günaydın herkese dün giremedim önceki akşam yaptırdım kan tahlilimi değerim 145 çıktı hamileymişim daha çok yeni İNŞALLAH ALLAHIN İzniyle güzel çıkar değerlerim..ALLAHIM Sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlar gerçekten kendime ne kadar dua ettiysem hep sonunda sizleride aklımdan geçiriyordum.. herkesin ALLAHIM gönlüne göre versin...
Selam kizlar guzel haberler iniz e sevindim. Hayirli olsun tebrik ederim. Biiz de beklemedeyizz esim 4 şubat ta ameliyat oldu
rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin canım. hayırlısıyla problemsiz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...
teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına inşallah..
Selam kizlar guzel haberler iniz e sevindim. Hayirli olsun tebrik ederim. Biiz de beklemedeyizz esim 4 şubat ta ameliyat oldu
geçmiş olsun... 3. ayda sperm testi yaptırdınız mı?
Yok canm bu haftasonu yaptıracağız. Sonuc lari paylasirim cok merak ediyoruz
aminn..hamilenin duası kabul olur derler bizleride unutma dualarında :)
İyilesti normal hayırına dondü ama tahlil sonucu nasıl çıkacak cok merak ediyorum
kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
hayırlısı olsun güzelim ALLAH tamamına erdirsin inşallah
kızlar hamileyim bende. ocak sonu eşim ameliyat olmuştu. yani ameliyatın 4. ayı hamileyim. 2 senedir çok üzüldük yıprandık.burda bunun yazacağım aklıma bile gelmezdi. hiç ümidim yoktu. ve beklemediğim bir anda oldu.sizlerede umut olsun diye yazıyorum. Allah kimseyi çocuksuz bırakmasın
ameliyat öncesi ve sonrası degerleriniz nasıldı yazabilirmisin?
kızlar canlar oldu inş az önce kan sonucunu aldım 159 değerhamileyimmmm rabbime şükürler olsun rabbim herkese nasip etisin dua ile değişmeyecek bir şey yok hiç kimse olur demedi ama rabbim ol diyince kim durdurabilir kızlar hatırlayın eşim şeker tansiyon kby hastası ne ilaç ne bişey rabbim rabbim size hergün dua edeceğim.inş değerim yükselir.her şey yolunda gider bu arada eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz.bu ay 2 defa ilişki oldu ama çok rahattım ilk kez.burdan sabretmeyi öğrendim hakkınızı helal edin
günaydın herkese dün giremedim önceki akşam yaptırdım kan tahlilimi değerim 145 çıktı hamileymişim daha çok yeni İNŞALLAH ALLAHIN İzniyle güzel çıkar değerlerim..ALLAHIM Sizlerede en kısa zamanda nasip etsin kızlar gerçekten kendime ne kadar dua ettiysem hep sonunda sizleride aklımdan geçiriyordum.. herkesin ALLAHIM gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?