Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eskiden ikiz deyince "aman yok kalsın iki tane ile nasıl başederim teker teker gelsinler" derdim. şimdi ikiz hayal edince içim içime sığmıyorr Allahım hayırlısını nasip etsin inşallahh... hayırlı sağlıklı olsun da bir iki üç kız erkek ne olursa olsun inşallah... inşallah önden sen, hemen peşine ben, arada da diğer arkadaşlardan, hepimizden peşpeşe güzel haberler vermek nasip olur bu ay

amin canım amin, biz de 3 çocuk düşünüyorduk, en az iki sene beklerim diyordum şimdi birer yaş arayla doğsunlar kafasındayım amin canım her ay insan umutlanıyor ama gerçekten hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Hanımlar bugün 14,günüm az miktarda kanamam oluyor sizce neden olabilir baya önceleri bir kere daha yasamıstım bunu direk doktora gitmiştik normal yumurtlama dönemi olabilir böyle demişti ve 2,5 mm kistin var adetle gider birkaç ay sonra kontrol ettirirsin demişti zaten gittiğim gün ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm yani gerçekten yumurtlama kanaması olabilir sonra adet olup bitince gitmiştim baska doktora kist falan yok demişti şimdi bu kanama neden oldu anlamıyorum moralim cok bozuldu

xpreiaZ ve seyyah2015 canlarim benim bu ay bi senlendirin Şuraları. Allah hakkınızda hayirlisini versin. xpreiaZ hsg bana da lazım sanırım da korkuyorum. Nasıl geçti anlat hele
Maşallah kızlara seyyah2015 @xperiaZ inşallah güzel haber bekliyoruz sizden. Benim transfer gelecek aya ertelendi. Progesteron yükselmiş ve dr haf çekecek rahim darlığından şüphelendi(( Yasemin arkadasım inşallah haziran herkese hayırlı gelir

xpreiaZ ve seyyah2015 canlarim benim bu ay bi senlendirin Şuraları. Allah hakkınızda hayirlisini versin. xpreiaZ hsg bana da lazım sanırım da korkuyorum. Nasıl geçti anlat hele
Canım hsgden hiç korkma 5 dakikada bitti sadece 10 saniye kadar adet sancısı gibi bir sancı oldu o kadar. Anesteziye falan hiç gerek yok bence. İstanbulda ecomar diye bir merkezde yaptırdım yakınsan öneririm

seyyah2015 canım galiba benim de doğal yollardan olmayacak....
Bu aşılamayı ne zaman yaptırabiliyoruz...
ne zaman gidilmeli...öncesinde muayene olunmalı mı süreç hakkında rica etsem bilgi verir misin

Merhaba arkadaşlar. Benim eşimde varikosel vardı. Önce ameliyat olmayı kabul etmedi ve dolayısıyla çocuğumuz olmadı. Daha sonra iyi doktor bulunca ameliyata ikna oldu ve ameliyat oldu. İltihap falan olmadı çok şükür ama ameliyattan sonra hareketli sperm sayısı %5 ti ve hiç umut yok gibiydi. Doktor çok acele ettiğimizi ve spermlerin kendini yenilemesi için biraz beklememiz gerektiğini söyledi. Bize proexeed ilaçını yazdı. Çok pahalı olduğu için almayı biraz erteledik. Ama baktık oluyor mecbur aldık ve 3 aylık kullanım sonunda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik 5 haftalıkmış. Sizede umut olsun diye burdan yazıyorum. Varikoselde önemli olan gerçekten güvenilir bi doktor bulup ameliyatın güzel geçmesini sağlamak. Eğer iltihaplanma olursa durum kötü oluyor tabi. Bu ilacında çok faydasını gördük. Bizim üroloji doktorumuz Ordu da Salim Şen di. Eşimi bu doktor ameliyat etti. Allah bin kere razı olsun kendisinden.

