda gitti bugun yarin adet olurim ...bu ayida kacirdik yani;(((

biz mardindeyız mardın ve dıyarbakır gıtmedıgımız doktor kalmadı kımılerı tek taraf kımısıde cıf deyınce kafamız karıstı en son meoriale gıttık ordakı doktora tam karar vermısrık kı tek taraflı dedı ama bızım psıkolojımızı cok rahatlattı saolsun..diy da dadoc yapacak ama kıme sorsak onu onerdı murat atar hoca.. 1o hazıranda amelıyat olucak hoca ızıne cıktıgı ızın malesef ...inş herkesın hakkında hayırlısı olur da bıran once kavusuruz bebıslere...

hormonlarında sıkıntı yok normal degerler..sayıda en son ml de 20.6 olmustu ama morfolojıde ve hızda sıkıntı var evıcap 400 mg lık galıba cınko da zınco galıba onları alıcam bugun...proxeed varmıs sanırım ama onu ben mardınde yasadıgım ıcın burda bulamadım nette guvenılır alabılecegım bı yer var mı ? yardımların ıcın tesekurla gogii ıns Rabbım tez zamanda senıde bızıde kavusturur mınıgıne Allah ugraslarını ve bızımkılerı de bosa cıkarmasın dermansız dert vermesın...biz isteyelım...vermek ıstemeseydı ıstemeyı vermezdı guzel rabbım..bu aglamalrı gulmelere cevırır ıns..

sukur ve sabır bnlar cok zor ama yapacak bıseyde yok Allah daha buyuk sıkıntı vermesın..bız 2.5 yıldır evlıyız.. ben bırakır bırakmaz hamıle kalırım sanıyodum :S ..annem arkadasalrım herkes acele etme 1 seneyı bekle olur dıodu ama o kadar hırsla ıstedımkı her ay agla agla mafaoluyodum annem kızım hayırlısını ıste bekle dua et dıodu yok ben ısrarlar ılk ay olmayınca doktorda buldum kendımı doktor sıkıntı yok dedı ban bu ay bekle olmassa ıgne asılamaya fılan gecertız dedı ıgne tedavı oldum olmadı tabı sonra esın gelsın dedı tabı u arada bız 6 ay gıbı bı sure kaybettık sonra esımde ıste varıkosel cıktı ben bır an once hamıle kalmayı beklerken belkı de 6 8 ay beklemem hatta 1 sene beklemem gerektıgını ogrenın ce cok uxuldum hatta belkıdeolmıycak tup belkı oda olmıycak bılemıyoruz rabıım dılerse olur esımın amelıyat olma asamasıda sıkıntılı gectı amelıyat olmak ıstemedı hemen doktor ılerı attı tarıhı fılan derken 10 hazıranda olucak amaelıyat ama sımdı dusunuyorum da Allah bız neyı ne kadar dert edersek edılım bı sekılde bıseylerı ayarlıyor o olmadı baska sorunlar cıkıyor ben sımdı cok rahatım amelıyatı beklıyorum ve sonrasında da alıstırdım kendımı 1 seneye kadar olmassa tup yapcaz napalım azoluları okuyunca sukredıyorum hamıleyım dıyenlerı gorunce de uzulup sabredıyorum aamaaa allah kımseye aratmasın.. cocuk ıstegı ınsanın omrundekı hıc bır ıstege benzemıyor...Rabbım bır an once3 bunu ısteyen herkese yasatsın...

GNC MEGA MEN PLUS L-ARGININE
60 Tablet Fiyatı : 79.95 gnc l argının bu mu acaba yanlıs bısey alamasam kullanan varsa bu dogru vıtamın mı alsam mı kaan aydosun sıtesısınde de vardı sayı ve hareket ıcın

Canim biz bir bucuk senemiz dolunca basladik calismaya 6 ay olmadi doktora gittim rahim duvarin kalin dedi.onu hallettik ameliyat oldum. kanamam bitmedi.4 ayda onu hallettik.yumurta takibi 3. Ay sende sorj yok esine baktir dedi.esim zar zor ikna oldu 4 ayda oyle.. derken varkosel ameliyati...4 ayda oyle gecti.(( sukur dedik simdide kanamam gevikti gittim rahim filmi istedi.onuda cektirdim temiz sukurr. Simdide mantar ama cok yoruldum.manen madden cok yiprandim. Sukredip dua edip beklemekten baska caremiz yok rabbim yardimcimiz olsun..

canım ben evlendiğimden beri sürekli mantarım 1 ay geçiyor diğer ay yine başlıyor sonunda doktor çok sık tekrarlamasının bağışıklık sistemimin düşük olduğunu söyledi mantar illet bişey hem ilişki esnasında yanma acı hem de normalde kaşıntı vs gayet iyi bilirim ama mantar hamile kalmana engel değil yani doktorum bana öyle dedi hamile kalamamanın nedeni mantar olamaz dedi. ilaçlarını iç fitili de kullan geçer inşallah canını sıkma mantar basit bir enfeksiyon tüpleri felan da tıkamaz dedi doktorum ama mantarlı iken ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim hem ızdırap oluyor hem de o şekilde tedavi yarım kalmış oluyor eşin de ilaç kullanmalı bu arada geçmiş olsun canım

Canim bir ay krem suruyorum tam gecti diyorum bidaha..fitil varken eetesi gune kadr iliski onermedi doktor.yani arada 2 gun olmaliymis. Camasirimi utuluyorum islak birakmiyorum ama tam geciyor bidaha akinti... evet hamilelige engel degil ama o aci ile bisey yapamiyorum ayrica o haldeyken iliski dahada artiriyor islak bekledigimiz icin. Her goren hamile kalma onerileri veriyr.bende ilk defa duymus gibi dinliyorum sanki bilmiyormus gibi...rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…