Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım 3-4 gün perhiz istiyorlar, ideali 3 gün sanırım, çünkü aşılama yapacakları zaman özellikle 3 gün dediler. ilaca filan bir şey demediler, vitamin kullanımını önemsiyorlar

Sağol canım Allah razı olsun...İnsan bilmeyince ne olacak nasıl olacak diye kafasında büyüyor
Bir de işten izin almak çok zor...gene git geller yüzünden zamana ihtiyaç var sanırım
bir de duyulmasını istemiyorum bir dedikoduya başlarlarsa daha kurtulamam...
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

rica ediyorum canım ne demek, amaç burada paylaşımda bulunup birbirimize destek olmak. ben de çalışıyorum sadece amirime bilgi verdim, bir şey olduğunda ona söylüyorum sadece, rapor alırken de tedavi hakkında bilgi içermeden kadım doğum yazdırıyorum. kontrol ve çatlatma iğnesi vurduracağım zaman yatılı misafirlerim vardı, ne senaryolar yazdım evden çıkmak için, kimsenin ruhu duymadan doktora da gittim iğne de yaptırdım

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 1.5yildir bebek istiyoruz esim ekim 2015 de varikosel ameliyat oldu hareketsizlik ve morfoloji kotu ameliyattan sonraki teste ufakta olsa duzelme var ama biraz sabirsisiz asilama dusunuyoruz birazdaha beklemelimiyiz sizce

canım geçmiş olsun, biz de 1.5 yıllık evliyiz, eşim ekim 2015 te ameliyat oldu :) değerleriniz nasıl? biz bu ay aşılama yaptırdık, ameliyatı yapan doktor 6 ay bekleyin demişti ama yine de yaş geçiyor bi yandan, insanın sabrı tükeniyor, çevreden de soran çok olunca dayanamadık gittik doktora, değerlerinizi ve saydığım faktörleri gözden geçirip gidebilirsin canım

Aynen oyle cevre ve yas dusunmeden yapamiyor insan bizede dr 1sene icinde olur demisti degerlerimiz son hali morfoloji 2 ileri hizli 0 ama islem gormus %35 yazio testte .hareketsiz %65 bu hali ile asilama olurmu bilemiyorum persembe gunu tekrar test yapilcak sonra asilama goruselim dedik hakkimizda hayirlisi artik

seyyah2015 inşallah olur canım benim. Dua ediyorum RAbbim emeklerini bosa cıkarmasın. Benim de 13 haziran. Sende bana dua et olur mu?

seyyah2015 aslında erken gebelik testinin verdiği sonuca inanıyorum ama sanırım son ana kadar test yapmayacağım zaten düzenli adet olduğum için çok test yapan biri değilim adeti bekliyorum hep ama belirtim olursa neden olmasın

ben de bayadır test konusunda sabırlıyım, ama ekstra bir işlem yaptırınca merak hat safhada

Kızlar ben çok sık giremedim bu ay sayfaya girdikçe toplu olarak okuyorum yazdıklarınızı seyyah2015 BirAsilAnnesi xpreiaZ inşallah rabbim yardımcınız olur bu ay sizin yerinize ben de heyecanlanıyorum yazdıklarınızı okudukça ve istediğiniz gibi sonuçlanırsa bu süreç okadar mutlu olucamki hem sizin adınıza hem de burdaki herkes adına çünkü siz bizlere de umut oluyorsunuz dualarımdasınız Allahım yardımcınız olsun bu ay emekler boşa çıkmayacak inşallah bebiş haberlerini alalım patır patır beni soracak olursanız bizde bu ay pek değerlendirme olamadı köpeğimiz hastalandı böbreklerinde sıkıntı var 10 gündür ona üzülmekten kahrolmaktan hiç birşey gelmedi içimizden O da bir can ve okadar zormuşki onu kaybetme düşüncesiyle yüzleşmek Allahım onu da bize bağışlasın diye dua ediyorum şifasını versin biranönce oğlum o da benim yani kızlar yumurtlama dönemimde sadece 1 günü değerlendirebildik biz o günde doğru günmüydü bilmiyorum oyüzden nerdeyse hiç umudum yok hatta bebişi düşünmeye de pek zamanım olmadı bu ay duygusal olarak farklı duygular içerisindeydim... ama aklım sizlerde inşallah güzel haberler alıcaz 10 güne burdan :) dualarım da umutlarım da sizlerle bu ay tamamen

Kızlar son durumlar neler bi belirti var mı aklım sizde resmen kaç gündür seyyah2015 BirAsilAnnesi xpreiaZ bu ay benim kendimden bir beklentim olmadığı için vallahi sadece sizi düşünüyorum :) ben sabırsızlnıyorum resmen sizin için siz kimbilir ne kadar zor sabrediyosunuzdur şuanda dualarımdasınız adet gününe de sayılı günler kalan var mı şuanda ne durumdayız bayanlar :)

Benim de 11 günüm var bata. Eşimle bol didişmeli bir ay yaşadığım için öyle yoğun bir merak yok. Hayırlısı ile olur inşallah...

Kizlar mrb uzun zamandir yazamıyorum benim halim size umut olsun diye yazıyorum hatirlayankar bilir 12 subatta esim ameliyat olduk ve uc ay dolunca biz yani 12 mayista tahlile tekrar gotti ve sonuc beklenilenden de fazla cikti dedi doktor ve benim adet tarihim 23 ydu gekmedi adetim evet kizlar ameliyat soneasi uc ay doldu ve ben hamile kaldim suan hamileyim darisi hepinizin basina insaallah

darısı bıze ınsallah bızımde sayıda baya yukselme olms ama hız azlms hyrlısı bakalm.. gozunayın canım saglkla kucagna alrsın ınsallah bzleredebol dua et..

Z ZeynepTerzi canımm çok sağ ol bizi düşündüğüm için. benim adetime 9 gün var beklemedeyim. umutla umutsuzluk arasındayım. sonucu bekleyip görücez inşallah. tabiki de sana ve diğer arkadaşlara söyleyeceğim. Rabbim gönlümüze göre versin. AMİN.

canım gözünüz aydın, Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…