- 9 Aralık 2015
- 85
- 30
- 8
- 32
Merhaba canım seninle en son preseed kpnusunda konusmustuk şimdi görünce merak ettim nasıl durumlar?Canım türk kahveside aynı sadece biryerde okumustum ordada ilişkiden yarım saat önce şekersiz içebilr yazıo hareketlilik için çok fazla tüketmesin bence eşin yinede siz bilirsiniz yanlısta yönlendirmek istemem
canım varikosel mi varMerhaba herkese bende durumumu paylaşmak istedim belki aynı olan vardır ve fikir vermek isteyen eşimin hem sperm sayısı dusuk çıktı hemde hareketlilik 0 hepsi hareketsiz neofortil ve keçiboynuzu kullanıyoruz şimdi bunları kullankullanip fayda gören veya başka bisey önermek isteyen var mı lütfen yardımcı olun o kadar çok istiyorum ki anne olmayi herkes gibi...
Hayır canım varikosel çıkmadı bilemiyorum özele gittik ilk defa ben ikinci bi hastaneye daha gidelim dedim ama gerek görmedi eşim sayıyı gectimde hareketlilik 0 iştecanım varikosel mi var
anladım canım. hareketlilik bizde dde 0 dı ameliyat oldu düzelmedi senin için hayırlısı olsun inşallahHayır canım varikosel çıkmadı bilemiyorum özele gittik ilk defa ben ikinci bi hastaneye daha gidelim dedim ama gerek görmedi eşim sayıyı gectimde hareketlilik 0 işte
Şimdi ne yapıyorsunuz peki herhangi bi ilaç veya kur denediniz mi hiç?anladım canım. hareketlilik bizde dde 0 dı ameliyat oldu düzelmedi senin için hayırlısı olsun inşallah
Niye arayıp söylüyor ki bunu. Adam bi muayene esnasında falan söyler. Kuzucum opudan hiç korkma ben elim ayağım titreyerek girmiştimm ama o kadar rahat ki anlatamam. Şekerli uykudan uyanıyor gibi oluyorsun zaten. O rahim darlığı da Faso fiso. Ama Dr çok riskli görürse transfer i ertelemeli bence. Risk derken negatif sonuç anlamında söylüyorum. Rabbim de senin yolunu açık etsin canım sağolasınE Eylulde_gel Can'ım selam allahım sana güç kuvvet versin. Sabır versin ama daha güzel olacak herşey. İnşallah bizim opu Çarşamba sabahı. Dr bugün ilk kez dedi rahim dar olabilir diye. Ama net konuşmadı Nasıl anlaşılacak darlık ben şok olunca soramadım .ya bide bu kaçıncı kontrol kaçıncı dr neden şimdi çıktı... Nasıl anladı anlamadım
Canimcim o senin yumurtalarina göre değişir.genelde sabah akşam veriyorlar. 3 vermedikce rahat kullanirsinHanımlar klomen kullananlar bana yardımcı olabilirmi nasıl bir süreç bu ramazana geliyor adetim ramazanda yapabilirmiyim kaç gün ilaç kullanılıyor oruç engel olurmu ilaca
Ne bileyim Can'ım kandil günü sana o kadar dua ettim ki. Ya bakalım inşallah sıkıntı olmaz ama haktan hayırlısı tevekkül ediyoruz artıkNiye arayıp söylüyor ki bunu. Adam bi muayene esnasında falan söyler. Kuzucum opudan hiç korkma ben elim ayağım titreyerek girmiştimm ama o kadar rahat ki anlatamam. Şekerli uykudan uyanıyor gibi oluyorsun zaten. O rahim darlığı da Faso fiso. Ama Dr çok riskli görürse transfer i ertelemeli bence. Risk derken negatif sonuç anlamında söylüyorum. Rabbim de senin yolunu açık etsin canım sağolasın
Çatlatma iğnesi varya peki o nasıl oluyor mesela iğne vuruluca orucum bozulur değilmiCanimcim o senin yumurtalarina göre değişir.genelde sabah akşam veriyorlar. 3 vermedikce rahat kullanirsin
