Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hatırlıyorum canım ınsallah guzel sonuclarla gelırsın kendını cok kaptırma ama olurmu sonra uzulme en ıyı sonuc kanda bellı olur canım bu varıkosel amelıyatı kımıne ılk 3 ay da kımıne 6 kımınede 2 sene sonra fayda saglıyor cnım ınsallah bebıs senınledır sorunsuz bır hamılelık gecırırsın.

mrb arkadaşlar eşim 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.bu kadar hızlı olurmu bilmiyorum ama adetim 1 gün geçti ve hiç böyle olmazdı 1 haftadan beri kasığım ağrıyor.adet sancısı gibi adet oldum sanıyorum ama bir şey yok.göğüslerime el değmiyor.normaldede sancım olurdu ama hergün değil en fazla 2 gün .bu ara ara giriyor.bu kadar çabuk olurmu kızlar.yardım edin bana yarın tahlil yaptırayımmı?güya öğretmenim yazım ve imla hatalarım için özür dilerim heyecandan yoksa psikolojik mi.

canım bukadar stres yapma evde ıdrar testı varsa yap sıılıkte olsa cıkma ıhtımalı var cunku yarında kanda baktır cok fazla kendını odaklama eger adet olursanda uzulme daaha cok yenı amelıyatınız tabıkıde bukadar surede de fayda etmıs olabılır cnım allah ol dedıkten sonra onune ne engel olabılırkı. buarda ımla falan arama zaten burda bosver :)

kızlar canlar oldu inş az önce kan sonucunu aldım 159 değerhamileyimmmm rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etisin dua ile değişmeyecek bir şey yok hiç kimse olur demedi ama rabbim ol diyince kim durdurabilir kızlar hatırlayın eşim şeker tansiyon kby hastası ne ilaç ne bişey rabbim rabbim size hergün dua edeceğim.inş değerim yükselir.her şey yolunda gider bu arada eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz.bu ay 2 defa ilişki oldu ama çok rahattım ilk kez.burdan sabretmeyi öğrendim hakkınızı helal edin

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ınsallah degerın saglıkla yukselsın dualarında umutma bızı

Rabbım sana bebeğine sağlıkla kavuşmayı,bıze de bu guzel duyguları yaşamayı nasıp etsın..

Hayırlı olsun inşaallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Rabbim nasip edince hiçbirşeye gerek olmuyor canım.Allah tamamına erdirsin.

canm yaa çok sevindim.rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin meleğini :)bize umut oluyo hamilelik haberlerini duyunca.inşallah sorunsuz,sağlıklı hamilelik geçirirsin.ii bak bebeğinle birbirinize :)

günaydın herkese dün giremedim önceki akşam yaptırdım kan tahlilimi değerim 145 çıktı hamileymişim daha çok yeni İNŞALLAH ALLAHIN İzniyle güzel çıkar değerlerim..ALLAHIM Sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlar gerçekten kendime ne kadar dua ettiysem hep sonunda sizleride aklımdan geçiriyordum.. herkesin ALLAHIM gönlüne göre versin...

canım gözün aydın rabbim hayırlısıryla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bu arada aynı günde öğrendik galiba hamile olduğumuzu değerlerimizde birbirimize yakın ALLAH yardımcımız olsun.ALLAH isteyen herkese bebişlerini nasip etsin...

Melek ve minel ikiniz adinada cok sevindim bukadr umutsux oldugumuz bir donemde iyi oldu bu guzel haberler.rabbim saglikli bir hamilelik donemi ve kucaginiza guzellikle almayi nasip etsin.darisi be ve benim gibi bekleyen tum kader arkadaslarimin basina. Benimde adetim 9 gun ertelemeli olarak dun bikac damla geldi ama okadr umutlandim test herzamnki gibi negatif...rabbim sabir versin

canım hiç üzülme bilmiyorum ameliyat olalı nekadar oldu ama RABBİM mutlaka mükafatını verecek sabrının ve herkesinkinide.. bu arada çokk teşekkür ederim İNŞALLAH değerlerim güzel yükselirde sorun yaşamam onun stresini var biraz sizde bana dua edin...

Allah cc bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. canım benim eşimde ameliyat oldu.eşimin değerleri çok kötü. ameliyattan önce sperm değerleriniz nasıldı yazarmısın lütfen....

slm canım Allah cc bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. bizlere de duaların için teşekkürler. Canım ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizi yazabilir msin lütfen. Benim eşimde 18.03.2013 te varikosel 3. derece ameliyat oldu.sperm değerleri sıfıra yakın beklemedeyz çok üzgünüm psikolojim iyice kötüleşti :18:

onlyz bana bilgi verebilirmisin hangi hastanede tedavi oldun canm. Hamileliğin güzel geçiyor inşallah. Durumumla ilgili yazılarımı okumuşsundur.

Canim zaman uzulme ve stres vaktin degil..insallh degerleein hergecen gun artacak.hic stres yapma sadece dikkt et agir kaldirma yorma kendini.usutme..gerisi rabbimin takdiri.. esim 31 o cakta ameliyt oldu 3.ay ikna edemedim.6.ay gidecekmis bende eylule kdr bekleyip asilma tup deneyecegm duruma gore inan her dk dilimde dua ama allah istemwden olmuyor iste herseyn hayirlisi..

canım benim eşimde 13 martta oldu.doktor 6 ay sonra gel demişti.ben eşim için hiç bir kür uygulamadım keçi boynuzu vs. ama benim eşim kendine zaten çok iyi bakar ben bunu eşimin başardığını düşünüyorum.. eşim sigara kullanmıyor ve doktorun ilk sorduğu şey sigara içiyormusun eğer içiyorsan ben seni ameliyat etmem..çok etkisi varmış..eşim meyveyle arası çok ama çok iyidir yemek yemez meyve yer..hani keşke bende bilebilsem ne iyi geldiğini size söylesem kızlar Aynen söylediğin gibi ALLAHIN izniyle ilk önce dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…