- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
aynen öyle oluyor canım, bizim varikoseli sadece kayınvalidem ve güvendiğimiz bri kaç kişi biliyor, anneme de değerlerimiz normal ama bebeğimiz olmuyor dedim. söylemeyince de bunaltıyordu doktora gidin filan diye. ama gerçekten de hiç bilgi vermemek en iyisiymiş, çünkü verdiğin her yeni bilgiyle yeni bir soruya kapı açılıyor malesef.En doğrusunu yapmışsın erteleme fikriyle. Biz kimseye söylemedik hatta aileler bile bilmiyor. İnsanlar bilmedikleri halde soru yağmuruna tutuyorlar, yok yaşın geldi hatta geçiyor bile, düşün artık, sonra pişman olursun da vs vs bitmiyor yani. Biz de daha düşünmüyoruz diyoruz o halde böyle, anlatmamak en güzeli. Sadece bir arkadaşım biliyor onunla da geçen dertleşirken epey ağladım, demek ki dedim insanlar bilse her birine anlatırken ayrı ağlarım heralde neyse, demem o ki herkes her şeyi bilmesin. Kimin evinde ne olduğunu neler yaşandığını kim biliyor ki öyle değil mi? Bişey sorcam aşılama tahminen kaçıncı gün oluyor, bana adetinin 2. günü gel iğne tedavisine başlayalım dedi doktor ve 5 tane iğne var günde bir tane. İğneler bittikten sonra kaçıncı gün aşılama yapılıyor?
canım ilaç filan bişey kullandın mı, ya da kür filan uyguladın mıHanımlar perşembe öğleden sonra adet olmustum bugün üçümcü günüm fakat çok kanama oluyorum neden olabilir ped dayandıramıyorum lütfen yardım edin
Hayır canım ne ilaç ne kür hiçbirşey kullanmıyorum sadece cumartesi.günü biraz yogundu dısarıya cıktım.agır şeyler aldım biraz onlatı taşıdım ondan olabişirmi diyorum bugüne kanamam oluyo baya dördüncü.günüm olmasına ragmen moalde dört bed altı yedi.leke gelir yedinci gün banyo yaparımcanım ilaç filan bişey kullandın mı, ya da kür filan uyguladın mı
canım inşallah rabbim en kısa sürede yüzümzü güldürsün:)Careler caresi Sağol arkadaşım. Vardır bi Hayır diyorum. Diyete spor a başladım belki Rabbim normal nasip eder diye de eşime kürlere. Kendim bu ay soğan kurunu denicem. Malum pko da var. Merkezime kizginim biraz birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane dondurulmuş var ma tedirginim yeniden başlama hususunda
İnşallah canım. Sen naptin var mı bi gelisme. Başladın micanım inşallah rabbim en kısa sürede yüzümzü güldürsün:)
Careler caresi Sağol arkadaşım. Vardır bi Hayır diyorum. Diyete spor a başladım belki Rabbim normal nasip eder diye de eşime kürlere. Kendim bu ay soğan kurunu denicem. Malum pko da var. Merkezime kizginim biraz birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane dondurulmuş var ma tedirginim yeniden başlama hususunda
Ben bugün iğne tedavisine başladım ayrıca kan testi de istedi doktor, bugün 2. günümdü cuma tekrar gideceğim doktora yumurta takibi içinaynen öyle oluyor canım, bizim varikoseli sadece kayınvalidem ve güvendiğimiz bri kaç kişi biliyor, anneme de değerlerimiz normal ama bebeğimiz olmuyor dedim. söylemeyince de bunaltıyordu doktora gidin filan diye. ama gerçekten de hiç bilgi vermemek en iyisiymiş, çünkü verdiğin her yeni bilgiyle yeni bir soruya kapı açılıyor malesef.
gelelim aşılamaya, canım bana da adetin beşinci günü başlayıp beş gün klomen hapı içeceksin,sonra iki gün ara verip kontrole geleceksin dedi, kontrole gittiğim gün 12. gün oluyor. yumurtaların ulaştığı büyüklüğe göre karar veriyorlarmış. normalde benim 16. gün yumurtlamam oluyor ancak bu ilaçlar bazen hızlandırabiliyorlarmış süreci. anlayacağın kaçıncı gün olduğu kişiden kişiye değişiyor
Evet canim basladik su an dr gidiyorum ikinci kontrolum ignelerde 4 gunum bakalim ne olacak. Dr ilk kontrolde yumurtalarin az ama yasina gore fena diil falan dedi biraz tedirgin oldum 5 bir tarfata 4 bi tarafta dedi. Umarim sonu guzel olurİnşallah canım. Sen naptin var mı bi gelisme. Başladın mi
canım inşallah bi problem yoktur, hava değişiminden filan etkilenmiştirHayır canım ne ilaç ne kür hiçbirşey kullanmıyorum sadece cumartesi.günü biraz yogundu dısarıya cıktım.agır şeyler aldım biraz onlatı taşıdım ondan olabişirmi diyorum bugüne kanamam oluyo baya dördüncü.günüm olmasına ragmen moalde dört bed altı yedi.leke gelir yedinci gün banyo yaparım
canım Rabbim inşallah en hayırlı en güzel şekilde sonuçlandırsın çabalarımızı. ben de klomen kullanmaya devam ediyorum. bakalım neler olacak bekleyelim görelimBen bugün iğne tedavisine başladım ayrıca kan testi de istedi doktor, bugün 2. günümdü cuma tekrar gideceğim doktora yumurta takibi için
