- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
- 23
Biz 2 yıldır bekliyoruz bebeğimizi önce sorun eşimde sanıyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu, değerleri çok kötü değildi ama çocuğunuz olmuyorsa ameliyatı demekte fayda var dedi doktor. Ameliyat oldu üstünden bir sekiz ay geçti hala bebek olmayınca tekrar doktora gittik ameliyat öncesi değrler ile ameliyat sonrası neredeyse aynı, hiçbir değişiklik yok. Kadın doğumcu da biz zaten önermiyoruz ameliyatı dedi, ameliyat olmadan sekiz ay beklemeden gelseniz de olurdu dedi. Neyse çok uzatmayayım aşıla tedavisine başlıcam ama önce rahim filmi istiyorum dedi. Rahim filminde tüplerimde sıvı var dedi doktor. Meğerse tüplerdeki sıvı bebeğin tutunmasına tutunsa bile yaşamasına engelmiş, o yüzden olmuyormuş bebek. Ama tüplerdeki bu sıvı ne zaman oldu, ne kadar zamandır var bu sıvı bilmiyorum. Bebeğin olmaması tüplerdeki sıvıdan mı varikoselden mi bilmiyorum. Demem o ki ben hiç hamile kalmadım ama bunları anlatma sebebim bizim durumumuz farklı beni örnek alıp da klomen tedavisine umutsuz bakma diye.Canım teşekkür ederim cevabın için ben buay keske gitseydim diyordum ama geç.kaldım malesef bu adetimde gidicem insallah peki sen geçen sene kullandıgın klomenden bir sonuc almısmıydın
A canım bende rahim filmi çektirmedim acababendede öyle bir sorun olabilirmi korkuyorum acıkcası tüplerimden peki rahim filmi dısında diğer tüm testleri yaptırmısmydınBiz 2 yıldır bekliyoruz bebeğimizi önce sorun eşimde sanıyorduk eşim varikosel ameliyatı oldu, değerleri çok kötü değildi ama çocuğunuz olmuyorsa ameliyatı demekte fayda var dedi doktor. Ameliyat oldu üstünden bir sekiz ay geçti hala bebek olmayınca tekrar doktora gittik ameliyat öncesi değrler ile ameliyat sonrası neredeyse aynı, hiçbir değişiklik yok. Kadın doğumcu da biz zaten önermiyoruz ameliyatı dedi, ameliyat olmadan sekiz ay beklemeden gelseniz de olurdu dedi. Neyse çok uzatmayayım aşıla tedavisine başlıcam ama önce rahim filmi istiyorum dedi. Rahim filminde tüplerimde sıvı var dedi doktor. Meğerse tüplerdeki sıvı bebeğin tutunmasına tutunsa bile yaşamasına engelmiş, o yüzden olmuyormuş bebek. Ama tüplerdeki bu sıvı ne zaman oldu, ne kadar zamandır var bu sıvı bilmiyorum. Bebeğin olmaması tüplerdeki sıvıdan mı varikoselden mi bilmiyorum. Demem o ki ben hiç hamile kalmadım ama bunları anlatma sebebim bizim durumumuz farklı beni örnek alıp da klomen tedavisine umutsuz bakma diye.