Canim onun saatini ayarlarlar genelde gece verirler. Saatli bi iğne olduğu için ilişki yada aşılama saatine göre ayarliyorlar. Farzet oruclusun orucu kaza etmen kafi. Çünkü alimler ayrılık yaşıyor bu konuda, kimi gıda 8cermeyen bozmaz diyo kimi de kaza gerek. Edeben de o gün yememeliyiz diyor. Sen rahat ol ramazan dan dolayi erteleme tedavini. Bu ilaçlar hep saatli doktoruna rica edersin oruç olmadığın vakitkere ayarlarÇatlatma iğnesi varya peki o nasıl oluyor mesela iğne vuruluca orucum bozulur değilmi
Ay kuzum allah razı olsun. Çok duygulaniyorum bu dua mesajlarını görünce. Rabbim gönlüne göre versin her şey i.güzel olacak her şey inan. Olmadı diyelim Rabbim öyle bi sabır veriyo ki anlatamamNe bileyim Can'ım kandil günü sana o kadar dua ettim ki. Ya bakalım inşallah sıkıntı olmaz ama haktan hayırlısı tevekkül ediyoruz artık
canım eş zamanlı gidiyoruz valla maşallah :) ben yarın gece 23 te çatlatma iğnesi yaptırcam inşallah, perşembe de aşılama olacak, valla bir tempo tutturdum gidiyorum, yarın da annem geliyor mecbur söylicem bişeyler, hakkımızda hayırlısı olsun tatlım, valla yumurtlarımın büyüklüğünü öğrenmek bile mutlu etti beni, buna da şükür diyelim, inşallah yumurtalar bebişe dönüşürHadi bakalım hayırlısı benim de yarın kontrol var çarşamba ya da perşembe aşılama olacak sanırım, Allah yardımcımız olsun:)
canım geçmiş olsun, tek hastaneyle kalmanızı önermem, bilmem kaçıncı kez yazıyorum ama okumamış olabilirsin belki, biz ve buradaki başka arkadaşlar da aynı talihsizliği yaşadı. bizim gittiğimiz bir hastanede tüm değerler sıfır çıktı, dr çocuğunuz olmayacak ihtimal yok filan diye kesin konuştu, 3 gün sonra başka yerde test verdik bütün değerler normal sınırın üzerine çıkmıştıHayır canım varikosel çıkmadı bilemiyorum özele gittik ilk defa ben ikinci bi hastaneye daha gidelim dedim ama gerek görmedi eşim sayıyı gectimde hareketlilik 0 işte
tatlım geçmiş olsun, gönlünü her zaman ferah tut Rabbim dermansız dert vermesin, bizim için çok zor bir süreç ama geçecek inşallah, bugün kliniğe gittim herkes hamileydi doktora kontrole gelmişler, kendimi uzaylı gibi hissettim, onlarla konuştum biraz, çoğu bizim gibi süreçler atlatmışlar, hiç anne olacağıma inanmıyordum dedi biri, ama doğumuna iki hafta var , inşallah bize de nasip olacak ben inanıyorumE Eylulde_gel Can'ım selam allahım sana güç kuvvet versin. Sabır versin ama daha güzel olacak herşey. İnşallah bizim opu Çarşamba sabahı. Dr bugün ilk kez dedi rahim dar olabilir diye. Ama net konuşmadı Nasıl anlaşılacak darlık ben şok olunca soramadım .ya bide bu kaçıncı kontrol kaçıncı dr neden şimdi çıktı... Nasıl anladı anlamadım
canım yaseminin dediği gibi bana da günde iki tane verdiler, ramazanda zor olmaz, saat 23.00 da çatlatma iğnesi yaptırıcam yarın da, bana yazan hemşire tek saati var bu ilacın dedi, bir gün ara verip sonraki gün de aşılama için gidicez, sonuçta keyfi bir şey yapmıyoruz, bu bir hastalık ve tedavi sürecindeyiz, fetva vermiş gibi olmayayım ama bana kazası yapılabilir gibi geliyorHanımlar klomen kullananlar bana yardımcı olabilirmi nasıl bir süreç bu ramazana geliyor adetim ramazanda yapabilirmiyim kaç gün ilaç kullanılıyor oruç engel olurmu ilaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?