Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canm o bünyeden bünyeye değişiyo.bazılarının 3. ayda 3-4 ay katına çıkarken bazılarıda sadece 3-5 milyon artıyo.bizimde 3. ayda 9 milyondan 13 milyona çıkmıştı ama dr yavaş bi ilerleme zamanın var yükselicek ama bekliyceksin.8 ay,1 sene vaktin var demişti.ama bu bile bir ilerleme bence. yükselmeyip aksine düşüse gecenlerde var.biraz sabır ve emek istiyo maalesef bu hastalık .eşlerimizin yemesine içmesine dikkat edicez biraz :)

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız?Topik ne sessiz tatildemi herkes?Bende memlekete ailemin yanına geldim.Kocacığım yalnız kaldı.Kendisini nadasa bıraktım :) Hem zaman geçmiş olucak biraz diye düşünüyordum gelirken ama maalesef düşüncelerde benimle geldiği için çok değişen birşey olmadı.Aile özleminin yarattığı stresi attım tabi.Sizler nasılsınız?Yokmu kimseciklerde gelişme inşaallah herkesin spermcikleri kımıl kımıl olur :)Hayırlı haberler almak dileğiyle. :)))

mrb cnm.kimseler görünmüyo bu aralar.at düşünceleri kafandan onlarla tatile girsinler:)bizim en büyük düşmanımız stres ne yazık ki... şöyle biri hamile olsada ümit olsa bizede :)

bız dun spermıyogram yaptırdık sayımız 24 mılyon hızımız %30 neden dusuyo bu hız morfolojı sıfır (((((( artık dusunmek ıstemıyorum doktor tup bebekte onemlı degıl bızım ıcın bırtane saglıklı olan yetıcek dedı ama ben cok kafama taktım hızını sımdı esımın dayısından mersınde dayısı caksır koku ve otu ıstcem terkar ılk 3 ayda onunla cok yukselmıstı tekrar ona bslııyalım dıyorum

arkadaslr uzun arlıklarla yazsamda hergun burayı takıp edıyorum..hamıle kalan arkadasalrı tebrı ederım Allah saglıklı sıhhatlı kucakarına alamayı nasıp etsın..sorum su olucak esım haftaya amelıyat olucak ben kecı boynuzu ıncır kuruyemıs caksır ıcırıyorum esıme gogı nın tavsıyesıyle (cok tesekurler) evıcap ve cınko kullanıyoruz amelıyatan sonra proxeede baslıcaz okuyorum da herkes neler neler kullanıyo bıze de ekstra tavsıye edeılecegınız vıtamın var mı q 10, argının ,argınmax, l cartının bunları okuyorum sızce hangılerının alayım ?
yada ekstar tavısye edıcenız ne var lutfen yardım

kızlarr selamm bikaç zamandır kendimi iyi hissetmiyodum kafamda sürekli düşünceler ya öyle olursa ya böyle olursa diye en sonunda psikiyatriste gitmeye karar verdim. doktor bu bebek olayını takıntı haline getirdiğimi söylediobsessif kişilik bozukluğu mu neymiş galiba ve kaygı bozukluğu anksiyete dedi. aman diyim çok kafaya takıp benim gibi olmayın kızlar kendinize dikkat edin bana 2 tane ilaç verdi onlara başladım. ayrıca psikiyatrist bebek için cinsel ilişkiye girmenin çok yanlış olduğunu söyledi. 2 taraf üzerinde de baskı yarattığını ve cinsel hayatı çok olumsuz etkileyeceğini söyledi. bebek yapmak için değil istediğiniz için birlikte olun bunu bir ödev haline getirmeyin dedi.

bu arada eşimin 3. ay sperm sonuçları iyi geldi ama sürekli stres altında doktor doğanın normal giden düzenini sen strese girerek bozuyorsun dedi. hamilelik fikrini ertele dedi. daha gençsin 30 yaş ne ki dedi zaten ilaç kullanıyorum şu an. yani benim durumum kulağınıza küpe olsun canlarım kendinizi çok sıkmayın sonra sağlığınızdan olmayın.

