Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar burası iyice sessizleşmiş. bugun dr kontrolüm vardı büyük ihtimal çarşamba operasyon olur dedi. acaip korkuyorum ya...

Hanımlar eşime test yaptırdık hareketlilik ameliyattan önce yüzde 25 di 35 e çıkmıs ama yüzde 60 ı hala hareketsiz bu değişirmi acaba morfolojide yüzde 42 idi yüzde 35 e düşmüş bu normalmi sayısı ml de 26milyon 500 ken 48milyon 800 olmus ama çoğu gene hareketsiz işte

sukretmekgerek canımm bence değerler iyi. kafana çok takma. bebek bu değerlerle olur. keçi boynuzu pekmezi ve akşamları türk kahvesine devam. canını sıkma olacak.

Canım sizin değerler gerçekten çok iyi Allah nasip ederse yakın bi zamanda alırız senden bebiş haberi inşallah:) bizim 6ay oldu ameliyat olalı ameliyat öncesinde hareketlilik sıfırdı sperm sayısı da toplamda 4 milyondu ameliyat sonrası hiç test yaptırmadık daha haziranda 6.ay dolucak tam olarak ve tekrar test yaptırıcaz bizde bakalım değerlerde farklılık olucakmı biz de merakla bekliyoruz inşallah bizim değerler de sizinki gibi güzel gelişmiştir

Türk kahvesinin bi faydası var mı ki hiç duymamıştım
hanımlar ben keçiboynuzu kullandım biray kadar bu da etkilemis olabilir ama bizim sorunumuz hareketlilikti hala hareketlilikte sorun var düzelmiş değil henüz çünkü ameliyattan öncede sperm sayımız iyiydi ama hareketlilik gene düşüktü

sukretmekgerek canım türk kahvesi diyorum senin dediğin nescafe.
yatmadan önce bir fincan içebilir eşin.
bende bu ay deneyeceğim çünkü eşimde.

sukretmekgerek canım türk kahvesi diyorum senin dediğin nescafe.
yatmadan önce bir fincan içebilir eşin.
bende bu ay deneyeceğim çünkü eşimde.
Canım türk kahveside aynı sadece biryerde okumustum ordada ilişkiden yarım saat önce şekersiz içebilr yazıo hareketlilik için çok fazla tüketmesin bence eşin yinede siz bilirsiniz yanlısta yönlendirmek istemem

sukretmekgerek canım anlatamadım galiba.
günde bir kere olacak şekilde yatmadan önce içilebilir diyorum.
bende okudum kendim demiyorum.
tabiki herkes özgür ben sana kendim uygulayacağım için söyledim yoksa zaten söylemem.
neyse canım boşver sen.

Hepinize hayırlı kandiller.Rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle senlendirsin
Dualarımdasınız..

hayırlı geceler canımlar, kaç gündür giremedim ama aklımdasınız cemre yaman ve betül61 arkadaşım yorumlarınız beni gülümsetti ve duygulandırdı, Allah razı olsun. buradan aldığım enerji ve duygularla böyleyim inanın yatılı misafirlerim var, haliyle onlara söylemedik bebek olayını, hala bizdeler ama ben yarın işe gidiyorum diye kontrole gidicem, mesai bitimine kadar dışarda durup eve geçicem yarın yumurtalarıma bakacaklar, istenen boyuta ulaşmışsa aşılama yapılacak, misafirdi temizlikti derken kafam iyice rahatladı, hastaneye arkadaşları görmeye gidiyormuşum gibi hissediyorum. misafirlere belli etmeden gidip dönme işine daha çok takıldım, bakalım daha ne maceralar atlatıcaz, hayırlısı hadi herkese hayırlı geceler

canım senin söylediğini ben de okumuştum, hareketliliğe etki ediyormuş diye, ama kafein hem yumurta hem de sperm kalitesi için zararlı olabiliyormuş, geçen gün tanıştığım bir hastanın eşine doktor çayı ve kahveyi yasaklamış, ama tabi herkesin değerine göre içmesi gereken ya da zararlı olan miktar değişebilir

Hadi bakalım hayırlısı benim de yarın kontrol var çarşamba ya da perşembe aşılama olacak sanırım, Allah yardımcımız olsun:)

Evet canım bende eşimle cok içerdim önceden türk kahvesi hemen hemen her aksam yaradım ve eşim cayı cok sever artık kahvaltlar sadece cay ve haftada bir iki kez kahve içiuoruz atkadaslarla bazen mecburen içiyorum onun dısında cok yapmamaya calısıyorum

Kizla selam. Benimde carsamba gunu opu var. Dr bugun rahim dar olabilir dedi. Tutunmada sikinti olabilir dedi. Moralmen coktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…