Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun ve gözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, böyle haberler umut oluyor bizlere

Kızlar ovulasyon testi çift çıktığı gün mu ertesi gün mü değerlendirmek getekiyo kafam karistida
canım ben de neredeyse her ay test yapıyorum ama her seferinde kafam karışıyor. ben şöyle bir çözüm buldum. bildiğim kadarıyla lh ın en yüksek olduğu an yumurtalar atılıyor, düşmeye başladığında çatlama başlıyor. o yüzden iki çizgi de koyu olduğunda 3 saatte bir test yapıyorum hafif silikleşme başladığında çalışma yapıyoruz

Hangi yakada canım birde fiyatı nekadar bende düşünüyorumda
kuzum ben istanbulu hiç bilmiyorum ki ama maslak acıbadem den yönlendirdiler bizi o ne tarafta ise öbürü de o taraftadır herhalde. fiyatı 400 dü galiba.

Amiiin canım inşallah. Sevindim ertelendigine çünkü progesteron yüksek demek ohss riski var demek. Rahim darligini halletmeden de alma bebeklerini. Kaç tane embriyon var
Tatlım bugün aradılar 8 tane dondurdular. Peki yas kin ohss olmuşsam tedavisi Nasıl oluyor. Benim acaip Ağrı'm var dr 10 gün dinlen dedi antibiyotik verdi. Bu arad soğan kürü ben yaptım adetin 1 nede başladıysa 7 sinde başlıksın 2 bardak suya bir kuru sağanı dörde bölüp ağzı kapalı kaynatılıyorsun. Soğuyan kadar bekletip süzüyorsun. Sabah aksam 15 gün yapıosun adetin diğer ayı geçiyor 10 gün kala tekrar yapıosun.yani 1 haziranda başlarsan 1 ağustos adeti 10 gün öncesi başlıyorsun

Transfer olmayınca ohss de olmazsın canım. Durum çok ilerlemedikce tedavi yapmıyorlar çok vahim durumlarda su çekiyorlar l. En güzel tedavi zaman ve transferin olmaması. Bol su iç ve protein ye.şişkinlik azaliyirsa korkma. 8 de müthiş bir sayı maşallah. Kür tarifi için de Sağol tatlım :)

Yasemin afedersin idrar yaparken cok agrim oluyor korkuyorum cok. Dr da progesteron yuksek yapsak tutmaz dedi. Cok sukur rabbime 17 toplandi 15 islem gordu 8 tane kaldi geriye. Cok dua ettim hatta ilk gun 9 kaldi denince nasil 6 tanesi yok olur diye agladim. Sonra hep kuran okudum ertesi gun aradilar biri daha gelisti 10 oldu dediler bugun aradilar 8 dondurduk dediler. Dr rahim filmi cekecek bu ay narkozla yapacak eger daralama varsa o problemi cozecekmis Bu arda sogan kuru acaip akinti yapio bilgin olsun. Rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin

Çok iyi anlıyorum canım. Aynı şeyleri yaşadım ama geçecek. Benim de transfer ertelenmisti. Emin ol çok rahatlicaksin tertemiz bir ruh haliyle transfere gidecen inşallah. Benim de ertelenmisti.bu arada sende de pko var mıydı. Embriyolar süreç aynı nerdeyse

Pko yok tatlım ama dr rahim darlığından suphelendi. Onun için film çekecek

Sağolasın tatlım detaylıca anlatmışsın...
eşe spermiyogram yaparlarken gene 3 gün cinsel ilişki diyeti istiyorlar mı
ya da eşimin ilaç vitamin vs türevini kesmesi gerekiyor mu

seyyah2015 canım nasıl gidiyor bekleme sureci
bizde seninle birlikte heyecanla bekliyoruz sonucu Rabbim melegini gondermistir insaallah
bu arada aşılama tedavisini sadece iğneli olanlara tüp bebek raporu cıkartıyorlarmıs
forumda bi arkadas yazmıstı.
aşılaman tutmazsa druna tutmadıgına dair belge istediğini soyle bakalım ne diyecek
ama ins tüp bebege gerek kalmadan olur hepimizin..

Sağolasın tatlım detaylıca anlatmışsın...
eşe spermiyogram yaparlarken gene 3 gün cinsel ilişki diyeti istiyorlar mı
ya da eşimin ilaç vitamin vs türevini kesmesi gerekiyor mu
evet canım 3-4 gün perhiz istiyorlar, ideali 3 gün sanırım, çünkü aşılama yapacakları zaman özellikle 3 gün dediler. ilaca filan bir şey demediler, vitamin kullanımını önemsiyorlar

canım aşılamayı öyle bir hengamede yaptırdık ki şimdi dinleniyorum, bir de aşılamadan sonra gün aşırı bir hafta çalışma yapın dedi hemşire, onu uyguluyoruz, kendimi bir şeylerle oyalamaya çalışıyorum elimden geldiğince, yoksa çok umut bağlayıp hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum bu söylediğin şeyi yeni duydum inşallah gerek kalmaz ikimize de, senin nasıl gidiyor bekleyiş?

İki aydır ovu testi yapıyorum bende pozitif i yakalayamadım hiç silik çizgi cıkıyor ama koyu olmadan bitiyor.bu ayda dugunumuz vardı yogunluktan calısma yapamadık dogru duzgun.asılama temmuz agustos gibi dusunuyorum aslında.esim tüp bebeğe de sıcak bakıyor ama bir muddet daha bekliycem sanırım.boylece 3. Yılımız doluyor
Örgü oruyodun bebişine sanırım o bitti mi
Allah kullanmayı nasip etsin tez zamanda

anladım canım, kullandığın test markasını değiştirip deneyebilirsin aslında. bir de test yapacağın zaman son 3-4 saat sıvı tüketmemek gerekiyor. battaniye örüyordum birkaç düzeltme dışında bitti sayılır, müsait bir zamanımda paylaşıcam inşallah

Sıvı olayına dikkat ediyorum marka laboick en cok tavsiye edilen.bu arada az once test yaptım biraz koyulasmıs dun çook silikti 15. Gun bugun
Çok sevindim yarına iyice koyulasır mı acaba ya
Dun dugun vardı iki gundur yorgunluktan bittim boynum tutuldu zor hareket ediyorum

Eklentiler

• sketch-1464524577738.webp
    9 KB · Görüntüleme: 53
evet canım ben de bu markayı kullandım sorun yaşamadım, inşallah koyulaşır, naçizane önerim siz elinizden geldiğince günaşırı çalışma yapmaya devam edin canım. benim her ay kafam karışır bu çizgi çıktı çıkmadı olayında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…