canım benım ,tup bebekte gercekten önemlı değilmiş,gecen gıttığım doktor da buna ıkna ettı benı..sen yıne bıtkısel şeylerı atlama,özellikle keçiboynuzu pekmezını*

gecmış olsun arkadaşım,doğru söylemiş,doğru söze ne denır

canım ne demek yardımcı olmak ııcın burdayız l cartının veya l-argınının alabılırsın yanında ama en guzelı caksır ve kecıboynuzu zaten kullanıyormussunuz cok fazla strese sokma ne kendını nede adamını :) sakin sakin beklıyelım ınsallah kısa surede gelıcek bebısler

canım benim tüp bebekten önce aşılama denesen?(denedin mi bilmiyorumda) hani daha kolay bi sürec ve sayıda cokta düşük değil.

teşekkür ederim canım ALLAHIN izniyle inşallah hamile olanlar sağ salim kucaklarına alırlar bebişlerini...ve hamile olmayı bekleyen arkadaşlarım inşallah ALLAHIM en kısa zamanda hamilelik nasip eder..

canım benim tüp bebekten önce aşılama denesen?(denedin mi bilmiyorumda) hani daha kolay bi sürec ve sayıda cokta düşük değil.

cnım benım 2 asılamam var 1 amelıyat oncesı dıgerı amelıyat sonrası aslında 3. denıyebılırm ama artık osurec bana daha cok streslı gelıyor tup bebek daaha kolay gelıyo ınankı en son asılamamda cok streslıydım asılama ıslemı benı cok gerıyor

o kadar çok kafaya takıyoruz ki...sen psikiyatriste gtmekle en iyisini yapmıssın. bebek meselesini hayatımızın merkezi yapıyoruz gece yatarken bebek,sabah kalkarken bebek,ilişkiye girerken bebek... aslında zamana bıraksak,gezsek,tozsak, kendimize,eşimize vakit ayırsak ama...zaten rabbim bizden iyisini biliyo herşeyin vakti zamanı var ama biz kullar acele ediyoruz işte.

canım benim kusura bakma bilmyodum. şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine bu topikteki bebek isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah artık diyecek lafta bulamıyorum. ama ilerde inşallah hepimiz anne olucaz ve o bebekler eminim çok şanslı olacaklar çünkü onları sabırsızlıkla bekleyen anne babaları var :)

estf. ne kusuru canım onemlı degıl ınsallah cnım her annebabanın bebegı kıymeltıdır dıyorum ama bızımkıler bırbaska olucak emınım bende buna cnım.. cok yıpranıyoruz cok uzuluyoruz ama olcak ınsallah sonunda guzel gunler gelıcek

olcak olcak :)kafadan atmayı becerebilsek belki daha kolay olur ama.sen kaç yaşındasın bilmiyorumda ben daha 22 yaşındayım daha çok erken aslında ama sabırsızlanıyorum.

olcak olcak :)kafadan atmayı becerebilsek belki daha kolay olur ama.sen kaç yaşındasın bilmiyorumda ben daha 22 yaşındayım daha çok erken aslında ama sabırsızlanıyorum.

gercekten senın ıcın daha erken canım sabırsızlanmam cok normal ben 28 yasındayım esım 33 yasında ve artık gercekten cok fazla stres oluyorum duusndukce bazen hıc olmıyacak gıbı gelıyor bazen cok rahat oluyorum duygularımda dengesız yanı yas benı canıı cok sıkıyor yumurta rezervımde dusus olur falan dıye korkuyorum acıkcası tup bebegıde sanırım 1 kere denıyebılcem ınsallah elım bos kalmaz

hayıırr neden öyle düşünüyosun? 28 yaş geç bi yaş değilki tam zamanı bence.benim kuzenim 35 yaşında evlendi 3 senedirde çocugu olmuyo şuanda 38 yaşında.o ne yapsın? sakın umutsuzluğa kapılma. 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz diyo bi topik var orda bi bayan tam tüp bebek için randevu oluyo adetinin 2. günü gel diyo dr.ama bi türlü adeti gelemiyo ve hamile olduğunu öğreniyo mucize gibi.o mucize bizide bulucak ben inanıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…