Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin canım. hayırlısıyla problemsiz bi hamilelik geçirmen dileğiyle...

Selam kizlar guzel haberler iniz e sevindim. Hayirli olsun tebrik ederim. Biiz de beklemedeyizz esim 4 şubat ta ameliyat oldu

teşekkürler cvplarınız için. Ben daha önce de belirtmiştim. Eşimin değerleri çok kötü azosperme yakın. 18.03.2013 te ileri derece de 4. evre iki taraflı varikosel ameliyatı oldu. 3 aylık bekleme sürecindeyiz. 18 haziranda bitecek. bize sadece vemax diye vitamin verdi. Bir de keçiboynuzu kürü hazırlıyorum. sigarayı bırakmadı zaten ona deliriyom eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor.bakalım tahlilimzn sonucuna göre yol çizecez. Ameliyattan önce tüp bebek olur deneyin dediler yaptırdık. 6. haftada gelişemedi kalp atışlarını duyamadan düştü. Böyle işte durumumuz arkadaşlar hayırlı cumalar bol bol kuran okuyalım dua edelim Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah.

Mayıs ayının son günü sanki herşey bir ümit yarın yeni bir ay başlıyor.Bol hamiş haberleri alacağımız bebişlerin sıralanacağı bir ay olmasını diliyorum arkadaşlar hepimiz için :)Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Hamiş olan arkadaşlarda nasıl güzel ümitsiniz bizim için Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Eee tabi sıra bize gelsin. :)

melek ve minel arkadaşlarım tebrik ederim.Allah sağ salim dooğurmayı da nasip eder inşallah. böyle zor bebeklere daha çok seviniyorum ve hepiniz için dua ediyorum kızlar. eşime sınıfta kaldın ve tüp bebek bile çok zor diyen doktora çok kızgınım. ultrasonumu gözüne sokasım var gerçekten. inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunurrrrr. insan zor bulunca çok korkuyor gerçekten ya bişey olursa diye.
inşallah kızlar en kısa zaman da sizlerede nasip olur.
3. ay da artmaz diye de bişey yok. bizim 3. ayda çok arttı ve o ayın sonuna hamile kaldım. yani 4. aya girmeden. umudunuzu yitirmeyin. benim en beklemediğim anda geldi mucizem

hayırlısı olsun güzelim ALLAH tamamına erdirsin inşallah

ameliyat öncesi ve sonrası degerleriniz nasıldı yazabilirmisin?

merhaba,
eşim ameliyattan sonra ilk testini oldu ve sonuçlar şöyle; toplam sperm sayısı 17 milyondan 22.4 milyona çıkmış, morfoloji 1 den 2 ye çıkmış. nasıl sizce? bu arada eşim 4 şubatta ameliyat olmuştu. Bu 4.ay oluyor, doktor öyle istemişti ve hiç bir takviye kullanmadık. bana düşük geldi, sizce nasıl?

hayırlısı olsun canım ALLAH sagsaglim kucagına almayı nasip etsin inşallah

senimde gözün aydın minell ALLAH güzel bir hamilelik nasip edip sorunsuz kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…