bilemedim canım, doktor daha ayrıntılı bilgi verir aslında, diğer ilaçlarla bir etkileşimi olabilir, ya da diğer ilaçların bir yan etkisi filan varsa vs. onları azaltmaya yönelik olabilirHanımlar yardım edin lütfen eşimin dün sperm testini doktora gösterdim ilerlemesi güzel dedi ama neofortil tekrar yazdı birde pentox diye bir ilaç yazdı damar acıcıymıs onun dısındada bir antibiyotik yazdı tetradox diye bunları üç ay kullanacak ameliyat olduktan sonrada bu antibiyotiği ve baska bir damar acıcı ilaç daha vermişti sizce bukadar antibiyotik kullanmak dogrumu kafam karıstı antibiyotiğin kulkanım seklinde aksini doktorunuz söylemediyse üç hafta en fazla kullanın yazıo
canım zamanın müsaitse rahim filmini çektirmeni öneririm, hem aklında soru işareti kalmaz hem de bildiğim kadarıyla beş yıl aynı film geçerli oluyormuş, inşallah gerek kalmaz ama bir tedavi sürecine girerseniz de zaman kazanmış olursunuzA canım bende rahim filmi çektirmedim acababendede öyle bir sorun olabilirmi korkuyorum acıkcası tüplerimden peki rahim filmi dısında diğer tüm testleri yaptırmısmydın
Canım buay klomen kullanmayı düşünüyorum hasta oldugumda doktora gidicem sence rahin filmide halletsemmi devlet hastanelerinde çekiliyormu özelde çok pahalıcanım zamanın müsaitse rahim filmini çektirmeni öneririm, hem aklında soru işareti kalmaz hem de bildiğim kadarıyla beş yıl aynı film geçerli oluyormuş, inşallah gerek kalmaz ama bir tedavi sürecine girerseniz de zaman kazanmış olursunuz
Hayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallahselam arkadaşlar, yorgunluktan öldüm bittim, ama çok şükür Rabbimin izniyle her şey yolundadün gece 10.30 da misafir yolcu edip, koştur koştur çatlatma iğnesi yaptırdım iğneyi kalçadan yaptılar ama hiç hissetmedim desem yeridir, bugün bir uykulu halim var iğne mi yorgunluk mu bilmiyorum. yarın sabah da aşılama işlemi için gidicez hastaneye, içim bi yandan kıpır kıpır, sonucu olumsuz da olsa bu süreçler için koşturmak güzel şey, ama tabi inşallah olumlu sonuçlar alırız hayırlısıysa
yani doktor daha iyi yönlendirir ama ben çektirdikten sonra rahatladım aklımda soru işareti kalmadı, tüplerin açıklığına rahme dair filan ayrıntılı bilgi almış oluyorsun canımCanım buay klomen kullanmayı düşünüyorum hasta oldugumda doktora gidicem sence rahin filmide halletsemmi devlet hastanelerinde çekiliyormu özelde çok pahalı
üniversite hastanelerinde olabilir canım devlette de çeken yerler mutlaka vardırCanım buay klomen kullanmayı düşünüyorum hasta oldugumda doktora gidicem sence rahin filmide halletsemmi devlet hastanelerinde çekiliyormu özelde çok pahalı
amin tatlım cümlemizin de çabaları boşa çıkmaz inşallahHayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah
Bende soğan kürü yapıyorum daha 4-5 bardak içtim kahverengi lekeler gelmeye başladı
Bi umit vesile olur inş..
Canım sitres sıkıntı yapma kendini uorma hayırlısıyla busefer olur rabbim yazdıysakızlar aşılamamı yaptırdım, neredeyse 1 dakika süren acısız ağrısız bir işlem, artık heyecanla 15 gün sonrasını beklemeye başladık
inşallah canım, her şey yolunda görünüyor, umutlandım ama hayalkırıklığı yaşamaktan korktuğum için umudumu kontrol etmeye çalışıyorumCanım sitres sıkıntı yapma kendini uorma hayırlısıyla busefer olur rabbim yazdıysa
Eşinin değerleri suan nasıl canım ende buay klomen kullanmayı düşünüyorum hastaykrn gidicem insallah eger birkaç ay daha olmazsa rahim filmi çektirirm insallah gerek kalmazinşallah canım, her şey yolunda görünüyor, umutlandım ama hayalkırıklığı yaşamaktan korktuğum için umudumu kontrol etmeye çalışıyorum
geçen gün yazdığım mesajı kopyaladım canım, değerlerimiz aşağıda, ama ameliyattan 100 gün sonra yaptırdığımız test daha iyiydi, buna da şükürEşinin değerleri suan nasıl canım ende buay klomen kullanmayı düşünüyorum hastaykrn gidicem insallah eger birkaç ay daha olmazsa rahim filmi çektirirm insallah gerek kalmaz
ayy canım maşallah durumumuz aynı :) bu ay ikizler mi gelecek acep, bende de 2 yımırta varselam kızlar ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. 2 yumurta var gelişmiş, yarın çatlatma iğnesi yapılacak . hsg çekildim tüpler açık, eşimin değerleri düzelmiş, 2 yumurta mevcut, çalışmaları da yaparsak olmaması için organik bir sebep kalmıyor. Allahın izni ile , dua ile beklemeye geçicem sonrasında ben de. inşallah bu ay hepimize güzel haberler vermek nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?