Canım amelyat olalı kaç ay oldu peki

Canım hsgden hiç korkma 5 dakikada bitti sadece 10 saniye kadar adet sancısı gibi bir sancı oldu o kadar. Anesteziye falan hiç gerek yok bence. İstanbulda ecomar diye bir merkezde yaptırdım yakınsan öneririm
Hangi yakada canım birde fiyatı nekadar bende düşünüyorumda

Merhaba arkadaşlar
Esimin sayisi iyiydi ama hiz ve morfoloji problemi vardi. Pazartesi varikosel ameliyati oldu. İnşallah bundan sonra süreç güzel gider. Ameliyat sonraki ekstra bir şeyler yapan var mı?

Amiiin canım inşallah. Sevindim ertelendigine çünkü progesteron yüksek demek ohss riski var demek. Rahim darligini halletmeden de alma bebeklerini. Kaç tane embriyon var

Yok tatlım oralara bi gelebilsem Bülent tıraş a gitmek istiyorum. Mail attim kendisine. Asistanı aradı bir sürü bişey dedi ama hiç aklıma girmedi. 3 4 aylık bi tedavi sürecin 12 14 bin lira gibi de bi maliyeti olduğunu anladım sadece. Ben dondurulmuş Embriyoları alayım mi dedim. O da önermedi. Aklım da Embriyolarda. İstanbula da gelmek istiyorum ama eşimin işleri çok yoğun bir de para sorunumuz var. Bakalım neler olacak. Tatlım sen bir de soğan kuru yapmistin, tarifini versene kafam karıştı anlamadım hiç. Bi yerde 7. Gün başla yazıyo sonra adet gelmeden 10 gün önce bi daha diyo. Ay jetonlarim fena bu aralar

Kızlar ovulasyon testi çift çıktığı gün mu ertesi gün mü değerlendirmek getekiyo kafam karistida

canım inşallah inşallah hsg den korkma hiç canım, kendini ne kadar az kasarsan o kadar kolay geçiyor emin ol. sadece bir-iki dakika işlem esnasında yoğun adet ağrısı gibi bir his oluyor ama o kadarını da çekeriz bebiş için

seyyah2015 canım galiba benim de doğal yollardan olmayacak....
Bu aşılamayı ne zaman yaptırabiliyoruz...
ne zaman gidilmeli...öncesinde muayene olunmalı mı süreç hakkında rica etsem bilgi verir misin
tabi anlatayım tatlım. adetin ikinci günü sabah erkenden gidiyoruz doktora(ben çarşamba günü akşama doğru adet olmuştum, 48 saat geçsin diye cuma gittim), o gün kanda hormonlarıma baktılar. ultrasonla yumurtalara ve rahim filmiyle tüplere filan baktılar. eğer önceden çekilmiş rahim filmin varsa o yeterli oluyor. aynı gün eşime spermiyogram da yaptılar, adetin 5. günü ikinci yumurtanın da gelişmesi için klomen hapı verdiler bana (başka hastalara karından yapılan iğne de verebiliyorlarmış) , bu hapları beş gün sabah akşam kullandım, ilaçlar bitince iki gün hiçbir şey kullanmadan üçüncü gün hastaneye gittim yumurtaların büyüklüğüne baktılar, yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yazıyorlar, doktorun söylediği gün ve saatte iğneyi yaptırdım. iğneyi salı gece 23. te yaptırıp perşembe günü de aşılama yaptırdım. aşılama günü eşimle birlikte gittik, eşten sperm alıp yıkama işlemi filan yapıyorlar hareketliliği artırmak için, o işlem biter bitmez aşılama işlemine geçiliyor. bu kadar uzun uzun anlattım ama aşılama işlemi sadece bir dakika sürüyor başka sorun olursa cevaplarım canım. bu arada rahim filmi çektireceksen yanında fazladan ped götürmeni öneririm çünkü filmden sonraki 2 saat kanama yoğun olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…