saol canım inşallah bende çok şaşırdım hatırlıyosan beni daha 2 ay yeni bitti ameliyat olalı eşim bukadar erken beklemiyorum ama iş çıkışı gidip kan tahlili verecem kafam rahatlasın..inanki hergün buraya grip bakıyorum varmı güzel haberler diye ALLAHIM Hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
arkadaşlar merhaba sizinle bişey paylaşmak istiyorum benim 4 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olamdım..bugün dayanamadım 1 saat önce test aldım eczaneden yaptım veeee test ikinci çizgi çok silk çıktı..acaba bunun sonucu ne ya emin olamadım..ne yapsam bilmiyorum(
mrb arkadaşlar eşim 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.bu kadar hızlı olurmu bilmiyorum ama adetim 1 gün geçti ve hiç böyle olmazdı 1 haftadan beri kasığım ağrıyor.adet sancısı gibi adet oldum sanıyorum ama bir şey yok.göğüslerime el değmiyor.normaldede sancım olurdu ama hergün değil en fazla 2 gün .bu ara ara giriyor.bu kadar çabuk olurmu kızlar.yardım edin bana yarın tahlil yaptırayımmı?güya öğretmenim yazım ve imla hatalarım için özür dilerim heyecandan yoksa psikolojik mi.
canım bukadar stres yapma evde ıdrar testı varsa yap sıılıkte olsa cıkma ıhtımalı var cunku yarında kanda baktır cok fazla kendını odaklama eger adet olursanda uzulme daaha cok yenı amelıyatınız tabıkıde bukadar surede de fayda etmıs olabılır cnım allah ol dedıkten sonra onune ne engel olabılırkı. buarda ımla falan arama zaten burda bosver :)
kızlar canlar oldu inş az önce kan sonucunu aldım 159 değerhamileyimmmm rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etisin dua ile değişmeyecek bir şey yok hiç kimse olur demedi ama rabbim ol diyince kim durdurabilir kızlar hatırlayın eşim şeker tansiyon kby hastası ne ilaç ne bişey rabbim rabbim size hergün dua edeceğim.inş değerim yükselir.her şey yolunda gider bu arada eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz.bu ay 2 defa ilişki oldu ama çok rahattım ilk kez.burdan sabretmeyi öğrendim hakkınızı helal edin
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ınsallah degerın saglıkla yukselsın dualarında umutma bızı
kızlar canlar oldu inş az önce kan sonucunu aldım 159 değerhamileyimmmm rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etisin dua ile değişmeyecek bir şey yok hiç kimse olur demedi ama rabbim ol diyince kim durdurabilir kızlar hatırlayın eşim şeker tansiyon kby hastası ne ilaç ne bişey rabbim rabbim size hergün dua edeceğim.inş değerim yükselir.her şey yolunda gider bu arada eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz.bu ay 2 defa ilişki oldu ama çok rahattım ilk kez.burdan sabretmeyi öğrendim hakkınızı helal edin
canm yaa çok sevindim.rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin meleğini :)bize umut oluyo hamilelik haberlerini duyunca.inşallah sorunsuz,sağlıklı hamilelik geçirirsin.ii bak bebeğinle birbirinize :)
günaydın herkese dün giremedim önceki akşam yaptırdım kan tahlilimi değerim 145 çıktı hamileymişim daha çok yeni İNŞALLAH ALLAHIN İzniyle güzel çıkar değerlerim..ALLAHIM Sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlar gerçekten kendime ne kadar dua ettiysem hep sonunda sizleride aklımdan geçiriyordum.. herkesin ALLAHIM gönlüne göre versin...
Melek ve minel ikiniz adinada cok sevindim bukadr umutsux oldugumuz bir donemde iyi oldu bu guzel haberler.rabbim saglikli bir hamilelik donemi ve kucaginiza guzellikle almayi nasip etsin.darisi be ve benim gibi bekleyen tum kader arkadaslarimin basina. Benimde adetim 9 gun ertelemeli olarak dun bikac damla geldi ama okadr umutlandim test herzamnki gibi negatif...rabbim sabir versin
Merhaba arkadaslar, cok sık yazmıyorum ama sizi takip ediyorum. Mehel hamileymişsin, keyifli bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tez zamanda birçok arkadaşımızın güzel haberlerinizi alacağız inşallah.. çoğu arkadaşımız bilir, ameliyattan sonra 3.ay sperm testi yaptırmadan hamile olduğumu öğrenmiştik. Ameliyattan sonra ilaç kullanmamıştık ama düzenli keçiboynuzu kürü yapmıştık. Hamile kaldığım dönemdeki değerleri merak etmiştik ve 3. ay yaptırdığımız testte sayınında, hızında arttığını görmüştük. Ameliyatın üzerinden 7 ay geçti, eşim bugun tekrar test yaptırdı, önceki teste göre sayıda, hızda düşmüş. Tabi ki ameliyatın etkisi yinede görülüyor ama şunu söylemek istedim ki keçiboynuzu kürü bizde faydalı olmuştu. Eşim hergün düzenli içmişti. Hamile kaldıktan sonra içmeyi bıraktı ve buda sonuçlara yansımış. Bir de o donem eşim bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyordu, bu hem rahat uyumasını sağlıyordu, ayrıca vücut ısısını daha düşük tutmasını sağlıyordu. Sıcağın olumsuz etkisi heryerde yazdığı için belki faydası olur diye belirtmek istedim. Ayrıca ameliyattan sonra 3 ay bekleme suresinin olduğunu düşünmüyorum, çünkü ben 3. Ay hamileydim. Yeni ameliyat olan arkadaşlarımız hiç umutlarını kesmesin. Allah isteyen herkese sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin. Hiçbirinizi tanımasamda dualarımda ilk aklıma gelensiniz.
canım hiç üzülme bilmiyorum ameliyat olalı nekadar oldu ama RABBİM mutlaka mükafatını verecek sabrının ve herkesinkinide.. bu arada çokk teşekkür ederim İNŞALLAH değerlerim güzel yükselirde sorun yaşamam onun stresini var biraz sizde bana dua edin...
Canim zaman uzulme ve stres vaktin degil..insallh degerleein hergecen gun artacak.hic stres yapma sadece dikkt et agir kaldirma yorma kendini.usutme..gerisi rabbimin takdiri.. esim 31 o cakta ameliyt oldu 3.ay ikna edemedim.6.ay gidecekmis bende eylule kdr bekleyip asilma tup deneyecegm duruma gore inan her dk dilimde dua ama allah istemwden olmuyor iste herseyn hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?