Canım tedavi nasıl oluyo anlatırmısın ücreti asamaları falan benimde bugün adetimn besinci günü baslamak için geç kaldım değilmi ramazanı unuttum ben diğer adetimden sonra diye düşünmüştüm ama ramazana geliyor buay yapabilcem birşey varmı herhangi bir tedavi mesela sadece çatlama iğnesi yapıyorlarmıEvet canim basladik su an dr gidiyorum ikinci kontrolum ignelerde 4 gunum bakalim ne olacak. Dr ilk kontrolde yumurtalarin az ama yasina gore fena diil falan dedi biraz tedirgin oldum 5 bir tarfata 4 bi tarafta dedi. Umarim sonu guzel olur
canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben süreci anlatayım. ben trabzonda medikal parkta tedavi oluyorum. biz iki ay önce bi ön görüşme yaptık ki ben bunu şiddetle tavsiye ediyorum çünkü en azından orda asla istemediğin ama senin gibi olan insanları görüyosun ve ne il k nede son olmayacağını görüyosun ki(keşke kimse bunu çekmese). adetin ikinci günü gittik dr alttan muayene yaptı ve öğleden sonra kan değerime göre yazılan reçetedki iğneleri alarak başladım. muayene üzreti ve kan tahliline 64+64 verdim bu süreçte bi daha muayene ve tahlil ücreti vermeyecem. 4200 tl transferde istediler. 2200 ilaç ücreti olacak dediler. (ama eczanelerle gidip pazarlık yapıosun fiyat değişiyor ama ilk 3 iğneye 900 tl dediler 600 tl verdik)su an 4 günüm cumaya tekrar çağırdılar. bizim açımızdan beklmek mantıklı değildi çünkü değerlerimiz hiç değişmedi 6 ay sonra bile ki eşime neler yapmadık: Klomen (8 aydır kullanıyor), saraçoğlu çayları, bal+polen,keçiboynuzu kürü, pregnyl 5000 iğne, proceed plus hiç bize fayda etmedi.Canım tedavi nasıl oluyo anlatırmısın ücreti asamaları falan benimde bugün adetimn besinci günü baslamak için geç kaldım değilmi ramazanı unuttum ben diğer adetimden sonra diye düşünmüştüm ama ramazana geliyor buay yapabilcem birşey varmı herhangi bir tedavi mesela sadece çatlama iğnesi yapıyorlarmı
Canım aşılamada baya pahalıymıs biz ameliyata 4000 ilacına 500,tl ödedik test muayene ücretlerini saymıyorum bile aşılamayıda gerekirse mecbur yaptıracagız tabiki Allah herkesin yardımcısı olsun cuma günü sperm testi yaptırcaz dua edin bize insallah degerler düzelmiştir dün yaptırcaktık eşim işlerini ayarlayamadı cumayı iple çekiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyincanım seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben süreci anlatayım. ben trabzonda medikal parkta tedavi oluyorum. biz iki ay önce bi ön görüşme yaptık ki ben bunu şiddetle tavsiye ediyorum çünkü en azından orda asla istemediğin ama senin gibi olan insanları görüyosun ve ne il k nede son olmayacağını görüyosun ki(keşke kimse bunu çekmese). adetin ikinci günü gittik dr alttan muayene yaptı ve öğleden sonra kan değerime göre yazılan reçetedki iğneleri alarak başladım. muayene üzreti ve kan tahliline 64+64 verdim bu süreçte bi daha muayene ve tahlil ücreti vermeyecem. 4200 tl transferde istediler. 2200 ilaç ücreti olacak dediler. (ama eczanelerle gidip pazarlık yapıosun fiyat değişiyor ama ilk 3 iğneye 900 tl dediler 600 tl verdik)su an 4 günüm cumaya tekrar çağırdılar. bizim açımızdan beklmek mantıklı değildi çünkü değerlerimiz hiç değişmedi 6 ay sonra bile ki eşime neler yapmadık: Klomen (8 aydır kullanıyor), saraçoğlu çayları, bal+polen,keçiboynuzu kürü, pregnyl 5000 iğne, proceed plus hiç bize fayda etmedi.
inşallah canım rabbim kucaklarımızı boş bırkamasınCanım aşılamada baya pahalıymıs biz ameliyata 4000 ilacına 500,tl ödedik test muayene ücretlerini saymıyorum bile aşılamayıda gerekirse mecbur yaptıracagız tabiki Allah herkesin yardımcısı olsun cuma günü sperm testi yaptırcaz dua edin bize insallah degerler düzelmiştir dün yaptırcaktık eşim işlerini ayarlayamadı cumayı iple çekiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Can'ım ne iş yapıyorsun bilmem ama senin psikolog falan olman gerek iyiki varsın :)selam arkadaşlar, dün üzücü bir haber aldım. yakın bir arkadaşımın teyzesinin eşi vefat etti. her ölüm zor ama içimi cız ettiren ve beni düşündüren bir durum var. kadın geç evlenmişti ve infertilite sorunları vardı en son konuştuğumuzda. bebekle ilgili ettiği duaları, nasıl süreçler geçirdiklerini anlatmıştı. ölüm haberini duyunca içim gerçekten cız etti. hayat devam ettikçe umut var arkadaşlar, şu günümüzün kıymetini bilelim, Rabbim daha beterleriyle sınamasın, sınarsa dayanacak güç versin. yediğimiz ekmeğe, içtiğimiz suya, nefes alıyor olabilmeye, eşimizin ailemizin varlığına, aklımıza her şeye şükredelim, bir soluklanalım sonra kalkıp devam edelim mücadeleye... alakasız bir konu oldu ama paylaşmak istedim, hakkınızı helal edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?