Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adetimde bir gideyim bakalım ne diyecek doktor insallah herşeyin hayırlosı olur bazen cok yoruluyorum sonra yine bir umut kaplıyor içimi sizlerde umutlatınızı kaybetmeyin dün hastanede bir kadınla kpnustum okadar umutsuz bir vakaymıs inanamazaınız varikosrl ameliyatı olmus eşinde düzelme olmamıs yedi ay sonra tüp bebek yaptırmak için eşi test vermiş yüzde yüzü hareketsiz ve toplam sayı iki milyon ikinci testi yapmıslar gene hepsi hareketsiz doktor demişki üçüncüdede hepsi hareketsiz cıkarsa yapcak birşey yok bırakcaz üçüncüyüde yapmıslar yüzde iki hareket cıkmıs yaptırmıslar tüp bebeb ve suan kadının kucagındaydı bebegi ne büyük mucize kimse bilemez Allah nasip ettikten sonra bir sperm bile yeter rabbim için bu cok kolay şükürler olsun herşeyin vakti zamanı var

Insallah canım bakalım ümitliyim adetim geldiğinde gidicem bakalımne diyecek doktor eşimin değerleri iyi hatta dün doktor da iyi konustu ama olmuyor böyle beklemekten yoruldum biraz galiba

canım çatlatma iğnesini yaptırıyomusun ben kendim yaptım göbüşden:)))

Çok teşekkür ederim bende öyle dusunuyorum eşim kabul etmedi ama bugün bi daha denicem inşallah bizimkide hatalı çıkmıştır dicem ama 10 aylık evliyim hiç korunmadik hep ben gittim doktora hiç bisey çıkmadı en sonunda böyle bi sonuç aldık buna bağladık tabi olmayacagini ama bu sonuca rağmen doktor kötü bisey söylemedi yazdigimi kullan dedi diyor eşim acaba doğru söylemiyor mu çünkü hareketsiz 100 diyor sonuçta

rica ederim canım, doktor değilim ama bu süreçte tek bir testle ve doktorla kalmamak gerektiğini öğrendim, her merkezde farklı bişey cıkıyo, en azından başka merkezde de sıfır çıkarsa gözünüz arkada kalmaz

arkadaşlar eşime nisan ayında yaptırdığımız sperm testlerinin sonucuna baktım dün.
1. test: sayı 24 milyon, hareketlilik a+b %25, morfoloji %3 (testin bekleme süresi 30 dk)
2. test (10 gün sonrası): sayı 70 milyon, hareketlilik a+b %60, morfoloji yazmıyor (testin bekleme süresi 20 dakika)

arkadaşlarım bu testler aynı merkezde yapıldı, tek fark bekleme süreleri ve biz eski testimizin daha normal olduğunu söyleyince daha özenli yaptılar testi, tabi ki her düşük çıkan test yanlış olmayabilir ama böyle ihtimaller de var

Hanımlar klomen kullananlar bana yardımcı olabilirmi nasıl bir süreç bu ramazana geliyor adetim ramazanda yapabilirmiyim kaç gün ilaç kullanılıyor oruç engel olurmu ilaca
Merhaba ben geçen ramazanda klomen kullanmıştım günde 3 doz. Doktora oruç tutacağımı söyledim 1 sahurda 2 iftarda alırsın ilaçları hiçbişey olmaz dedi. Tedavine engel değil yani sakın bırakma devam et. Çatlatma iğnesine gelince doktora sorarsın saatini iftara göre ayarlayabilir miyiz diye, ayarlanmıyorsa da benim fikrim bir gün kazaya bırakabilirsin

Hakikaten de eş zamanlı :) benim de çarşamba sabah 7 de çatlatma iğnesi perşembe aşılama, ben aklıma geldikçe biraz geriliyorum ama şu aralar o kadar yoğunum ki onu bile düşünmeye fırsat bulamıyorum. Ama doktor bu iyi bişey dedi sen hayatına devam et bu da arada olur gider dedi, çok seviyorum doktorumu

aynen öyle canım, ben de misafirlerimi gönderdim, annem de akşam yola çıkacak, onu bindirip iğneye gidicem, anneme açıklamama gerek kalmadı. içten içe stres yapmıştım misafirlere de ne zaman gideceksiniz denmez Rabbim her şeyi sırasına koyuyor bu arada ben de aşılama gününü düşünemedim misafir peşinde koşturmaktan

canım ben biraz tırsıyorum, artık dişimi sıkıp kalçadan yaptırcam napim
canım belki sizinki ile bizimki aynı değildir çatlatma iğnemi ben dün akşam 9 da yaptım onun saati çok önemli dikkat et bide 10 gündrü kaç tane iğne yaptım göbüşden ki ben asla yapamam derdim başa gelince çekildi. ben dün yaptım bugun aşırı şişim dr aradım az önce normal dedi bol su içmeni tavsiye ediyorum aklında bulunsun

Senin ilk mi aşılama

canım seninki yumurtaları büyütmek için olan mı, öyle bir şey duymuştum, bana hap verdiler onun için, çatlatma için kalçadan verdi. ama dediğin gibi herkesin süreci farklı olabiliyor, sağolasın canım dikkat ederim, günde 3 litre içiyorum zaten, başka yan etkisi oldu mu, ben bu akşam vurdurucam, yarın işe gelicem

canım seninki aşılama daha rahattır benim ki tüp bebiş olunca farklıdır. baska yan etki olmadı sadece şişim acaip allahım hepimize güç kuvvet versin. yaklaşık aynı sürelerde sonuç alıcagız inşallah ahyırlı haberler olur

amin canım inşallah

mayıs ayında iki kere adetim denk geldi birinci olmadı ikincinin yumurtlama zamanındayım kızlar dua edin bana Allah ım emeklerimi boşa çıkarmasın inşaallah. isteyeli 16 ay oldu ameliyattan sonra 5. ay bitiyor. hala umudum var. Rabbim benim ve emek veren isteyen herkesin yüzünü güldürsün kucağını doldursun inşaallah.

Canım teşekkür ederim cevabın için ben buay keske gitseydim diyordum ama geç.kaldım malesef bu adetimde gidicem insallah peki sen geçen sene kullandıgın klomenden bir sonuc almısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…