Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen öyle oluyor canım, bizim varikoseli sadece kayınvalidem ve güvendiğimiz bri kaç kişi biliyor, anneme de değerlerimiz normal ama bebeğimiz olmuyor dedim. söylemeyince de bunaltıyordu doktora gidin filan diye. ama gerçekten de hiç bilgi vermemek en iyisiymiş, çünkü verdiğin her yeni bilgiyle yeni bir soruya kapı açılıyor malesef.
gelelim aşılamaya, canım bana da adetin beşinci günü başlayıp beş gün klomen hapı içeceksin,sonra iki gün ara verip kontrole geleceksin dedi, kontrole gittiğim gün 12. gün oluyor. yumurtaların ulaştığı büyüklüğe göre karar veriyorlarmış. normalde benim 16. gün yumurtlamam oluyor ancak bu ilaçlar bazen hızlandırabiliyorlarmış süreci. anlayacağın kaçıncı gün olduğu kişiden kişiye değişiyor

canım ilaç filan bişey kullandın mı, ya da kür filan uyguladın mı
Hayır canım ne ilaç ne kür hiçbirşey kullanmıyorum sadece cumartesi.günü biraz yogundu dısarıya cıktım.agır şeyler aldım biraz onlatı taşıdım ondan olabişirmi diyorum bugüne kanamam oluyo baya dördüncü.günüm olmasına ragmen moalde dört bed altı yedi.leke gelir yedinci gün banyo yaparım

Careler caresi Sağol arkadaşım. Vardır bi Hayır diyorum. Diyete spor a başladım belki Rabbim normal nasip eder diye de eşime kürlere. Kendim bu ay soğan kurunu denicem. Malum pko da var. Merkezime kizginim biraz birinci dusugumun sebebi arastirilmadi diye. 3 tane dondurulmuş var ma tedirginim yeniden başlama hususunda

canım inşallah rabbim en kısa sürede yüzümzü güldürsün:)

Kesinlikle araştır canım araştırmadan başlama hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım benimde pko vardı ki bende portakal kadar kist vardı erimeyen sadece amelyat denilen ben o kistle hamile kaldım onlara hiç takılma sen eşine keçi boynuzu pekmezi yedi kuru yemiş yedir mumkunse arı sütü bal polen yedir kendin sadece beslenmene dikkat et pko ya falan hiç takılma derim düşünme bile ben eşimin durumunu öğrendikten sonra kendi Peşimi bıraktım unuttum kisti falan bedenim rahatladi o süreçte belkide

Ben bugün iğne tedavisine başladım ayrıca kan testi de istedi doktor, bugün 2. günümdü cuma tekrar gideceğim doktora yumurta takibi için

İnşallah canım. Sen naptin var mı bi gelisme. Başladın mi
Evet canim basladik su an dr gidiyorum ikinci kontrolum ignelerde 4 gunum bakalim ne olacak. Dr ilk kontrolde yumurtalarin az ama yasina gore fena diil falan dedi biraz tedirgin oldum 5 bir tarfata 4 bi tarafta dedi. Umarim sonu guzel olur

canım inşallah bi problem yoktur, hava değişiminden filan etkilenmiştir

Ben bugün iğne tedavisine başladım ayrıca kan testi de istedi doktor, bugün 2. günümdü cuma tekrar gideceğim doktora yumurta takibi için
canım Rabbim inşallah en hayırlı en güzel şekilde sonuçlandırsın çabalarımızı. ben de klomen kullanmaya devam ediyorum. bakalım neler olacak bekleyelim görelim

Evet canim basladik su an dr gidiyorum ikinci kontrolum ignelerde 4 gunum bakalim ne olacak. Dr ilk kontrolde yumurtalarin az ama yasina gore fena diil falan dedi biraz tedirgin oldum 5 bir tarfata 4 bi tarafta dedi. Umarim sonu guzel olur
Canım tedavi nasıl oluyo anlatırmısın ücreti asamaları falan benimde bugün adetimn besinci günü baslamak için geç kaldım değilmi ramazanı unuttum ben diğer adetimden sonra diye düşünmüştüm ama ramazana geliyor buay yapabilcem birşey varmı herhangi bir tedavi mesela sadece çatlama iğnesi yapıyorlarmı

canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben süreci anlatayım. ben trabzonda medikal parkta tedavi oluyorum. biz iki ay önce bi ön görüşme yaptık ki ben bunu şiddetle tavsiye ediyorum çünkü en azından orda asla istemediğin ama senin gibi olan insanları görüyosun ve ne il k nede son olmayacağını görüyosun ki(keşke kimse bunu çekmese). adetin ikinci günü gittik dr alttan muayene yaptı ve öğleden sonra kan değerime göre yazılan reçetedki iğneleri alarak başladım. muayene üzreti ve kan tahliline 64+64 verdim bu süreçte bi daha muayene ve tahlil ücreti vermeyecem. 4200 tl transferde istediler. 2200 ilaç ücreti olacak dediler. (ama eczanelerle gidip pazarlık yapıosun fiyat değişiyor ama ilk 3 iğneye 900 tl dediler 600 tl verdik)su an 4 günüm cumaya tekrar çağırdılar. bizim açımızdan beklmek mantıklı değildi çünkü değerlerimiz hiç değişmedi 6 ay sonra bile ki eşime neler yapmadık: Klomen (8 aydır kullanıyor), saraçoğlu çayları, bal+polen,keçiboynuzu kürü, pregnyl 5000 iğne, proceed plus hiç bize fayda etmedi.

Canım aşılamada baya pahalıymıs biz ameliyata 4000 ilacına 500,tl ödedik test muayene ücretlerini saymıyorum bile aşılamayıda gerekirse mecbur yaptıracagız tabiki Allah herkesin yardımcısı olsun cuma günü sperm testi yaptırcaz dua edin bize insallah degerler düzelmiştir dün yaptırcaktık eşim işlerini ayarlayamadı cumayı iple çekiyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin

inşallah canım rabbim kucaklarımızı boş bırkamasın

Merhaba kızlar kimse umudunu kesmesin bende yazıyım yaşadıklarımı 2 sene önce bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim 7. haftasında eşiminde testlerinde morfoloji çok düşük çıktı yüzde 1 başka problemlerde vardı varikosel ameliyatı dediler ama maalesef yaptıramadık. Daha sonra bende kan pıhtılaşması problemi çıkınca doktorum aşılama deneyelim dedi yaşım 33. regl günümün 2. günü gittim ve yumurta büyütmek için iğne kullandım sadece tek yumurtam gelişti 19. mm oldu 10. gün çatlatma iğnesi yapıldı ve 4 nisanda aşılama yapıldı pek ümidim yoktu ama Allahm kucağıma almak nasip etsin hamile kaldım hergün iğne oluyorum pıhtılaşma için Allahtan ümit kesilmez inşallah sizinde gönlünüze göre versin yarabbim. Dua edelim birbirimize

selam arkadaşlar, dün üzücü bir haber aldım. yakın bir arkadaşımın teyzesinin eşi vefat etti. her ölüm zor ama içimi cız ettiren ve beni düşündüren bir durum var. kadın geç evlenmişti ve infertilite sorunları vardı en son konuştuğumuzda. bebekle ilgili ettiği duaları, nasıl süreçler geçirdiklerini anlatmıştı. ölüm haberini duyunca içim gerçekten cız etti. hayat devam ettikçe umut var arkadaşlar, şu günümüzün kıymetini bilelim, Rabbim daha beterleriyle sınamasın, sınarsa dayanacak güç versin. yediğimiz ekmeğe, içtiğimiz suya, nefes alıyor olabilmeye, eşimizin ailemizin varlığına, aklımıza her şeye şükredelim, bir soluklanalım sonra kalkıp devam edelim mücadeleye... alakasız bir konu oldu ama paylaşmak istedim, hakkınızı helal edin..

Can'ım ne iş yapıyorsun bilmem ama senin psikolog falan olman gerek iyiki varsın :)

seyyah2015 canımm seni hiç tanımıyorum ama çook seviyorum.
sana hep dua ediyorum Rabbim sana kalbinden geçeni hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah.
benim de çocuğum yok ama sana da kendim gibi dua ediyorum.
Mevlam kabul etsin inşaallah.

Kızlar nerdeyse 1 haftadır giremedim şimdi topluca okudum yazdıklarınızı E Eylulde_gel canım hiç kendini üzme inan bana hakkında hayırlısı buysa demekki... Yani senin için sağlıklı olan böyle olmasıydı belki bu sefer bilemiyoruz hakkımızda hayırlı olanın ne olduğunu Belkide çok daha sağlıklı bir hamilelik için zamanı gelmemiştir daha senin için tabikide insan üzülüyor yıpranıyor bunları yaşarken ama sakın moralini düşürme hepimizin imtihanı bu durum hepimiz birbirimize desteğiz aynı yoldayız yaşamamız gerekenleri yaşıycaz hayırlısıyla atlatabilmek nasip olsun hepimize bundan 3 ay önce kadar benim arkadaşım hamileydi ve 5 aylıkken bebeğini kaybetti karnında gerçekten imtihan dünyası bu dünya herkesin imtihanı farklı oyüzden hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin rabbim ve olucaksa sağlıklı gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah hepimize... Çok şükür sağlıklıyız çok şükür her ay adet görüyoruz ve her ay bir umut bizim için çok şükür... O zaman bi şööyle silkelenelimm ve gücümüzü toplayarak tam gaz devam edelim kızlar çabalamaya devam hepimiz şifamızı arıyoruz biryerlerde belki otlarla belki ilaçlarla belki aşılamayla belki tüp bebekle... hakkımızda hangisi hayırlıysa allah buluştursun şifamızla en kısa zamanda hepiniz için dua ediyorum rabbim yardımcımız olsun ve gerçekten hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip etsin inşallah iyiki burdayım ve sizlerle konuşabiliyorum iyiki tanıdım sizleri gücümüzü birbirimizden aldığımıza da inanıyorum ben burda Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…